Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal - Reviews

Bekijk 5 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Domien 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

8,0
Handig apparaat. Vooral de switchfunctie vind ik persoonlijk een enorme meerwaarde ivm de gewone senseomachines.

Pluspunten

  • switchfunctie
  • handig in gebruik

Minpunten

  • veel plastic (hoewel het degelijk is)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

daniellevw2 07-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super product zalige koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

10,0
Ik vind dit echt de perfecte koffiezet apparaat.
Zeker fijn het met de hand zetten of met pads.
Fijn smal is en niet zo robuust neemt minder plek in nu op de aanrecht.

Pluspunten

  • niet veel ruimte in beslag in de keuken
  • pads en filter koffie

Minpunten

  • water reservoir had iets grote gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loesje 01-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Jammer

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

5,0
Mooi om te zien, makkelijk in gebruik.
Maakt alleen een gigantisch lawaai.
Als de machine aanstaat moet de tv/radio harder.
Daarom doen wij hem weer weg.

Pluspunten

  • Makkelijk om te schakelen van 1 kopje naar kan

Minpunten

  • Vreselijk veel lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ch. 18-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne gemak voor jezelf of voor verjaardag.

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

10,0
Het fijne hiervan met 2 in 1 voor jezelf 1 of 2 kops kunt zetten of wanneer je thermoskan erbij voor 8 man kunt zetten. Fijn product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

astrid 07-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

snel wisselen tussen kopje of kan koffie

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

9,0
Wat een fijn apparaat. Heel snel wisselen tussen kan koffie of kopje koffie. Ook de sterktes kunnen gewisseld worden tussen twee standen.

Hij staat mooi op de aanrecht en neemt minder ruimte in dan de gewone senseo door een slim design.

Pluspunten

  • snel wisselen
  • mooi design

Minpunten

  • makt het geluid van een senseo
  • water reservoir mocht groter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

e**y@l**e.nl 20-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Elke x een heerlijk bakkie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

8,0
Al jaren zet ik koffie met de senseo, helaas door het vele gebruik moet het af en toe vervangen worden, maar het blijft een prima apparaat en zet heelijke koffie.

Pluspunten

  • Altijd verse koffie
  • In verschillende sterkte in te stellen

Minpunten

  • Klein water reservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

steen 11-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een afknapper

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

2,0
Ik kocht dit apparaat omdat je er ook een hele pot koffie mee kan zetten, dat klopt ook. Het maakt alleen een verschrikkelijke herrie, elke paar seconden een indringend en erg luid bromgeluid, net zo lang totdat de hele pot gevuld is. Omdat het best langzaam gaat, duurt de herrie een hele poos. Ik dacht eerst dat het apparaat defect was, maar het hoort zo. Als ik dat van tevoren geweten had, zou ik het apparaat nooit gekocht hebben.

Pluspunten

  • kan ook een hele pot koffie zetten

Minpunten

  • maakt ontzettend veel herrie
  • herrie houdt aan totdat pot helemaal gevuld is

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

ILMilco 22-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prahtig koffiezet apparaat, senseo pads als gemalen koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

10,0
Prachtig koffiezet apparaat voor senseo pads en losse gemalen koffie. Komt met lichtmetalen koffie kan. De afgebeelde glazen kopjes zitten er helaas niet bij. Toch een 10 voor dit prachtige apparaat. Was prima aanbieding van BCC. Zal er heel lang veel plezier van hebben. Ook super makkelijke bediening.

Pluspunten

  • Prachtig design
  • Eenvoudig in gebruik
  • Goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Kan geen nespresso in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douma 10-11-2020
  • Product gekocht

Lijkt handig dan dat het is

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

8,0
Ik dacht dat het een handig koffieapparaat zou zijn...
Kom er tijdens gebruik achter dat er veel handelingen moeten gebeuren voor switchen en je hebt dan losse onderdelen naast je apparaat.
Toch denk ik dat er verbeterpunten zijn aan dit apparaat zodat je niks hoeft los te halen en losse onderdelen hebt bij de switch.
Dan zou ik het een ieder aanraden!

Pluspunten

  • Mooi disign en smal

Minpunten

  • Veel losse attributen
  • Veel handelingen om te switchen
  • Veel lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Andre 03-05-2020
  • Product gekocht

Goeie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

10,0
Ik heb deze machine bij blokker besteld,en in huis meteen koffie gezet,wat een fijn apparaat is dat,goeie warme koffie,en met een kan koffie gaat ook goed,lekker warm en vers,en met de thermoskan inschenken gaat goed zonder te knoeien etc.
Ik zou zeggen kopen.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Schakelt meteen uit naar koffie zetten
  • Zeer mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j wijering 22-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koffiezetapparaat HD 65

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

4,0
Het apparaat is een miskoop ten eerste vanwege het minuten lange irritante lawaai tijdens het koffiezetten in kan . Ten tweede is de koffie niet warm . We gaan op zoek naar een betere versie.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Kms 02-11-2019
  • Product gekocht

Twijfelgeval

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

6,0
Dat je kunt switchen van Senseo naar een pot koffie is ideaal.
Het is ook fijn dat hij aangeeft wanneer je hem moet ontkalken.
Ik heb het apparaat nu ongeveer 2 jaar en de koffie direct uit de pot is niet heet meer.
Ik gebruik hem niet eens elke dag.
Het Senseo gedeelte kan ik nog wel gebruiken, die koffie is wel goed heet.
Ik zou het apparaat daarom niet meer kopen.

Pluspunten

  • Switchen
  • Mooi design
  • Neemt niet veel plaats in.

Minpunten

  • Koffie uit de pot is lauw
  • Maakt veel lawaai

Reageer

Jan JJJ 01-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Handig, wel laaierig bij kan koffie zetten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

8,0
Handig apparaat. Een koffiekan voor verjaardagen, en normale Senseo bakkies voor dagelijks gebruik. De koffiekan optie maakt wel veel lawaai omdat hij 8 minuten lang in feite minikopjes Senseo zet. Apparaat heeft ook intensity select voor als je een sterkere kop koffie wilt. Nadeel is dat het lampje dan niet minder sterk gaat branden, dus je weet niet zeker of intensity select wel werkt. Bij normale Senseo apparaten gaat het lampje wel zwakker branden.
Voordeel, geen aparte aan/uit knop. Gewoon op het knopje drukken voor een of twee bakkies koffie, en klaar. Het apparaat warmt eerst op en zet meteen koffie.

Pluspunten

  • Senseo en koffiekan zetten ineen
  • Intensity select.
  • Geen aparte aan/uit knop

Minpunten

  • Bij intensity select geen zwakker lampje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr Gr Zijlstra Dokkum 22-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

HD7892

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

6,0
Wat een groot nadeel is aan dit apparaat en zitten nog voor 3 kopjes water in het reservoir maar het lichtje knippert en moet je eerst weer bijvullen.
Dit begint steeds irritanter te worden.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

SmallBrother75 01-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

2 in 1, ideaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

10,0
In de ochtend voor het vertrek naar werk snel een kopje Senseo en voor 's avonds op de bank een pot(je) koffie, ideaal!
Zowel de Senseo als de filterkoffie smaakt goed. het zetten van de filter koffie geeft alleen niet het rustige gepruttel zoals gewend met filter koffie, maar dat is geen ramp.

Het apparaat maakt bij het zetten (zowel pad als filter) wel wat meer herrie.
De pot houdt de koffie goed warm.
Mooi, slank design.

Weinig negatiefs aan te vinden, hooguit dat de filterkoffie meer koffie gebruikt naar mijn idee, bij een "normaal" apparaat ben ik globaal 1 schep koffie per twee koppen gewend, bij de Switch is het 1 op 1.
Een ander "nadeel"; waar laat je de pot en filter als je Senseo zet, niet te ver uit de buurt want hij is in de avond weer nodig, maar ernaast op het aanrecht is weer zonde van de ruimte. Maar goed, daar is wel over heen te komen ;)

Pluspunten

  • design
  • 2 in 1
  • makkelijk water bijvullen

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Esmeralda 01-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Snel koffie zetten

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

9,0
Snel koffie zetten met pads of gemalen koffie, in de sterkte die bij je past en dat met hetzelfde apparaat.

Pluspunten

  • Klein apparaat
  • Schakelt na gebruik meteen uit

Minpunten

  • Geluid bij kan koffie zetten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

rmar 27-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Senseo Switch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

9,0
Nu enkele dagen de senseo switch in gebruik .
Design is mooi , strak gestroomlijnd . Perfect voor in moderne keuken . Niet te groot , prima qua afmeting . Vanwege een 2 in 1 apparaat ook nog plaatsbesparend .
Is het een gemakkelijk apparaat in gebruik ??? Jazeker !!!
Water in reservoir , pad in apparaat of koffie in filter , en met 1 druk op de knop heb je heerlijke koffie .
Groot voordeel is dat je de senseo switch ten allen tijde kunt gebruiken . Heb je bezoek van 1 of 2 personen , dan zet je een kopje koffie met een senseo pad . Heb je een grotere groep op bezoek , dan kun je een kan koffie zetten die een drankje geeft aan meerdere personen . Ideaal toch !!! . De sterkte is prima en simpel aan te passen .
De senseo switch is voorzien van een prima warmhoudende koffiekan .
Het enige minpuntje is misschien wel het geluid . Het apparaat maakt best wel wat geluid . Is dit vervelend ?? Voor mij alleszins niet , maar kan best begrijpen dat dit wel als storend kan worden ervaren .

Pluspunten

  • design
  • thermische isoleerkan
  • 2 in 1

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yoshi1986 27-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig Switchen tussen tas en kan koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

9,0
Dit is het toestel waar ik al altijd op gewacht heb!
Je kan hiermee simpelweg een of twee tassen Senseo koffie zetten maar evengoed een koffiefilter met eender welke koffie zetten!
Zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud!

Pluspunten

  • Switch tussen tas en kan koffie
  • Eenvoudig in ondehoud
  • Eenvoudig bedienen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nien2882 25-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideaal om te wisselen van een kop naar een kan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

8,0
Het apparaat ziet er mooi uit, mooi slank, eenvoudig met 3 knopjes. Een paar extra stukken waarbij je hem eenvoudig en snel verbouwt van een Senseo naar een filterapparaat.
Warmt snel op en en komt vanzelf koffie uit, dus je hoeft niet nog eens extra een knopje in te drukken.
Een kan koffie is even proberen met de schepjes en sterkte, maar inmiddels smaakt ie goed. Wat wel opviel was dat de koffie snel kan afkoelen. Ondanks dat ik de kan met heet water had omgespoeld. Dus een kan zetten betekent ook gelijk inschenken.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Snel wisselen
  • Snel koffie

Minpunten

  • Lawaai
  • Koffie sneller koud

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Gizaro 29-05-2018

Ik deel deze mening niet van de Kan koffie. Ik heb juist gemerkt dat bij het zetten van een kan, de koffie na 2 uur nog heet is in de kan. Nog steeds heet en lekker.

Reageer

MMora 25-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

7,0
Deze Philips apparaat een tijdje in gebruik. Makkelijk en fijn apparaat. Switchen van pads naar filter en andersom is super simpel. Ideaal bij groot bezoek. Dan komt de koffiekan goed van pas. Koffie is goed heet. Al met al blij met dit apparaat!

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Koffie goed heet

Minpunten

  • Waterreservoir knippert te snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews