Philips Original HD6556 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
servings/koffiepads
Aantal kopjes per keer
2
Volautomatisch
ja (koffie)

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 56 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MamaLinda86 07-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product getest

Philips Original HD6556

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze Philips Orginal HD6556 mogen testen in November 2017 . Ik moet zeggen dat ik nog steeds heel erg tevreden ben . Dikkere cremalaag, handig in gebruik, makkelijk afwasbaar en je kan reguleren hoe sterk jij de koffie wilt. Dus ik doe iedreen de Philips Original HD6556 aanbevelen.

Pluspunten

  • Sterkere koffie te reguleren.
  • Dikkere cremalaag.
  • makkelijk in gebruik.
  • Makkelijk voor af te wassen /vaatwasser.
Geschreven voor: Philips Original HD6556

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jamskniwie 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

onmisbaar geworden!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
mooie design, past overal, licht, cremelaag, super als je gewone koffiz wilt of mokka!!!! had eerst mn twijfels maar nu kan ik nt meer zonder
Geschreven voor: Philips Original HD6556

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

El8b4 25-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe Senseo, prima product

Algemene score

8,0
Bij het openmaken van de verpakking kwam het vertrouwde Senseo-apparaat uit de doos. Dit keer afgewerkt met een prachtig chroomkleurige sluithendel.
Uniek aan deze Senseo is de keuze voor een sterkere bak koffie of de normale.
Ook past er een grote mok onder, als je bijvoorbeeld zelf met melkopschuimer een cappucino wil maken.
Het cremelaagje is verbeterd, wat te merken is als je de koffie drinkt.
Kortom, je vertrouwde Senseo met net dat beetje extra.

Pluspunten

  • Chroomkleurige hendel
  • Past een grote mok onder
  • Lekkere cremelaag

Minpunten

  • Rooster op de lekbak ligt los waardoor het rammelt
Geschreven voor: Philips Original HD6556

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Samantha135 23-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed product!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nu een tijdje in gebruik, ter vervanging van onze vorige Senseo. Je merkt dat dit apparaat meer druk gebruikt om te koffie te bereiden. Het opwarmen gaat ook vlug. De optie om sterkere koffie te zetten gebruiken we niet. Echte espresso smaakt toch beter. Een prima apparaat, met een vriendelijke prijs.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Eenvoudig in gebruik
  • Betaalbare koffiepads
Geschreven voor: Philips Original HD6556

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Anoniem 23-11-2017

Senseo is goed verbeterd!

Algemene score

8,0
Nooit zo'n fan van Senseo geweest, vanwege de koffie maar ze hebben zeker goede ontwikkelingen door gemaakt en smaakt meer dan prima! Ook zijn er veel meer eigen merk en B-merken op de markt gekomen waarmee je kan experimenteren welke je lekker vind.
Geschreven voor: Philips Original HD6556
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Saskia162 22-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snelle warme koffie

Algemene score

8,0
Het voordeel van een senseo is dat je snel een tasje koffie hebt, echter de opwarm tijd zou iets korter mogen en het apparaat zou ook iets stillen mogen bij het maken van de koffie. Voordeel is dat de sterkte van de koffie nu ook zelf gekozen kan worden.
Geschreven voor: Philips Original HD6556

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

justmegwenny 22-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op het eerste zicht heeft dit apparaat dezelfde look en feeling als zijn voorganger maar dat is niet helemaal het geval. Hij is op details weer wat luxueuzer. Maar het belangrijkste is natuurlijk de smaak en het gemak. Nou dat is meer dan prima. Fijn dat je nu ook de koffiesterkte kan regelen, makkelijk als je een keer een wat sterker bakje wilt. Gewoon twee keer op de knop drukken. Kortom de vertrouwde look van Senseo met meer dan prima koffie.

Pluspunten

  • Mooi
  • Sterkte regelen
Geschreven voor: Philips Original HD6556

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wendy86 22-11-2017

De nieuwe Senseo Original in een modern jasje

Algemene score

8,0
De Senseo Original zoals we hem allemaal kennen maar dan in een nieuw en modern jasje. Strak design en met nieuwe functie: het zelf kunnen instellen van de intensiteit van je koffie. Met één druk op de knop bepaal je of je een normaal of extra sterk kopje koffie wil. Erg handig en een fijne vervanging van de eerste, echte Original maar als je de Twist gewend bent zoals wij, mis je toch wel bepaalde dingen zoals het apparaat al laten starten voordat het water warm is en ook het trillen van het metalen plaatje hebben wij bij de Twist nooit gemist. Verder is dit nieuwe apparaat zeker onmisbaar in elke keuken!
Geschreven voor: Philips Original HD6556
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

noa2008 21-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Mooi design, en heerlijke koffie

Algemene score

9,0
Zeer fijn apparaat, vooral omdat je de sterkte kunt bepalen. wil je s morgens een sterker bakkie dat kan. Voordeel apparaat erg makkelijk schoon te maken, onderdelen kunnen in de vaatwasser. En overal zijn de koffiepads voortaan te koop en niet duur!
Bij mij sluit de watertank wat minder aan de bovenkant... maar das ook het enigste nadeel wat ik kan vinden van dit apparaat!

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • pads zijn overal te koop
  • sterkte naar smaak aan te passen
Geschreven voor: Philips Original HD6556

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique1985 20-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekker en vernieuwd!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg lekkere koffie! Je kunt echt verschil proeven!
Makkelijk om een sterke kop te zetten of een normale koffie, beide smaken erg lekker!
Ook het design staat mooi in de keuken, en hij is erg licht en makkelijk schoon te maken!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Licht

Minpunten

  • klein waterreservoir (4 kopjes)
Geschreven voor: Philips Original HD6556

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tesske80 20-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Positief verrast :-)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De nieuwe Senseo Original doet wat hij beloofd! Ik had daarvoor reeds enkele jaren een ouder model, waar ik ook tevreden van was, maar we merken wel degelijk een verschil. De intensiteitsknop is een echte bijdrage aan het product, de cremalaag is heerlijk, en de snelheid voor 2 koppen is mijns inziens ook wel iets beter. Een tasje koffie 's morgens is altijd snel klaar, lekker warm en naar uw eigen smaak. Ik ben tevreden!

Pluspunten

  • intensiteitsregeling
  • cremalaag
  • snelheid van apparaat
  • grote verscheidenheid aan smaken

Minpunten

  • Design mag vernieuwd worden
Geschreven voor: Philips Original HD6556

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kervel85 19-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

lekkere koffie met een prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Lekkere koffie met een prachtige apparaat. Zeker een goede vooruitgang met de nieuwe senseo. Ik heb ook nog de oude en merk het verschil. Koffie is warmer, lekkerder en je droomt er gewoon bij weg, iedere keer als je een bakje koffie zet met deze nieuwe senseo. Ook handig in gebruik.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Lekker warm
  • Om mee weg te dromen.
Geschreven voor: Philips Original HD6556

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fenvi 19-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fantastisch toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastisch toestel. Een leuke vernieuwde versie van het gewone senseo machine.
Uw koffie sterkte kunnen kiezen is super!
Sterke koffie s’ochtends en zachte s’avonds.
Geschreven voor: Philips Original HD6556

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Budjoebatja 19-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Super makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super makkelijk, 1 druk op de knop heerlijke koffie met een lekker schuimlaagje erop. Super licht en makkelijk mee te nemen.

Pluspunten

  • Snel
  • Licht in tillen

Minpunten

  • Je blijft ervan drinken
Geschreven voor: Philips Original HD6556

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 19-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Mooie uitvoering, lekker schuimlaagje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Leuk dat je kan kiezen tussen een straf kopje koffie of een gewoon kopje. Ookv2 tassen tegelijk vullen is handig. Het schuimlaagje op de koffie zorgt ervoor dat het lijkt alsof je in een koffiebar je koffie bestelde...

Pluspunten

  • Mooie kleur ( grijs)
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Onderste roostertje ligt wat los
Geschreven voor: Philips Original HD6556

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mmmmarina 18-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijne Senseo apparaat, en lekkere koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze Senseo apparaat gekregen, en ben er heel blij mee. Ziet er goed uit en zet goede koffie! Ideaal vind ik dat je sterke koffie kan zetten en milde koffie.
Door 1 of 2 keer drukken bepaal je zelf de sterkte van de koffie.

Pluspunten

  • Zelf de sterkte bepalen.
Geschreven voor: Philips Original HD6556

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kim1986 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Mooi design en makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Vandaag heb ik de Senseo orginal ongeveer 1,5 week in gebruik. Het is een verbeterde versie van zijn voorganger. Het is handig voor een snelle kop koffie, dit is ideaal voor onverwacht bezoek of een verjaardag. Je kan zelf kiezen of je een sterke kop koffie wil of normale koffie en de cremalaag is echt verbeterd. De intensiteit van de smaak vinden wij zelf wat tegenvallen. De capuccinno senseopads hebben we ook geprobeerd en daarbij had ik wel een wat grotere hoeveelheid koffie verwacht, nu is het een heel duur kopje koffie, die hetzelfde smaakt als oplos capuccinno. Het design en de kleur van het apparaat vind ik prachtig. Alleen het nadeel van de ijzerenplaatje is dat het rammelt tijdens het koffie zetten.

Pluspunten

  • Snel
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooi design
  • Verbeterde cremalaag

Minpunten

  • Intensiteit van de smaak
  • Ijzerenplaat rammelt
Geschreven voor: Philips Original HD6556

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Angelique1985 18-11-2017

Echt de verbeterde versie!

Algemene score

10,0
Als eerste valt op dat de Senseo erg licht is. Ik had bijna het idee dat er niets in de doos zat!
Het mooie grijze design past heel mooi bij onze keuken!
Je merkt echt dat deze Senseo een stuk beter is qua prestaties als eerdere uitgaves.
De normale koffie smaakt intens, met een heerlijk schuimlaagje!
Ook de sterke koffie valt erg goed in de smaak, maar die was zo op ;)
Al met al erg tevreden over deze Senseo!
Geschreven voor: Philips Original HD6556
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Tineke 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Prima Senseo!

Algemene score

8,0
Een senseo apparaat die er uit ziet als 1 van de eerste senseo's. Maar dan met een extra functie namelijk: het kunnen instellen van de sterkte van je koffie. Met een extra druk op de knop bepaal je dat. Je krijgt bij een sterkere kop koffie een kleinere portie. Het apparaat levert een lekker kopje koffie met een klein schuimlaagje.
Bij het vorige senseo apparaat dat ik had kon je voordat het water warm was het apparaat al startklaar maken. Hij starte dan zelf als het water warm was. Dat kan bij dit apparaat niet.

Pluspunten

  • Intensiteit van de koffie in te stellen
  • Losse onderdelen zijn vaatwasbestendig
  • Snel 1 of twee koppen koffie.

Minpunten

  • je kunt niet starten voordat het water warm is.
Geschreven voor: Philips Original HD6556

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

10eke1 17-11-2017

Prima Senseo!

Algemene score

8,0
Dit senseo apparaat ziet eruit als een van de eerste senseo's. Hij heeft alleen een extra functie. Je kunt naast een gewone kop koffie twee keer op de knop drukken. Dan krijg je een sterkere kop. Dit betekent wel dat je een half kopje koffie krijgt. Je kunt net als de voorgangers ook twee koppen tegelijk zetten.
Nadeel van dit apparaat vind ik dat je niet alvast de knop kunt indrukken en als het apparaat gereed is dat hij dan een kop koffie zet terwijl jezelf nog wat anders kunt doen. Je moet de knop echt pas bedienen als het water opgewarmd is. Bij mijn vorige Senseo was dit anders. Alles bij elkaar een prima Senseo.
Geschreven voor: Philips Original HD6556
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews