Bosch PIB775N17E - Reviews

9,0 Lees 79 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 79 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marten 22-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
De plaat is heel snel warm en de bediening van de inductiekookplaat wijst voor zich. De wekker functie op de plaat is ook ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rene Menges 28-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
De inductieplaat is erg duidelijk in de bediening.
Alles overzichtelijk aan de voorzijde
Mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Gebruiker30610 28-10-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,5
Bediening is even wennen. Zeker als je oude kookplaat nog aparte knopjes had per kookzone. Maar daar ben je met twee dagen al aan gewend zo intuitief werkt t, Lekker veel vermogen ook. Een pan water is zo aan de kook. Alleen de kookwekkerfuncie is nog wat lastig en de knopjes reageren een beetje "sponzig"/traag

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
motten 28-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Pas kort in bezit, dus kan niets zeggen over duurzaamheid. Maar de bediening van de kookplaat is zeer intuitief, en de plaat biedt veel ruimte. De pit voor extra grote pannen is ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ZV3431E 06-10-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Mooie brede kookplaat, die toch paste in het kleine gat van mijn vorige kookplaat. Pannen passen nu veel beter op de plaat. Is makkelijk te bedienen, alleen het instellen van de timer was even proberen en wennen. Maar dat gaat nu prima.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ACA de Mooij 30-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Na 18 jaar een ATAG inductiekookplaat gehad te hebben,nu Bosch. Zeer makkelijk te bedienen. Fijn dat voor elke zone een tijd ingesteld kan worden. Ziet er strak uit door de aluminium rand. De boost functie laat alles inderdaad zeer snel aan de kook komen. Door de 70 cm maat, net iets meer ruimte voor mijn pannen. Vooral als er een grote wok op staat, toch genoeg ruimte om rijst en saus op de andere zone's te bereiden. Hoop er veel kookplezier aan te beleven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Klaas 25-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Na snelle installering, was koken geen probleem. Logisch en makkelijk in gebruik. Schoonmaken geen probleem. Wat een verschil met op gas koken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Lisette 28-08-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Mooie vormgeving ('less is more'), weinig fratsen. Waar ik erg aan moet wennen is dat ik eerst de pit moet selecteren, en dan pas de temperatuur kan bijstellen. Het selecteren van de pit vergeet ik steeds.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Yvonne 18-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Prachtige inductieplaat, die perfect uitkomt in onze nieuwe keuken, makkelijk te bedienen. Mooie vormgeving en zelfs een ingebouwde kookwekker. Een grote zone voor een grote of ovale pan is ook erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Peter 15-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooi apparaat. Goed vorm gegeven en een uitstekend gebruiksgemak. Kortom een goede prijs-prestatieverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
M van de Kraats 02-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Erg handig te bedienen. Reageert heel direct. Pan moet wel volledig op de warmtebron staan voor goed contact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Martha 01-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Korte kooktijd en weinig energieverbruik. De boosterfunctie maakt het mogelijk om in een zeer korte periode het gewenste resultaat te bereiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
VoidCutter 02-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
De kookplaat heeft een prachtig design. Hij is erg eenvoudig zelf te installeren. Zeer prettig dat deze 70cm plaat in een gat van 490x560 past (de oude was maar 60cm maar heb niets aan hoeven passen aan de keuken). De bediening is ook zeer eenvoudig en intuitief. Het is een degelijk en solide apparaat. Absolute aanrader.

Over de kwaliteit op lange duur kan ik nog niet veel zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Mich001 25-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
De inductiekookplaat ziet er strak uit en is zeer makkelijk schoon te maken.

Als ik één kookzone uit wil zetten drukte ik in het begin nog wel eens op de alles-uit-knop, terwijl je de zone op nul moet zetten.

Handig dat je voor elke kookzone apart een wekker kunt zetten en die ook zo kunt instellen dat deze automatisch uit gaat.

Wel vind ik dat de plaat/kookzone soms snel oververhit is en uitgaat.

Ik kan niet zien wanneer de extra zone, het stukje waardoor die ovaal wordt, aan is. Bij een vierkante grillpan blijft het linker gedeelte vaak kouder dan rechts. Dan denk ik dat deze niet aan is, maar ik kan dat niet zien.

Ook vond ik het onhandig dat er alleen een klem voor een houten aanrechtblad bij zat. In mijn granieten aanrechtblad ligt de kookplaat er nu los op.

Verder vond ik het jammer dat de pannen van de gratis pannen actie geen echte inductiepannen waren. Nu waren ze alleskunners met ijzeren stelen. Gelukkig voldeden mijn oude pannen nog.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Richard de Boer 20-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Apparatuur ziet erg mooi en duurzaam uit. Vooral het instellen van de kloksnelheid gaat eenvoudig met 2 simpele klikjes. Heel blij met onze nieuwe aanwinst.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Seyhan 19-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ben zeer tevreden met deze inductiekookplaat! Veel ruimte voor 4 pannen tegelijk.dat was de wens. Voldoet aan alle verwachtingen: Gebruiksvriendelijk, duidelijk bedieningspaneel, mooie afwerking,inbouwkookwekker is heel handig. Boostfunktie mogelijk voor alle kookplaten. Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Seiw 26-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Niet eerder op inductie gekookt maar wil niet meer terug op gas.
Makkelijke bediening en schoonmaken. Uitstraling is perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
M.Damhuis 09-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Mooie strakke inductiekookplaat.
Alle kookzones zijn individueel met booster te gebruiken en op alle zones kan een wekker of eindtijd ingesteld worden. Bij vorige plaat kon dat maar bij 2 kookzones.
Zeer gebruiksvriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Phoa-Rutten 07-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Tot nu toe tevreden met deze inductie kookplaat. Oppervlak moeilijk schoon te houden, vlekken zijn zo zichtbaar. Jammer.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Yvonne Hogema 04-05-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
De plaat is zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk in onderhoud en zeer fraai qua design. We hebben hier nu al in korte tijd zeer veel plezier van.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews