Sony WH1000XM4L.CE7 blauw

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 28 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony WH-1000XM3 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Pluspunten
Minpunten
Bol.com geeft niet thuis. Die antwoorden doodleuk dat dit normale slijtage is bij intensief reizen. Maar ik had nu juist gemeld dat ik hem maar eens per week gebruikte op zakenreis binnen Europa. En dan nog: doorbreken van de beugel bij normaal gebruik is normale slijtage bij zo'n duur ding? Dan hoef ik nooit meer Sony en nooit meer Bol.com. Sindsdien al mijn electronica en apparaten bij andere winkels gekocht en alleen andere merken.
Ik heb deze koptelefoon provisorisch gerepareerd met een kwak secondenlijm en een hoop tape er om heen. Ik gebruik hem nu alleen nog maar thuis in mijn werkkamer. De geluidskwaliteit is en blijft heel goed, geen vertraging via bluetooth en over het draagcomfort heb ik evenmin te klagen. Jammer dat niemand de verantwoordelijkheid neemt voor een bewezen constructiefout.
Pluspunten
Minpunten
Dit is een bekend en kwalijk probleem bij deze koptelefoon. Na verloop van tijd ontstaan scheurtjes in de beugel vlak boven het scharnierpunt. Ook bij mijn exemplaar, helaas. Zoek maar op Google en je vindt hele waslijsten van meldingen hierover. Ik heb het bij Sony gemeld en die verwijzen me naar bol.com waar ik hem heb aangeschaft. Ik vrees dat dit weer een gevalletje wordt van opsturen, niet te repareren, garantie verlopen, einde verhaal. Maar goed, ik ga het maar proberen.
Minpunten
Minpunten
Ik heb ook beide apparaten en bij mij werkt het wel, vreemd dat Sony deze info verstrekt.