Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Philips Original HD6556 zwart

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Koffiezetapparaten
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 49 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Original HD6556 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

E. Muller 29-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

nieuwe aanschaf: wel duurder, niet beter

Geschreven voor: Philips Original HD6556 zwart

Algemene score

4,0
Na jaren HD 7838 gebruikt, nu een HD 6556/20 aangeschaft. Verwachtte substantiële verbeteringen gezien het prijsverschil.
Er wordt altijd 1 kopje per keer gezet en het kopje is qua inhoud al jaren hetzelfde. HD 6556 produceert minder koffie! Moet dus in 2 fasen koffie zetten.
Metalen plaatje maakt veel meer lawaai. Heb aan de onderkant dempende plakkertjes gemaakt. Heb m'n klacht bij Philips neergelegd. Wachten af.....

Pluspunten

  • gaatjes spruitstukje verbeterd

Minpunten

  • lawaai
  • koffieproductie

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Samantha135 23-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6556 zwart

Algemene score

8,0
Nu een tijdje in gebruik, ter vervanging van onze vorige Senseo. Je merkt dat dit apparaat meer druk gebruikt om te koffie te bereiden. Het opwarmen gaat ook vlug. De optie om sterkere koffie te zetten gebruiken we niet. Echte espresso smaakt toch beter. Een prima apparaat, met een vriendelijke prijs.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Eenvoudig in gebruik
  • Betaalbare koffiepads

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

justmegwenny 22-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6556 zwart

Algemene score

9,0
Op het eerste zicht heeft dit apparaat dezelfde look en feeling als zijn voorganger maar dat is niet helemaal het geval. Hij is op details weer wat luxueuzer. Maar het belangrijkste is natuurlijk de smaak en het gemak. Nou dat is meer dan prima. Fijn dat je nu ook de koffiesterkte kan regelen, makkelijk als je een keer een wat sterker bakje wilt. Gewoon twee keer op de knop drukken. Kortom de vertrouwde look van Senseo met meer dan prima koffie.

Pluspunten

  • Mooi
  • Sterkte regelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Budjoebatja 19-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Super makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6556 zwart

Algemene score

10,0
Super makkelijk, 1 druk op de knop heerlijke koffie met een lekker schuimlaagje erop. Super licht en makkelijk mee te nemen.

Pluspunten

  • Snel
  • Licht in tillen

Minpunten

  • Je blijft ervan drinken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LoveDjino 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Elke dag je eigen koffiebar ??

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6556 zwart

Algemene score

10,0
De uitstraling van de machine is al een flink pluspunt. Het zwarte met chrome accenten geeft het een luxe uitstraling. En dat je extra sterke koffie kunt zetten door een extra druk op de knop, trok mij over de streep. Vooral 's ochtends vindt ik dat extra sterke bakkie koffie een must. Het creme laagje blijft er ook mooi opliggen. Voorheen was dat laagje toch wel snel verdwenen. En voor mij maakt dat creme laagje toch wel dé koffie. Alsof je bij een koffiebar een luxe koffie hebt gehaald. En dat in je eigen keuken. Prijskwaliteit verhouding is goed vindt ik. Met alle pluspunten die ik benoemd heb, heb ik er dat extra geld wel voor over

Pluspunten

  • Creme laagje blijft er lang opliggen
  • Sterke koffie door 1x extra op de knop te drukken
  • Luxe uitstraling door de chrome accenten

Minpunten

  • Maakt best wel herrie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 16-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi apparaat voor een prima prijs, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6556 zwart

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met een luxe uitstraling, ideaal dat je de sterkte van de koffie in kunt stellen. Het apparaat geeft een mooiere en dikkere crèmelaag dan zijn voorgangers.

Pluspunten

  • mooi design
  • heerlijke koffie
  • prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dafke 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Aangenaam verrast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6556 zwart

Algemene score

10,0
Aangenaam verrast met het uitpakken van de Senseo.
Een mooi design en past in elke keuken,fijn dat je de Senseo in verschillende kleuren kan kopen voor ieder wat wils dus.
Met het zetten van een 'gewoon' bakje koffie (1x drukken op de knop) valt me op dat hij minder geluid maakt dan de vorige modellen van Senseo.
Wat ik ook fijn vond dat hij veel minder lekt nadat de Senseo klaar was met koffie zetten.
Bij vorige modellen lekte het soms wel eens te lang door waardoor er veel water in het lekbakje onderin kwam en waardoor je geen optimale koffiesmaak had aan je koffie.
Ook is het cremelaagje nu wat voller en dat oogt ook wat mooier en lekkerder.
Als je behoefte hebt aan een sterker bakje koffie (2 x drukken op de knop) kan dit ook want soms heb je dat wel eens nodig ;)

Pluspunten

  • Na 30 minuten uit
  • Mooi design
  • Keuze aan sterkte van de koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moossie 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk en fijn apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6556 zwart

Algemene score

7,0
Fijn en makkelijk koffie zetten! Niet super warm, maar wel smaakvol.
Handig nu met de espresso optie erbij als je van wat sterkere houd. Kleine hoeveelheden per pad. Maar je kunt dan natuurlijk voor 2 bakken gaan. Wel erg klein water reservoir. Na 4 kopjes is hij op.

Pluspunten

  • snel
  • lekker
  • makkelijk

Minpunten

  • klein waterreservoir
  • trilt bij t zetten
  • lauwe koffie

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Geertje84 15-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6556 zwart

Algemene score

8,0
Het koffiezetapparaat werkt eigenlijk net als alle andere Senseo apparaten. De functie om een extra sterke kop koffie te zetten geeft een kopje koffie ter grote van een espresso.
Verder trilt hij wel behoorlijk, dus als je niet al te zware kopjes gebruikt trillen ze er bijna vanaf.

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • Trilt behoorlijk
  • Geen ontkalkingsindocator

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6556 zwart

Algemene score

8,0
Met de senseo zet je een lekker kopje koffie voor als je alleen bent. Het is makkelijk in gebruik en ze goede koffie.

Pluspunten

  • Snel
  • Lekkere koffie

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

mteun 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Mooi design, snel warme koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6556 zwart

Algemene score

8,0
Mooie design, staat goed in de keuken. Water snel warm, koffie lekker snel. Goed heet. 1 of 2 kopjes, ideaal!

Pluspunten

  • snel koffie
  • mooi apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Heerlijk!

Geschreven voor: Philips Original HD6556 zwart

Algemene score

9,0
Fijn pad apparaat met heerlijke koffie welke ook nog eens mooi in het interieur past.
De Senseo heeft een mooie uitstraling, met luxe details zoals een chromen sluiting/plateau. De koffie smaakt heerlijk met een mooie crème laag en de juiste temperatuur. Ideaal is de functie waarmee je een soort van espresso kunt zetten, i.p.v. 120 ml koffie geeft het apparaat dan 60 ml koffie vanuit dezelfde pad, waarmee je dus snel een sterke bak koffie binnen handbereik hebt, heerlijk met een stukje pure chocolade!

Pluspunten

  • sterkte functie

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eekie 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

De look is hetzelfde, geeft goede koffie

Geschreven voor: Philips Original HD6556 zwart

Algemene score

8,0
De look van het apparaat is hetzelfde gebleven. Het is heel handig dat je de intensiteit kan aanpassen van de koffie. Verder vinden wij het ideaal nu met visite dat je voor 1 persoon even snel een bakje koffie kan zetten.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Verschilt niet veel met oude machine

Minpunten

  • De uitstraling had wat moderner gemogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

piezeltje 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk en snel een lekkere kop koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6556 zwart

Algemene score

8,0
De nieuwe Senseo verschilt niet veel van de oude vertrouwde Senseo. Het handvat is wat moderner gemaakt met een rvs kleur. Aan de instellingen van het apparaat is er wel wat veranderd. Je kunt nu espresso zetten wat voorheen niet mogelijk was. Verder is en blijft het een gemakkelijk apparaat zonder 101 knoppen of een handleiding van 100 pagina's. Dit apparaat heeft een prima prijs/kwaliteits verhoudingsprijs.

Pluspunten

  • snel en makkelijk
  • espresso mogelijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

MarjoleinR 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Lekkere koffie van een mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6556 zwart

Algemene score

8,0
Het apparaat geeft goede koffie en word snel warm.
Erg fijn is dat het apparaat een stuk minder geluid maakt dan de voorganger.
Voordelen zijn ook dat je espresso kan maken, of de koffie sterker kan maken. Helaas kan je alleen niet zien of je dit al hebt ingesteld d.m.v. een lampje.
Apparaat ziet er ook gewoon mooi uit in de keuken!

Pluspunten

  • Koffiesterkte aanpasbaar
  • Snel warm
  • Minder geluid

Minpunten

  • Niet zichtbaar of je de sterkte hebt ingesteld

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Myrthe 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6556 zwart

Algemene score

8,0
Wat ontwerp betreft is er niet veel veranderd. Hij heeft een wat luxere uitstraling door de rvs kleurige hendel. Wat er veranderd is, is dat je nu sterkere koffie kunt zetten. Dus een espresso. Verder is de crema laag wat donkerder. Het apparaat zet lekkere koffie en is een prima prijs kwaliteit verhouding. Het enige nadeel vind ik dat hij niet een onmiddellijke start heeft. Dus aanzetten en de knop van je gewenste koffie indrukken. Je moet wachten totdat het rode lampje niet meer knippert.

Pluspunten

  • sterkte koffie veranderen
  • lekkere koffie
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • geen onmiddelijke start

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Dluit 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Snel en lekker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6556 zwart

Algemene score

9,0
Een snelle en goede bak koffie. Ideaal in gebruik. fijn dat je ook de sterkte van de koffie kan bepalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Els1983 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6556 zwart

Algemene score

9,0
Zeer mooi apparaat dankzij de zilveren accenten.
Ook kun je de sterkte van je koffie bepalen wat voorheen niet kon door simpel 2x te drukken ipv 1x. Zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanneke8000 13-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Koffie binnen een handomdraai

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6556 zwart

Algemene score

8,0
mooi apparaat en zet lekkere koffie. Perfect voor huishouden met max twee koffie drinkers of als je geen koffie drinker bent en wel koffie wil zetten voor bezoek. Makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk schoon te maken
  • Mooi klein apparaat

Minpunten

  • Kwetsbare klep
  • Als je twee koppen wil heb je hulpstuk nodig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bogaartjes23 10-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Tegenvaller.... helaas!

Geschreven voor: Philips Original HD6556 zwart

Algemene score

5,0
vind hem tegenvallen...ja voordeel dat je zelf in kunt stellen wat de sterkte is maar het is niet helemaal duidelijk of dat het ook daadwerkelijk goed gegaan je...was makkelijker geweest als er een lampje op had gezeten. Daarnaast is het niet makkelijk dat het tuitje nie in hoogte verstelbaar is. Ik vind hem ook zo enorm ligt dat ik hem fragiel over vind komen maar dat zal vast met gewenning te maken hebben. Nee, voor mij geen aanrader ik hou het bij de oude.

Pluspunten

  • Minder lawaai
  • Fraai design

Minpunten

  • Heel ligt
  • Voelt fragiel
  • Geen lampjes bij sterkte

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews