Canon EOS 77d zwart - Reviews

Best Reviewed jun 2019 Canon EOS 77d zwart
Best Reviewed - juni 2019
Specificaties
Megapixel
24,2 megapixel
Schermgrootte
1.2 inch scherm
HD type
Full HD
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 45 reviews die zijn achtergelaten voor de Canon EOS 77d zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 07-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie toestel voor beginner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
Goede kamera voor de beginner. Deze body gekocht samen met tamro 16-300 mm lens een hele mooie combinatie. Ik hoef nu niet te wisselen met lenzen.

Pluspunten

  • handzaam
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S. Jansen 15-05-2020
  • Product gekocht

Geweldige prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
Ik heb de Canon 77D gekocht als opvolger voor mijn Canon 600D. En wat een verschil! Schitterende beelden, (vee) hogere snelheid waardoor de hoeveelheid bewogen foto’s fors is gereduceerd (tot bijna nihil) en een handig touch screen scherm waarmee scherpstellen op een bepaald punt ook erg makkelijk is geworden. Daarnaast ligt de camera fijn in de hand en weegt hij niet te veel. Top aankoop!

Pluspunten

  • Snelheid
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

albert 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie snelle camera

Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

8,0
de canon EOS-77D is een fijne camera.
hij is snel heeft een groot draaibaar scherm en heeft een duidelijk menu.
de life view functie is erg handig en snel in te schakelen.
ook if de film mogelijkheid goed.

Pluspunten

  • groot en helder scherm
  • duidelijk menu en goed in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Danny 01-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfekte camera voor snelheid in de natuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

10,0
perfecte snelle camera met diverse mogelijkheden zoals filmen en foto's en zeer scherpe kwaliteiten tevens ligt deze lekker in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johanna 26-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede vervanger voor de Canon EOS 1200D

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
Na een hele uitgebreide uitleg heb ik deze camera bij Kamera Express gekocht. Een hele fijne nieuwe camera, heel gebruiksvriendelijk en maakt hele mooie foto's in combinatie met mijn 55-250mm lens.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Maakt mooie foto's
  • Kantelbaar scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 20-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi toestel voor beginner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
Dit toestel heb ik na zeer uitgebreide uitleg bij Kamera Express gekocht. Er zitten heel veel mogelijkheden op en ligt lekker in de hand. Ik heb hem pas een paar dagen dus moet nog veel leren. Heb er zin.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly v D 26-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prachtige foto's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
Ik had hiervoor de EOS 500D en miste daar een kantelbaar scherm. Dat heb ik nu met de 77D wel en ik heb daarnaast nog zoveel meer! De programmaknop is vergrendeld zodat je nu niet meer per ongeluk van de gekozen stand af gaat. Daarnaast is de knop verplaatst zodat er ook ruimte voor een klein schermpje bovenop de body is, waar je je instellingen kunt aflezen. De foto's met deze camera zijn mooier en scherper dan met mijn vorige camera!

Pluspunten

  • kantelbaar scherm
  • programma knop is vergrendeld
  • 24.2 mega pixels

Minpunten

  • maakt meer geluid bij fotograferen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wijsman 30-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vervanging voor de EOS 500D boddy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
In de winkel van Kamera Express gekocht. Op advies van de verkoper gekozen voor deze body, dit omdat mijn lenzen mooi passen op deze kamera. Bevalt uitstekend, niet te zwaar, goede kwaliteit en binnen budget.

Pluspunten

  • aantal pixels
  • wifi
  • kantelbaar scherm

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid Smit 07-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

camera met kantelbaarscherm

Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
Begin januari 2020 deze body gekocht. Ik had de eos 100d nu dus een upgrade naar de 77d. Belangrijkste pluspunten zijn: meer pixels, sneller, wifi en een kantelbaar scherm wat heel handig is als je de camera op de grond wilt zetten (macrofotografie). Je kantelt het scherm en je kunt van bovenaf alles bekijken.

Pluspunten

  • aantal pixels
  • meer foto's per seconde (actie foto's)
  • wifi
  • kantelbaar scherm

Minpunten

  • geen bluetooth met ios telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 11-12-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede camera

Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
Degelijke camera die uitstekende foto's maakt. Grote hoeveelheid scherpstelpunten, draaibaar touchscreen.

Pluspunten

  • Grote hoeveelheid scherpstelpunten
  • Draaibaar touchscreen
  • Kwaliteit foto's
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Prestatie bij hogere ISO-waarden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pascal 02-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
Besteld bij Kamera Express. Pas een paar foto’s kunnen maken met de Canon 10-18mm lens, maar wat een geweldige scherpte en kleuren. Een hele stap voorwaarts vergeleken met mijn oude Sony dslr.
Tijd om mooie landschapsfoto’s te gaan maken.
Het verbinden met je smartphone werkt perfect, waardoor je geen andere afstandsbediening nodig hebt.
Ontzettend tevreden over deze aankoop en de snelheid waarmee Kamera Express, ondanks de drukte van Black Friday, het pakket heeft geleverd!

Pluspunten

  • Formaat
  • Foto kwaliteit
  • Wifi

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DVZ 16-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

8,0
Op advies van Kamera Express voor deze body gekozen (past bij de lenzen die we al hadden). Bevalt uitstekend! Niet te zwaar, goede kwaliteit en binnen budget.

Pluspunten

  • Niet te zwaar
  • Kwaliteit
  • Kantelbaar scherm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 24-09-2019
  • Product gekocht

Vervanging van een EOS 500D boddy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

10,0
Ik heb deze camera gekocht ter vervanging van de EOS 500D op advies van de medewerker in de winkel, omdat ik alles, lenzen en flitsers, van mijn oude camera op de nieuwe body kan gebruiken.
De mogelijkheden van deze camera zijn zeer ruim en na de eerste serie foto's ben ik zeer tevrede met de nieuwe aankoop.

Pluspunten

  • Snelle camera
  • Veel instellingen mogelijk
  • Touchscreen voor scherpstelpunt aangeven
  • Wifi verbinding
  • Bediening met smartphone

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josine 06-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima body voor net iets meer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

8,0
Zelf heb ik een 8 jaar oude 450D body. Ik was opzoek naar een nieuwe body voor een leuke prijs waar ik weer jaren mee verder kan. Zo doende uitgekomen bij de 77D.

Pluspunten

  • Draaibaar touchscreen
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cobi 29-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

8,0
Voorheen jarenlange goede ervaringen met Canon, na informatie nu vervangen door de Canon EOS 77d. De overgang van oude naar niet camera is eenvoudig, resultaten beter. voldoet aan mijn verwachtigingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita 29-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

tevreden met de aankoop

Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
Nog maar pas aangekocht ter vervanging van mijn oude canon, maar al heel blij met het toestel. Veel mogelijkheden en mooie foto's. Verder heel goed geholpen en uitleg gekregen in de winkel van Kamera Express in Turnhout

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • goede resultaten
  • licht en compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Barend van Maanen 20-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs-kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
De Canon Eos D77 heb ik onlangs gekocht ter vervanging van mijn Canon Eos 1100. Dat is dan wel gelijk twee klassen hoger hoor: Wat een mooie krachtige sensor en een snelle sluitertijd.
Ook goede foto's bij donkere omstandigheden. Het is een aanrader!

Pluspunten

  • goede sensor
  • goed bij weinig licht
  • meerdere foto's per seconde
  • verbinding met met Iphone met wifi

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joyce 20-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
Voorheen had ik een oud EOS model van de Canon, nu deze update gedaan naar een Canon 77d, zeer tevreden over de uitgebreide mogelijkheden van deze camera die erg gebruiksvriendelijk is. Ook het LCD scherm is van grote toegevoegde waarde!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk menu
  • LCD scherm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjerk Melis 29-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
Ben over gestapt van mijn 1000D naar een 77D zou wat een verschil. De foto's die mijn 77D maakt zijn wel 10 keer mooier als mijn 1000D. Ik gebruik nog steeds mijn oude lensen. Het kantelbare scherm is heel fijn. De camera is snel met foto's maken en met de app kun je de foto's meteen naar je telefoon om zetten.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Kantelscherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 20-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig toestel!

Geschreven voor: Canon EOS 77d zwart

Algemene score

9,0
Handzaam toestel met fijn kantelbaar scherm. Touchscreen werkt erg prettig. Mooie scherpe foto's. Ik kom van een oudere body 500d dus een enorme verbetering voor mij. Wel wennen aan de hoeveelheid instelmogelijkheden en opties en knoppen op andere plekken, maar dat is gewoon een kwestie van veel gebruiken ; ) Werkt prima met 18-135mm lens en met 10-18mm mooie groothoekresultaten.

Pluspunten

  • touchscreen en kantelbaar scherm
  • creatieve mogelijkheden
  • snelheid
  • handige app voor link met smartphone

Minpunten

  • héle uitgebreide digitale handleiding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews