Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
5.7 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
Android
Bekijk 4 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 280 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bart 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

High end toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 2 jaar een Sony Xperia X zwart met een vodafone contract,
waar ik nog steeds zeer tevreden mee ben.

Sinds een aantal weken overgestapt op de Sony Xperia XZ2 Green.
het toestel ziet er ten eerste prachtig uit en voelt degelijk aan.
De achterkant is redelijk glad maar is te verhelpen door een siliconen hoesje .
Opladen gaat snel, er is een snellader meegeleverd.
capaciteit is ruim voldoende, ook bij intensief gebruik.

Android is supersnel in gebruik en verloopt zeer vloeiend.
De vingerafdruk scanner werk zeer snel maar de plaatsing op de achterkant is even wennen.
De meegeleverde apps van Sony kun je makkelijk uit zetten als je deze niet gebruikt.
Het scherm is helder en de kleuren zijn mooi en levendig ook de nachtmodus is een prima toevoeging.
Films/youtube/fotos kijken is een genot op dit apparaat,
de camera levert mooie foto's zeker bij goed licht.
Filmen in 4K/HD is goed en de slomotion is een leuke creatieve toevoeging,
het geluid van de speakers is verbazend goed.

Het weglaten van de Ø3,5mm hoofdtelefoon aansluiting is even wennen,
maar er is wel een adapter meegeleverd (usb-C - Ø3,5mm)

Al met al voor mij is dit een High end toestel!

Pluspunten

  • ontwerp
  • camera
  • Batterij

Minpunten

  • Geen Ø3,5mm
  • Gladde behuizing
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 groen / 64 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk2602 13-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede opvolger van mijn Z5

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na jarenlang veel plezier te hebben gehad van mijn Sony Xperia Z5, heb ik mijn oog laten vallen op de XZ2. Tot nu toe bevalt deze uitstekend. Het is een goede upgrade en hij voelt solide aan. het nieuwe ergonomische design ligt fijn in de hand.

Qua software is het wederom uitstekend met handige nieuwe features die ik zeker ga gebruiken. ( zoals de nieuwe agenda en de optie voor 1 hands gebruik.)
De camera is goed, deze moet ik nog wel verder verkennen want de opties zijn eindeloos.

Tot nu toe bevalt hij uitstekend. Over een tijdje schrijf ik weer een review om te kijken hoe hij na een langere tijd bevalt. tot nu toe in ieder geval zeer positief!

Pluspunten

  • Goed scherm
  • Goed geluid uit de stereo speakers
  • Software
  • Ligt lekker in de hand
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

OS 🐂 man 29-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm en ligt lekker in hand ??

Algemene score

9,0
Een Heel good toestel. Kwa prijs is ook goed. Ik gebruik deze telefoon bijna 6 weken en ben heel tevreden over..ik beveel dit product aan iedereen.bedank sony...

Pluspunten

  • Ik vind dat deze telefoon een van de beste is
  • Deze telefoon heeft goed kwaliteit 4k HD camera
  • Heeft alle laatste optie

Minpunten

  • Nog niet bekend..
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henry Koster 28-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mediabelevenis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Sony smartphone is een ware krachtpatser en kan moeiteloos overweg met audio en video. Prachtig stereo geluid en fraaie beelden. Het enige nadeel in mijn ogen dat bij frequent gebruik de accu net iets te kort schiet. Echter met de Ultra Stamina modus ben je, als je op tijd omschakelt nog zat stroom om bereikbaar te blijven of gewekt te worden door de wekker. Het is mijn eerste Sony telefoon maar waarschijnlijk niet de laatste. Zeker een concurrent voor de Galaxy 8 en 9 maar nog net niet voor de Note8.

Pluspunten

  • video
  • audio (stereo)
  • Batterijbesparing Ulta Stamina Modus

Minpunten

  • accuduur
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 22-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Hij Het scherm is lekker scherp de camera is fantastisch.

Algemene score

9,0
Ik heb deze Sony gekocht om het grote beeldscherm en fantastische camera en gebruiksvriendelijk en is lekker snel met een hele goede accu

Pluspunten

  • Camera
  • Accu
  • Beeldscherm

Minpunten

  • Kan zijn dat je modem te oud is nieuwe vragen
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 20-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie kwaliteit , snel en een goede batterij 🔋geweldig uit japan voorgekomen, zeer tevreden door Sony.




.


!

Pluspunten

  • Batterij
  • Groot scherm

Minpunten

  • Vingerafdruk scanner aan de achterzijde
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soroosh 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Happy to come back to Xperia

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Since I get this phone I feel amazing about it every thing is smooth and amazingly fast.
I used to had Samsung but this phone is a actuall class it's chic and feel amazing when you grab it
Amazing camera and amazing sound quality and you can also remote play with your Playstation.
Do you really want something more from a phone? I don't think so.
You will enjoy it

Pluspunten

  • Amazing processor
  • Wonderful sound quality
  • Feel great when you get it in your hands
  • High quality like all the Sony products

Minpunten

  • It's hard to keep it steady on the table
  • Charger port sometimes annoy pinkie finger
  • Lack of 3mm port
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mejdy 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb het gekozen omdat het product goed kwaliteit heeft in vergelijking met andere producten.
Het was ook een goed koop en die kwam ook met en koptelefoon en dat is eigenlijk een voordeel voor mij.
En ik was heel enthousiast om de nieuwe versie van Sony te gebruiken.

Pluspunten

  • De camera
  • Proccessor
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben S 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sony xperia XZ2 groen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
M'n derde xperia telefoon, tussendoor wat andere merken gehad maar blijf toch terug gaan naar Sony. En met dit model blijf ik ook bij Sony.
Met oudere modelen al nooit problemen gehad en deze is alleen nog maar beter. Unieke kleur maakt het ook nog eens uniek. Camera, software en ontwerp, alles uitstekend en van de hoogste kwaliteit, zitten weer genoeg functies op om de rest van het jaar te ontdekken. Heb het bescherm hoesje nog niet binnen dus weet nog niet hoe dat in combinatie gaat werken maar bij vorige modellen was het een optie waarvan het alleen maar beter werd dus ga er vanuit dat dit nu weer zo zal zijn.
Echte aanrader, lust voor het oog en heerlijk in het dagelijkse gebruik, gebruik vriendelijker toestel dan deze vind je niet gauw.

Waarom lees je nog verder? Kopen dat ding!!! ;D

Pluspunten

  • Software
  • Camera
  • Uniek Ontwerp en kleur

Minpunten

  • Beetje gladde achterkant
  • Groene besteld maar is meer turquoise blauw(beter)
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eastbird 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Originele kleuren en mooie vorm .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het vlaggenschip van Sony doet zijn naam eer aan. Mooie snelle telefoon met weinig meegeleverde appstore die veel stroom gebruiken.

Het op internet grootst genoemde nadeel, het te laag zitten van de vingerafdruksensor is bij mij niet van toepassing omdat ik geen grote handen heb.

Pluspunten

  • Weinig meegeleverde apps
  • Accuduur
  • Vorm
  • Kleur

Minpunten

  • Geen dubbele camera
  • Telefoon is vrij glad, hoesje kan dit verhelpen
  • Blijft niet plat liggen op achterkant (bol)
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bruno 20-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Very nice phonw

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
The phone is very fast.
Also, the rounded back ensures that the phone fit nicely in your hand.
The large screen is perfect for viewing videos.

Pluspunten

  • Shape
  • Screen

Minpunten

  • Weight
  • Camera
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ACE 20-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn toestel

Algemene score

9,0
Het toestel is snel en heeft een goed display. Hij is makkelijk in gebruik. maar dat is voor mij althans erg makkelijk, ik heb altijd een Sony telefoon gehad. Ik gebruik hem ook bij de klus als MP3 speler, en het geluid is geweldig, dat ze zoveel geluid uit een plat dingetje kunnen krijgen. De trilfunctie bij het geluid had voor mij niet gehoeven.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Display
  • Snel
  • Je kan ermee bellen
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prive 19-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
super goed specterculere kwaliteit, me moeder , oma, vader, kind en tante is er stik jaloers op Echt een aanrader. Jammer dat ze die niet eerder hadden uitgebracht zou er zo nog 10 kopen!!
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandy 19-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Chique

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het toestel ligt goed in de hand. De mogelijkheden die ik gebruik zijn prima. Het is makkelijk hanteerbaar.
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dani 19-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geen iPhone meer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het scherm, de accu, de camera, de software al deze dingen bij elkaar maken voor een geweldige telefoon, waarna ik niet meer terug wil

Pluspunten

  • Camera
  • Accu duur
  • Scherm
  • Software
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Thom Sandbrink 18-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne telefoon zoals ik ben gewend van Sony

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze telefoon voldoet aan alles wat ik ben gewend van dit uitstekende merk. De speakers zijn weer goed, genoeg opslag, snel opstarten, mooie camera, een batterij die lang meegaat en soepel in games. Enkel heeft het nog geen OLED display zoals veel andere merken en heeft het 2 functies niet die wel op mijn Z5 zaten, namelijk een seconde klok instellen bij de digitale klok rechtsboven en op slaapstand met 2 tikken. Verder is het tot nu toe een fijne telefoon die ik ook zeker aanraad.

Pluspunten

  • Camera
  • Snelheid
  • Speakers
  • Snel laden
  • Opslag

Minpunten

  • Geen OLED
  • Software ingekapd tegenover Z5
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjitse 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig beeldscherm!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is gewoon echt, een, top telefoon! Ik ben al lang van van Sony smartphones, en dit is toch echt een mooi toestel. Hij ziet er mooi, strak afgewerkt en elegant uit. De beeldkwaliteit is ook niks op aan te merken; series kijken, films kijken en gamen in goede kwaliteit . Goede camera, ook met weinig licht de mooiste foto's kunnen maken. Vorige week nog uitgetest op een bruiloft en echt de mooiste kiekjes kunnen maken. De accu houdt het ook veel langer uit dan alle vorige modellen, nu door een nieuwe Stamina Mode door Android Oreo 8. Hij is ook snel, het wisselen van apps gaat vloeiend en alles start snel op
Ik ben blij dat ik deze telefoon gekozen heb!

Pluspunten

  • Snel
  • Groot scherm
  • Mooie beeldkwaliteit

Minpunten

  • Geen headphone-jack
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 17-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede, degelijke telefoon met een prachtig formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de telefoon in de pre-order gekocht. Gebruik hem nu twee maanden en heb er haast geen klachten over. De telefoon heeft een perfect formaat, goede camera, de vingerscanner is perfect geplaatst, hij laat snel op en heeft een goede batterij.

Het enige nadeel is (denk ik) dat glazen screenprotectors niet goed passen. Dit komt omdat het scherm afrond aan de zijkanten, waardoor hij hier niet zo mooi aansluit. Voor mij is dit geen probleem, omdat ik er ook nog een siliconen case omheen heb. De case voorkomt dat je het schermpje ongemerkt (of in je broekzak) los komt.

De telefoon komt daarnaast in een hele toffe groen grijze kleur!

Pluspunten

  • perfect formaat
  • goede camera

Minpunten

  • screenprotector sluit niet mooi aan
  • Duur, zonder pre-order actie aan de prijzige kant
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeliha Cikrikcioglu 17-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn systeem, meer opties, chique toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ga al jaren voor de sony omdat het systeem makkelijk te gebruiken is en het is overzichtelijk. De meeste toestellen vind ik inhoudelijk te druk. Momenteel heb ik de xperia xz2. Tot nu toe vind ik dit de fijnste Xperia. Het valt goed in de hand en het scherm is een stuk groter en ''sterker'' als de Xperias voorheen (ervaring). Het design is anders dan anders. Ook heeft het toestel veel meer handige opties. Deze kom je vanzelf tegen wanneer je het in gebruik hebt. Hierdoor raak ik nog naar een aantal maanden verrast.

Pluspunten

  • Grotere scherm
  • Sterkere scherm
  • Geluid is sterker
  • Glijd niet uit de handen

Minpunten

  • Lagere pixel maar nog steeds scherp
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul bode 16-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldige camera goede softwer en lekker in de hand

Algemene score

9,0
geweldig toestel mooie van uiterlijk goede batterij duur , echt een aanrader
geweldig softwer, ik zat eerst te twijfelen tussen verschillende telefoon maar dit kom als beste mogelijk heden eruit voor mijn doelstelling
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews