Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Huawei P8 grijs / 16 GB

8,7 Lees 943 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Smartphones

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 942 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mauro 07-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
i am very happy with everything in this telephone.
Hardware is just the top. Functions and software are superb.
Camera is comparable only to Zeiss from nokia.
Geschreven voor: Huawei P8 Champagne / 16 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TM 07-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Tot nu toe dik tevreden, accu haalt altijd het einde van de dag, ook bij intensief gebruik. Zeer gebruiksvriendelijk en maakt super foto's.
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim Pruijn 07-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Dit is mijn eerste Huawei toestel en ik ben zeer tevreden. Hij is lekker dun en licht. Fotokwaliteit is prima. Makkelijk te bedienen
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hassan Akar 07-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Mooi vormgegeven toestel. Mooi licht, en de bezels zijn lekker smal. Het aluminium is wel erg krasgevoelig, maar met een hoedje erom heen is dit probleem snel opgelost.
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kevin 07-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Zeer strak vormgegeven, even wennen omdat ik Samsung gewend was maar went erg snel. De telefoon is mega snel en heeft ongelooflijke beeldkwaliteit.

Minpuntje was dat er bij mij geen pinnetje bijgeleverd was om de SIM slot te openen...
Geschreven voor: Huawei P8 Champagne / 16 GB

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

C BAX 07-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Mooi toestel. Duidelijk makkelijk en helemaal van deze tijd. Alle functie die je je kunt wensen. Mooi vorm gegeven. Had eeder p6 waarover ik ook zeer tevreden ben.p8 heeft nog beter functies en gebruikersgemak
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roan 07-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Zeer goede telefoon met goede camera en geluidskwaliteit. Alles werkt snel en vloeiend. Ik ben er zeer tevreden over!
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Miranda 07-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Tot nu toe zeer tevreden. Zeer gebruiksvriendelijk!
Duidelijke weergaves, snel, overzichtelijk
Mooi helder scherm en goede camera.
Ik heb deze telefoon nu een paar dagen dus de degelijkheid moet ik nog even afwachten maar dat zit wel goed denk ik als ik naar de constuctie van de telefoon kijk.
Geschreven voor: Huawei P8 Champagne / 16 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco 07-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De muziekkwaliteit is erg goed te noemen. Nog maar enkele keer mee getelefoneerd, gesprekskwaliteit hiervan is naar mijn mening slecht.
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

MGN 07-01-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,8
Ik heb niets te bekritiseren. Ik LTE gebruiker P7 en P8 en nu heb je maximale tevredenheid. Precieze ontwerp, uitstekende prestaties .... misschien gewoon verhogen supply acessoires (cases)
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicoline 07-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Groot scherm, sleek design en niet te groot. Hoge hardware technische prestaties voor deze prijs in vergelijking met andere vergelijkbare smartphones in dit segment. Het is erg priegelig en fragiel om SD card of simcard te vervangen. Vandaar mindere score voor degelijkheid.
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

RenedeK 07-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Allereerst is het een supermooi toestel, dan de motivatie voor de punten:
- geluid; het geluid is luid genoeg, 1 puntje meer als er onder het andere roostertje nog een speaker zou zitten met stereo geluid.
- mogelijkheden; er hadden nog wat meer achtergrondmogelijkheden op mogen zitten, verder weinig klagen. Dual sim was niet gek geweest.
- gebruiksgemak; zal vast nog even wennen zijn, maar het spreekt allemaal nog niet gelijk voor zich.
- vormgeving; zoals gezegd, supermooi toestel, misschien iets teveel iphone/experia klone, daarom geen 10.
- degelijkheid; het toestel voelt heel degelijk aan, geen kraakje, wat ik bij mijn oude toestel nog weleens hoorde.

Al met al ben ik er erg blij mee en doet het toestel wat het moet doen. de accu gaat ook lang genoeg mee, 2 dagen lukt me net (geen zware gebruiker, wel constant op wifi).
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rahma 07-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,6
Het is een prachtig telefoon. Goed afgewerkt. Met als een hele grote pluspunt, de batterijduur! Groot en mooi beeldscherm én nog eens niet zo duur! Goed stuk werk.
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 07-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,0
op zich fijne snelle telefoon, wel iets te plat voor mijn gevoel, maar dat is persoonlijk. Google maps is trager dan op mijn vorige(nexus 5)
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

suzanne 07-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,6
Het is een zeer mooie telefoon met daarbij alle functionaliteiten die je tegenwoordig bij een smartphone verwacht; een goed geluid, snelle processor, mooi beeld kwaliteit en de mogelijkheid om mooie foto's te maken.
Geschreven voor: Huawei P8 Champagne / 16 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Douma 07-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Expliciet gekozen voor dit toestel, omdat mijn oude toestel niet beviel.
De kwaliteit overtreft mijn vorige toestel heel duidelijk. Het typen van tekst, scrollen en werken met de Huawei P8 verloopt zeer soepel en snel.
Geschreven voor: Huawei P8 Champagne / 16 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

frits 07-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Een mooi toestel zeker voor deze prijs, geen spijt van ! mooie vormgeving, fijn en soepel lopend menu. ook een goede camera met veel opties, veel beter dan samsung
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roderik Wijmans 07-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
De Huawei P8 is heel mooi vormgegeven, de processor is snel, de accuduur is boven verwachting goed. De mogelijkheden van software zijn zeer uitgebreid, ben nog steeds niet uitgekeken en voldoen tot nu toe aan alle verwachtingen. Of het nu voor werk of voor vrije tijd is, dit toestel helpt bij veel dagelijkse bezigheden: van boodschappenlijstjes, tot foto's maken, tot social media, tot e-mail en oh ja, bellen!
Geschreven voor: Huawei P8 Champagne / 16 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 07-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Precies wat ik nodig had als vervanging voor mijn iphone 5, prijs / mogelijkheden verhouding is perfect.
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

joram 06-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
geweldig toestel met veel functies, groot scherm, makkelijk in de bediening goed geluid en mooie foto's
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews