Inventum VKI6010ZIL - Reviews

Best Reviewed jul 2018 Inventum VKI6010ZIL
Best Reviewed juli 2018
Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Plaatsing
tafelmodel
Pandragers
glas

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

O.T.Balk 09-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

5,0
Koken gaat prima maar bakken is een ramp.Ik heb veel spijt van deze aankoop.Komen net van vakantie terug daar was een etna inductieplaat en die werkte perfect.

Pluspunten

  • zou ik niet weten

Minpunten

  • Je kunt er amper op bakken
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Tembelis 15-07-2018

Beste O.T. Balk, mag ik vragen waarom jij er amper tot niet (ramp) op kunt bakken dan?

Reageer

Marleen 02-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Fijne kookplaat met voldoende pitten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is fijn koken op inductie. even wennen maar dat maakt niks uit. Het fijne van inductie is dat het snel afkoelt, en als je de pit zacht zet niks meer overkookt
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Indesit inductiekookplaat VKI6010ZL 17-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum vrijstaande inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Andere apparaten vereisten AANLEG extra groep in meterkast en ander stopkontakt in de keuken
dus nu ruim €95,-- bespaart !!!!

Pluspunten

  • plug en play
  • aansluiten op GEAARD stopkontakt
  • Bespaar min. €95 aan installatiekosten
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John en Yvonne 05-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede Kookplaat, (stekker in stopkontakt en klaar)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima kookplaat, best wel duur maar als je de kosten van installeren van andere kookapparaten aftrek dan is dit heel goed! Heb wel nieuwe pannen moeten kopen.

Pluspunten

  • stekker erin en klaar
  • kookt sneller dan met gas
  • Geen extra stopkontakt cq groep nodig.

Minpunten

  • Moest wel nieuwe pannen kopen.
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Adrie 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superzuinig, in stroomverbruik, keurig van afwerking,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima kookplaat, zuinig in stroomverbruik, voldoet aan alle veiligheidseisen. Als je met je vorige kookplaat niet tevreden was, heb je nu weer volop lust in zelf koken. de prijs, kwaliteitsverhouding is uitstekend ,zelf vind ik dat de kwaliteit ver boven het gemiddelde uitsteekt .
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 15-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne inductie kookplaat. Ben er erg blij mee. Alleen jammer dat bij in gebruik van 3 of 4 kookzones je maar tot het vermogen 7 komt. Maar ondanks dat toch zeker een aanrader.
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R.E. 30-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goed werkende kookplaat. Zeer makkelijk aan te sluiten op een normaal stopcontact, het spreekt allemaal voor zich. Hij wordt snel warm, koelt snel af, en geeft goed aan welke kookpitten nog warm zijn. Er zijn 9 functies en een boost functie. Ik ben heel erg tevreden over dit apparaat.

Pluspunten

  • Makkelijk aan te sluiten
  • Warmt snel op

Minpunten

  • Prijzig, maar je krijgt waar voor je geld
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim19a46 27-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben bijzonder blij met de Inventem VKI6010ZIL inductiekookplaat. Hij ziet er mooi uit, een aanwinst voor mijn keuken. Bediening is eenvoudig en schoonmaken is zo gebeurd. Lang heb ik geaarzeld om van gas naar inductie over te stappen. Meer dan 50 jaar heb ik op gas gekookt en gebakken. Veel reviews gelezen en uiteindelijk de knoop doorgehakt. En absoluut geen spijt! Sinds ik een paar keer vergeten ben het gas uit te draaien werd het tijd om uit veiligheidsoverwegingen te kiezen voor inductie. De eerste keer is het even wennen, er is echter een duidelijke handleiding bij, en je leert het snel. De standen zijn zuiverder in te stellen dan met gas. Het kookt sneller; de keuken blijft ook wat koeler zonder de gasvlammen. Ik heb wel 2 nieuwe pannen aan moeten schaffen omdat de bodem niet geschikt was. Al met al heel tevreden en ik wil niet meer terug!

Pluspunten

  • Ziet er fraai uit
  • werkt snel
  • eenvoudige bediening
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Adrie 13-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Superzuinig, in stroomverbruik, keurig van afwerking,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een lust om te koken met dit toestel , makkelijk schoon te maken. Ik ben er dik tevreden mee.
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP 31-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum Kookplaat

Algemene score

8,0
Heb dit product gekocht omdat dit niet met een aparte groepenkast hoeft. Super handig ...stekker in stopcontact en koken maar. Een heel mooie kookplaat om te zien en een lust voor het oog

Pluspunten

  • makkelijk in onderhoud
  • boost maakt het nog vlugger warm

Minpunten

  • maakt wel meer lawaai als gas koken
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer