Huawei Ascend G510 wit / 4 GB - Reviews

7,2 Lees 110 reviews
Specificaties
Display
4.5 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
4 GB opslag
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 110 reviews

7,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kaatje31 23-10-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,0
de Huawei beviel me prima, nu is het geheugen steeds vol en updat lukt niet meer, wat ik het ergste vind is dat wanneer ik gebeld wordt of een sms ontvang en dit niet merk, mijn batterij leeg is en de telefoon gloeiend heet! ik kan niet vinden hoe ik dit kan uitzetten. volgens de telefoon zelf kan dit niet. dus een dagje weg is meestal na een uur geen telefoon meer. erg vervelend .

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende
jo4067 21-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Een erg mooi en makkelijk toestel, vele mogelijkheden, ben er erg blij mee en zou andere mensen ook aanraden om deze telefoon te kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
jan vd w 09-06-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

3,6
kort en krachtig slecht toestel met weinig mogelijkheden onhandige camera facebook is helemaal een ramp

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht
PawelS 02-06-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,6
Ik heb mijn G510 net een jaar. De pluspunten zijn: design, Emotion UI , hij is stevig en hij is makkelijk te rooten.
De minpunten: baterij, hij is traag, random reboots(restart), geen updates.
Tot een half jaar werkte hij perfect, alleen de baterij werd snel warm. Daarna kreeg ik af en toe random reboots, hij was te traag voor woorden en veel apps crashten gewoon uit het niks. 2 weken geleden heb ik hem geroot. Ik heb een custom android 4.4.4 ROM op gezet, de processor overclocked en mijn apps op mijn microSD gezet met Link2sd. Nu werkt ie redelijk, ik heb plek genoeg met mijn SD, hij is nu snel genoeg voor het systeem. Het enige probleem dat ik nog heb zijn de reboots die heel vaak voorkomen(minstens 2x/dag), waardoor ik zin krijg om hem kapot te gooien(wat vrij moeilijk is door zijn stevige bouw).

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Slecht
madebymonique 09-03-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

2,4
2e Review (alleen nog maar slechter geworden)

Na een half jaar heb ik dit toestel ingeruild. Toestel hield gelukkig aardig zijn waarde en heb er bij CeX een gebruikte Samsung Galaxy Note 1 voor terug gekregen. Redelijk verouderd toestel met wat kleine gebruikerssporen, maar tot op heden nog steeds geen spijt. Zo traag dat de Huawei Ascend G510 is zo snel is deze Samsung.

Voor mij nooit geen Huawei meer!!
De problemen;
Geen intern geheugen waardoor ook niet mogelijk om dingen over te zetten naar SDkaart
Lege TAG (vanuit het niets en na een keer of 20 verdwijnt het ook net zo weer)
Toetsenbord die weg valt
Traag
Batterij wordt erg warm tijdens het opladen

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Luuk Knoops 20-02-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,0
Bij het begin werkten de telefoon nog wel goed maar later werd die trager en viel die wel eens uit de telefoon loopt ook niet soepel

Camera: de camera die in de telefoon zit is niet zo goed hij maakt
slechten foto's je moet je handt echt heel stil houden wil je goeden foto's hebben

Snelheid: de telefoon is leuk om mee te whatsapp maar voor spellen is het ding echt niet gemaakt het apparaat is traag en valt soms uit als je een game speelt.

Geluidskwaliteit: de geluidskwaliteit is wel redelijk maar ik geef er toch een vier voor omdat het geluid niet hardt gaat

Gebruikersgemak: hij is makkelijk te bedienen en de installatie is zo gedaan alles is ook makkelijk te vinden wat ik jammer vindt is dat alles automatisch op het home screen terecht komt de meesten telefoons hebben een menu waar je alle apps kunt zien hier komt alles op het home screen

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
jan vd w 19-02-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

2,4
face book start heeeeeel traag op,toetsenbord valt steeds uit
als je gebeld wordt gaat ie direct over op antwoord apparaat
het is gewoon een waardeloos toestel zonde van het geld,en al helemaal geen service van huawei

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Goed
Slecht
lvandijk 16-02-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

3,8
Deze telefoon kan ik iedereen afraden. Hij heeft het nu, na ongeveer een jaar begeven (hij gaat niet meer aan en reageert nergens meer op), maar eigenlijk heeft hij het bijna nooit echt goed gedaan. Hij valt vaak plotseling uit, is erg traag en hapert heel vaak. Zelfs met een minimum aan apps (waaronder geen spelletjes) trekt hij het slecht. Ik ken nog iemand met precies dezelfde telefoon en dezelfde ervaringen, daarbij lees ik nu op internet de slechte reviews. Erg jammer, want ik heb er toch 190 euro voor betaald. Er zijn veel betere telefoons voor minder geld te koop.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht
JaapvanZ 10-02-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,2
Ik heb het toestel 1 jaar en een paar maanden werkend in bezit gehad, na een half jaar kreeg ik al last van de accu die bij mij na 1,5 uur echt gebruiken al leeg was. ik heb er altijd heel weinig apps opgehad want er kom simpelweg niet meer op. een spel van 1 GB was onmogelijk erop te zetten, ook vaak liepen alle apps vast en ging ie op zwart. de email-app werkte niet. soms kwam het toetsenbord niet in het beeld wanneer ik iets wou typen. in de oplader gaat ie ruizen, wat heel irritant is als ie naast je bed in het stopcontact zit. ik kon eerst niet geloven dat zo'n telefoon die alles kan voor zo'n prijs, maar toestel is de prijs minder waard, heel ontreden, hijs doet het nu ook niet meer, werd eens wakker en toen laadde ie niet meer op, met welk snoertje dan ook, gewoon kapot!

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
multinop 03-02-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,8
Heb deze telefoon nu ruim een jaar in gebruik, kan er weing app opzetten want dan is het geheugen vol ook omdat er maar een paar apps naar mijn geheugen kaart over gezet kunnen worden.
Ook gebeurd het vaak dat en app vastloopt of de telefoon naar het begin scherm springt heb al meerdere keren de telefoon opnieuw geinstalleerd en niets helpt.
Mijn echtegenote heeft de zelfde telefoon en heeft ook alleen maar problemen en vaak de neiging om er mee te gaan gooien.
Ook 2X een mail gestuurd naar Huawei maar geen reactie.
Conclusie ben nu op zoek naar een andere telefoon maar weet 1 ding zeker word geen Huawei.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
laulaa 29-12-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

1,0
NIET KOPEN!!

dagelijks neig ik ernaar om deze telefoon op de grond kapot te smijten maar houd me nog even in totdat ik een nieuwe heb.

traag, accu stroomt leeg, loost vast, valt uit spontaan, weinig geheugen.

helpdesk van huawei heb je niks aan. garantie op accu is 6 maanden. heb je dus niks aan.
opsturen naar een servicecenter op eigen kosten etc... en de beste tip van de helpdesk: zet je internet uit. waarom zou ik anders een smartphone kopen?

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Rooscvg 25-12-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

4,4
Waardeloos apparaat, na enkele weken al problemen gehad met de duurzaamheid van de batterij. Diverse malen contact gehad met Huawei NL en van hun het advies gekregen om terug te gaan naar fabrieksinstellingen en daarna alles op nieuw te installeren. Ging/gaat even goed maar naar een tijdje is de levensduur van de batterij lading minimaal, laatste week nog maar 7 uur. Vreemd genoeg krijg je in het overzicht van het accugebruik dat er een groot percentage verbruikt wordt aan standby en inactief gebruik. Het daadwerkelijke gebruik van de telefoon is dan minimaal. De Huawei Ascend G510 is tevens een traag apparaat, even switchen tussen app's of telefoonopties is er niet bij.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht
koningstiger2 04-12-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

2,4
NIET KOPEN de Huawei G510
Erg traaaaaagggggg en heb er bijna niets opstaan
Intern geheugen waardeloos ,loopt regelmatig vast !!!!
Erger me kapot aan dit ding .
een paar keer service mail ingestuurd van Huawei en tot 2 keer aan toe geen reactie dus slechte service
Accu na 1 dag leeg zonder dat ik iets heb aanstaan wifi oid .
Dus niet kopen die rotzooi de G510

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
madebymonique 18-11-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

4,0
Hoorde veel goede dingen over deze toestel. Nu na bijna 4 maanden gooi ik hem het liefst tegen de muur aan. Zonde van het geld geweest. Het interne geheugen is zo minimaal dat er bijna geen apps op kunnen. De meeste apps kunnen niet overgezet worden naar de geheugenkaart, dus nu 7GB over van mijn geheugenkaart en van de 256mb intern geheugen heb ik echt geen millimeter meer van over.

Batterij is erg snel leeg, hij wordt idd warm tijdens het opladen en ik ben telkens mijn toetsenbord kwijt als ik een whatsapp, bericht of op fb of twiiter wat wil plaatsen. Het duurt een eeuwigheid voor er een app of je contactenlijst wordt geopend.
Ook is de kwaliteit van de camera slecht. Heeft moeite om scherp te stellen, waardoor veel wazige foto's.
Ook krijg ik vanuit het niets, als ik het toestel wil gebruiken de melding, lege tags...... dan moet je deze eerst weer weghalen en als dat een aantal keer is gebeurt, verdwijnt het weer om dan na een week weer een paar dagen naar voren te komen. Van alles geprobeert maar niets werkt zodat dit wegblijft

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Slecht
Iddor 28-10-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

6,0
Ik heb deze telefoon nu een half jaar in mijn bezit. Het liefst wilde ik een samsung galaxy s3 of 4 maar die prijzen lagen boven mijn budget. Omdat mijn zus en een collega erg te spreken waren over huawei, voor deze gekozen. Wat mij als eerste opviel was dat de eerste keer dat ik de telefoon ging opladen, hij superheet werd en stonk. Ook maakt hij als hij aan de lader ligt een zoemend geluid. Aangezien de batterij ook bij mij maar een dag meegaat en ik hem dus snachts oplaad, niet echt fijn om naar te luisteren. Met de telefoonlader van mijn oude samsung galaxy ace is dit weg! Ook wordt hij dan niet warm. De eerste paar maanden harstikke veel plezier van gehad. Wel mis ik de swype functie op dit toestel en ook de fotokwaliteit is niet super. Ik gebruik vooraf wifi en dat werkt prima. Ik ben geen grote internetter, eigenlijk gebruik ik een keer of 5 per dag whatsapp even en kijk ik savonds even op facebook. Nu, enkele maanden verder beginnen de problemen. Hij wordt steeds trager, batterij gaat echt snel leeg, loopt vast en laatst kreeg ik de com.google.process.gapps foutmelding elke 10 seconden. Gek werd ik ervan. Verschillende oplossingen werden geboden op internet maar niets leek te werken. Ik stond op het punt om hem helemaal naar de fabrieksinstellingen te resetten (of hem uit het raam te gooien). Uiteindelijk de laatst geinstalleerde apps verwijderd en nu lijkt hij het weer normaal te doen. Ik lees steeds meer negatieve reviews met veel herkenbare klachten. Daarom zou ik dit type telefoon van huawei toch niet snel aanraden. Je kunt een heleboel met dit toestel maar terwijl je bezig bent, zie je het batterij niveau constant dalen, dat is voor mij wel de grootste ergernis! Als laatste minpunt werkt het telefoonboek bij mij ook nog niet correct, ik heb braaf +31 voor alle nummers gezet, maar toch herkent hij soms niet wie er gebeld heeft. Normaal doe ik zon twee jaar met een telefoon maar ik vrees dat dat hem met de huawei g510 niet gaat worden!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
clanloos1 26-10-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

3,6
echt een waardeloze telefoon, ik heb hem nu een jaar en erger me kapot aan het vastlopen en de traagheid. niet kopen dus!!!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht
wanderer1952 24-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,8
Dit type telefoon lijkt een flink euvel te hebben zodra er ziggo wifi op geinstalleerd is is het klaar dan werkt die echt helemaal niet meer ,behalve dat die aan en uit kan .
geen bellen niets meer is dan mogelijk ik heb vandaag en gisteren in 36 uur nu al de 2e Hagelnieuwe telefoon die het niet meer doet ,dus morgen maar weer terug brengen en dan geen huawei meer ,simpel omdat ik iedere keer met de trein moet om hem terug te brengen .
Die kosten krijg je niet terug .
het werd vanmorgen echt direkt opgelost zonder problemen weer een nieuwe ascend G510 ,maar dit was wel echt de laatste !
Ik koop wel een ander merk

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Uitstekend
Slecht
Annax 11-10-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,6
Wat een miskoop! Ik heb de telefoon nu bijna 1 jaar, ben er al minstens 10 x mee terug geweest bij vodafoon. En nu voor de 2 e keer terug naar huawei. Hij is super maar dan ook super traag, terwijl ik er al nauwelijks apps op heb staan. Het toetsenbord is 75% van de tijd verdwenen, telefoontjes niet aan te nemen en berichtjes komen pas uren na verzenden binnen.
Of te wel de miskoop van het jaar :(

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht
Rosazelf 04-10-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

5,2
Als student met weinig geld leek mij een huawei de juiste keuze, goedkoop maar kan alles. Dat is mij toch vies tegen gevallen.
De batterij is prut, heb juist een huawei gekocht, omdat deze bekent stond om zijn lange batterijduur...
Daarnaast kan ik mijn foto's niet meer zien omdat mijn geheugen vol is terwijl deze helemaal niet vol is!
Alles is enorm sloom. Als ik een whatsapp wil sturen zijn mijn vriendinnen al drie onderwerpen verder voordat ik het gesprek pas is beeld krijg en dan moet het toetsenbord nog geladen worden!
Voor mensen die hem alleen maar gebruiken om te bellen, top telefoon. Voor de mensen die hem hebben en voor andere zaken gebruiken, succes!

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Thom-ass 02-10-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

4,2
Prijs/kwaliteit denk je een leuk toestelletje te kopen, maar dit valt zelfs voor deze prijs nog gigantisch tegen. De processor is te zwak voor deze android versie. Even swipen tussen pagina's en het toestel moet 5 sec. nadenken om de pagina weer te geven. Een app opstarten duurt te lang en loopt met enige regelmaat vast. Redelijk simpele apps kunnen ook gewoon 'out of the blue' crashen. De batterij is uiterst zwak, bij normaal gebruik(bellen, whatsappen, soms een spelletje en een beetje internet) mag de gsm 2x per dag aan de oplader. De trilfunctie voel je haast niet. Als je de auto updates van je apps aan hebt staan, zit de 4gb binnen no-time vol, met dank aan de google rotzooi apps die je nooit gebruikt. De vormgeving is dan wel prima, fijn formaatje en stevige behuizing. Maar goed, verder gewoon dik onder de maat en ik ga in de toekomst niet meer voor Huawei.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht
Toon meer reviews