Samsung Galaxy S7 Edge wit / 32 GB - Reviews

Specificaties
Display
5.5 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Besturingssysteem
Android 6.0
Bekijk 4 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 711 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Greggy 13-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Galaxy S7 Edge

Algemene score

10,0
Beste Tel ooit

als je van Samsung houd is dit de beste tot nu toe

Alles is top.

Design
Camera
Software
Zit goed in de hand
Gameplay
Video

alles gewoon geweldig.

Minpunten

  • 000
  • 000
  • 000
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ishaak 13-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Goede accuduur, zeer mooi toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben al jaren een echte fan van Samsung, goed merk en betrouwbaar ook qua huishoudelijk apparatuur en TV etc. Het toestel heb ik sinds kort daarvoor de Samsung S4 jaren gehad, vervangen door Samsung Note 3, vervolgens Samsung Note 4, eigenlijk wilde ik gaan voor de Samsung Note 7 maar door omstandigheden bij Samsung heb ik sinds kort de Samsung S7 Edge Zwart, het is een top toestel valt lekker in de hand, bediening is super goed, vele functies, t zal wel even wennen worden zonder pen functies maar is het wel waard.

Pluspunten

  • Goede accuduur
  • Mooi Scherm
  • Helder beeld
  • Valt lekker in de hand

Minpunten

  • Nog nu toe niet
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam 13-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

handig om vast te houden

Algemene score

8,0
Het is een heel praktisch telefoon en je beleef er ook heel veel leuke dingen mee. Maakt bijna het perfecte foto's. I like it!!

Pluspunten

  • Goede foto kwaliteit
  • werkt snel
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bikerzonderbike 12-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Hele fijne telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is de 4e Samsung Galaxy die ik heb gekocht.
De S1, S3, S5 en nu de S7 Edge.
Ben er helemaal fan van.
Grote telefoon, maar niet te groot.
Supersnel in gebruik.
De batterij gaat lang mee...
Het is ook een mooie telefoon!
Top!

Pluspunten

  • Scherm groot, scherp, mooie kleuren
  • Supersnel
  • Accu
  • Design

Minpunten

  • batterij kan niet vervangen worden
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lbl 12-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wat een gaaf toestel! Super!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een mooi scherm! Wat loopt hij snel! Appjes werken super! Video en muziek zijn super, bluetooth verbinding met Harman Kardon set is subliem.

Pluspunten

  • Scherm
  • Bediening
  • Het is geen iPhone

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hassan Rajab 10-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

top telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Samsung S7 edge heb ik altijd gewilt, omdat het een hele mooie toestel is met goede functies en kwaliteiten. camera is zeer scherp en maakt mooie foto's. zeer tevreden met mijn S7.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Samsunghebber 10-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Op aanraden van mijn moeder heb ik deze telefoon gekozen. Zij heeft er niks over te klagen en ik ook niet.
Ben al jaren een samsung fan. Goede telefoons. makkelijke besturing en super strakke looks! Echt een top telefoon

Pluspunten

  • Mooi Scherm
  • Gebruiksvriendelijk
  • lange batterij
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RogierW 10-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Uitstekende Telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie vormgeving, goede accuduur, groot werkgeheugen dus werkt lekker snel. mooie foto's.
Ik ben sinds kort overgestapt naar een Samsung telefoon en ik ben dik tevreden zou nooit meer anders willen.

Pluspunten

  • Scherm
  • Accu
  • Snel
  • Functies
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petrovic 09-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Perfect smartphone

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
This is just the best phone so far. Camera is perfect, both of them, sound also. phone is very very fast, processor and ram, everything works very smooth.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 09-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

De telefoon heeft een super design.

Algemene score

9,0
De telefoon heeft een fantastisch design met een scherm wat doorloopt aan de zijkant. Ook ligt hij fijn in de hand waardoor hij makkelijk te gebruiken is.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard DB 09-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer goede accuduur!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
toestel net 2 dagen in bezit, 's ochtends batterij op 100%, heb mijn hele werkdag muziek wezen streamen (8 uur ongeveer). Het is nu midden nacht en batterij op 45%. Dit is echt fantastisch. Buiten het feit dat scherm en software perfect zijn.

Pluspunten

  • Scherm
  • Kleuren
  • Design
  • Software

Minpunten

  • Speaker onderin telefoon
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

steven 08-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm, helder beeld, strak design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik iets vernieuwends wilde. door het gebogen scherm, strakke design en de gemakkelijke bediening heb ik voor dit toestel gekozen. echt een aanrader

Pluspunten

  • scherm
  • beeld
  • camera
  • waterdicht
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Standkl1 07-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Groot scherm en super lange accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben een groot fan van samsung omdat ze zo'n goede producten hebben en dat maken ze nu weer waar met de galaxy s7 edge. Het toestel is groot maar ligt wel lekker in de hand en is zeer licht. Het scherm is werkelijk fantastisch en de camera zeer helder. Ook is het fijn dat er al een groot geheugen op de telefoon zelf zit, geen gedoe meer met te weinig ruimte voor apps.

Pluspunten

  • helder scherm
  • batterij duur
  • uitbreidbaar geheugen

Minpunten

  • groot toestel
  • batterij kan er niet uit
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

richard 07-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

van samsung S3 / naar S7 Edge super snel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
beste wat je nu kan krijgen.
Nice look. snel internet 4g camara ,12 megapixels,
als je iets goed zoek koop deze.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mickey Bussen 06-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Gewoonweg een heerlijke en snelle telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze telefoon voldoet aan al mijn verwachtingen, heerlijk om in de hand te hebben en een duidelijke uitleg als je hem voor het eerst aanzet.
Hij kan alles aan, van het behandelen van je contacten tot aan het kijken van films training en Games spelen!
Voor deze prijs doet deze telefoon alles wat je zou willen!

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Snel
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Glad zonder casebescherming
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 edge roze goud / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Avetik 06-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Samsung Galaxy S7 Edge

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Samsung Galaxy S7 Edge is a wonderful mobile phone with great opportunities. I am using this phone also for my work- reading emails, reading articals, etc.

Also it is a great device for the Multimedia and Camera. After buying it I stopped using a special Camera.

I advice to buy it to my friends.

Pluspunten

  • Smart
  • Beatiful
  • Convenient
  • Powerful
  • Easy to use
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung galaxie S7 edge 01-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer mooie telefoon en erg makkelijk in gebruik en er zitten veel mogelijkheden op ben er super blij mee
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 Edge wit / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J. 23-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Prachtig toestel

Algemene score

9,0
De Galaxy S7 Edge is voor mij een alleskunner geworden. Ik ben overgestat van Windows Phone 10 naar dit toestel. Het was en is nog steeds wennen, echter is dit een genot mede doordat het opstarten is vergemakkelijkt. Gegevens overzetten is makkelijk en wordt ook makkelijker gemaakt door de meegeleverde USB-tool. Voor de rest is het een prachtige scherm, ligt het apparaat verrassend goed in de hand waardoor het ook met 1 hand goed is te bedienen. Camera is snel en maakt mooie foto's. Het draadloos kunnen opladen is mooi meegenomen. Het waterbestendig zijn is een geruststelling. Met dit toestel heb ik waar voor mijn geld gekregen en ik ben nog steeds aan het ontdekken. De aangeboden functies en de mogelijkheden van et toestel maken het een SMARTphone mits het ook SMART wordt gebruikt.

Pluspunten

  • Scherm
  • Snelheid
  • Handzaam
  • waterbestendig

Minpunten

  • 1 Luidspreker
  • Aantrekkingskracht
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 22-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Herziening van mijn eerdere review

Algemene score

6,0
Het blijft nog steeds een fantastische Phone maar mensen zorg dat je hem niet laat vallen en een scheurtje in het glas krijgt want er zijn geen onderdelen te krijgen.
Inmiddels half Nederland afgebeld maar overal een negatief antwoord. Geen scherm te krijgen voor de S7 edge (zilver)
Kan nog maanden gaan duren. Lekkere service van Samsung.

Minpunten

  • Waardeloze onderdelen voorziening
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 edge roze goud / 32 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Angel9979 21-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Ik wil niks anders dan een Samsung Galaxy-smartphone

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na de s4, s5, s6 edge kon de s7 edge niet uit blijven.
Ik mistte het waterdichte en ben gek op de curve omdat dit op de 1 of andere manier rustiger is voor mijn ogen, vandaar de snelle overstap naar de S7 edge.
Ook was de pink rosé kleur een reden om dit toestel aan te schaffen.
Als het geluid uit de boven en onderkant zou komen had ik een 10 gegeven.

Pluspunten

  • Groter scherm
  • Rosé kleur.
  • Curve

Minpunten

  • Geluid
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 edge roze goud / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews