Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 86 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI560ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**t@k**l.nl 29-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
prima inductiekooplaat Makkelijk te hand teren.
Mooie ingebouwd mooie uitstraling
Aanbvelen gewoon doen en kopen

Pluspunten

  • bedienings gemak
  • uitstraling

Minpunten

  • nog niet ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 30-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het bedieningsgemak van de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

h**s@o**k.com 26-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede aanvulling in de keuiken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Etna omdat we daar verschillende producten van in de keuken hebben. Ons eerste fornuis, een krijgertje, was 52 jaar geleden een Etna. De magnetron heeft eenprettige intuitieve bediening, en een groot vermogen.

Pluspunten

  • intuitieve bediening
  • verwarmt snel

Minpunten

  • handleiding is verwarrend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 27-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze mooie review.
Zo te lezen bent u al een tijd een trouwe klant, daar doen wij het voor!
Fijn dat ook de nieuwe kookplaat zo goed bevalt.
De handleiding zou natuurlijk niet voor verwarring moeten zorgen, mocht u hier nog vragen over hebben helpen wij u hier graag mee. Zo ja, zou u dan uw adres- en contactgegevens samen met een kopie van deze review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com

Wij wensen u heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

i**8@g**l.com 20-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

10,0
Ik had gas maar ben over gegaan op inductie.
Ik wil nu echt niet meer anders.
Dit product is erg goed.
Zit voor elke pit een booster knop op en er zit ook een timer op.
Werkt echt goed.

Pluspunten

  • Elke pit heeft een boosterknop
  • Zit een timer op
  • Goed schoon te houden

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 23-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jij bij de overstap van gas naar inductie gekozen hebt voor ETNA.
En wat een fantastische review, een 10! Bedankt hiervoor.
Fijn dat jij zo tevreden bent met de kookplaat en dat de verschillende functies jou zo goed bevallen.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

d**l@g**l.com 04-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dit is een aanrader voor iedereen die wil besparen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Van gas naar inductie koken wonenbreburg heeft gratis twee stroom groepen bij gelegd en ik heb een nieuwe etna inductie kookplaat gekocht en de juiste pannenset de kookplaat werkt super is even wennen maar kan er nu al na 1 week redelijk goed mee over weg

Pluspunten

  • Snel koken
  • Makelijk bediening

Minpunten

  • Voorzichtig zijn met de glasplaat
  • mijn pan de kookzone blijft nog heel even warm

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 05-01-2023

Beste heer/ mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij jouw overstap van gas naar inductie koken en we deze overstap op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
We wensen je vele jaren kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

d**r@o**k.com 03-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
Inductie is fijner dan keramisch, sneller warm en kookplaat makkelijker schoon te maken is doordat deze niet heel warm wordt en dus niet aan koekt.

Pluspunten

  • snel warm
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • maak wel geluid, went wel snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

a**a@f**e.com 03-01-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

blij met mijn Inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Ik gebruik mijn Etna inductieplaat nu 2 maanden en ik ben er heel blij mee. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-01-2023

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met de kookplaat. Bedankt voor de mooie beoordeling.

Wij wensen jou veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

l**8@g**l.com 05-12-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
Het is een fijne kookplaat en reageert snel. Erg tevreden. Duidelijke beschrijving en goed schoon te houden
Officiele reactie van Atag 06-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jij de moeite hebt genomen om een leuke review achter te laten.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de kookplaat.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Marjan 30-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanwinst voor mijn keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Vandaag voor het eerst gekookt op mijn nieuwe Etna inductiekookplaat. Ging prima, makkelijk te bedienen. Ziet er erg elegant uit. Mijn keukenblad lijkt nu ook veel groter. Het is echt een aanwinst. Mooi afgewerkt.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • mooie afwerking

Minpunten

  • geen geslepen rand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 01-12-2022

Beste Marjan,

Hier worden wij blij van! Bedankt voor je leuke review en de mooie score. Het is leuk om te lezen dat het design en de bediening zo goed bevallen.

We wensen je heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

h**p@x**l.nl 25-11-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
ik ben er blij mee, moest in het begin heel erg wennen, maar nu lukt het aardig, het water kookt zo, alleen de tiptoetsen heb ik nog wel eens moeite mee als ik van 5 naar 4 wil of van 3 naar 4, 4 wil altijd niet zo gauw lukken, maar verder een prima inductie plaat,

15 juli 2022
inductie kookplaat gekocht omdat ik van het gas ging, moet er wel aan wennen, maar ben er wel blij mee, alles is zo warm, het water kookt zo, ideaal. En het is energie zuinig, dat speelt ook mee natuurlijk.

Pluspunten

  • van het gas af
  • gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review. We vinden het fijn om te lezen dat de kookplaat na een aantal maanden nog steeds bevalt.
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

H.walters 20-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna inductie kookplaat, zeer aan te bevelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

10,0
Een prachtig product, goed bedienbaar,zeer overzichtelijk, in 1 woord geweldig,zeer aan te bevelen

Pluspunten

  • Zeer overzichtelijk
  • Goed bedienbaar

Minpunten

  • Heb ik niet
  • Heb ik niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-11-2022

Beste heer / mevrouw Walters,

Wow, een 10! Wat een prachtige score, bedankt!
Hier worden wij natuurlijk blij van!
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het mooie design en het gebruiksgemak.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

G**r@h**l.com 07-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

10,0
Goede kookplaat heel makkelijk te bedienen , goede prijs kwaliteit we zijn heel tevreden ,we bevelen dit apparaat aan .

Pluspunten

  • Ziet er goed uit
  • Makkelijk te gebruiken
  • Aanwinst in de keuken

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-11-2022

Beste heer/mevrouw,

Een maximale reviewscore van een 10, daar zijn wij uiteraard erg blij mee! Fijn om te lezen dat kookplaat aan al jullie wensen voldoet.

Wij wensen jullie veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

b**g@h**l.com 05-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne kookplaat, gemakkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
Fijne kookplaat, even wennen na koken op gas.
Ook heel gemakkelijk schoon te maken.
Het enige wat me nog niet zo goed afgaat is het instellen van de temperatuur, de slider gaat
vlug van 1 naar 3 naar 5 naar 7 naar 9.
De tussenstanden 2-4-6-8 lukt (nog) niet zo goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de kookplaat. Uit ervaring weet ik dat de bediening even wennen is, maar heb er alle vertrouwen in dat je die binnenkort onder de knie hebt.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

l**1@h**t.nl 03-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
Doet wat het moet doen, ziet er mooi uit, makkelijker schoon te maken dan gaskookplaat.
Bediening eenvoudig, ook voor iemand op leeftijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 04-11-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het design en het gebruiksgemak van de kookplaat. Bedankt voor de mooie beoordeling.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

F**r@h**l.com 03-11-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
Fijne kookplaat, al heb geen vergelijk , wij hadden gas , maar moesten wegens verhuizing over op inductie . Maar valt absoluut niet tegen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-11-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat jullie het zo'n fijne kookplaat vinden. Fijn dat de KI560ZT heeft kunnen bijdragen aan een positieve overstap ervaring naar elektrisch koken.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

t**r@t**t.nl 21-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
We wilden overstappen van koken op gas naar inductiekoken. Na uitleg van de witgoedleverancier kwamen we uit op dit model. Dit model past precies op de plek van de gaskookplaat. De bediening is eenvoudig en het toestel doet het prima!
Nadat de extra elektriciteitskabel van de meterkast naar de keuken was gelegd, zijn we nu in de keuken van het gas af!

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Boostfunctie
  • Mooi design

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij jouw overstap van gas naar inductie koken en we dit op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

B. A 12-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Ik wilde overstappen van koken op gas naar koken op gas. Hierbij heb ik heel veel modellen met elkaar vergeleken en uiteindelijk ben ik voor ETNA KI560ZT gegaan.

De reden hiervoor was dat deze een booster functie, een timer heeft en warmhoud functie heeft.

De kookplaat zelf is makkelijk in het gebruik en de temperatuur kun je makkelijk adv een slide beweging instellen. Hij komt ook heel snel op temperatuur overigens.

Wat ook een rol in de aanschaf heeft gespeeld is de extra garantie periode van 3 jaar die je krijgt als je het product op de website registreert. Hiermee laat de fabrikant duidelijk zien dat ze achter hun producten staan.

Pluspunten

  • Booster functie
  • Timer
  • Snel op temperatuur
  • Mooi

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij jouw overstap van gas naar inductie koken en we dit op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

s**t@z**t.nl 07-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Hele goede aankoop. Eenvoudig te installeren. Makkelijk in bediening en onderhoud. Voldoet volledig aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening met schuiftoetsen
  • makkelijk in onderhoud
  • eenvoudige installatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de handige bediening, het eenvoudige onderhoud, het mooie design.
Ook de installatie is soepel verlopen.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**e@h**e.nl 12-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eerste indruk...Goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
Voor deze gekozen om de slider-bediening van de kookzones.
Doet wat het doen moet, al wordt de warmte onder de pannen vooral in het midden geleverd, waardoor het buitenste deel van het voedsel alleen door goed blijven roeren voldoende mee verwarmd wordt.

De plaat wordt los in de opening in het werkblad gelegd, geen pinnen of klemmen ed. voor extra bevestiging van onderaf meegeleverd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 13-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te plaatsen.
Bij een inductiekookplaat wordt de warmte in de panbodem gemaakt. De grootte en het materiaal van de panbodem bepalen hoe efficiënt de warmte wordt opgewekt. Het beste resultaat bereik je door een pan te nemen met dezelfde diameter als de kookzone. Mocht je hier nog vragen over hebben adviseren wij je hierover contact op te nemen met onze serviceafdeling via telefoonnummer 088-8821803. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 16:30 uur.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

r**k@g**x.net 31-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna kookplaat top produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Mooie inductieplaat, die goed te bedienen is. Werkt perfect, doet wat ie moet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn dat je zo tevreden bent met het gebruik en het design van de kookplaat.
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

g**d@g**l.com 20-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Drie keer is scheepsrecht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
Drie keer is scheepsrecht lijkt ook nu weer te gelden. De Etna inductiekookplaat is een blijvertje na eerst twee andere merken te hebben geprobeerd. Stil en een krasvaste glasplaat zorgen voor een relaxte kookervaring bij de Etna. Wij zijn blij met deze aanwinst. Als klap op de vuurpijl ontvang je ook nog eens totaal 5 jaar garantie.

Pluspunten

  • krasvaste bovenkant
  • relatief stil
  • makkelijk aansluiten
  • goede prijs

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review.
Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews