Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Huawei P8 champagne / 16 GB

8,7 Lees 943 reviews

Vergelijkbare producten

LG G6 H870 zwart / 32 GB

LG G6 H870 zwart / 32 GB Best Reviewed jul 2017 8,1 04 - 2017
8,4 (34)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 942 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ying Dong 12-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Het toestel is heel gebruiksvriendelijk en ligt lekker in de hand.
Mooi groot scherm met mooie kleuren.
Ook het menu van Huawei is makkelijk en overzichtelijk.
Zeker als iets minder geld wilt uitgeven, maar toch een mooi toestel wilt hebben dat veel kan is een Huawei zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chantal Vos 12-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Mooi sjiek toestel, grafisch geweldig en goed geluid. groot scherm, heeft alles wat ik zocht incl. zeer goede camera. Daarnaast ook erg aantrekkelijk geprijst

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

RowanvanMilligen 11-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,6
Het is een prachtig toestel. Ik ben heel tevreden ermee. Is makkelijk in gebruik. Het scherm is groot en de kwaliteit is goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rysard 11-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,6
Huawei levert met de P8 een smartphone af die er prachtig uitziet en goed is afgewerkt. Bovendien presteert de smartphone goed, al heeft hij niet de beste hardware van de markt. Het scherm is mooi, maar niet uitzonderlijk. De helderheid is wat je mag verwachten en datzelfde geldt voor de kijkhoek en kleurenweergave. Bovendien werkt het scherm gewoon goed.

De Huawei Ascend P8 zeker een van de betere opties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HonestGuy 11-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Een high end toestel voor een lage prijs. Mooi helder beeld en geluid klinkt erg goed. De cashback actie maakte het helemaal tot een makkelijke keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lars 11-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Mooie mobiele telefoon voor zijn prijsklasse, goed geluid en prachtig scherp scherm. Voor mijzelf iets te groot maar daar moet je van houden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

GvG 11-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Gelikte vormgeving en zelfs een digibeet als ik weet er mee om te gaan dus gebruiksgemak is verzekerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anine 11-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Nog veel te ontdekken aan deze telefoon. Maar werkt fijn en intuitief. Voelt degelijk en kwalitatief goed aan. Mooi en goed scherm, camera voldoet ook heel goed. Enige nadeel vind ik tot nu toe dat de telefoon echt groot is en in veel zakken niet of nauwelijks past. Ligt ondanks zijn formaat wel fijn in de hand en is voor mij ook goed met 1 hand te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HI 11-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
goede geluidskwaliteit bij afspelen muziek/filmjes, camera maakt hoog kwalitatieve foto's, mooi / luxe design. Makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jos hilversum 11-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Ik vind dit een prachtig toestel, ik ben er erg blij mee!!
Ik vind het beeld echt prachtig, zeer scherp en schitterende kleuren en zeer makelijk te bedienen.
Ik ben blij dat ik geen iphone gekocht heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lianne 11-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Fijne telefoon, erg mooi vormgegeven en fijn in gebruik. Houd wel rekening met de grootte, hij is namelijk behoorlijk groot, maar dat vind ik zelf geen probleem.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

csmits 10-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Niet te groot, niet te klein. werkgeheugen had wat meer gemogen, al was ik verwend met mijn vorige telefoon... Prima telefoon!!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sempie 10-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Ben heel blij met mijn nieuwe telefoon! Hele handige apps erbij gekregen, mooi groot scherm, camera doet t prima. Geluidskwaliteit kan iets beter. Heel gemakkelijk in gebruik.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

tevreden Huawei P8 gebruiker 10-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
zeer goede telefoon en snel internet.Zeer goede kwaliteit met filmpjes en goede camera. Mooie vormgeving met luxe uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ireen 10-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,6
Ik ben zeer tevreden over dit product! Deze mobiel heeft een goede geluidskwaliteit. Ook vindt ik dat de camera erg mooie foto's maakt en dat het een super degelijk product is. Kortom super kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Enizet 10-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Op het eerste gezicht lijkt het een geschikte mobiel. Ligt fijn in de hand en is overzichtelijk in het gebruik

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Dvdhorst86 10-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
De Huawei P8 is een prettige telefoon. voelt degelijk aan door de materiaalkeuze. alles werkt snel en de extra functionaliteiten zijn leuk. al met al gewoon een goede telefoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daneel 10-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Nadat mijn Samsung Galaxy s4 het had begeven heb ik op advies van een collega de Huawei P8 Grey aangeschaft. Allereerst moet ik zeggen dat de prijs kwaliteit onovertroffen is als je het vergelijkt met bijvoorbeeld een samsung galaxy s6 zijn er nauwelijks significante verschillen te zien en troeft de P8 op sommige punten deze nieuwere toestellen zelfs af. De batterij duur valt me alles mee en ook het gebruiksgemak is vele malen beter dan de galaxy serie die ik hiervoor heb gebruikt. Het enige mini minpuntje is het wat hoekige design waardoor die soms wat onwennig in je hand aanvoelt maar verder een top toestel die ik iedereen kan aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Dave Huawei 10-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Geweldige telefoon die veel mogelijkheden heeft en mooie scherpe foto's maak met goed geluid voor muziek en ligt lekker in de hand. Het gebruiksgemak is duidelijk en simpel zonder moeilijke variaties.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirjam 10-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Een geweldig toestel, makkelijk in gebruik, doet wat hij doen moet en maakt werkelijk prachtige foto's!!! Het enige nadeel is dat de batterij relatief snel leeg is per dag, en uiteindelijk zelfs niet vervangbaar is. Tja, wat kun je er dan nog mee?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews