Bosch Serie 8 PXY675DE4E - Reviews

Specificaties
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
7400 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 PXY675DE4E op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

4,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Onvoldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arend 24-12-2020

Bij twijfel, kopen! Geweldige kookplaat.

Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXY675DE4E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] "Goed gereedschap is het halve werk", dit omvat mijn ervaring van de kookplaat. We hebben hem nu bijna 2 weken kunnen gebruiken. Tot nu toe heb ik geen enkel minpunt kunnen ontdekken. We zijn van keramisch koken naar inductie koken gestapt, en dat hadden we jaren geleden al moeten doen in mijn conclusie. Het fijnste vind ik de Perfectfry functie, deze werkt verbluffend goed. Snel een eitje bakken, groente grillen, soep of sausje maken of een stuk vlees grillen. Alles ging zonder problemen, de temperatuur van de pan blijft constant bewaakt.
Nu (Dec 2020) de restaurants en eetgelegenheden dicht zijn, is dit een investering waar je wat aan hebt!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Van gas naar inductie 22-04-2020

beste koop

Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXY675DE4E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Overgestapt van gas naar inductie. Het voldoet prima. Handig dat je (sudder)tijd kan instellen en het automatisch stopt. Ja kan gewoon weg gaan. Makkelijk schoon te maken. Wij zijn er superblij mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

FrankL 24-03-2020

Niet altijd handig

Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXY675DE4E

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We zijn erg tevreden over de kookplaat als vervanger voor de keramische plaat en we willen hem niet meer kwijt. Toch een paar minpunten. De bediening is erg onhandig. Na enkele maanden zijn we er nog steeds niet aan de bediening gewend. Soms zetten we het 'vuur' lager, maar dan blijkt het de verkeerde te zijn. Ook plekken waar geen pan op staat lichten op en dat geeft verwarring. De bediening gaat soms ook slecht. Even snel het 'vuur' lager zetten gaat niet altijd gied. Soms moet je enkele malen drukken, voordat je de juiste plaat hebt geselecteerd. Dat kan aan mijn vingers liggen, maar ook aan vocht of vet op de bediening. Als er teveel vocht op de toetsen komt, begint hij te piepen, evenals je een pan iets verschuifd en die over de toetsen ligt. Dit laatste snap ik. Verder is de plaat moeilijk vetvrij te krijgen en ontstaan er al snel krasjes op het glas. Vooral van pannenkoekenpannetjes die vaak bewegen.
Wat mij ook opvalt. Als ik een pan (gloednieuwe BK pannen) erop zet met water, dan begint 1 kant eerder te bubbelen. Met pannenkoeken bakken wordt 1 zijkant donkerder en dat is niet zo fijn. Ik moet het pannetje dus draaien om het gelijkmatig bruin te krijgen. Heb meerdere pannen geprobeerd met hetzelfde resultaat. Hopelijk gaat hij nog 20 jaar mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

JanS 15-07-2019

Uitstekende vervanging van mijn keramische plaat

Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXY675DE4E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Flexibele zones betekenen dat grote pannen en/of een braadslee ook zonder problemen kunnen worden gebruikt. Makkelijk in het gebruik en ziet er nog goed uit ook.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

LeeF 27-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Duur en niet goed

Geschreven voor: Bosch Serie 8 PXY675DE4E

Algemene score

4,0
Een teleurstellend product voor de hoge prijs die je moet betalen.
- Plaat valt regelmatig in storing tijdens koken waardoor kooktijden niet meer gelden. Je moet dan de hele plaat aan en uit zetten om hem weer te laten werken.
- Soms is de plaat al in storing bij het aanzetten, zodat hij alleen met een foutcode op toetsaanslagen reageert. De plaat moet dan stroomloos gezet worden om hem weer te resetten (dus: naar de meterkast en de keukengroep uit en aan zetten).
- Snelverwarmen werkt maar op twee van de vier plaatdelen.
- De aan/uitschakelaar is nauwelijks te herkennen als de plaat uit staat. Als hij aanstaat is dat beter, maar ja, dan moet je wel eerst de knop vinden.
- Overkookbeveiliging werkt alleen als je een losse sensor er bij koopt die je op een pan moet plakken (let wel: niet met magneet of zo, maar met een sticker voor eenmalig gebruik.

Minpunten

  • Werkt niet storingsvrij
  • Kan minder dan veel goedkopere platen

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Onvoldoende
Officiële reactie van Bosch 29-08-2018

Storingen zijn natuurlijk niet de bedoeling. Neem svp contact op met onze servicedienst via 088 - 424.40.10 (keuze 1, 24/7 bereikbaar).

Reageer