Zeer goede accuduur
Accuduur is een groot pluspunt, met intensief gebruik heb ik eind van de dag nog 30% over. Als je beetje inhoud, gaat 2 dagen ook lukken.
Hij onthoud hoelaat je ong opstaat, zodat op het laatst pas tot 100% wordt geladen waarmee de levensduur van de accu velen malen beter zal zijn.
De vingerscan werkt heel prettig en ik vind de locatie prima, ondanks dat veel dachten dat deze te laag zou zitten. Met niet te grote handen geen probleem in ieder geval.
Beeldkwaliteit is gewoon goed. Geluid van de speakers is best goed, zeker omdat speakers in mobieltjes relatief klein zijn. Mijn bluetooth headphone moet nog binnen komen, dus nog niet kunnen testen.
Hij is ook erg snel, multitasken is geen probleem. Echter bij enkele apps kan het opstarten soms langer duren, maar dit is al verbeterd met een update, en zal zeer waarschijnlijk nog verder verbeterd worden.
Is wel een stuk zwaarder, maar vind ik persoonlijk geen probleem, voelt niet zo fragiel namelijk.
Via Tele2 kostte hij slechts 624, goede prijs voor dit toestel. Inclusief abonnement, maar toestel wel in een keer afbetaald.
Pluspunten
- Accuduur!
- Geluidkwaliteit
- Snelheid
- Vingerscan
- Beeldkwaliteit
Minpunten
- Opstart enkele apps, update zal helpen
Scherp beeld, mooie foto's, goede accu
Ik ben een echte Sony fan van het 1e uur, dit vanwege de mooie foto's en vanwege het eigenzinnige design. Deze telefoon is supersnel en makkelijk in het gebruik. Nu heb ik net de nieuwste Sony headset erbij gekocht en wauw wat een geluid. Alsof ik voor het eerst naar muziek luister.
Pluspunten
- Geluid
- Beeld
- Gebruiksvriendelijk
Goede accuduur. Handig design. Prijs/kwaliteitverhouding!
De accu van mijn Samsung S6 ging op het eind nog ongeveer 7 uur mee. Deze telefoon gaat 2 dagen mee! Ik hoef me geen druk meer te maken dat de batterij halverwege de dag uitvalt. Daarnaast is de vingerafdrukscanner op de achterzijde een goede vondst. De eerste dag was het even wennen, maar nu kan ik niet meer zonder. Al met al een goede telefoon voor een goede prijs.
Pluspunten
- Prijs/Kwaliteitverhouding
- Accuduur
Zeer snelle telefoon
Mooie telefoon zeer snel ligt lekker in de hand door ronde vorm. Top met vingerscan achterzijde zeer helder beeld
Pluspunten
- Lange accuduur tot nu toe
- Snel
Geweldige snelle handzame telefoon met een uitstekende accu
Een handzame en uiterst snelle telefoon met een uitstekende camera met super slowmotion 960f functie! Een mooi groot helder scherm en een zeer goede accu. Stof en waterbestendig. Ik ben zeer tevreden over deze telefoon !
Pluspunten
- Goede camera
- Goede accu
- Slowmotion 960k fulltime hd
Minpunten
- Contact loos laden niet aanwezig bij de compact
lekker compact, makkelijk bedienbaar, goede accuduur!
Wilde geen groot toestel, na advies hierop uitgekomen, geweldig apparaat. Wel wat zwaarder maar de accu is dan ook veel beter! Bediening is ook heel gebruikersviendelijk.
Pluspunten
- compact
- accuduur
- bediening
Minpunten
- gewicht
Goede accu duur, helder scherm, goede muziek kwaliteit
Makkelijk in gebruik goede kwaliteit foto's en lange accu duur muziek afspelen is heel goed de kwaliteit om video's en films af te spelen is heel goed het trillen geeft een extra dimensie aan de beleving, mijn beoordeling is zeer goed
Pluspunten
- Gebruiksgemak
- Geluidskwaliteit
Minpunten
- Kunststof achterkant
- Soms haperen bij muziek afspelen
Fijne telefoon, ligt goed in de hand
Fijne handzame telefoon. Mooi scherm. Batterijduur is lang . Een tweetal minpuntjes. De aan/uit en volume knoppen zitten anders dan mijn vorige smartphones, maar daar wen je snel aan. De fingerprint mag iets hoger.
Maar samenvattend een prima smartphone. Ik ben er erg blij mee.
Pluspunten
- Goed beeldscherm
- Batterijduur is lang
- Ligt goed in de hand
- Super slomo
- Super geluid
Minpunten
- De power en volumeknop is beter omgedraaid
- Vinger print mag iets hoger
Groot scherm en ligt lekker in hand ??
Een Heel good toestel. Kwa prijs is ook goed. Ik gebruik deze telefoon bijna 6 weken en ben heel tevreden over..ik beveel dit product aan iedereen.bedank sony...
Pluspunten
- Ik vind dat deze telefoon een van de beste is
- Deze telefoon heeft goed kwaliteit 4k HD camera
- Heeft alle laatste optie
Minpunten
- Nog niet bekend..
Mooi toestel.
Snelle telefoon Maakt mooie foto's en video's. De slowmotion functie is ook erg mooi.
Snelle reactie als je iets wilt doen. Accu duur is ook goed, verbruik blijft altijd afhankelijk van gebruik.,maar in mijn geval is deze 2 dagen.
Pluspunten
- Lange accu duur
- Mooie foto's
- Snellejelle
Minpunten
- Nog niet gevonden
Prima telefoon
De telefoon bevalt prima. Ik heb hem gekocht ter vervanging van mijn Z5 compact. Natuurlijk is deze een stuk groter, wat voor mij een reden voor veel twijfel was. Van de keuze heb ik uiteindelijk geen spijt.
De software van Sony bevalt me prima. Enige minpuntjes vind ik dat de vingerafdruk lezer net niet helemaal fijn geplaatst is en dat de telefoon zo glad is dat hij overal afglijdt.
Pluspunten
- Fijne Sony-schil in Androis
- Laadt snel op
- Snelle hardware
Minpunten
- Rond en glad, glijdt daardoor makkelijk weg
- Vingerafdruk lezer mocht beter geplaatst zijn
Mooi design, goede accu en fijne telefoon
Ik heb altijd sony gehad, vind het hele fijne telefoons en heb er eigenlijk nooit echt wat mee. Ik heb dus weer gekozen voor een sony! Dit keer de xperia xz2. Wat me op viel was het mooie design mooi glanzend groen blauw en de vingerscanner aan de achterkant, eerst dat ik dat ik dit niet fijn zou vinden, maar het werkt toch erg goed! Verder valt me op dat de batterij duur super is! Ik gebruik mijn telefoon veel en hij gaat zo 1,5 tot 2 dagen mee. Verder vind ik de telefoon en het menu vrij hetzelfde als de vorige telefoons. De 3d scanner heb ik ook geprobeerd, maar of ik kan er niet mee omgaan of het werkt niet perfect. Verder zou ik veel reclame apps van jullie niet gelijk op m'n telefoon willen hebben, die krijg ik helaas er elke keer weer bij. De telefoon doet wat die moet doen en ik ben tevreden.
Pluspunten
- Camera
- Design
- Batterij
- Doet wat het moet doen
Minpunten
- 3d scanner werkt niet geweldig
- Reclame apps van jullie
Aanrader!
Fantastische telefoon, zeer goede batterij, mooie camera. Eigenlijk precies wat je zou verwachten van een Experia!
Pluspunten
- Goede batterij
- Fantastische camera
- Ligt lekker in de hand, niet onhandig.
- Makkelijk wendbaar
Minpunten
- Lastig met 1 hand te bedienen.
Sharp Imaging, Outstanding battery
I have been using Sony phones for 10 years and I cannot be more impressed by the leap that Sony has taken with its new phone, XZ2. The battery duration
Pluspunten
- battery
- image
- response speed
Minpunten
- weight
- construction materials (slides)
Fantastische telefoon!!
Het is een super telefoon. Het uiterlijk is mooi, en ligt door de gebogen achterkant zeer fijn in de hand. De telefoon is snel en werkt heel gebruiks vriendelijk. Het scherm vind ik persoonlijk altijd het belangrijkste, en dat is bij de experia Xz2 super. Het is een zeer groot scherm met gebogen glas een super kwaliteit en vooral zeer sterk. Ook de speakers aan de boven en onder zijden zijm ideale, zorgen voor een helder geluid en de viration tijden de muziek zorgt voor het perfecte geluid. Ook de camera is zeer goed en stelt heel goed scherp.
Zeker een aanrader!
Pluspunten
- Groot scherm met hoge kwaliteit
- prijs/kwaliteit
- Goede camera
- Ligt fijn in de hand door gebogen achterkant
- Zeer sterkt scherm
Minpunten
- Niks negatiefs op aan te merken
Groot scherm, snelle accu kwa laden, goed geluid
Ik heb twee xperias hiervoor gehad en was sowieso altijd tevreden want ze doen het nog steeds na jaren. Maar over de xperia zx2 kan ik zeggen dat ie een mooi groot scherm heeft, en een stijlvolle design. Verder vindt ik 'm snel opladen, mooie foto's maken en het geluid is ook perfect, aangezien ik een echte muziek fanaat ben is dat een must vindt ik. Ja ik kan zeggen dat ik een echte xperia fan ben geworden de laatste zes jaar en ik dit toestel kan aanbevelen.
Pluspunten
- Groot scherm, mooi beeld,
- Goed geluid, snelle laadcapaciteit
Snel, goeie camera
Na een teleurstellende ervaring met de S7. Gauw weer een Sony gekocht. Weer genieten van de soepele werking van Android, uiteraard weer zeer tevreden met de camera.
Wel een klein minpuntje het scherm! Dit zou in deze klasse een oled scherm moeten zijn! Tip voor Sony 😉
Verder hoor ik weinig verschil qua audio kwaliteit mbt mijn oude S7, ik had beter verwacht!
Pluspunten
- Werking
- Camera
Minpunten
- Scherm, zou oled moeten zijn
- Minder harde kleuren lcd scherm
Betrouwbaar en Duidelijk
Ik kocht deze aantrekkelijke telefoon met een Koptelefoon actie. Het is mijn derde Sony xperia ik ben er erg blij mee. Snel mooie fotos en goed geluid. Sony komt zijn afspraken na. Mijn man wacht nog op zijn 100 euro van Samsung actie.
Pluspunten
- Goede Fotos
- Snel
- mooie scherm
Minpunten
- zonder hoes glijd het uit je handen
- batterij gaat minder lang mee dan verwacht
Weer een echte Sony met sporen van Ericsson DNA
Prima prijs kwaliteit verhouding. Met snapdragon 845 snel en compleet zoals je mag verwachten. Maar vooral de details, super camera en super geluid maken het een sony met sporen van Sony Ericsson DNA. Verder is het een kwestie van smaak uiteraard maar de telefoon ligt prettig in de hand en de lichte Sony schil over android 8 is gemakkelijk in gebruik en precies wat je nodig hebt.
Pluspunten
- Camera met super slow motion
- Hd geluid
- Slim batterijgebruik
Minpunten
- Horizontale panorama foto werkt iets minder
- Chrome liep soms vast. Opgelost na update
Groot scherm heel goed beeld
Het is een mooie telefoon met een zeer goed beeld en hele prettige bediening teksten zijn goed te lezen op het grote scherm ook als je ogen iets minder worden. Ik heb gekozen voor dit toestel omdat ik in het verleden al goede ervaringen had met de Xperia z2 en na een overstap naar een Samsung s7 nu weer terug naar de Xperia xz en daar heel tevreden over
Pluspunten
- Groot scherm
- Stof en waterbestendig
- Super camera
Minpunten
- Geen otterbox voor
Makkelijk in gebruik
Na twee jaar een Samsung gebruikt te hebben, nu terug een Sony. Voor de Samsung ook al een Xperia gehad en die was toen ook al top. Ook al zijn ze allebei Android de Sony vind ik lekkerder in gebruik.
Pluspunten
- Camera
- Accuduur
- Gebruiksvriendelijk
- Geluid
Minpunten
- Dikte
Zeer snel, mooi scherm en goede camera
Heb de telefoon nu een week in bezit en ben zeer tevreden. Met die nieuwste processor, maar zonder veel bloatware zoals bij andere merken, loopt alles lekker vloeiend. De batterij gaat twee en een halve dag mee, dat heb ik nog nooit meegemaakt. Daarnaast is de camera goed, vergelijkbaar met de toptelefoons van andere merken. Als laatst zijn ook nog de nieuwste veiligheidsupdates geïnstalleerd.
Pluspunten
- Snelheid
- Accuduur
- Camera
Sony Xz2 super geluid
Fijne telefoon, aan de zware kant en iets forser hoop dat dat ook betekent dat het toestel wat robuuster is. Gewoon een goed toestel, snel en de upgrades die ik bij Sony zocht, draadloos opladen en luidere luidsprekers. De geluids kwaliteit wat de Sony heeft, over headphones of andere apparaten is super
Pluspunten
- Geluid
- Batterij
Minpunten
- Zwaar
Snelle smartphone met zeer mooi scherm!
Groot scherm met zeer duidelijke weergave. Wat ik fijn vind is het nieuwe formaat van het scherm. langer beeld, meer scherm, zeer mooie en scherpe weergave in HD! Camera is met 1 woord: geweldig. Zeer scherpe foto's, zelfs als je de zoomfunctie gebruikt. De telefoon start snel op en sluit snel af, Ligt lekker in de hand en laad snel op. De batterij gaat lang mee.
De telefoon voelt zeer sollide aan zoals ik gewend ben van de Sony telefoons.
Pluspunten
- batterij
- camera
- Schermkwaliteit en formaat
- design
- draadloos laden mogelijk
Minpunten
- gewicht
- geen audiojack (is opgelost met USB-C plug)
Mediabelevenis
Deze Sony smartphone is een ware krachtpatser en kan moeiteloos overweg met audio en video. Prachtig stereo geluid en fraaie beelden. Het enige nadeel in mijn ogen dat bij frequent gebruik de accu net iets te kort schiet. Echter met de Ultra Stamina modus ben je, als je op tijd omschakelt nog zat stroom om bereikbaar te blijven of gewekt te worden door de wekker. Het is mijn eerste Sony telefoon maar waarschijnlijk niet de laatste. Zeker een concurrent voor de Galaxy 8 en 9 maar nog net niet voor de Note8.
Pluspunten
- video
- audio (stereo)
- Batterijbesparing Ulta Stamina Modus
Minpunten
- accuduur