Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 79 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI560ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjan 30-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanwinst voor mijn keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Vandaag voor het eerst gekookt op mijn nieuwe Etna inductiekookplaat. Ging prima, makkelijk te bedienen. Ziet er erg elegant uit. Mijn keukenblad lijkt nu ook veel groter. Het is echt een aanwinst. Mooi afgewerkt.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • mooie afwerking

Minpunten

  • geen geslepen rand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 01-12-2022

Beste Marjan,

Hier worden wij blij van! Bedankt voor je leuke review en de mooie score. Het is leuk om te lezen dat het design en de bediening zo goed bevallen.

We wensen je heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

h**p@x**l.nl 25-11-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
ik ben er blij mee, moest in het begin heel erg wennen, maar nu lukt het aardig, het water kookt zo, alleen de tiptoetsen heb ik nog wel eens moeite mee als ik van 5 naar 4 wil of van 3 naar 4, 4 wil altijd niet zo gauw lukken, maar verder een prima inductie plaat,

15 juli 2022
inductie kookplaat gekocht omdat ik van het gas ging, moet er wel aan wennen, maar ben er wel blij mee, alles is zo warm, het water kookt zo, ideaal. En het is energie zuinig, dat speelt ook mee natuurlijk.

Pluspunten

  • van het gas af
  • gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review. We vinden het fijn om te lezen dat de kookplaat na een aantal maanden nog steeds bevalt.
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

H.walters 20-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna inductie kookplaat, zeer aan te bevelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

10,0
Een prachtig product, goed bedienbaar,zeer overzichtelijk, in 1 woord geweldig,zeer aan te bevelen

Pluspunten

  • Zeer overzichtelijk
  • Goed bedienbaar

Minpunten

  • Heb ik niet
  • Heb ik niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-11-2022

Beste heer / mevrouw Walters,

Wow, een 10! Wat een prachtige score, bedankt!
Hier worden wij natuurlijk blij van!
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het mooie design en het gebruiksgemak.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

G**r@h**l.com 07-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

10,0
Goede kookplaat heel makkelijk te bedienen , goede prijs kwaliteit we zijn heel tevreden ,we bevelen dit apparaat aan .

Pluspunten

  • Ziet er goed uit
  • Makkelijk te gebruiken
  • Aanwinst in de keuken

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-11-2022

Beste heer/mevrouw,

Een maximale reviewscore van een 10, daar zijn wij uiteraard erg blij mee! Fijn om te lezen dat kookplaat aan al jullie wensen voldoet.

Wij wensen jullie veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

b**g@h**l.com 05-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne kookplaat, gemakkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
Fijne kookplaat, even wennen na koken op gas.
Ook heel gemakkelijk schoon te maken.
Het enige wat me nog niet zo goed afgaat is het instellen van de temperatuur, de slider gaat
vlug van 1 naar 3 naar 5 naar 7 naar 9.
De tussenstanden 2-4-6-8 lukt (nog) niet zo goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de kookplaat. Uit ervaring weet ik dat de bediening even wennen is, maar heb er alle vertrouwen in dat je die binnenkort onder de knie hebt.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

l**1@h**t.nl 03-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
Doet wat het moet doen, ziet er mooi uit, makkelijker schoon te maken dan gaskookplaat.
Bediening eenvoudig, ook voor iemand op leeftijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 04-11-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het design en het gebruiksgemak van de kookplaat. Bedankt voor de mooie beoordeling.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

F**r@h**l.com 03-11-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
Fijne kookplaat, al heb geen vergelijk , wij hadden gas , maar moesten wegens verhuizing over op inductie . Maar valt absoluut niet tegen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-11-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat jullie het zo'n fijne kookplaat vinden. Fijn dat de KI560ZT heeft kunnen bijdragen aan een positieve overstap ervaring naar elektrisch koken.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

t**r@t**t.nl 21-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
We wilden overstappen van koken op gas naar inductiekoken. Na uitleg van de witgoedleverancier kwamen we uit op dit model. Dit model past precies op de plek van de gaskookplaat. De bediening is eenvoudig en het toestel doet het prima!
Nadat de extra elektriciteitskabel van de meterkast naar de keuken was gelegd, zijn we nu in de keuken van het gas af!

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Boostfunctie
  • Mooi design

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij jouw overstap van gas naar inductie koken en we dit op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

B. A 12-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Ik wilde overstappen van koken op gas naar koken op gas. Hierbij heb ik heel veel modellen met elkaar vergeleken en uiteindelijk ben ik voor ETNA KI560ZT gegaan.

De reden hiervoor was dat deze een booster functie, een timer heeft en warmhoud functie heeft.

De kookplaat zelf is makkelijk in het gebruik en de temperatuur kun je makkelijk adv een slide beweging instellen. Hij komt ook heel snel op temperatuur overigens.

Wat ook een rol in de aanschaf heeft gespeeld is de extra garantie periode van 3 jaar die je krijgt als je het product op de website registreert. Hiermee laat de fabrikant duidelijk zien dat ze achter hun producten staan.

Pluspunten

  • Booster functie
  • Timer
  • Snel op temperatuur
  • Mooi

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij jouw overstap van gas naar inductie koken en we dit op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

s**t@z**t.nl 07-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Hele goede aankoop. Eenvoudig te installeren. Makkelijk in bediening en onderhoud. Voldoet volledig aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening met schuiftoetsen
  • makkelijk in onderhoud
  • eenvoudige installatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de handige bediening, het eenvoudige onderhoud, het mooie design.
Ook de installatie is soepel verlopen.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**e@h**e.nl 12-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eerste indruk...Goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
Voor deze gekozen om de slider-bediening van de kookzones.
Doet wat het doen moet, al wordt de warmte onder de pannen vooral in het midden geleverd, waardoor het buitenste deel van het voedsel alleen door goed blijven roeren voldoende mee verwarmd wordt.

De plaat wordt los in de opening in het werkblad gelegd, geen pinnen of klemmen ed. voor extra bevestiging van onderaf meegeleverd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 13-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te plaatsen.
Bij een inductiekookplaat wordt de warmte in de panbodem gemaakt. De grootte en het materiaal van de panbodem bepalen hoe efficiënt de warmte wordt opgewekt. Het beste resultaat bereik je door een pan te nemen met dezelfde diameter als de kookzone. Mocht je hier nog vragen over hebben adviseren wij je hierover contact op te nemen met onze serviceafdeling via telefoonnummer 088-8821803. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 16:30 uur.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

r**k@g**x.net 31-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna kookplaat top produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Mooie inductieplaat, die goed te bedienen is. Werkt perfect, doet wat ie moet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn dat je zo tevreden bent met het gebruik en het design van de kookplaat.
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

g**d@g**l.com 20-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Drie keer is scheepsrecht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
Drie keer is scheepsrecht lijkt ook nu weer te gelden. De Etna inductiekookplaat is een blijvertje na eerst twee andere merken te hebben geprobeerd. Stil en een krasvaste glasplaat zorgen voor een relaxte kookervaring bij de Etna. Wij zijn blij met deze aanwinst. Als klap op de vuurpijl ontvang je ook nog eens totaal 5 jaar garantie.

Pluspunten

  • krasvaste bovenkant
  • relatief stil
  • makkelijk aansluiten
  • goede prijs

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review.
Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

G .Hak 04-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Kookplaat stuk, netjes opgelost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
In November 2020 een compleet nieuwe keuken aangekocht met alleen maar Etna apparatuur. Zeer te spreken over alle apparatuur. Helaas ging er binnen +/- anderhalf jaar gebruik van de kookplaat een lampje van deze kookplaat kapot (doet het niet meer). Verder geen probleem want we kunnen nog gewoon koken. Toch gebeld voor garantie. Werd erg snel contact met ons opgenomen om een afspraak te maken om de kookplaat (welke momenteel nog op nalevering is) te komen vervangen. Zeer te spreken over zowel de apparatuur als de service van Etna. Aanrader! Zeker de 5 jaar garantie na aanmelding op hun website.

Pluspunten

  • Keurig strak design
  • Super service van Etna

Minpunten

  • Kookplaat binnen anderhalf jaar gebruik "stuk"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 05-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze positieve review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over onze serviceafdeling.
Het kan gebeuren dat er een defect ontstaat in de kookplaat, balen natuurlijk.
Wij zijn blij om te lezen dat het probleem naar tevredenheid opgelost wordt, daar doen wij het voor!
Hopelijk komt de nieuwe kookplaat snel binnen en kan jij weer lekker aan de slag.
Bedankt voor het mooie compliment.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a**s@q**t.nl 27-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voor het eerst koken op Inductiekookplaat...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

10,0
De Etna inductiekookplaat bevalt heel goed en is makkelijk in gebruik en onderhoud. We zijn er super blij mee..

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-07-2022

Beste heer / mevrouw,

wow! Wat een mooie score, een 10!
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de kookplaat.
Voor het eerst koken op inductie is natuurlijk even wennen,
leuk dat het gebruiksgemak en mooie design zo goed bevallen.
Natuurlijk ook erg handig dat het toestel zo makkelijk is in onderhoud.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Hennie 24-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Etna apparatuur voor iedereen betaalbaar en prima werking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Bij de aanschaf van een nieuwe keuken gekozen voor Etna apparatuur. Deze apparaten hebben een mooie uitstraling en werken zoals verwacht. En niet het minst onbelangrijke zijn de apparaten in prijs erg aantrekkelijk. Al bij al mooie apparaten voor een mooie prijs met een prima werking. Apparaten van Etna zou ik een ieder aanbevelen.

Pluspunten

  • Mooi afgewerkt
  • Makkelijke bediening
  • Prima service van Etna

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Beste Hennie,


Dank je wel voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt voor de apparatuur in jouw nieuwe keuken en deze naar behoren werken.
We hopen dat je nog jaren gebruik kunt maken van jouw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

a**r@h**e.nl 21-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed, kan iedereen aanbevelen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

10,0
Na goed te hebben vergeleken, heb ik gekozen voor deze inductie kookplaat omdat ik het een mooi model vindt en omdat Etna een betrouwbaar product levert. Ik heb deze kookplaat nu enkele dagen in gebruik ( moest wel even wennen na gas te hebben gebruikt) en voldoet aan alle verwachtingen, vooral de slider bediening is zeer handig, je kunt in keer naar de hoogste stand door deze even aan te raken. Ook de timer voor elke zone is zeer handig, vooral omdat dan de zone automatisch uitschakeld en is ook te gebruiken als kookwekker. Ook heeft elke zone een boosterfunctie. Het vermogen is ruim voldoende.
Kortom ik kan de inductie kookplaat van Etna iedereen zeer aanbevelen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Handig in gebruik
  • Uitgebreide functies
  • Snel warm kookproduct

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 22-07-2022

Beste heer / mevrouw,

wow een 10, Bedankt!
Wat leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA.
De overstap van gas naar inductie is inderdaad even wennen.
Fijn om te lezen dat dit jou zo goed bevalt en dat jij de verschillende mogelijkheden van de kookplaat al aan het ontdekken bent.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

t**n@h**t.nl 20-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaarheid, Kwaliteit en Veiligheid voorop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Wij hebben voor inductie koken met ETNA gekozen omdat we altijd al alles van het zeer betrouwbare merk ETNA en ATAG hebben gehad. Vroeger hadden we al een ATAG CV ketel, daarna de Blauwe Engel CV ketel en nu al 11 jaar de ATAG Q25.
En wat koken betreft hadden we vroeger al een ETNA gaskookplaat, de laatste jaren een ETNA T1125ZTA inbouw Glas-gaskookplaat, en nu zijn we overgeschakeld op de mooie betrouwbare en veilige ETNA KI560ZT inductie kookplaat.

Pluspunten

  • Betrouwbaarheid
  • bedieningsgemak
  • Veiligheid
  • Prijs-kwaliteit
  • Prachtige kookplaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat u al jaren kookplaten heeft van ETNA en dat deze nog steeds goed bevallen!
Wat betreft de feedback over de CV ketel. we vinden het fijn dat je daar ook zo tevreden over bent, maar dit is geen onderdeel van ons. ;)
Wij wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Jannie####de Kok 18-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig en Goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, gezien bij mijn zus.
Heel gemakkelijk en netjes in de keuken nu.

Pluspunten

  • snel geinstallleerd
  • snel schoon

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste Jannie,

Hartelijk bedankt voor deze goede beoordeling.
Wat leuk dat jij de kookplaat al even hebt kunnen bekijken bij jouw zus!
Fijn dat het gebruiksgemak en design jou zo goed bevalt.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

i**o@w**k.nl 06-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldig product voor een schappelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
mooi van uiterlijk, gladde plaat is goed te onderhouden, het was even wennen van het gas af maar zou niet anders meert willen. Ben honderd procent tevreden over de Etna inductieplaat. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een leuke review, bedankt!
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het mooie en onderhoudsvriendelijke design.
Leuk dat de overstap van gas naar inductie hierdoor zo goed is bevallen.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews