Samsung RS68N8221B1 - Reviews

Best Reviewed mrt 2020 Samsung RS68N8221B1
Best Reviewed - maart 2020
Specificaties
Uitvoering
Amerikaanse koelkast
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
407 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RS68N8221B1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jaap keijzer 03-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Samsung amerikaanse koelkast

Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1

Algemene score

2,0
Mooie ruime koelkast met een schiterende look .
Hij staat heel mooi in de open keuken .
De ijsblokjes gebruiken we ook vaak maar na een paar weken maakte hij al herrie een soort bromgeluidje .
Al twee keer een monteur erbij geweest maar het irritante geluid is er nogsteeds .
We hebben er nu wel een beetje spijt van dat we voor samsung gekozen hebben en als het niet opgelost kan worden er toch een ander merk koelkast gaat komen .
Ik raad dit product dus niet aan

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Maakt herrie

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Slecht

Reageer

rajp 13-03-2020

zuinig, stil en grote inhoud

Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1

Algemene score

10,0
De koelkast is aan de buitenkant voorzien van een uniforme kleur, wat luxe uitstraalt. De inhoud is echt groot, zowel bij het koel als vriesgedeelte. Koelt echt goed door de circulatie, vries snel in. Ijsblokjes en ijscrush en koel water is echt geweldig!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Harsh 12-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

EXCELLENT PRODUCT WITH PURE SILENCE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1

Algemene score

9,0
Enough space and great aesthetics. Love the product and specially the colour that complements the kitchen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre B 12-03-2020

Hele strakke design koel/vrieskast met ijsblokjes!

Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1

Algemene score

10,0
Ik heb de koelkast nu 4 weken. Eenvoudig aan te sluiten op de waterleiding. En dan: ijsblokjes, crushed ijs en ijkoud water. Heerlijk.
Daarnaast heel ruim en handig ingedeeld. Aanrader!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Weening 02-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote ruime koelkast

Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1

Algemene score

9,0
Erg mooie en ruime koelkast.
Je kunt er echt alles in kwijt, keurige bezorging, goede service.
Geluid valt erg mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

K. EL Faouzi 02-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Side by side koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1

Algemene score

10,0
Het is een product van goede kwaliteit. De koelkast maakt geen geluid en zeer fijn in gebruik. Het is een ruime koelkast waar wij als gezin met 5 personen veel gebruiksgemak aan hebben.

Pluspunten

  • Grote koelkast
  • Geen ijsvorming

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 28-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1

Algemene score

9,0
Mooie ruime en stille koelkast, ijsblokjes en koud water ideaal! Kan er veel in kwijt, vingers makkelijk te verwijderen. Is stil.

Kortom super blij mee!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouterr 21-02-2020

Grote inhoud + strak design!

Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1

Algemene score

10,0
Vandaag de koelkast binnen gehad en hij ziet er echt fantastisch uit. Mooie strakke koelkast met veel inhoud.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Leontien van H 19-02-2020

Mooie koelkast!!

Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1

Algemene score

10,0
Wat een superfijne koelkast! Ruimte genoeg, praktische indeling en mooi strak om te zien.Stil en water ijsblok dispencer werken goed.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

eva 19-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1

Algemene score

10,0
Koelkast gekocht voor onze nieuwe woning, open keuken waar deze erg mooi in staat, ruime koeling en ruime vriezer, geluidloos een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Stefke 17-02-2020

Geweldige koelkast

Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1

Algemene score

10,0
De koelkast is echt heel ruim en hij ziet er heel strak uit zonder de grepen.
Aansluiten was een fluitje van een cent met de meegeleverde waterslang voor de water dispencer
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 16-02-2020

De perfecte koelkast!

Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1

Algemene score

10,0
Erg mooi design, goede kenmerken en levering van koelkast en customer service erg goed verlopen nadat er bij de 1e bestelling schade was op de koelkast.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jano 13-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1

Algemene score

9,0
Zeer mooie koelkast met veel ruimte. Het betreft een versie die aangesloten wordt op de waterleiding. Dit werkt erg goed. Ik heb de koelkast nu bijna een week in huis. Tot nu toe erg tevreden.

Pluspunten

  • IJsblokken en koud water
  • Aansluiten op waterleiding
  • A++ zuinig

Minpunten

  • Je moet het waterfilter ergens plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ross 11-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1

Algemene score

10,0
Naast het feit dat deze koelkast super mooi staat in onze keuken. Is deze koelkast ook nog super ruim! Vooral als je een groot gezin hebt is deze koelkast onmisbaar. Maakt zelf ijsblokjes. Water drinken doen wij en de kinderen nu ook veel meer. Prima aankoop, zeker geen spijt van.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Water/ijsblokjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 08-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi en strak uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1

Algemene score

9,0
Ik wilde graag een zwarte of antracietkleurige ijskast en deze Samsung ziet er gewoon super uit, service van Coolblue was ook geweldig! De eerste had wat deukjes op de deur (gezien het verpakkingsmateriaal moeten deze deuken al in de fabriek ontstaan zijn) en we kregen 2 dagen een andere die perfect was. Het is een geweldige ijskast maar ik heb toch een paar opmerkingen: 1. het aansluiten op de waterleiding moet je zelf doen, de beschrijving die erbij zit is duidelijk wat betreft de slangen en het aansluiten ervan MAAR over het filter is niks bruikbaars te vinden, gelukkig kun je op youtube een goed filmpje vinden waardoor het gelijk heel duidelijk is. 2. De indeling van de ijskast, bij een normale ijskast heb je aan de zijkanten gleuven over de hele hoogte waardoor ik zelf kan bepalen waar ik de planken zet, deze ijskast heeft maar net zo veel gleuven als planken waardoor er ontzettend veel ruimte tussen de planken zit, 1 of 2 extra planken en de mogelijkheid om die zelf in te delen zou geweldig zijn. 3. geen verlichting in het compartiment waar je water tapt, lastig in het donker, tevens is er geen afvoer voor geknoeid water of ijs. De ijskast blijft geweldig maar dit zijn punten waar Samsung iets mee zou moeten doen!

Pluspunten

  • uiterlijk
  • ruimte
  • zeer makkelijk om te verplaatsen

Minpunten

  • zie beoordeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacobus55 04-02-2020

Topdesign met topprestaties

Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1

Algemene score

10,0
Onze ruim 14 jaar oude LG Amerikaanse koelkast ging steeds meer lawaai maken en energie slurpen (kapotte thermostaat) waardoor wij zijn gaan kijken naar een goede vervanger. Uiteindelijk is de keuze op Samsung gevallen waarbij prijs,design en uiteraard prestaties i.c.m. verbruik een doorslaggevende rol hebben gespeeld. Inmiddels staat de Samsung een kleine week in onze keuken, wat een juweel! Binnen een paar uur was zowel de vriezer alsook de koelkast op temperatuur (-18 , +4), hierbij bijna geen geluid ondanks dat dit even op “volle kracht” is gegaan. De ruimte in het koel en vries gedeelte is enorm, maar vooral erg economisch om in te richten. Behalve de praktische voordelen (verbruik, geluid, ruimte e.d.) is het design ( wij hebben de zwarte versie, met zwart aluminium geborstelde deuren) erg mooi en hebben we er dus ook een meubelstuk bij. Het enige wat ik nog mis is een dongle waarbij de koelkast ook smart wordt. De aansluiting is er, alleen deze wordt nog niet in Nederland geleverd. Tot op heden een perfecte keuze gebleken en we hebben er heel veel bekeken. Een echte aanrader dus!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

flip 01-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

amerikaanse koelkast

Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1

Algemene score

9,0
dit is onze 2de koelkast van samsung de oude is 16 jaar oud en heeft een 2de leven gekregen. mooie uitstraling, goed product.
het waterpas zetten was niet mogelijk omdat het voorste wieletje lager zit dan de achterste, m.a.w. voor is hij hoger dan achter maar ik kan hem voor niet lager zetten..
ik heb achter op de vloer een opvulling gemaakt van 8mm zodat hij nu waterpas staat.

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • lekker ruim

Minpunten

  • het waterpas zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 31-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Amerikaanse Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1

Algemene score

10,0
Tijdens de hete zomers is het heerlijk om zo'n koelkast in huis te hebben. Zeer mooie donker kleurige koelkast dit mooi tussen de overige spullen van Samsung past. Veel ruimte in de koelkast en de koelkast is zeer snel op temperatuur.

Pluspunten

  • Design
  • ijsblokjes, Gekoeld water en crushed ice

Minpunten

  • Moet direct op de waterleiding aangesloten worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

zjaja 30-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

amrikaanse koelkast

Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1

Algemene score

8,0
Ruimte genoeg in zowel koel- als vriesdeel. Mooie donkere kleur, stevig apparaat, alles bijgeleverd en werkt tot nu (2 dagen in bezit) perfect en makkelijk aan te sluiten.
Zeer tevreden zover.

Pluspunten

  • ruimte koeldeel
  • ruimte vriesdeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark90 28-01-2020

Prachtige koelkast

Geschreven voor: Samsung RS68N8221B1

Algemene score

10,0
Met de hete zomers is het heerlijk om direct je ijsklontjes uit de machine te kunnen pakken. Gekoeld water is altijd een fijne optie. De koelkast is ruim en heeft een mooie look. Past goed bij de andere apparaten van Samsung. Super mooi product!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews