Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Carmen Model CR 1090 SlimLine

Vergelijkbare producten

Chi Lava Volcanic Lava Ceramic Straightner

Chi Lava Volcanic Lava Ceramic Straightner
Bekijk alle Krul- en stijltangen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Carmen Model CR 1090 SlimLine op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fabienne 12-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Jarenlang plezier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Carmen Model CR 1090 SlimLine

Algemene score

10,0
Ik heb deze stijltang 13 jaar gehad waarvan ik hem 11 jaar dagelijks heb gebruikt. Vandaag ging hij niet meer aan. Doet precies wat hij moet doen, geen klachten over. Hij gaat ook wekelijks mee in mijn volle rugzak en heeft altijd perfect gewerkt. Gewoon een simpele goede stijltang.

Pluspunten

  • Erg lange levensduur
  • Makkelijk mee te nemen
  • Stijlt goed

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

merelnn 23-05-2013
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,8
Ik heb deze stijltang ook in mijn bezit gehad, maar hij heeft het begeven. Ik heb geen idee meer hoe lang ik hem heb kunnen gebruiken, ik denk 1 à 2 jaar. Ik wilde deze opnieuw kopen omdat hij zo fijn was, maar ik zie dat er veel problemen met het aan- en uitknopje zijn. Dit was ook de doodsoorzaak bij mijn stijltang en ik was dus blijkbaar niet de enige met dit probleem! Jammer want verder is het een ideale stijltang!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Slecht

Reageer

Wietske van der Meer 18-03-2012
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Heb deze stijltang van Carmen nu ongeveer een maand. Hij bevalt me prima. Hij ziet er wel simpel uit en heeft niet bijzondere features maar hij maakt mn haar prima steil. Ook blijft mn haar dagen daarna nog glad en glanzend. Terwijl bij vorige stijltangen, kwamen de krullen weer terug na een nacht slapen. Prima stijltang voor een gunstige prijs.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
anticky 31-07-2012

Hoe kun je na 1 maand zeggen of de duurzaamheid goed is , bij mij is de tang na iets meer dan een jaar doorgebrand en ik ben niet de enige als ik op internet kijk.

Reageer

Isa. 12-02-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,8
Ik heb mijn stijltang nu een half jaar. En vanmorgen is hij kapot gegaan, het aan en uit knopje doet het niet meer, en het lichtje brand niet meer. En dat met een half jaartje!!

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Iris1980 21-09-2011
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,8
Ik heb deze stijltang nu ongeveer een jaar, maar heb hem helemaal niet veel gebruikt. Vandaag heeft hij het helaas definitief begeven. Al een paar dagen deed het aan/uit knopje het niet meer en leek het alsof hij kortsluiting maakte. Vandaag kwamen er vonken uit het aan/uit knopje, dus volgens mij is hij nu doorgebrand.
Hij was altijd fijn in gebruik, maar heeft helaas een zeer korte levensduur.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

lih 19-05-2009
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,5
Deze straighter een jaar in bezit en de platen gaan nu in snel tempo stuk,daarmee bedoel ik dat de laag v/d platen afgaat,dus niet goed voor het haar,aangezien het ding niet elke dag wordt gebruikt! Een korte levensduur dus.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Savv 12-03-2009
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,8
Ik heb/had de stijltang ongeveer een jaar op zich werkte hij wel goed soms werd mijn haar er wel wat statisch van, heel vervelend! Nu heb ik hem bij elkaar ongeveer 4x laten vallen, de 1e keer gebeurde er niets, de 2e keer begon hij steeds te kraken bij het opwarmen, de 3e keer (vorige week volgensmij) stond het knopje vast op 'aan' en kon ik hem niet uit meer krijgen, nouja wel dmv de stekker uit het stopcontact te trekken maar dat is volgensmij ook niet zo goed? Nouja toen kort daarna heb ik hem nog een keer laten vallen en vanochtend toen ik hem aanzetten was hij
ongelooflijk hard aan het knetteren toen begon hij te stinken en toen kwam er allemaal zwarte rook uit, toen ging het lichtje van de aan/uit knop uit en was de stijltang dus uit. Het hele huis stonk en mijn vingers ruiken zelfs nu nog een beetje naar die vieze geur. Morgen eventjes een nieuwe kopen..

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

nachtraafje 23-08-2008
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,2
Fijne stijltang maar heb m nu langer dan een jaar en hij doet het niet meer, zelfde probleem als hierboven al is beschreven met het niet meer werkende aan/uit knopje.. Jammer... Nu ben ik ten einde raad welke stijltang ik nu moet kopen...

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Slecht

Reageer

clara2008 21-06-2008
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Wat een topding! Net deze haarstyler gekocht en ben echt super blij! Wat een een transformatie. Het apparaat was binnen een minuut op temperatuur en binnen 5 miuten was mijn (dikke, golvende) haar helemaal stijl en glanzend. Kan natuurlijk nog niets zeggen over de duurzaamheid van het apparaat, maar stijlen doet ie in ieder geval als de beste.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nathalies 18-06-2008
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,5
Heb de stijltang 1 jaar in bezit gehad en hij is nu al stuk. Het aan-uit knopje blijft vasthangen. Nu doet hij helemaal niets meer. Net alsof hij is doorgebrand! Niet erg tevreden mee dus.
Verder stijlde hij wel altijd goed. Maar zoek je een stijltang die lang mee gaat: dan zou ik t niet doen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer