Bosch Serie 4 KGE49VI4A - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
302 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 37 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 KGE49VI4A op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjo 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie energiezuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VI4A

Algemene score

8,0
Mooie koelkast van Bosch, ernergiezuining en van alle gemakken voorzien. Groentelade, vlees/vislade, flessenrek en heel veel ruimte voor andere producten en vriesproducten.

Pluspunten

  • Energiezuining
  • Aparte ruimten voor groente, vlees/vis
  • Mooi strak design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank H / Breda 13-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VI4A

Algemene score

9,0
IK heb dit product gekozen vanwege handige indeling van de ruimte in de koelkast en als tweede voordeel had deze koelkast onderin twee grote laden. Een derde bijkomstigheid was de zeer solide uitstraling van de koelkast welke ook zeker bij het gebruik te merken was.

Pluspunten

  • Ruim
  • Laden voor groenten / Fruit / beleg etc.
  • In de deur geintegreerde handgreep
  • Alarm indien de deur open blijft staan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

s feenstra 11-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VI4A

Algemene score

9,0
mooie koelkast koelt goed fijn dat de handvaten in de deur verwerkt zitten mooie ruime vrieser lades

Pluspunten

  • niet te groot mooie kleur
  • fijn dat een snelle koel vakje in zit
  • handvaten aan de zijkant deur

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DannyXXL 08-07-2019

Super kast.

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VI4A

Algemene score

10,0
11 jaar oude RVS koelkast ook 70 breed vervangen. Dan zie je het verschil in uitstraling en vooral ook de indeling en het gemak. Energieverbruik van A naar A***. Scheelt ook weer rond de € 50/60 per jaar. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Oostland 05-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Koelkast

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VI4A

Algemene score

9,0
Ik heb voor een grote Bosch vrijstaande koelkast gekozen, deze heeft erg veel ruimte. Hij bevalt goed. De deuren zijn makkelijk te wisselen van rechts naar links en de koelkast heeft een mooie uitstraling. Het rek voor flessen is erg handig.
Het is helaas geen no frost koelkast maar het systeem om hem te ontdooiden lijkt erg makkelijk, en gezien de low frost functie zullen we het hopelijk niet vaak hoeven te gebruiken

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • Deur makkelijk te verwissel

Minpunten

  • Geen no forst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 04-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VI4A

Algemene score

10,0
Mooie grote koelkast met veel ruimte en RVS deuren, zeer zuinig A+++ en met een hele praktische indeling

Pluspunten

  • Mooi ruim
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaudyna 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VI4A

Algemene score

10,0
Een mooie grote koelkast met wat handige vakjes. Wij zijn helemaal tevreden. Helaas geen ijsblokvormpje daarbij ;-)

Pluspunten

  • flessenrek
  • veel ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

I.W.A.B. 27-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne ruime koelkast met een grote vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VI4A

Algemene score

8,0
Fijne hoge koelkast, de groenten en vlees vakken in de koelkast zelf met 0° zone is echt ideaal. We keken naar een Amerikaanse koelkast maar zijn met deze de deur uit gegaan.

Pluspunten

  • Hoog en ruim
  • Stil en zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.J.H. Moorlag 27-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Dekoelkasten van Bosch zijn de coolste en de koelste koudste

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VI4A

Algemene score

10,0
In 1992 mijn eerste Bosch koelkast gekocht, en heb deze nu vervangen door een nieuwe bos h koelkast.
De oude koelkast deed het noch prima, toch adviseerde men mij een nieuwe te kopen, de nieuwe is zuiniger meer energie is mooier ruimer handiger stijlvoller, in 3 woorden ge wel dig, als deze het weer 27 jaar volhoud, ben ik wederom zeer tevreden.

Pluspunten

  • Ruimte design
  • Indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 25-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime stille koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VI4A

Algemene score

9,0
Ruim en stille koel-vriescombinatie.
Ideaal met twee aparte laden voor groenten en fruit plus eentje voor vlees en vis.

Pluspunten

  • ruimte
  • stil

Minpunten

  • display alleen zichtbaar bij geopende deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daniel 24-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg stil en groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VI4A

Algemene score

9,0
Ontzettend ruime en stille koelkast. Erg handig in gebruik met de verschillende lades voor groenten en vlees, waarbij je ook nog eens de temperatuur apart kan aanpassen. Ook het rek voor de flessen is erg fijn, 1,5 liter flessen passen hier met gemak in. Het design is erg mooi en strak, je hoeft niet voorzichtig te zijn met het openen. Vingerafdrukken krijg je hier niet op. Tevens de vriezer beschikt over veel ruimte. In vergelijking met andere koelkasten is de prijs/kwaliteit verhouding prima. Voor deze prijs krijg je normaalgesproken een kleiner variant.

Pluspunten

  • Groot
  • Geen vingerafdrukken
  • Rek voor grote flessen
  • Zelf in te richten
  • Stil

Minpunten

  • Rekje voor de eieren zit los

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bekkie 20-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VI4A

Algemene score

8,0
Moet de kast nog ontvangen ,maar bij verkooppunt gekeken .
Kan later pas een aanbeveling doen.
Ik kan er nu nog niets van zeggen.
Moet wachten op de levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vicmans 19-06-2019

Geweldig!!

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VI4A

Algemene score

10,0
Hij is ruim en zeker geweldig is het “alarm” als de deur niet goed dicht is, vooral met kinderen in huis. Dan is het materiaal goed schoon te houden zonder strepen en vlekken. SUPER!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Pieter 19-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime zeer stille koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VI4A

Algemene score

10,0
Heerlijk ruime energiezuinige koelkast die goed past bij ons grote gezin. Zeer praktisch ingedeeld!
Goed instelbaar naar wens.

Pluspunten

  • Ruim
  • Handige led-verlichting
  • Mooie vormgeving
  • Zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Hamers 18-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote koelkast/diepvriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VI4A

Algemene score

8,0
We hebben deze combinatie pas een week, maar de ruimte in zowel het koelgedeelte als de diepvriezer is meer dan toereikend. Bovendien is een juweel in de keuken.

Pluspunten

  • heel ruim
  • heel mooi

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tonnie van der aa 13-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VI4A

Algemene score

10,0
Stil zuinig en genoeg ruimte en zeker ook uiterlijk r
vs zijn er heel blij mee goede aankoop geweest.

Pluspunten

  • Ruim
  • Uiterlijk
  • Zuinig in stroomverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie Bijsterbosch 12-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte, erg overzichtelijk, bezorging prima verzorgt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VI4A

Algemene score

9,0
Op zoek naar een ruime koel-vries combinatie. De Amerikaanse koelkast de we op het oog hadden was te breed en te laag en 1,5 keer zo duur. Dit type van Bosch voldeed aan onze wensen qua inhoud en grootte. Zeer logische en overzichtelijke indeling. Energie vriendelijk

Pluspunten

  • Effectieve ruimte voor zowel koelen als vriezen
  • Energie zuinig
  • overzichtelijk indeling
  • vriesgedeelte beneden (ipv boven wat we hadden)

Minpunten

  • prijzig in deze klasse

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jawad 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke koelkast

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VI4A

Algemene score

9,0
ik heb net binnen hij past heel mooi in de keuken de koelkast is mooie en strak afgewerkt en is vrij groot

Pluspunten

  • energiezuinig
  • Mooi

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 08-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strakke energie zuinige koelkast

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VI4A

Algemene score

9,0
Ik was opzoek naar een mooie grote energie zuinige koel-vries kast. Ben erg blij met de keuze die ik gemaakt heb. De koelkast ziet er prachtig uit, de indeling is prima en hij is erg degelijk (stevige laden/ bakjes).

Pluspunten

  • Zuinig
  • Groot
  • degelijk
  • Mooi strak model

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel mooi, kwaliteit, mooi design,energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE49VI4A

Algemene score

10,0
top koelkast doet wat het moet. mooi product nog nooit eerder zo een goeie koelkast gehad. maakt weinig geluid en koelt optimaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews