AEG HR 5654 - Reviews

Specificaties
tile-scheersysteem
vibrerende kop(pen)
(Extra) functies
trimmer/tondeuse
Kleur(en)
grijs
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG HR 5654 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

2,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Slecht
  • Slecht
  • Slecht
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

KasperNos 19-06-2016
  • Product maand in bezit

Waardeloos

Geschreven voor: AEG HR 5654

Algemene score

2,0
In een woord: waardeloos!
Ik weet niet hoe een Duits bedrijf kan zon slecht apparaat produceren!
Scheerresultaat slecht, opladen duuuurdt lang en er is geen indicatie dat opgeladen is, motor is zwak dus trekt haar van je gezicht. Ik heb nooit zoveel gevloekt tijdens scheren.
Ik kijk nu totaal anders naar: Made in Germany!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Pete18 09-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Slecht

Geschreven voor: AEG HR 5654

Algemene score

1,0
scheerresultaat is zeer slecht, het is onmogelijk om een goed resultaat te bereiken. Is niet duur, maar evengoed zonde van het geld. Dan maar weer terug naar mijn 20 jaar oude scheerapparaat

Minpunten

  • Slecht scheerresultaat

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

JfK 15-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer matig in totaal maar scheerresultaat nek super SLECHT

Geschreven voor: AEG HR 5654

Algemene score

2,8
Slecht ... nek haalt niks weg en langere haartjes te klein voor tondeuse laat hij ook zitten dit was mijn slechtse koop in tijden

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Alex 18-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

Belachelijk slecht

Geschreven voor: AEG HR 5654

Algemene score

1,0
Belachelijk slecht. Van PostNL gekregen als kerstpakket (ik kreeg er niet eens een handleiding bij) en nu op vakantie voor het eerst gebruikt in plaats van mijn oude scheerapparaat.. Doet helemaal niks. Ik lees net dat ie bij Coolblue uit de handel is genomen. Vind ik niks gek. Troep. Niet kopen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

william anthuenis 14-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Waardeloos !

Geschreven voor: AEG HR 5654

Algemene score

1,0
Na een paar maanden is de sluiting al stuk. Ik heb geen zin beroep te doen op de waarborg. Een schande voor AEG !

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

gebruiker 31-12-2016
  • Product paar weken in bezit

goedkoop, maar miskoop

Geschreven voor: AEG HR 5654

Algemene score

3,0
Slecht product, weliswaar goedkoop, maar hij doet NIET wat ik ervan verwacht. Het scheerresultaat is niet goed. Bovendien is de tondeuse erg fragiel.

Pluspunten

  • geen

Minpunten

  • slecht scheerresultaat
  • fragiel

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Koos 21-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Slechter bestaat niet, AEG gooit zijn goede naam te grabbel.

Geschreven voor: AEG HR 5654

Algemene score

1,0
Scheert niet glad en binnen 3 weken gaten in de koppen wat de nodige krassen op je gezicht geeft, collega's dachten dat ik een haal van de kat had gekregen. Je hebt geen indicatie van hoe het met de batterij is en deze is ook zeer snel leeg. Alle geld is weg gegooid ook al is het weinig.

Pluspunten

  • Je kunt snel weer een Philips kopen

Minpunten

  • Je hebt er niets aan

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Berk 15-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scheerapparaat

Geschreven voor: AEG HR 5654

Algemene score

1,0
Prijs kwaliteit verhouding is slecht omdat dit apparaat niet scheert.
Had vooraf niet gekeken naar de beoordelingen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Joris 27-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Meest waardeloze product ooit

Geschreven voor: AEG HR 5654

Algemene score

1,0
Mijn Philips scheerapparaat ging na een paar decennia kapot. Mijn vrouw kwam toen met deze AEG aanzetten.
Wat is dit een ontzettend waardeloos product. Misschien werkt het apparaat als je je drie keer per dag scheert. Maar als je je stoppels maar een paar uur langer laat groeien, kan dit schreerapparaat er al niets meer mee.
Om te beginnen doen de scheerkoppen het niet. Dus eerst een half uur lang aan de slag met de trimmer. Daarna nog een uurtje de scheerkoppen en dan ben je nog niet klaar.

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Werkt niet

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

LRG 14-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voor het geld een goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG HR 5654

Algemene score

8,0
Apparaat is goed, stevig genoeg en scheert redelijk tot goed, Het duurt wat langer tot alles weg is vergelijken met mijn andere scheerapparaten maar voor 13 euro is de prijs/kwaliteitverhouding erg goed. De accu gaat na opladen 2 tot 3 keer mee.

Pluspunten

  • prijs

Minpunten

  • accuduur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer