Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal - Reviews

Bekijk 5 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Domien 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

8,0
Handig apparaat. Vooral de switchfunctie vind ik persoonlijk een enorme meerwaarde ivm de gewone senseomachines.

Pluspunten

  • switchfunctie
  • handig in gebruik

Minpunten

  • veel plastic (hoewel het degelijk is)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

daniellevw2 07-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super product zalige koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

10,0
Ik vind dit echt de perfecte koffiezet apparaat.
Zeker fijn het met de hand zetten of met pads.
Fijn smal is en niet zo robuust neemt minder plek in nu op de aanrecht.

Pluspunten

  • niet veel ruimte in beslag in de keuken
  • pads en filter koffie

Minpunten

  • water reservoir had iets grote gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loesje 01-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Jammer

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

5,0
Mooi om te zien, makkelijk in gebruik.
Maakt alleen een gigantisch lawaai.
Als de machine aanstaat moet de tv/radio harder.
Daarom doen wij hem weer weg.

Pluspunten

  • Makkelijk om te schakelen van 1 kopje naar kan

Minpunten

  • Vreselijk veel lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ch. 18-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne gemak voor jezelf of voor verjaardag.

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

10,0
Het fijne hiervan met 2 in 1 voor jezelf 1 of 2 kops kunt zetten of wanneer je thermoskan erbij voor 8 man kunt zetten. Fijn product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

astrid 07-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

snel wisselen tussen kopje of kan koffie

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

9,0
Wat een fijn apparaat. Heel snel wisselen tussen kan koffie of kopje koffie. Ook de sterktes kunnen gewisseld worden tussen twee standen.

Hij staat mooi op de aanrecht en neemt minder ruimte in dan de gewone senseo door een slim design.

Pluspunten

  • snel wisselen
  • mooi design

Minpunten

  • makt het geluid van een senseo
  • water reservoir mocht groter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

e**y@l**e.nl 20-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Elke x een heerlijk bakkie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

8,0
Al jaren zet ik koffie met de senseo, helaas door het vele gebruik moet het af en toe vervangen worden, maar het blijft een prima apparaat en zet heelijke koffie.

Pluspunten

  • Altijd verse koffie
  • In verschillende sterkte in te stellen

Minpunten

  • Klein water reservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bowler 72 18-11-2021

Geluid

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

6,0
Fijne machine, alleen jammer, als je de koffiezet modus gebruikt, (voor een pot koffie) dat het apparaat veel herrie maakt
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Good Luck 08-11-2021

Prima pad-en filterkoffiezetapperaat.

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Al eerder in het bezit zijn geweest van een apparaat met pads,stond ik er toch van te kijken dat dit apparaat ook zoveel herrie maak met koffie zetten met pads of met een filter. Dit zal wel eigen zijn aan het op deze manier van koffie zetten. Voor de rest een prima apparaat, met lekkere koffie. Alleen jammer van de herrie.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Lautje 30-10-2021

Valt tegen.

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

6,0
Dit is een apparaat voor iemand die klein behuisd is en die maar even de koffie warm wil houden. Zoals voor mij die het een hele dag wilde gebruiken is de koffie veel te snel koud. Verder is het wel een geweldig apparaat maar ik ben toch weer terug gegaan naar aparte apparaten.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Didier60 25-10-2021

Topper

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Eenvoudige bediening en makkelijk in onderhoud! Ook makkelijk switchen tussen 1 kop , 2 koppen of 1 kan koffie!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

steen 11-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een afknapper

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart

Algemene score

2,0
Ik kocht dit apparaat omdat je er ook een hele pot koffie mee kan zetten, dat klopt ook. Het maakt alleen een verschrikkelijke herrie, elke paar seconden een indringend en erg luid bromgeluid, net zo lang totdat de hele pot gevuld is. Omdat het best langzaam gaat, duurt de herrie een hele poos. Ik dacht eerst dat het apparaat defect was, maar het hoort zo. Als ik dat van tevoren geweten had, zou ik het apparaat nooit gekocht hebben.

Pluspunten

  • kan ook een hele pot koffie zetten

Minpunten

  • maakt ontzettend veel herrie
  • herrie houdt aan totdat pot helemaal gevuld is

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hoeper 30-09-2021

Valt zwaar tegen

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

2,0
Had voorheen Senseo en gewoon koffiezetapparaat en dacht deze te combineren.
Valt zwaar tegen , met dezelfde pad (als vroeger in mijn Senseo) slappe lauwe koffie en met het gewoon filter koffie zetten ook slappe hap en ook lauw.
De pot lekt altijd bij het inschudden van je kopje en je moet hem ondersteboven houden om hem leeg te schenken. Niet handig en kost dus kostbare koffie...Miskoop dus !
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Hygen 12-09-2021

Zet heerlijke koffie

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Ekkers koffie



Lekkere koffie ,maar dat lawaai vinden we echt iet leuk , ik hoop dat daar iets aan gedaan kan worden
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

LouisPol Boon 08-09-2021

koffiezet

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
de 7 kopje zijn wel minikopjes, echter het bedieningsgemak overklast in zekere zin dit euvel en het automatisch stopsysteem is een pluspunt, ook vermeldenswaardig is de keuze van sterke koffie of slappe koffie zetten.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Springbareel 02-09-2021

Het product is gemakkelijk en goed

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Als alleenstaande is het gemakkelijk een kopje koffie te maken en bij bezoek kan je ook 7 tassen maken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Hendrik51 27-08-2021

Goede opvolger van onze vorige Senseo!

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Net als onze vorige heeft deze de mogelijkheid om twee sterktes te kiezen. En dit keer ook de mogelijkheid om een kan koffie te zetten!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Pika22 23-08-2021

Satisfaite

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
J adore le fait de pouvoir passer d un tasse à 7 avec la même machine ! Et le délais pour faire passer le café est correct ! De plus elle ne prend pas trop de place ! Vraiment pratique.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

schalulleke 21-08-2021

kiezen tussen 1-2 koppen of pot koffie voor mij ha

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
tot heden heb ik niets negatiefs te melden over het apparaat ben er super tevreden over!!! grt anita
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Josmfj 21-08-2021

Driedubbel goed.

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Handig apparaat: zet snel gewenste hoeveelheid koffie, of het nu een enkele kop is of een duo, past bovendien de sterkte aan en is daarbij ook nog in staat een volledige pot koffie te zetten, die dan ook nog eens terecht komt in een geïsoleerde schenkkan´.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Bas 2 12-06-2021

Een goede Senseo

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Een goede Senseo, zet snel koffie, je hebt ook nog de mogelijkheid om een kan koffie te zetten. Het is duidelijk een padmachine met de mogelijkheid om filterkoffie te zetten. Wij zetten altijd een mok koffie. Grote kop eronder op de dubbele hoeveelheid drukken en je krijgt een goed gevulde mok.Wordt iedere dag wel een keer of 5/6 gebruikt. We hebben vandaag een nieuwe gekocht. De oude was van hetzelfde type destijds gekocht met koffiepunten van DE. Heeft het dik 4 1/2 jaar volgehouden eigenlijk vind ik dat wat weinig. Is zo'n wegwerp apparaat kapot koop je nieuw loont niet om het te laten repareren. Dat valt tegen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews