Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 20 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN3018C op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JD-Enschede 15-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Simpel én complex - wat je maar wil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN3018C

Algemene score

9,0
Het meest verrassend waren de heerlijke frietjes. We hadden nog een zak gewone (geen 'airfryer') diepvriesfrietjes liggen. Die op stand 'frituren' in de oven bereid. De smaak was boven verwachting. Lekker krokant, en vetarm bovendien.
De basisbediening van de combimagnetron is éénvoudig. Je moet even de logika bestuderen, maar dan gaat het simpel en vlot. De oven kent echter veel meer gecompliceerde menus, die alleen met een code worden aangegeven. Dan heb je echt de handleiding nodig.
Het zou mooi geweest zijn als in die handleiding wat voorbeeldrecepten waren opgenomen, via welke je de oven wat beter had kunnen leren kennen. Dat is niet het geval. Misschien hebben anderen tips voor passende online-recepten???
Verder is de oven zeer degelijk en éénvoudig schoon te houden. Hitte en microgolven worden goed verdeeld. Kook- en bakresultaten zijn dus perfect.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Eenvoudig te reinigen
  • Logische basisbediening
  • Goede verdeling van warmte en microgolven
  • Goede kook- en bakresultaten

Minpunten

  • De complexere menus gaan per code.
  • Dan heb je echt de handleiding nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen Vrugt 05-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima keuze deze Inventum.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN3018C

Algemene score

10,0
Mijn oude combi magnetron was aan vervanging toe. Dan is de keus overvloedig. Ik vond 30 liter inhoud voldoende en toen de diverse magnetrons vergeleken op hun mogelijkheden en op wat ik echt nodig heb. Zeer belangrijk is dat de ovenwarmte gaat tot 230/240 graden. De meeste combi's gaan maar tot 200 graden. Op zich vreemd want veel gerechten vragen meer vermogen. Gelet op design, de maten, de gebruiksvriendelijkheid en de prijs.
De apparaten van Inventum kwamen voor mij als beste uit de bus. Allen hadden ovenwarmte van meer dan 200 graden en deden niet veel voor elkaar onder. Mijn keuze is gegaan naar de MN3018c omdat de klep naar voren opent en ik dat zo gewend ben. Tevens is het uiterlijk erg mooi. Ben dol op zwart!
Heb hem nog maar kort in huis dus nog niet veel uitgeprobeerd, maar wat ik tot op heden gebruikt heb voldoet uitstekend.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • uiterlijk
  • prijs/kwaliteit
  • ovenwarmte meer dan 200 graden
  • veel assescoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Bastinck 28-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Toproduct Nederlands fabricaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN3018C

Algemene score

9,0
Mooi ontwerp, Nederlands fabricaat: klep in plaats van deur, magnetronvermogen 1000 watt en hetelucht temperatuur tot 230 graden, helder lcd lampje, duidelijk signaal. Alleen liever aparte toetsen gehad voor hoofdfuncties in plaats van draaiknop en stappen magnetron in cijfers in plaats van percentages. Maar het went snel. Digitaal bedieningspaneel duidelijke heldere cijfers. Prijsverhouding erg gunstig.

Pluspunten

  • klep ipv deur
  • hetelucht temp. tot 230 graden
  • helder duidelijk signaal

Minpunten

  • vermogensstappen in percentages ipv cijfers

Reageer

Ruud 25-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN3018C

Algemene score

8,0
Het is een heel goede magnetron, het is even wennen om in te stellen en ik neem nog steeds het boekje er bij om in te stellen (voor sommige programma`s) maar de resultaten zijn er ook naar. Pizza`s, diepvries vissticks, gebakken aardappelschijfjes/patat. Zeer goede resultaten en de prijs/kwaliteit is de reden dat ik deze magnetron heb aangeschaft en tot op heden zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**b@l**e.nl 10-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanrader maar bediening soms lastig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN3018C

Algemene score

9,0
Dit is een fijne combimagnetron, zeker voor deze prijs. Hij is compleet met rekjes, glasplaat en crispschaal en alles wat we er tot nu toe in gemaakt hebben (gebakken vooral) komt er heerlijk uit. Het blijft wel heel lang lastig om de functies in te stellen, nu na 4 maanden moet ik nog regelmatig het boekje erbij nemen omdat je zoveel stappen moet doorlopen of functies een vage naam hebben zoals C-1.

Pluspunten

  • grootte
  • max baktemperatuur
  • meegeleverde accessoires
  • goede bakresultaten

Minpunten

  • bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

l**r@g**l.com 27-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liefde op het eerste gezicht...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN3018C

Algemene score

8,0
Voorlopig, verliefd op geworden in de winkel, vandaag geleverd en de liefde is onverminderd, heel blij met de ledverlichting.
Het gebruik moet ik verder nog ervaren.
Wordt vervolgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Aadje 14-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN3018C

Algemene score

10,0
Top product, beter dan Samsung of LG, die kunnen maar tot 200 graden. Mooi compact.

Pluspunten

  • Mooi
  • Goede Functies
  • 230 graden oven i.p.v. 200

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alexx 23-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Werkt, maar je moet er bijblijven.

Geschreven voor: Inventum MN3018C

Algemene score

4,0
Niet erg gebruiksvriendelijk, veel knoppen indrukken, tussentijds niets aan te passen, zoals tijd of temperatuur, dan moet je alles weer opnieuw instellen. De magnetron werkt prima op vol vermogen (één knop), maar wil je lager vermogen dan moet je meerdere knoppen indrukken. Het gebruik van de oven is wat complexer. Warmt snel op, maar als je het eten erin zet gaat de temperatuur snel omlaag. Om weer op te warmen gebruikt de oven vooral de grill, dus riskeer je dat het eten verbrandt. Je moet dus steeds kijken of het wel goed gaat en eventueel temperatuur lager instellen, dus weer van voren af aan knoppen indrukken. Ik weet inmiddels hoe er mee om te gaan (en nog gaat het soms mis), maar lastig om aan de (grote) kinderen over te laten als ik een keer weg ben. Ik ben anders gewend en heb hem vooral voor de ovenfunctie gekocht. Wel mooi design en vrij groot.

Pluspunten

  • Design
  • Groot formaat

Minpunten

  • Niet gebruiksvriendelijk
  • Temperatuur gaat snel omlaag
  • Grill gaat aan tijdens ovengebruik

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Uitstekend
Voldoende

Reageer

h**a@g**l.com 22-04-2022
  • Product gekocht

Een aanrader voor de kleinere keukens onder ons!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN3018C

Algemene score

9,0
De Inventum MN3018C combimagnetron is een werkelijke eye catcher voor mijn (kleine) keuken. De bediening is simpel en de prijs kwaliteitverhouding is perfect. Het voldoet aan mijn vooraf gestelde eisen en een aanrader voor mensen met een kleiner budget.

Pluspunten

  • mooi design
  • simpele handleiding

Minpunten

  • kan ik even niet bedenken.

Reageer

Diane B 20-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader maar bediening soms lastig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN3018C

Algemene score

9,0
Dit is een fijne combimagnetron, zeker voor deze prijs. Hij is compleet met rekjes, glasplaat en crispschaal en alles wat we er tot nu toe in gemaakt hebben (gebakken vooral) komt er heerlijk uit. Het blijft wel heel lang lastig om de functies in te stellen, ik moet nog steeds het boekje erbij houden omdat je zoveel stappen moet doorlopen.

Pluspunten

  • grootte
  • max baktemperatuur
  • meegeleverde accessoires
  • goede bakresultaten

Minpunten

  • bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

g**5@u**l.nl 15-01-2022
  • Product gekocht

Combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN3018C

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit en prijs met 5 jaar garantie en vertrouwd apparaat dat niet mag ontbreken in een keuken

Pluspunten

  • Compact
  • Veel mogelijkheden

Reageer

Wijnand Bos 06-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN3018C

Algemene score

9,0
Uitstekende prijs & kwaliteit en 5 jaar garantie(na registratie)
Simpele bediening, magnetron 1000W
De deur gaat omlaag open dat is veiliger oppakken van hete schalen.
Dit is bijna alleen bij inbouw combimagnetrons het geval

Pluspunten

  • 1000W magnetron
  • simpele bediening
  • deur omlaag is veiliger met hete schalen te werken
  • Tot 5 jaar garantie

Minpunten

  • knoppen minder leesbaar met weinig licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**o@d**a.nl 29-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goeie keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN3018C

Algemene score

9,0
mooie uitstraling, duidelijke handleiding en werkt perfect. precies wat de verwaching was.

Review 10-05
Werkelijk fantastisch . oven warmt heel snel en heel goed op.
Magnetron functies zijn geweldig, wel in het begin even de "duidelijke"handleiding erbij gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

elisabethjjansen@ziggo.nl 06-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

7,0
Ziet er mooi uit. Ik heb nog niet alle mogelijkheden gebruikt. Het afbakken van broodjes is een ramp. Oven wordt veel te heet. Als je de aangegeven temperatuur en tijd instelt verbranden de broodjes.

Pluspunten

  • Ziet er goed uit

Minpunten

  • Afbakken broodjes
  • Veel handelingen bij instellen

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Iris 16-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goedwerkende combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN3018C

Algemene score

9,0
Vorige week gekocht en nu 1 keer gebruikt. Wel even goed het boekje lezen hoe alles werkt maar een top combimagnetron voor een prima prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Astrid 16-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Mooi design, veel functie's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN3018C

Algemene score

9,0
Ik heb deze combi-oven/Magnetron gekregen omdat mijn oude aan vervanging toe was na 17 jaar. We zijn eigenlijk met toeval gekomen bij Inventum en ik kende dit product helemaal niet en ben zeker hier niet ontevreden over. Je moet het boekje wel even goed doornemen en erbij houden om alle functies te leren kennen en te gebruiken. Maar hierna gaat dit allemaal vanzelf, alles staat goed omschreven en is duidelijk. Alles werkt naar behoren en ik ben zeer tevreden over dit product. Ik kon ook helemaal geen minpunten ontdekken.

Pluspunten

  • Air flyer
  • schoonmaak functie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 01-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en prima afmetingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN3018C

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht op zijn fraaie uiterlijk, (het oog wil ook wat), de afmetingen (er moet wel iets fatsoenlijks in kunnen) en de vele functies in ! apparaat. Tevens is Inventum voor mij een vertrouwd merk met goede garantie.

Pluspunten

  • Fraai design, prima afmetingen
  • Veel functies zelfs een reinigingsfunctie

Minpunten

  • nog geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid 27-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Deze combimagnetron heeft onze kerst gered

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN3018C

Algemene score

10,0
Toen op eerste kerstdag onze oven de geest gaf moesten we iets anders om onze kerst te redden. Deze combimagnetron heeft enorm veel mogelijkheden. De magnetron werkt als een tierelier en de oven is supersnel voorverwarmd. Op 1 dag ragoutbakjes, aardappels, vlees en chocoladecakejes gemaakt en allemaal perfect.

Pluspunten

  • supersnel voorverwarmd
  • Heel veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brigitte 21-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum MN3018C

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN3018C

Algemene score

10,0
Prijs/kwaliteit zeker de beste keuze. Veel mogelijkheden, voldoende voorgeprogrammeerde functies. Eerste klasse materialen gebruikt voor de binnenkant. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Eenvoudig in gebruik. Alle voor de hand liggende functies zijn aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 14-10-2020
  • Product gekocht

Mooi Nederlands product

Geschreven voor: Inventum MN3018C

Algemene score

9,0
De magnetron ziet er chique uit in zwarte en antracietstaal uitvoering. Maakt erg weinig geluid indien ingeschakeld. Een grill waar je echt iets aan hebt met groot vermogen. Nederlandse tekst op bedieningspaneel. Crispfunctie. Garantie van 5 jaar na registratie!
Toch een klein minpuntje gevonden. Het instellen van het magnetronvermogen wordt aangeduid met P1=laag, P2 is middenlaag etc. tm P5 (hoog). Waarom niet gewoon uitgedrukt in Wattage? Bijna elke fabrikant maakt deze fout. Ik snap dat niet.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • Grillvermogen
  • Mooi ontwerp
  • Prijs
  • Royale garantie

Minpunten

  • Omrekenen nodig voor het vermogen in te stellen.
Hans 19-12-2020

Even een update na een paar maanden gebruik.
De magnetron functioneert nog steeds prima en ik ben nog steeds tevreden over het ontwerp.
Maar waar even rekening mee te houden bij aanschaf?
De deur is een klep. Bij plaatsing op het aanrecht of iets anders op deze hoogte kan een klep handig zijn. Bij mij is de magnetron geplaatst op beugels op ooghoogte. De klep is daardoor wat minder praktisch maar niet onoverkomelijk.
De instelling van vermogen en tijd had iets simpeler gekund maar is toch goed te doen. Het omrekenen van het vermogen blijft een punt van irritatie. Fabrikanten doe hier iets aan!!

Reageer