Samsung RS68N8221B1 zwart - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RS68N8221B1 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jaap keijzer 03-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Samsung amerikaanse koelkast

Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1 zwart

Algemene score

2,0
Mooie ruime koelkast met een schiterende look .
Hij staat heel mooi in de open keuken .
De ijsblokjes gebruiken we ook vaak maar na een paar weken maakte hij al herrie een soort bromgeluidje .
Al twee keer een monteur erbij geweest maar het irritante geluid is er nogsteeds .
We hebben er nu wel een beetje spijt van dat we voor samsung gekozen hebben en als het niet opgelost kan worden er toch een ander merk koelkast gaat komen .
Ik raad dit product dus niet aan

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Maakt herrie

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Slecht

Reageer

Harsh 12-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

EXCELLENT PRODUCT WITH PURE SILENCE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1 zwart

Algemene score

9,0
Enough space and great aesthetics. Love the product and specially the colour that complements the kitchen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weening 02-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote ruime koelkast

Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1 zwart

Algemene score

9,0
Erg mooie en ruime koelkast.
Je kunt er echt alles in kwijt, keurige bezorging, goede service.
Geluid valt erg mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

K. EL Faouzi 02-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Side by side koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1 zwart

Algemene score

10,0
Het is een product van goede kwaliteit. De koelkast maakt geen geluid en zeer fijn in gebruik. Het is een ruime koelkast waar wij als gezin met 5 personen veel gebruiksgemak aan hebben.

Pluspunten

  • Grote koelkast
  • Geen ijsvorming

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 28-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1 zwart

Algemene score

9,0
Mooie ruime en stille koelkast, ijsblokjes en koud water ideaal! Kan er veel in kwijt, vingers makkelijk te verwijderen. Is stil.

Kortom super blij mee!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eva 19-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1 zwart

Algemene score

10,0
Koelkast gekocht voor onze nieuwe woning, open keuken waar deze erg mooi in staat, ruime koeling en ruime vriezer, geluidloos een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jano 13-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1 zwart

Algemene score

9,0
Zeer mooie koelkast met veel ruimte. Het betreft een versie die aangesloten wordt op de waterleiding. Dit werkt erg goed. Ik heb de koelkast nu bijna een week in huis. Tot nu toe erg tevreden.

Pluspunten

  • IJsblokken en koud water
  • Aansluiten op waterleiding
  • A++ zuinig

Minpunten

  • Je moet het waterfilter ergens plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ross 11-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1 zwart

Algemene score

10,0
Naast het feit dat deze koelkast super mooi staat in onze keuken. Is deze koelkast ook nog super ruim! Vooral als je een groot gezin hebt is deze koelkast onmisbaar. Maakt zelf ijsblokjes. Water drinken doen wij en de kinderen nu ook veel meer. Prima aankoop, zeker geen spijt van.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Water/ijsblokjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 08-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi en strak uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1 zwart

Algemene score

9,0
Ik wilde graag een zwarte of antracietkleurige ijskast en deze Samsung ziet er gewoon super uit, service van Coolblue was ook geweldig! De eerste had wat deukjes op de deur (gezien het verpakkingsmateriaal moeten deze deuken al in de fabriek ontstaan zijn) en we kregen 2 dagen een andere die perfect was. Het is een geweldige ijskast maar ik heb toch een paar opmerkingen: 1. het aansluiten op de waterleiding moet je zelf doen, de beschrijving die erbij zit is duidelijk wat betreft de slangen en het aansluiten ervan MAAR over het filter is niks bruikbaars te vinden, gelukkig kun je op youtube een goed filmpje vinden waardoor het gelijk heel duidelijk is. 2. De indeling van de ijskast, bij een normale ijskast heb je aan de zijkanten gleuven over de hele hoogte waardoor ik zelf kan bepalen waar ik de planken zet, deze ijskast heeft maar net zo veel gleuven als planken waardoor er ontzettend veel ruimte tussen de planken zit, 1 of 2 extra planken en de mogelijkheid om die zelf in te delen zou geweldig zijn. 3. geen verlichting in het compartiment waar je water tapt, lastig in het donker, tevens is er geen afvoer voor geknoeid water of ijs. De ijskast blijft geweldig maar dit zijn punten waar Samsung iets mee zou moeten doen!

Pluspunten

  • uiterlijk
  • ruimte
  • zeer makkelijk om te verplaatsen

Minpunten

  • zie beoordeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

flip 01-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

amerikaanse koelkast

Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1 zwart

Algemene score

9,0
dit is onze 2de koelkast van samsung de oude is 16 jaar oud en heeft een 2de leven gekregen. mooie uitstraling, goed product.
het waterpas zetten was niet mogelijk omdat het voorste wieletje lager zit dan de achterste, m.a.w. voor is hij hoger dan achter maar ik kan hem voor niet lager zetten..
ik heb achter op de vloer een opvulling gemaakt van 8mm zodat hij nu waterpas staat.

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • lekker ruim

Minpunten

  • het waterpas zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 31-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Amerikaanse Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1 zwart

Algemene score

10,0
Tijdens de hete zomers is het heerlijk om zo'n koelkast in huis te hebben. Zeer mooie donker kleurige koelkast dit mooi tussen de overige spullen van Samsung past. Veel ruimte in de koelkast en de koelkast is zeer snel op temperatuur.

Pluspunten

  • Design
  • ijsblokjes, Gekoeld water en crushed ice

Minpunten

  • Moet direct op de waterleiding aangesloten worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

zjaja 30-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

amrikaanse koelkast

Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1 zwart

Algemene score

8,0
Ruimte genoeg in zowel koel- als vriesdeel. Mooie donkere kleur, stevig apparaat, alles bijgeleverd en werkt tot nu (2 dagen in bezit) perfect en makkelijk aan te sluiten.
Zeer tevreden zover.

Pluspunten

  • ruimte koeldeel
  • ruimte vriesdeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

amerikaanse koelkast 28-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1 zwart

Algemene score

9,0
Mooie grote koelkast. Koelkast maakt geen geluid en de verlichting van de koelkast is aangenaam. Zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sungsam 27-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer zuinige Amerikaanse koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1 zwart

Algemene score

8,0
Zuinig met een goed overzicht over de te koelen producten.
Voldoende ruimte in vries gedeelte. Stil en gemakkelijk verplaatsbaar.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • voldoende ruimte vries en koel
  • voldoende overzicht

Minpunten

  • uitleg tijd/werking ijsklontjes deel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Familie Boumans 26-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote amerikaanse koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1 zwart

Algemene score

8,0
Deze Samsung geeft je veel heel ruimte, nu heb ik niet meer zoals eerder een aparte koelkast en vriezer maar 1 mooi ogende koel-vries combinatie.
Ondanks dat de totaal inhoud meer is dan beide oude apparaten is deze wel 50% zuiniger dus gaat het ook nog op de energie rekening schelen.
Installeren van koelkast kan zelf goed gedaan worden als je handig bent.
Hij staat net een paar uur aan en ik zag de eerste automatisch geproduceerde ijsblokjes al liggen, hoe fantastisch is dat.

Pluspunten

  • Veel ruimt
  • Engergieverbruik
  • Kleur
  • Eenvoudig te verplaatsen door wieltjes
  • Strakke vormgeving

Minpunten

  • Je ziet er snel vinger afdrukken op

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paulien 20-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strakke uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1 zwart

Algemene score

8,0
Zuinig label voor amerikaanse koelkast. Bovendien ledverlichting en strakke uitstraling en indeling. Ook geluidsarm.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Geluidsarm

Minpunten

  • Geen lichtpunt bij de icemaker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

L.s. 19-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Onwijs fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1 zwart

Algemene score

9,0
Ontzettend mooie maar ook zeer ruime koelkast. De koelkast heeft een prachtige donkere kleur, ik vond de kleur zelf precies zoals het plaatje. Let wel op dat wanneer de kast helemaal vrij staat, de zijkanten wel echt zwart zijn. Deze wijken dus af van de kleur van de deuren. Super handig de vier wielen die onder de kast zitten, zo kun je toch makkelijker eens even schoonmaken achter de kast of dubbel checken op lekkages. Makkelijk te installeren. Fijn dat het ijsbakje in de deur zit, zo houd je veel ruimte over in de vriezer. De indeling is top. De kast was ook enorm goed voorbereid op transport, alles zat vast en was stevig ingepakt. Hij kwam dan ook volledig onbeschadigd aan. Ook is de kast erg stil, je hoort af en toe even de nieuwe ijsblokjes vallen maar verder hoor je hem niet. Mooie zware deuren. Makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Strak uiterlijk
  • Ijsblokjes lade in deur
  • Veel ruimte
  • Stil

Minpunten

  • Zijkant van de kast andere kleur dan de deur.
  • Deur moet volledig open om laden te openen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbert 22-06-2019
  • Product gekocht

Samsung RS68N8221B1 top !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1 zwart

Algemene score

10,0
Samsung amerikaanse koelkast nu twee weken in huis voldoet 100 % aan mijn verwachting erg stil en vooral erg ruim vormgeving wij hebben een zwarte super staat perfect in onze witte keuken erg blij mee

Pluspunten

  • Stil
  • erg mooi om te zien

Reageer

Lau 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie amerikaanse koelskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1 zwart

Algemene score

10,0
Mooie koelkast gekocht via ING rente-punten winkel op Samsung.com. Snel geinstalleerd en snel op temperatuur

Pluspunten

  • mooi zwart
  • snel op temperatuur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

yvonb 21-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zwarte samsung amerikaanse koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1 zwart

Algemene score

9,0
Geweldig gave koelkast, mooi design en heel snel gekoeld. Staat prachtig in onze nieuwe keuken, mooi, stevig en goed te onderhouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews