Philips SHAVER Series 3000 S3520 - Reviews

Specificaties
Afspoelbaar
Ja
Nat en droog
Nee
Bruikbaar onder de douche
Nee

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 64 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RichardM 29-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Prima apparaat voor weinig geld.

Algemene score

8,0
In het begin viel de overstap van nat scheren me tegen, maar nu 3 weken verder is het dagelijks scheren een peulen schil geworden.
De Philips shaver scheert prima en vlot alle stoppels glad. Geen last van huid irritatie. Ook de trimmer aan de achterzijde werkt prima voor het bijwerken van min bakkebaarden
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3520

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

johan73 24-06-2016
  • Product paar weken in bezit

prima scheerapparaat

Algemene score

8,8
Dit is een scheerapparaat wat nog niet eerder zo goed gefabriceerd is. Het is een zeer effectief en zorgvuldig scheerapparaat. Het resultaat mag er zeer zeker zijn!
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3520

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PMors 20-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Goed scheerapparaat, niks mis mee

Algemene score

8,8
Ik heb dit scheerapparaat nu zo'n twee weken in gebruik, voor de volledigheid moet ik erbij vermelden dat ik hem gratis heb gekregen in ruil voor een objectieve blik op het product.
Het scheerapparaat doet goed zijn werk, het zorgt voor een gladde huid zoals je dat van scheerapparaten gewend bent. Het apparaat is goed geprijsd voor de kwaliteit, het apparaat voelt duur aan door het gewicht, maar niet dat hij te zwaar is. De trimmer werkt ook goed en is handig.
Het opladen gaat ook goed en de accu gaat lang mee als je je elke dag even snel "bijscheert".
Als je een normaal haartype hebt is het een goed ding dat ik zeker kan aanraden. Ik krijg er weinig irritatie van en hij is snel schoon te maken. Als je stug haar hebt is het misschien minder goed, dan heb je ook een veel duurder apparaat nodig.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3520

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nian80 22-02-2018

Goede aankoop

Algemene score

8,0
Scheeraparaat goed in hand liggend.Goede scheerprestatie.Kwaliteit/Prijsverhouding goed.Gemakkelijk te reinigen.
Een aanrader voor die prijs.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3520
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

jo lemmens 21-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

scheert vlot en glad, zeer goede prijs/prestatie

Algemene score

9,0
simpele bediening en schoonmaken.
uitklapbare tondeuse is handig en altijd bij de hand
scheert erg glad (vergelijkbaar met mesjes)
geen irritatie van huid

Pluspunten

  • glad scheren
  • simpel bediening/onderhoud
  • laad snel op

Minpunten

  • geen schoonmaakborsteltje
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3520

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico 17-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Te veel lawaai

Algemene score

2,0
Maakt veel meer lawaai dan mijn vorige Philips scheerapparaat (PT925). Prettig voor wie 's ochtends moeite heeft met wakker worden, maar ik heb zelf liever een apparaat dat wat stiller is.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3520

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Richard 04-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Scheert zoals het moet.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima prijs/kwaliteitverhouding en het ziet ziet er goed uit. Een produkt met ballen! En hij scheert glad en soepel

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3520

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Natscheerder2 01-07-2016

Fijn stil scheerapparaat

Algemene score

10,0
Deze 3000 ligt erg lekker in de hand en scheert ook erg snel glad. De tip om ronddraaiende bewegingen te maken zorgt snel voor een goed resultaat.
Van te voren is aangegeven dat je huid moet wennen aan dit apparaat maar daar heb ik geen last van gehad. Het apparaat ligt erg lekker in de hand en is erg stil. De batterij gaat overigens erg lang mee. Dat is ideaal met vakanties.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3520
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

DanielL29 01-07-2016
  • Product maand in bezit

Prima apparaat

Algemene score

7,8
Na een gewenningsperiode van ongeveer 1,5 á 2 weken ben ik prima gewend aan het apparaat. Het scheerapparaat scheert glad en is prima te onderhouden en schoon te maken. De prijs kwaliteit verhouding is bijna perfect.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3520

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Wibo77 28-06-2016
  • Product paar weken in bezit

fijn apparaat

Algemene score

7,8
Ik heb de Philips 3000 serie nu een aantal keren getest en ik moet zeggen dat hij super goed bevalt. Scheert goed en ligt lekker in de hand, maakt niet teveel lawaai en volgt goed de contouren van je gezicht. Kortom een fijn apparaat!
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3520

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Enrique98 27-06-2016
  • Product maand in bezit

prettig apparaat

Algemene score

9,0
Ik gebruik het apparaat niet voor mijn hele gezicht, maar voor met name de hals (ivm baardje). Dit is tegelijkertijd ook het moeilijkste scheren als ik het glad wil hebben. Het apparaat heeft geen moeite met het gros weghalen, maar dan zijn er een aantal haartjes die hij moeilijk weg krijgt in mijn hals. Ik heb een snelle en vollere baardgroei. Uiteindelijk lukt het, maar dit had ik sneller gewild i.p.v. steeds weer er overheen moeten. Daarom prestatie goed en niet uitstekend.
Het disign is uitstekend, het ziet er gewoon prima uit en het ligt heerlijk in de hand door de rubberen greep. Het schoonmaken gaat prima. Ik vind het zeer prettig dat ik de kraan open kan doen, water erop en het apparaat is zo goed als schoon. De batterij gaan voldoende lang mee. En het apparaat heeft een rustig geluid als het in werking is.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3520

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joeyD 25-06-2016
  • Product maand in bezit

Fijn scheerapparaat!

Algemene score

7,8
Als 30er met een matige baardgroei ben ik maar al te blij met een scheerapparaat. Dit scheerapparaat vergt wel wat tijd om te wennen (ongeveer 2 weken). Eenmaal gewend doet ie exact wat je verwachten kan.

De prestatie van het apparaat is bijzonder goed. Ook het gebruiksgemak is prima te noemen.

Schoonmaken van het apparaat gaat ook prima.

Het design is helaas wat saai. Een leuk kleurtje had al veel opgeleverd.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3520

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Peertje73 24-06-2016
  • Product maand in bezit

Snel & lang glad

Algemene score

8,5
In vergelijking met mijn vorige Philips shaver is dit idd een verbetering (niet dat die nou slecht was). Je merkt en voelt zeker dat de ontwikkeling doorgaat (in mesjes en techniek). Het gevoel van scheren is ook anders. Stuk huid vriendelijker dan ervoor (die dus ook al niet slecht was)... Ligt makkelijk in de hand en met water schoon te maken.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3520

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 24-06-2016
  • Product maand in bezit

Prima scheerapparaat

Algemene score

8,5
Hiervoor een duurder scheerapparaat gehad van Philips die 7 jaar mee ging.
In vergelijking scheert deze 3520 net zo goed als het duurdere model. Ik heb het geprobeerd door droog te scheren en door wat nat te scheren maar droog is met dit apparaat wel fijner. Bij nat scheren moet de kop wat vaker gespoeld worden.
De extra trimmer die er op zit is makkelijk om je bakkebaarden bij de trimmen.

Het blijft toch een groot verschil met een echt scheermes scheren, zowel positief als negatief.
Negatief:
- je doet er een stuk langer over dan met mesje
- sommige plekken op de hals zijn moeilijk te bereiken
- minder kort geschoren dan met een mesje.

Positief:
- Veel minder irritatie dan met een mesje scheren
- minder kans op sneetjes in de huid
- enorm makkelijk.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3520

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe2 23-06-2016

Uitstekend bij regelmatig scheren!

Algemene score

8,0
Ik gebruik dit apparaat nu 2 weken en ben zeer te spreken over het resultaat en gebruiksgemak. Bij regelmatig scheren scheert hij mooi glad. Als je echter niet regelmatig scheert en lange haartjes hebt werkt hij minder voor mij persoonlijk. Verder het meest tevreden over dit apparaat van alle philips shavers die ik heb getest.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3520
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

MassaReal 22-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Strak resultaat!

Algemene score

8,8
Een mooi gevormd apparaat, welke lekker in de hand ligt.
Niet zo zwaar als mijn voorgaande scheerapparaten.
Het vergt enige gewenning (1 a 2 weken), maar het scheerresultaat mag er wezen. Lekker glad, bijna net zo glad als een scheermes (met 5 mesjes).
Zeker een apparaat om aan te bevelen!
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3520

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mroost 22-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Prima apparaat voor gevoelige huid

Algemene score

8,5
Prima apparaat voor de lage prijs. In het begin een beetje doorzetten, maar als de huid gewend is gaat het als vanzelf. Makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Klepje van de mesjes blijft aan het apparaat zitten met scharnier.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3520

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GLF 21-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Goed scheerapparaat zonder veel toeters en bellen.

Algemene score

7,3
orte toelichting over mijzelf: 30-er, met gematigde baardgroei die ongeveer 3 a 4 keer per week moet scheren. De eerste week moest mijn gezicht wennen aan een roterend scheerapparaat. Mijn huid was na het scheren even geïrriteerd. Dit trok na ongeveer een week weg en daarna was iedere scheerbeurt een eitje. Ik moest even wennen dat je het scheerapparaat met ronddraaiende bewegingen over je gezicht moet navigeren. Dit voelde een beetje vreemd aan, je masseert als het ware je gezicht met het scheerapparaat. De kleur en het design is mooi en het apparaat ligt comfortabel in de hand. Door de rubberen toevoegingen heb je veel grip op het apparaat en ook al zijn je handen vochtig, toch glijdt het apparaat niet uit je handen. Een verbeterpuntje zou wat mij betreft zijn dat de oplader vervangen zou worden door micro-usb oplader zodat je ook de oplader van een Sonicare Diamond Clean of van je telefoon kan gebruiken. Zowel handig op reis als thuis.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3520

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

GLF81 21-06-2016

Goed draadloos scheerapparaat

Algemene score

8,0
Korte toelichting over mijzelf: 30-er, met gematigde baardgroei die ongeveer 3 a 4 keer per week moet scheren.

De eerste week moest mijn gezicht wennen aan een roterend scheerapparaat. Mijn huid was na het scheren even geïrriteerd. Dit trok na ongeveer een week weg en daarna was iedere scheerbeurt een eitje.

Ik moest even wennen dat je het scheerapparaat met ronddraaiende bewegingen over je gezicht moet navigeren. Dit voelde een beetje vreemd aan, je masseert als het ware je gezicht met het scheerapparaat.

De kleur en het design is mooi en het apparaat ligt comfortabel in de hand. Door de rubberen toevoegingen heb je veel grip op het apparaat en ook al zijn je handen vochtig, toch glijdt het apparaat niet uit je handen.

Een verbeterpuntje zou wat mij betreft zijn dat de oplader vervangen zou worden door micro-usb oplader zodat je ook de oplader van een Sonicare Diamond Clean of van je telefoon kan gebruiken. Zowel handig op reis als thuis.
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3520
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

RemcodR 21-06-2016
  • Product paar weken in bezit

mooi en fijn apparaat

Algemene score

8,0
ik ben een van de gelukkige die een scheerapparaat mag testen .

het is een fijn apparaat en legt lekker in de hand , batterij gaat lang mee .

nadelen zijn : geen reisetui en geen schoonmaak kwastje voor de kop
Geschreven voor: Philips SHAVER Series 3000 S3520

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews