Siemens KG36EMI41 - Reviews

8,9 Lees 21 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Energieklasse
A+++
Inhoud koelruimte (netto)
215 liter
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 21 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter Mayenburg 02-07-2016 Product maand in bezit

Aanwinst voor in de keuken

Algemene score

8,8
Een prachtige koel/vriescombinatie die niet misstaat in je keuken. De 'RVS-look' deur is makkelijk schoon te houden. De koelkast maakt heel weinig geluid wat met een open keuken wel zo prettig is.
Een minpuntje is dat de koelkastdeur minstens 90 graden open moet staan om de groentelade uit te kunnen trekken. Dat is bij plaatsing in een hoek maar net mogelijk.
Ervaring met low-frost is nog niet te geven omdat product nog maar een paar weken gebruikt wordt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Max 01-06-2016 Product paar dagen in bezit

Supper blij met mij koelvriescombinatie

Algemene score

9,0
Ik heb nu sinds een paar dagen deze koelkast en ben er dik tevreden over. Handig ingedeeld alles goed verlicht met een mooi ledje en voldoende plaats om alles krijt te komen. Tevens staat hij ook nog heel mooi in de keuken en is hij lekker stil en zuinig. Kortom ik ben dik tevreden over de koelkast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Niels 19-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Koelkast ziet er prachtig uit. Mooie led-verlichting aan de binnenkant. Praktische indeling. Voor ons was de A+++ - status ook belangrijk; een koelkast staat immers 24/7 aan. Hij maakt ook weinig geluid, ook een pluspunt. Een minpunt zou kunnen zijn, dat de deuren nogal omslachtig omgezet moeten worden van rechts- naar linksopenend. Maar ik weet niet of dit bij concurrerende apparaten wel gemakkelijker gaat...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ed 16-08-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
De koel-vries combinatie kwam met een heldere en duidelijke gebruiksaanwijzing. Ook het eventueel wisselen van draairichting van de twee deuren is eenvoudig en vergt weinig technische ervaring. Het plaatsen en waterpas zetten is snel gedaan, ook dankzij de wieltjes aan de onderzijde (achterkant). De plateaus zijn eenvoudig uit te nemen en te reinigen en daarna op variabele hoogte terug te plaatsen. De twee boxen in het koelgedeelte zijn erg ruim en bieden daardoor voldoende plaats aan diverse etenswaren. Het verplaatsbare flessenrek bied plaats aan 5 1,5 liter flessen en is daarmee erg prettig. Het vriesgedeelte met de bigbox is ook ruim, de lades zijn goed uit te nemen met handige handvaten aan de zijkant. Ik moest wennen aan het feit dat het apparaat erg stil is, dit verraste me positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
schot in de roos 11-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Deze fantastische vormgegeven koelvriescombi is een schot in de roos. Geluidsarm en compact met duidelijke gebruiksinstructies die zelf voor oppervlakkige lezers duidelijk zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
hgu 01-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Praktische indeling van zowel het koelgedeelte als de vriesladen, 1 big lade is makkelijk. in de koelkast een apart vakje speciaal voor vlees en vis langer te bewaren, blijft daardoor op constante temperatuur. Mooie vormgeving, werkt uitstekend en zuinig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
BobMol22 14-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Een prachtig apparaat. Lekker stil en doet wat een goede koel-vrieskast doet: Koelen.
Het apparaat en de kunststof onderdelen voelen degelijk aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
NickR1990 14-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
In de groente en fruit lade in de koelkast blijft de groente en fruit echt langer goed. de koelkast is gemakkelijk schoon te maken. en maakt bijna tot geen geluid.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Jan Duijvekam 09-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
De koelkast is erg efficiént ingedeeld, met vooral goed gebruik van de diepte. Vormgeving is strak en tijdloos.
De duurzaamheid kan ik in een paar dagen uiteraard niet beoordelen. Het geluidsniveau is een verademing in vergelijking met onze vorige koelvriescombinatie. Dat is erg prettig met een open keuken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
hans alders 03-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
een prachtige moderne combi met led verlichting en handige indeling. a+++ dus superzuinig een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
hollie1953 01-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Mooie koelkast die erg stil is en als je de deur open doet is hij zeer overzichtelijk. De duurzaamheid kan ik niet beoordelen omdat hij nog maar een paar dagen in bezit is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
H. VAN HINTUM 25-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
GISTEREN DE KOEL VRIESCOMBINATIE GELEVERD GEKREGEN.
GOEDE INFORMATIE GEHAD BIJ BCC ROSMALEN MET GOEDE UITLEG VAN DIT APPERAAT.
WAT ONS DIREKT OPVIEL WAS DE LAGE GELUIDS PRODUKTIE VAN DEZE COMBINATIE EN DE ZEE VAN RUIMTE.
DE GROTE HANDVATEN(RECHTS TE OPENEN) ZOALS AFGESPROKEN BEVALLEN ONS UITSTEKEND.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Marieke Hendriks 1983 24-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Mooie, strak uitziende koelvriescombinatie! Fijne inrichting, zodat je er veel in kan bewaren en gemakkelijk er uit kan pakken. Erg stil, zodat het in een klein appartement niet hinderlijk is.. Verbruikt ondanks de ruime inhoud weinig stroom!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
kleinkoosje 22-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
mooie koelkast. fijn dat de magneetjes er nog op passen.
wel wennen aan de dikke wanden waardoor de koelkast groter is dan de vorige 12 jaar oude Miele en toch niet meer ruimt heeft. zo'n apart flessenrek is wat overbodig, kost teveel ruimte, maar is gelukkig te verwijderen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
18 02 1936 24-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
al eerder hebben we via BCC een koel vriescombinatie van Siemens gekocht en voldoet voor 100 % aan onze verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
woerden 24-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
De koelvriescombinatie KG36EMI41 heeft een luxe uitstraling. Indeling in koelgedeelte en het vries gedeelte is zeer logisch en bruikbaar. Het geluidsniveau is zeer laag, je hoort 'm haast niet. de temperatuur is eenvoudig in te regelen. Het deurhandvat is stevig uitgevoerd, goed houvast aan. het geheel straalt degelijkheid uit.
enig minpuntje is dat de zijkanten van de combinatie (is vrijstaand, dus je ziet het) niet van dezelfde coating is voorzien als de voorzijde. Voor een apparaat in deze prijsklasse zou dit wel anders mogen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
A.Zaim 10-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Heel mooie koelkast zowel van binnen en van buiten bijzonder mooi. We hebben hem nu een paar dagen en zeer tevreden over het product .
Veel ruimte !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
sharky35 07-08-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
de vormgeving vind ik echt prachtig en ook binnenin is hij ideaal
ben superblij met mijn koelvries combinatie want ook de vriesindeling is veel beter dan mijn oude

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
exclusief KG36EM41 02-07-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
werkelijk waar een super Apparaat en Exclusie. que uiterlijk is ie mooie van binnen en veel handige functie, zoals groenten en fruit dat langer houdbaar is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Bert Rink 14-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,7
Ruim en zeer overzichtelijk in te delen. Laag stroom gebruik. Gemakkelijk aan te passen per jaargetijde i.v.m. temperatuurstijging --- omgeving.
Goed geïsoleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Toon meer reviews