Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Huawei P8 grijs / 16 GB

8,7 Lees 943 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Smartphones

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 942 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anna Dudzik 21-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Zeer makkelijk te gebruiken, het maken van prachtige foto's. Elegante verschijning, mooi design. Ik zou het product aanbevelen 100%
Geschreven voor: Huawei P8 Champagne / 16 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ger 17-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Prachtig toestel, heel veel mogelijkheden en geweldig makkelijk te installeren met je oude gegevens en alles. Prachtig verpakt. Een echte blikvanger, vooral de foto's zijn erg scherp. Muziek klinkt ook perfect. Kortom gewoon erg tevreden met dit toestel
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thom 17-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Goede telefoon! Ik heb hem nu een paar weken in bezit en werk super! Camera is niet geweldig maar die gebruik ik toch niet veel.
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jos 17-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Mijn 2de huawei. Voorheen altijd samsung maar zeer verrast door de snelheid en prestaties van de G750. De overstap naar de p8 was dus zo beslist.
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Robert 15-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,4
Dit is mijn tweede Huawei, heb hiervoor 2 andere merken gehad maar kom toch weer bij Huawei terug, omdat die het meest bij mijn logische manier van denken aansluit, dat is erg belangrijk, de andere toestellen vond ik onlogisch en dus irritant. en de foto's zijn top!
Geschreven voor: Huawei P8 Champagne / 16 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Free Heart 15-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Makkelijk toestel erg prettig in gebruik.
Start van zichzelf soms op dat is ongemakkelijk!
Beeld kwaliteit geweldig en mooie foto's
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
S5997 17-02-2016

Heeft de telefoon nog steeds het probleem van opstarten zonder gevraagd?

Reageer

Danny 15-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
super telefoon helemaal voor waar ik hem voor gebruik foto's die hij maakt super scherp en geheugen meer dan genoeg.
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Herman Hofstra 15-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Goed geluid,
Mooi duidelijk scherm.
Doet wel iets te veel voor je. graag zelf weten wat te doen. In vulling van agenda woirdt niet onthouden, zodat je opnieuw alles moet invullen bij gelijke activiteit
Geschreven voor: Huawei P8 Champagne / 16 GB

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Tomdebom 15-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Schitterend design, telefoon doet wat het moet doen. Telefoon reageert snel, heeft een mooi scherm en uitstekend bereik. Ik zou deze telefoon zeker aanraden.
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hua 15-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Telefoon nu een paar weken in gebruik, ben tot op heden zeer tevreden.Camera in het donker minder enthousiast over, daar had ik iets meer van verwacht.
Verder een mooie concurrent voor de andere bekende merken en dan met een meer eerlijke prijs
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

WM 15-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,8
De P8 heeft een premium design, het is heel dun en is gemaakt van metaal.
Het scherm is een full HD-display en is dus niet de beste display, maar het scherm is goed genoeg. De kleuren zijn levendig en scherp.
De prestaties van het toestel zijn goed, de apps starten snel en je kan probleemloos multitasken.
De P8 heeft een kwaliteitsvolle camera met verschillende mogelijkheden. De camera is eenvoudig te gebruiken en werkt in het donker perfect.
Bovendien gaat de batterij redelijk lang mee, bij intensief gebruik kan het wel een dagje mee. Er is ook een mogelijkheid om de energie te sparen door de energiestanden te activeren.

Voor zo'n prijs is de P8 zeker prima, echt een aanrader!
Geschreven voor: Huawei P8 Champagne / 16 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 15-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ik ben blij verrast door dit mijn Huawei P8. Mooi groot scherm, meer dan genoeg GB om met alle functies vlot uit de voeten te kunnen, lekker snel, maakt prachtige foto's, alles is overzichtelijk en erg makkelijk te bedienen. Daarnaast is de service en de snelheid van reageren op mijn vragen per mail erg een prettige bijkomstigheid.
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Smeggy1607 15-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Mooi vormgegeven toestel met uitstekend beeld en geluid, ben zelf alleen nog niet zo ervaren ermee, heb het toestel 2 dagen in gebruik. Even wennen nog na overstap van een iPhone 4S.
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mkk 14-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,4
Mooie telefoon! wel even wennen omdat ik iets heel anders gewend was maar ben er zeer over te spreken. Ik vind vooral de prijs/kwaliteitsverhouding erg goed! En wow wat een mogelijkheden.. dat was ik ook niet gewend.
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Daphne 14-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Erg fijne telefoon die mooie foto's maakt. Veel ruimte voor extern geheugen. De telefoon is makkelijk in gebruik en van een degelijke kwaliteit.
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 14-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Het toestel voelt stevig en kwalitatief hoogwaardig aan. Het heeft een premium, high-end uiterlijk. Ik blijf er gewoon naar kijken. Daarnaast verrast het deze voormalige iPhone gebruiker op het gebied van mogelijkheden. Er gaat echt een wereld voor me open. Ik kan echt alles naar wens en smaak aanpassen! Het minste van deze punten vind ik het geluid - maar dan alleen als ik via de speakers of oordopjes van Huawei zelf luister. Met een hoofdtelefoon of betere oordopjes past het geluid weer bij zo'n prachtig toestel.
Geschreven voor: Huawei P8 Champagne / 16 GB

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miek 14-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Nu een ruime week in gebruik, de telefoon is snel, accu gaat lang mee en heeft een goede camera alleen geen enorm groot geheugen. Voor deze prijs absoluut een fijne telefoon!
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pruis 14-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
hij doet wat hij moet doen en heeft ook een heldere scherm.
deze telefoon heeft ook leuke extra opties die me andere telefoon niet had. dus ik vind huawei p8 een goede telefoon
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christian 13-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Had graag wat betere speakers erop gezien, de telefoon heeft wat handige software features maar komt ook met veel nutteloze programma's. Voor de prijs krijg je echter een toestel met een uitstekende camera, mooi scherm en een mooie aluminium behuizing.
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 13-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Mooie telefoon voor een goede prijs. Draait snel en stabiel op Android Lollipop. Enige minpuntje: aan-/uitknop en volumeknop bevinden zich pal naast elkaar! Je kunt je dus heel makkelijk vergissen.
Geschreven voor: Huawei P8 grijs / 16 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews