Sony Xperia XZ2 - 5.7" - 64GB - Zwart

Sony Xperia XZ2 - 5.7" - 64GB - Zwart - Smartphones

8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 299 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony Xperia XZ2 - 5.7" - 64GB - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Lodewijk19-04-2018

De lang verwachte facelift

Al jaren gebruiker van Sony telefoons. Die nieuwe facelift bevalt erg goed. Een goed hoesje is wel noodzakelijk anders glijdt de gsm overal uit en af. Dat er geen koptelefoon aansluiting meer is was even wennen. Accu gaat lang zat mee. De nieuwe vingerscanner werkt goed. Nog niks gevonden wat me tegenviel. Bij de superslomotion filmpjes moet je alleen opletten dat je genoeg licht hebt. Een keer hard laten vallen, niks aan de hand.
Pluspunten
  • Mooie facelift
  • Alles top tot nu toe
Minpunten
  • Geen minijack aansluiting meer.
  • Super glad
Fatih19-04-2018

Groot scherm goed batterij perfect geluid makkelijk

Groot scherm goed batterij perfect geluid makkelijk te gebruiken maar beetje zwaar maar ik heb een paar dagen gebruik
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Goed batterij
  • Perfect geluid
Pimdk19-04-2018

Mooie telefoon

Ik vind het lekker in de hand liggen en de uitstraling is perfect. Wederom een geweldige telefoon. Kost wat maar dan heb je ook wat
Pluspunten
  • Overzichtelijk
  • Goede camera
  • Erg snel
Minpunten
  • Kwaliteit slecht van (super) slowmotion
Julia19-04-2018

Van iPhone naar Sony xperia

Ik vind het toetsenbord te klein bij de Sony. Letters zouden in grotere blokjes beter kunnen. Ook de foto's. Mijn hond is bruin en op de foto zit er een rode gloed over haar vacht. Kleur is totaal anders Voor de rest de Sony fijner. Moet nog wel wennen
Pluspunten
  • Compact. IPhone is wel Even groot
  • 2 simkaarten
  • 64gb
Minpunten
  • De letters zitten in te kleine blokjes
  • Foto's geven rode gloed
  • Met live video Facebook alleen portret stand

Super mooi en super snel mobiel

Het ideale toestel voor mensen die de allerbeste foto- én videokwaliteit willen. De camera die briljant is in het donker Batterij is een beest . Randen om het scherm wel erg groot.

Jamal19-04-2018

Snel!

Heerlijk weer zo'n nieuw toestel. Alles gaat gelijk weer een stuk sneller dan je gewend bent en de batterij gaat weer langer mee. Daarnaast ook nog een goede camera.
Pluspunten
  • Camera
  • Waterdicht
Minpunten
  • Geen eigen aux poort
Geert de Swart19-04-2018

Groot scherm snelle performance. Top toestel

Naar jarenlang Samsung te hebben gebruikt nu weer terug bij Sony. En in een woord geweldig. Geluid, scherm, performance en uitstraling. Bedieningsgemak is heel goed.
Pluspunten
  • Scherm
  • Algehele performance
Jeppe19-04-2018

Goede accuduur, fantastisch scherm

Tot zo ver ben ik helemaal weg van het toestel, mooi scherm, goede accu, razend snel! Een minpunt is dat het toestel iets dikker was dan ik had verwacht, maar dit compenseert zich door het naar je hand gevormde design. Erg comfortabel in de hand dus👍🏼. Het toestel heeft geen 3,5mm jack, zelf vind ik dat niet erg omdat ik toch alles Bluetooth heb, maar voor degenen die dat niet hebben is het wel een minpuntje.
Pluspunten
  • Mooi scherm
  • Goede accu
  • Comfortabel in de hand
  • Voelt premium aan
  • Vingerprint scanner werkt fantastisch
Minpunten
  • Redelijk zwaar
  • Vingerprint scanner zit er laag
  • Geen 3,5mm jack voor oortjes
Stefan19-04-2018

De XZ2, een flinke upgrade vanaf mijn Z3

Mijn laatste smartphone was een xperia z3. Die telefoon was aan vervanging toe en met een mooie deal heb ik mijn abonnement via gsmweb vernieuwd. Ik gebruik de telefoon voornamelijk om films en series onderweg of in bad te kijken, naast het standaard bellen, Appen en internetten. Ik heb de telefoon nu ongeveer 2 weken in bezit. - De XZ2 ligt dankzij zijn ronding veel lekkerder in de hand dan de Z3. Helaas nog wel glad, dus pas op, want hij glijdt zo van een iets schuine oppervlakte af -De XZ2 is wat zwaarder dan de Z3, maar dat vind ik niet storend. Het voelt daardoor meer kwalitatief hoe gek dat ook kan klinken - Beeldscherm is helder genoeg in de zon het lezen van apps, maar niet om donkere films te kijken. - Het geluid is goed, maar merendeels heb ik een koptelefoon op. Geen jack was een groot minpunt. - De accu houdt het makkelijk twee dagen uit met wat internet en een film of twee. - Ik moet me nog verdiepen in de connectieviteit met mijn PC. Vooralsnog kan ik alleen maar kleine bestanden overzetten naar mijn sd-kaart. Nu moet ik de sd-kaart uit mijn telefoon halen en in mijn card reader stoppen om films te kunnen kijken. - De sim en sd-kaart zitten in dezelfde slot. Als ik de sd-kaart uit de telefoon haal start de telefoon opnieuw op want de sim-kaart wordt ook uit de telefoon gehaald. Dat is een beetje vervelend. - Wellicht dat ik twee simkaarten in de XZ2 plaats ipv de sd-kaart. Dan kan ik mijn bedrijfstelefoon eindelijk naast me neerleggen. - Foto's zijn erg mooi naar mijn idee. Ik ben geen professionele fotograaf, maar de kwaliteit van de foto's die ik in de volle zon heb genomen zijn erg gedetailleerd. - Ik heb ook een aantal filmpjes gemaakt. De 1080p 60Hz zien er erg goed uit. Handig voor mijn werkzaamheden als ik een klus heb. Bij 1 video stopte het geluid na een aantal seconden (misschien had ik een soort mute aangeraakt????) - Ik heb het idee dat betreft de WiFi, de XZ2 een groter ontvangst heeft dan de Z3. Nu kan ik ook op zolder op de WiFi. Bij de Z3 lukte dat niet. - Apps openen lekker snel, maar dat is door de upgrade van de processor wel te verwachten. - 800 euro vind ik wel wat teveel voor deze smartphone, maar door de deal met gsmweb heb ik hem voor 515 inclusief een koptelefoon van 380 euro. - Wat ik zo geweldig aan Sony vond bij de vorige xperia's, was de voorgeplaatste screen protector. Helaas miste deze bij de XZ2. Dat wordt zelf plakken! Overal een heerlijke telefoon, die aan de meeste van mijn eisen voldoet.
Pluspunten
  • Ronde achterkant zit lekker in de hand
  • Mooi scherm voor films
  • Mooie foto's en video's schieten
  • Speakers zijn erg goed
Minpunten
  • Geen jack
  • Sd-kaart en sim-kaart in dezelfde slot
  • Gladde behuizing
  • 800 euro is een beetje duur
  • Geen factory screen protector
Dennis19-04-2018

Goede accu. En even wennen

Mijn vorige mobiel was de xz nu de xz2 is even wennen. De vingerscann zit even raar. Maar als je er aan gewend ben dan is die best handig. Vooral als je een hoesje met een klepje heb. De accuduur is erg goed. Ik doe 2 dagen met een accu. De camera is ook verplaatst heb er nog geen last van gehad. In het begin zat ik vaak met mijn vinger op de lens ipv de scanner. Verder dus een goed en fijn mobieltje.
Pluspunten
  • Accu
  • Vingerprint scanner
  • Ligt lekker in de hand
Minpunten
  • Dikker dan andere xperia
  • Vinger op lens ipv scanner
Jeroen19-04-2018

Mooi toestel goede sony kwaliteit top gewoon

Ik heb al jaren een Sony, en het zijn altijd top toestellen met goede geluids kwaliteit en beeld kwaliteit, ik heb nu de Sony xz2 en deze voldoend weer zoals altijd aan mijn verwachtingen mooi ontworpen toestel die goed in de hand ligt, makkelijk te bedienen en weer de top kwaliteit van beeld en geluid een echte aanrader
Pluspunten
  • Mooi model
  • Makkelijk te bedienen
  • Goed geluid
  • Goede beeldscherm met super resolutie
Minpunten
  • Geen jackplug
Alessandro19-04-2018

Stijlvolle toestel met leuke mogelijkheden

Dit product is boven mijn verwachting. Makkelijk in gebruik, snel en goede geluidskwaliteit doordat de speakers voor zitten in plaats van achter. Ik heb gekozen voor dit toestel vanwege het design, de specificaties van het toestel en positieve reacties van mensen om mij heen.
Pluspunten
  • Snel
  • Lange batterijduur
  • Veel interne ruimte
  • Leuke optie voor 3d foto's
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
I.Z. Kispal19-04-2018

Groot scherm

Ik heb altijd al een SONY telefoon gehad. Mijn vorige telefoon was de Z5. Ik heb de XZ2 vooral om de camera gekocht en ik ben zeer tevreden, hij kan uitstekende video's maken en ook goede foto's. Ik raad de toestel aan.
Pluspunten
  • Grote scherm
  • Premium camera
  • goede beeldscherm
Minpunten
  • geen 3,5 mm jackplug
Stefan19-04-2018

De XZ2, een flinke upgrade vanaf mijn Z3

Pluspunten
  • Ronde achterkant zit lekker in de hand
  • Mooi scherm voor films
  • Mooie foto's en video's schieten
  • Speakers zijn erg goed
Minpunten
  • Geen jack
  • Sd-kaart en sim-kaart in dezelfde slot
  • Gladde behuizing
  • 800 euro is een beetje duur
  • Geen factory screen protector
Marcel19-04-2018

Prima telefoon

Dit is al mijn 3e xperia dus ik ben misschien een beetje bevooroordeeld. De telefoons zijn altijd van prima kwaliteit, hebben een goede camera en werken fijn.
Pluspunten
  • Mooie camerabeelden
  • Ligt goed in de hand
  • Waterdicht
Minpunten
  • Accu tijd
Eastbird19-04-2018

Originele kleuren en mooie vorm .

Het vlaggenschip van Sony doet zijn naam eer aan. Mooie snelle telefoon met weinig meegeleverde appstore die veel stroom gebruiken. Het op internet grootst genoemde nadeel, het te laag zitten van de vingerafdruksensor is bij mij niet van toepassing omdat ik geen grote handen heb.
Pluspunten
  • Weinig meegeleverde apps
  • Accuduur
  • Vorm
  • Kleur
Minpunten
  • Geen dubbele camera
  • Telefoon is vrij glad, hoesje kan dit verhelpen
  • Blijft niet plat liggen op achterkant (bol)
Andre Luisterburg19-04-2018

Super fijne high-end smartphone

Na jarenlang Samsung klant geweest te zijn met de laatste jaren tegenvallende resultaten had ik besloten om eens terug te vallen op een van de andere topmerken Deze Sony xperia xz2 heeft werkelijk alles in huis om weer vooruit te kunnen. Dankzij de nieuwe chipset is hij zowel razendsnel maar ook bijzonder zuinig qua verbruik. De nieuwe look is beeldschoon en genoeg onderscheidend Sony heeft er voor gekozen om Android 8 zoveel mogelijk basis te houden Het maakt het een makkelijke telefoon in gebruik. Zoals je mag verwachten van Sony zijn de camera opties prima in orde. Zowel front als back. Ik wil hem nu al niet meer missen
Pluspunten
  • Lange accuduur
  • Mooi beeld
  • Razendsnel
  • Water en. Stofdicht
Minpunten
  • Nog maar weinig variaties war betreft hoesjes
  • draadloze oplader is nogal aan de dure kant
frank19-04-2018

zeer tevreden goed scherm stevig gebouwd sony kwaliteit

beste. vorig toestel ook sony type z was ook al top maar deze is bijzonder goed gebouwd ligt zeer goed in de hand groot scherm en werkt zeer vlug zeer overzichtelijk in alles zeer goed beeld kwaliteit en zeer goed geluid. conclusie top toestel.
Pluspunten
  • top toestel bouwkwaliteit
  • zeer snel in gebruik
Kees19-04-2018

Geweldig geluid!!

Ik ben super tevreden met de Sony Xz2 en kan hem iedereen aanbevelen. Batterij gaat ook lang mee. Geluid is top en de bediening is ook super.
Pluspunten
  • Batterij
  • Geluid
Michel18-04-2018

Groot, maar elegant en verfijnd toestel, op en top Sony!

Het toestel is nog mooier dan ik in eerste instantie dacht. Hij werkt vlot en is prettig in gebruik. Camera is geweldig, zoals van Sony gewend. Leuk ook de 3d feature, al is het wel even oefenen. Enige minpuntje blijven de apps die je niet nodig hebt maar niet kan verwijderen.
Pluspunten
  • Mooi scherm
  • Helderheid
  • Geluid
  • Camera
  • Batterij
Minpunten
  • Vaste apps op de telefoon
  • Draadloze oplader nergens te verkrijgen
Suus18-04-2018

Groot scherm en goede accu

Ik ben blij met mijn nieuwe sony xperia XZ2! Mooi, helder groot scherm. Hij is niet veel groter dan de Z5 waardoor hij nog steeds lekker in de hand ligt.
Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Adapter voor een 3.5 mm aansluiting meegeleverd
Minpunten
  • Geen radio meer
  • Geen 3.5mm aansluiting meer
Vince v.d.h.18-04-2018

Nieuw uiterlijk, goede accuduur, nieuwste Android!

Zelf ben ik al een tijd fan van de Sony telefoons, dit begon bij mijn eerste Sony Xperia Z, Toen de Z2 en daarna de Z5. Nu de XZ2 met vernieuwd uiterlijk waardoor deze beter in de hand ligt dan de vorige modellen. De camera is goed, niet bijzonder maar gewoon goed. Met de nieuwe snapdragon processor is de telefoon snel en kan je moeiteloos meerdere applicaties tegelijk gebruiken. Voor mensen die een Playstation 4 bezitten is deze telefoon helemaal een uitkomst, ik neem dagelijks mijn PS4 over en stream en bespeel games terwijl ik zelf niet in de buurt van mijn systeem ben. Mits je een goede verbinding heb (15 mb/ps up- en download) dan kan moeiteloos gamen via de telefoon.
Pluspunten
  • Accu duur
  • Nieuw uiterlijk
  • Goede camera
  • PS4 Remote Control
Minpunten
  • Facebook kan niet verwijderd worden
  • bloatware