ETNA KIV154RVS - Reviews

Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIV154RVS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Allard 09-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Met gewone stekker en sneller dan mijn gas kookstel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV154RVS

Algemene score

9,0
Ik ben nu van mijn gas aansluiting in mij woning af. Ik was bang dat het slechter zou gaan werken.
Totaal niet het geval. Hij kookt sneller dan mijn gas kookplaat, makkelijker schoon te maken. Simpele bediening en veilig.
In mijn kleine keuken past hij prima op mijn koelkast tafel model. Nooit meer bang voor een gas lek. Nooit meer bang de gas toevoer te vergeten. Zuinig in gebruik en met mijn zonnepanelen kosten vrij. Ik ben er super blij mee!!
En een simpele aansluiting met een gewone geaarde stekker. Dus geen techneut nodig voor meerdere fases.Wel pannen gebruiken die geschikt zijn voor inductie! Maar dat zijn nu de meeste.

Pluspunten

  • werkt snel
  • makkelijke bediening
  • geen getoestand met fases
  • Milieu vriendelijk
  • veilig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-01-2018

Beste Allard,

Bedankt voor uw review. Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent over uw kookplaat. Wij dragen graag bij aan een veilig gevoel. En wat een fijne bijkomstigheid dat u kostenvrij kookt. Veel kookplezier.

Mochten er toch nog vragen komen verwijzen wij u graag door naar onze website: www.etnaservice.nl

Groet Heidi
Webcare team ETNA

Reageer

Doe u voordeel met mijn review 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en prettig product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV154RVS

Algemene score

9,0
Dacht dat op gas koken prettiger is v.w.b. regelen warmtetoevoer, aanbraden etc.
Maar vond dagelijkse schoonmaak van de gaskookplaat toch iedere keer weer een klus.
Daarom toch proef op de som genomen en de Etna inductiekookplaat aangeschaft.
Vanwege o.a. de boostfunctie ervaren dat het koken op de inductiekookplaat niet onder doet aan koken op gas. Prettig is dat de plaat op gewoon stopcontact kan worden aangesloten.

Pluspunten

  • Overkoken overkomt je minder
  • Plaat wordt niet warm

Minpunten

  • Even goed kijken of pan op de kookring staat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-01-2018

Wat fijn te lezen dat je zo tevreden bent met de induktiekookplaat. We wensen je veel kookplezier. Groetjes Ursula Webcare Team ETNA

Reageer

Allard 29-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Nog steeds erg tevreden

Geschreven voor: ETNA KIV154RVS

Algemene score

10,0
Ik gebruik de ETNA KIV154RVS nu twee maanden elke dag. Ik vind het nog steeds een top ding. Ook blijkt het energie verbruik niet zo hoog. Een ideaal kookstel voor bijvoorbeeld in een kleine keuken op een koelkast(past prima). Als inbouw moet je een andere nemen. Verder staat hij ook erg mooi en is makkelijk schoon te houden. Bij het overkoken van bijvoorbeeld water van de aardappels, slaat hij op ten duur uit. Super veilig dus. Blijft tot nu toe een aanrader.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • makkelijk schoon te houden
  • Kookt even goed en zelfs beter dan een gasstel.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 30-04-2018

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Veel kookplezier er mee gewenst. Met vriendelijke groet Kristi, Webcare Team ETNA

Reageer

BleuMink 14-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en ergonomische inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV154RVS

Algemene score

10,0
Na ruim 30 jaar een Etna gas-kookstel gebruikt te hebben, nu dan over gegaan naar een inductiekookplaat.
Bediening van de kookplaat is zo heerlijk simpel en voor de hand liggend.
Daarnaast ook een uitstekende handleiding.
Installatie : Stekker in het stopcontact en koken maar !
Uitvoering van de kookplaat is strak en makkelijk schoon te houden.
Een aanwinst !

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Strakke uitvoering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-11-2019

Beste BleuMink, fijn om te lezen dat de KIV154RVS zo goed bevalt . Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer

Jasper 07-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Precies Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV154RVS

Algemene score

9,0
De enige opzet inductiekookplaat die echt op een standaard 55cm koelkast past. Stevig, stabiel, degelijk, doet z'n werk goed.
Heeft een normale stekker, dus werkt overal. Je kan daardoor niet alle kookelementen voluit tegelijk gebruiken, dus prima voor normale maaltijden maar niet voor enorme maaltijden.
Die bediening is even wennen. Je hoeft niet op de toetsen te duwen, alleen je vingertop er even op laten rusten. Bediening gaat gepaard met een harde pieptoon, maar dat went.

Pluspunten

  • past of standaard koelkast
  • gewone stekker

Minpunten

  • bediening heeft harde pieptoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-09-2019

Beste Jasper,

Wat fijn te lezen dat je tevreden bent met deze ETNA vrijstaande inductiekookplaat. Dank voor deze review. We wensen je heel veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Webcare Team ETNA Alice

Reageer