Chique
Het toestel ligt goed in de hand. De mogelijkheden die ik gebruik zijn prima. Het is makkelijk hanteerbaar.
Geen iPhone meer
Het scherm, de accu, de camera, de software al deze dingen bij elkaar maken voor een geweldige telefoon, waarna ik niet meer terug wil
Pluspunten
- Camera
- Accu duur
- Scherm
- Software
Fijne telefoon zoals ik ben gewend van Sony
Deze telefoon voldoet aan alles wat ik ben gewend van dit uitstekende merk. De speakers zijn weer goed, genoeg opslag, snel opstarten, mooie camera, een batterij die lang meegaat en soepel in games. Enkel heeft het nog geen OLED display zoals veel andere merken en heeft het 2 functies niet die wel op mijn Z5 zaten, namelijk een seconde klok instellen bij de digitale klok rechtsboven en op slaapstand met 2 tikken. Verder is het tot nu toe een fijne telefoon die ik ook zeker aanraad.
Pluspunten
- Camera
- Snelheid
- Speakers
- Snel laden
- Opslag
Minpunten
- Geen OLED
- Software ingekapd tegenover Z5
Geweldig beeldscherm!
Dit is gewoon echt, een, top telefoon! Ik ben al lang van van Sony smartphones, en dit is toch echt een mooi toestel. Hij ziet er mooi, strak afgewerkt en elegant uit. De beeldkwaliteit is ook niks op aan te merken; series kijken, films kijken en gamen in goede kwaliteit . Goede camera, ook met weinig licht de mooiste foto's kunnen maken. Vorige week nog uitgetest op een bruiloft en echt de mooiste kiekjes kunnen maken. De accu houdt het ook veel langer uit dan alle vorige modellen, nu door een nieuwe Stamina Mode door Android Oreo 8. Hij is ook snel, het wisselen van apps gaat vloeiend en alles start snel op
Ik ben blij dat ik deze telefoon gekozen heb!
Pluspunten
- Snel
- Groot scherm
- Mooie beeldkwaliteit
Minpunten
- Geen headphone-jack
Goede, degelijke telefoon met een prachtig formaat
Ik heb de telefoon in de pre-order gekocht. Gebruik hem nu twee maanden en heb er haast geen klachten over. De telefoon heeft een perfect formaat, goede camera, de vingerscanner is perfect geplaatst, hij laat snel op en heeft een goede batterij.
Het enige nadeel is (denk ik) dat glazen screenprotectors niet goed passen. Dit komt omdat het scherm afrond aan de zijkanten, waardoor hij hier niet zo mooi aansluit. Voor mij is dit geen probleem, omdat ik er ook nog een siliconen case omheen heb. De case voorkomt dat je het schermpje ongemerkt (of in je broekzak) los komt.
De telefoon komt daarnaast in een hele toffe groen grijze kleur!
Pluspunten
- perfect formaat
- goede camera
Minpunten
- screenprotector sluit niet mooi aan
- Duur, zonder pre-order actie aan de prijzige kant
Fijn systeem, meer opties, chique toestel
Ik ga al jaren voor de sony omdat het systeem makkelijk te gebruiken is en het is overzichtelijk. De meeste toestellen vind ik inhoudelijk te druk. Momenteel heb ik de xperia xz2. Tot nu toe vind ik dit de fijnste Xperia. Het valt goed in de hand en het scherm is een stuk groter en ''sterker'' als de Xperias voorheen (ervaring). Het design is anders dan anders. Ook heeft het toestel veel meer handige opties. Deze kom je vanzelf tegen wanneer je het in gebruik hebt. Hierdoor raak ik nog naar een aantal maanden verrast.
Pluspunten
- Grotere scherm
- Sterkere scherm
- Geluid is sterker
- Glijd niet uit de handen
Minpunten
- Lagere pixel maar nog steeds scherp
geweldige camera goede softwer en lekker in de hand
geweldig toestel mooie van uiterlijk goede batterij duur , echt een aanrader
geweldig softwer, ik zat eerst te twijfelen tussen verschillende telefoon maar dit kom als beste mogelijk heden eruit voor mijn doelstelling
groot scherm/makkelijk in de hand
van i Phone naar sony xz2 super fijn toestel en makkelijk te bedienen.
mooi groot beeldscherm en goede duidelijke kleuren.
Apps duidelijk en leuke extra"s.
overstappen naar dit toestel zeker de moeite waard.
filmen is erg helder beeld
Pluspunten
- makelijk te bedienen
- groot helder scherm
- goede geluidskwaliteit
- prijs kwaliteit zeker goed
Geweldige foto's
Ooit de Sony experia gekocht omdat het de eerste waterdichte telefoon was. Op 14-07-18 de XZ2 want ik kan niet meer zonder o.a. De foto's die de Sony experia maakt zijn zo goed dat mijn vriendinnen altijd wachten op mijn foto's als we een dagje uit zijn. Nu de XZ2 volop aan het uitproberen op het EK Beachvolleybal 2018
Pluspunten
- Camera
- Geluid
Comfort in handbereik
Heb hem al ren paar dagen constant gebruikt en ik heb echt veel plezier van mijn aankoop en het geluid is subliem. En de connectiviteit met ps4 gaat goed als je goede wifi hebt
Pluspunten
- Gemakkelijk te gebruiken
- Lekker snel
- Connectiviteit met ps4 is subliem
Minpunten
- Tot zover geen
Goede opvolger van mijn Z5
Na jarenlang veel plezier te hebben gehad van mijn Sony Xperia Z5, heb ik mijn oog laten vallen op de XZ2. Tot nu toe bevalt deze uitstekend. Het is een goede upgrade en hij voelt solide aan. het nieuwe ergonomische design ligt fijn in de hand.
Qua software is het wederom uitstekend met handige nieuwe features die ik zeker ga gebruiken. ( zoals de nieuwe agenda en de optie voor 1 hands gebruik.)
De camera is goed, deze moet ik nog wel verder verkennen want de opties zijn eindeloos.
Tot nu toe bevalt hij uitstekend. Over een tijdje schrijf ik weer een review om te kijken hoe hij na een langere tijd bevalt. tot nu toe in ieder geval zeer positief!
Pluspunten
- Goed scherm
- Goed geluid uit de stereo speakers
- Software
- Ligt lekker in de hand
Heel simpel:Gewoon uitstekend
een prima toestel voor een prima prijs. Alles wat je wilt kan je ermee. Gaan bepaalde dingen boven je pet geen probleem genoeg andere akties mogelijk
Pluspunten
- gebruiksgemak
- ondersteuning Sony
Heldere kleuren grote cap. accu makkelijke bedienining,
Product voldeed aan de door mij gestelde eisen in een goede prijs verhouding toestel ligt fijn in de hand en een grootscherm plus een makkelijke bediening maakte mij keus makkelijk.
Pluspunten
- bediening
- grote capaciteit accu
Top beeldkwaliteit
Het product is in staat om de heftigste games te spelen waarbij je een levendige sound van de speaker ervaard
Veel mobieltjes begaven het al snel met prestatie leveren, maar de xz2 is een blijvertje !
Pluspunten
- Scherm.
- Processor
Mooi geluid
Ik heb deze telefoon gekocht voor het geluid en de mooie camera. Ik gebruik een telefoon voornamelijk voor het maken van vakantiefoto's en voor het luisteren van muziek. Het geluid is echt heel goed, super zuiver en je gaat er helemaal in op.
De camera maakt mooie foto's en is makkelijk in gebruik. ook het maken van filmpjes in slow motion is echt een aanrader.
Pluspunten
- Geluid
- Design
- Camera
- Vingerafdruk
Minpunten
- Gewicht
Super scherm
Super telefoon. Reageert heerlijk, ligt door de ronde achterkant perfect in de hand. Foto's zijn super scherp en camera makkelijk te bedienen. Ik heb al sinds 2008 sony telefoons, de Z1 compact, xperia X en nu de XZ2. De bedienng is al 10 jaar super logisch. Ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
- Bolle achterkant.
- Scherm.
- bediening sony.
Minpunten
- geen
- geen
Super goed toestel
Ik ben een sony man en kan mij geen ander m erk indenken voor gsm home cinema of tv dus ieder jaar probeer ik alles nieuw aan te schaffen om bij te blijven
Pluspunten
- Alles
Minpunten
- Geen
Sony
Mooie telefoon, goede camera en batterij gaat lekker lang mee. Alleen is hij nog al twee keer vast gelopen. De tweede keer dat het gebeurde wilde ik een foto maken op cruciaal moment maar dat lukte niet want ik kreeg de melding dat het geheugen niet beschikbaar was. Beetje jammer.
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Snel opgeladen
Minpunten
- Het vast lopen van systeem
Super
Fijne telefoon mooi scherm werkt snel en maakt mooie foto's. Een echte aanrader. Ligt lekker in de hand hij is iets zwaarder maar zeker niet storend.
Pluspunten
- Geen randen
- Mooie fotofo
- Gewelsig geluid
Prijs kwaliteit meer dan voldoende
Goede prijs kwaliteit verhouding, alleen kwaliteit van de radio is matig, geluid valt af en toe weg en volume veranderd regelmatig
Minpunten
- Kwaliteit radio ontvangst
Makkelijk in gebruik, goede accuduur
Dit toestel paste binnen de prijsklasse waarin ik zocht en sprong eruit vanwege de goede camera en het relatief grote geheugen. Ik ben niet echt een liefhebber van electronica en hippe snufjes maar deze telefoon is heel gemakkelijk in gebruik.
Pluspunten
- Lange accuduur
- Goede camera
- Makkelijk en overzichtelijk in gebruik
Minpunten
- functie spraak omzetten in getypte tekst ontbreekt
Prima telefoon, kwetsbaar scherm
Prima telefoon. Kwetsbaar scherm(1x gevallen direct kapot). Vingerscan werkt verrassend goed. Maakt heldere foto's. Van de opslag al 8gb nodig aan software programma's. Speaker zit aan onderkant waardoor als je het scherm kantelt je vaak met je hand voor speakertje zit.
Pluspunten
- Heldere foto's
- Vingerscan
Minpunten
- Kwetsbaar scherm
- Geluid aan onderkant
Goede accuduur
Uitstekende telefoon en alle functies naast de vingerafdruk en de batterij gaan ook langer mee dan ik had verwacht.
Pluspunten
- Mooie vorm
- vingerafdruk
Groot scherm, goede accu, snel internet
Ik heb deze telefoon nu een aantal dagen en ben er erg blij mee. Hij doet wat hij behoort te doen en ligt lekker in de hand.
Pluspunten
- Goede accu
- Groot scherm
- Alles werkt naar behoren
Mooi toestel...
Voldoet aan alle eisen die je aan een middenklasse moet stellen. Foto's middelmatig maar goed genoeg u
Pluspunten
- Uiterlijk
- Bediening