Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal - Reviews

Bekijk 3 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 36 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HJL6 12-11-2022

Pad-koffiezetapparaat met extra's

Algemene score

8,0
De Switch is een goed, handig pad-koffiezetapparaat met extra mogelijkheden t.o.v. standaard pad-koffiezetapparaten. Door de mogelijkheid om meerdere koppen koffie te zetten en deze warm te houden in een warmhoudkan kun je gelijk voor meer mensen koffie, zoals je dat bij een traditioneel koffiezetapparaat doet.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

SoefSoft 09-09-2022

Slecht over nagedacht

Algemene score

4,0
De werking voor het zetten van een Senseo lijkt vrij goed te werken. Nadeel is echter wel dat dit apparaat met kleine koffiefilters werkt 102 ipv 104. Ook het deel waar de koffiefilters en dus de koffie moet worden ingedaan kan niet vastgemaakt worden aan het apparaat, dus slecht over nagedacht
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Esther 11-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig oor een klein huishouden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

9,0
Heel fijn koffiezetapparaat.

Je kunt makkelijk je senseo zetten en ook heel simpel gaan voor een sterker kopje senseo door 2x op het knopje te drukken
Om een pot koffie te zetten hoef je alleen maar de senseopadhouder eruit te halen en het plateautje simpel er af te pakken. Vervolgens kun je een pot filterkoffie zetten. Hier maakt het toestel wel wat lawaai maar niet hinderlijk vind ik.
Het apparaat schakelt zichzelf uit nadat je koffie hebt gezet dus ook erg energievriendelijk.
Ik ben heel tevreden.

Pluspunten

  • Makkelijk wisselen van pad naar filterkoffie
  • Schakelt meteen uit na koffie zetten
  • Met functie om senseo sterker te zetten

Minpunten

  • Vrij lawaaiig als je filterkoffie zet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hoopvol 27-04-2022

Werkt niet goed

Algemene score

4,0
Bij het zetten van een pot koffie van 6 à 7 koppen koffie hoopt het water zich op in het filter met als gevolg allemaal koffieprut in de koffie, niet erg
lekker.
Bij gebruik pads de ene keer een goed bakje de andere keer vooral bij 2 koppen bijv. 1 kop vol en 1 kop half vol. Jammer
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Sarales 26-03-2022

Handig 2-in-1

Algemene score

8,0
Heel handig apparaat omdat je op 2 verschillende manieren koffie kunt zetten. Het apparaat is langer en smaller dan de gewone Senseo en zo op het eerste gezicht ziet het er “goedkoop” uit, de hele behuizing is plastic…. De smaak van een “gewoon” bakkie Senseo is lekker maar het zijn wel Haagse bakkies….
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Hanneke 24-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Senseo Switch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

8,0
Voor mij is het even wennen. De senseo neemt een heel andere ruimte in beslag dan de bekende oudere versie. Het langwerpige slanke model is super mooi ontworpen, je hoort hem in tegenstelling tot de oudere versies bijna niet. Ook is het handig dat ie na gebruik gelijk uitgaat. Tot nu toe erg tevreden.

Pluspunten

  • Vernieuwd model
  • Bijna geen geluid
  • Energiebesparing

Minpunten

  • Neemt anders de ruimte in beslag
  • Geen verstelbare mond in hoogtes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

TheoTineke 23-02-2022

Een geweldig produkt.

Algemene score

10,0
Het product is handig doordat je zowel senseo ,als filter koffie kan gebruiken.Daarom de naam Switch.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Alcmene 31-01-2022

Praktisch

Algemene score

10,0
De combinatie van 2 mogelijkheden. Neemt daardoor ook minder plaats in op het aanrecht. Is stijlvol en sober.
Duidelijke gebruiksaanwijzingen met tekeningen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

OKITO1 27-01-2022

Produit 2 en 1

Algemene score

4,0
L'appareil est bruyant. Le café en dosette est très très léger, goût à peine prononcé (j'ai testé le café normal, le chocolat Milka et le capuccino)...cela goûte plus l'eau qu'autre chose
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Luc de koffiegenieter 12-01-2022

2 in 1 - Philips Pad- en filterkoffiezetapparaat

Algemene score

10,0
Eindelijk een koffiezetapparaat gevonden die mij toelaat lekkere koffie te zetten op de oude manier met filter, onmiddellijk in een thermoskan. Maar daarnaast mij toch nog ook de gelegenheid bezorgd om een padje koffie te drinken als de gelegenheid zich voordoet. Voorheen stond op mijn aanrecht een koffiezetapparaat en een Senseo. Nam veel plaats in. Oogde ook niet mooi en had 2 netaansluitingen nodig.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Schorpioenrat 05-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Senseo Switch ideale uitkomt op het aanrecht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

9,0
Fijn dat ik met 1 apparaat zowel Senseo koffie als filter koffie kan zetten. Slank apparaat en zeer gebruiksvriendelijk. Enige wat ik minder vind: vergeleken met vorige Senseo apparaat komt er nu meer water door waardoor de koffie slapper is dan voorheen. Ga nu over van normale naar dark roast. Het meegeleverde maat schepje is perfect voor de juiste sterkte koffie naar mijn smaak. En de klachten over lawaai zijn makkelijk te verhelpen: rubber of ander materiaal eronder. De trillingen veroorzaakten het geluid, niet zozeer het apparaat zelf.

Pluspunten

  • Model
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annet M. 04-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, rood

Algemene score

10,0
S. Snel
E. Eenvoudig
N. Natuurlijk
S. Smaakvol
E. Eindeloos
O. Ontspannen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mucky38 20-12-2021

super toestel

Algemene score

8,0
heerlijk of ik nu 1 tas of 1 kan koffie wil het kan gewoon met dit toestel, heeft ook nog een mooi design
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

e**y@l**e.nl 20-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Elke x een heerlijk bakkie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

8,0
Al jaren zet ik koffie met de senseo, helaas door het vele gebruik moet het af en toe vervangen worden, maar het blijft een prima apparaat en zet heelijke koffie.

Pluspunten

  • Altijd verse koffie
  • In verschillende sterkte in te stellen

Minpunten

  • Klein water reservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bowler 72 18-11-2021

Geluid

Algemene score

6,0
Fijne machine, alleen jammer, als je de koffiezet modus gebruikt, (voor een pot koffie) dat het apparaat veel herrie maakt
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Good Luck 08-11-2021

Prima pad-en filterkoffiezetapperaat.

Algemene score

8,0
Al eerder in het bezit zijn geweest van een apparaat met pads,stond ik er toch van te kijken dat dit apparaat ook zoveel herrie maak met koffie zetten met pads of met een filter. Dit zal wel eigen zijn aan het op deze manier van koffie zetten. Voor de rest een prima apparaat, met lekkere koffie. Alleen jammer van de herrie.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Lautje 30-10-2021

Valt tegen.

Algemene score

6,0
Dit is een apparaat voor iemand die klein behuisd is en die maar even de koffie warm wil houden. Zoals voor mij die het een hele dag wilde gebruiken is de koffie veel te snel koud. Verder is het wel een geweldig apparaat maar ik ben toch weer terug gegaan naar aparte apparaten.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Didier60 25-10-2021

Topper

Algemene score

10,0
Eenvoudige bediening en makkelijk in onderhoud! Ook makkelijk switchen tussen 1 kop , 2 koppen of 1 kan koffie!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

steen 11-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een afknapper

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

2,0
Ik kocht dit apparaat omdat je er ook een hele pot koffie mee kan zetten, dat klopt ook. Het maakt alleen een verschrikkelijke herrie, elke paar seconden een indringend en erg luid bromgeluid, net zo lang totdat de hele pot gevuld is. Omdat het best langzaam gaat, duurt de herrie een hele poos. Ik dacht eerst dat het apparaat defect was, maar het hoort zo. Als ik dat van tevoren geweten had, zou ik het apparaat nooit gekocht hebben.

Pluspunten

  • kan ook een hele pot koffie zetten

Minpunten

  • maakt ontzettend veel herrie
  • herrie houdt aan totdat pot helemaal gevuld is

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hoeper 30-09-2021

Valt zwaar tegen

Algemene score

2,0
Had voorheen Senseo en gewoon koffiezetapparaat en dacht deze te combineren.
Valt zwaar tegen , met dezelfde pad (als vroeger in mijn Senseo) slappe lauwe koffie en met het gewoon filter koffie zetten ook slappe hap en ook lauw.
De pot lekt altijd bij het inschudden van je kopje en je moet hem ondersteboven houden om hem leeg te schenken. Niet handig en kost dus kostbare koffie...Miskoop dus !
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews