Bosch SMV53M00NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
44 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 52 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JohnGroen 04-12-2013

Voldoet aan alle verwachtingen!

Algemene score

10,0
De vaatwasser is gemakkelijk te installeren door de lange waterslang en afvoerslang. Hij is inderdaad superstil en wast en droogt prima. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar de beste prijs/prestatieverhouding.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

74tr 29-11-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
De afwasmachine is heel handig ingedeeld zodat er veel afwas in past. Was resultaat is perfect. Ook bij het ecoprogramma. En voor echt vieze afwas is er nog het 70 graden programma. Je hoort hem eigenlijk niet, dus de rode stip op de grond is erg handig. Als die echt helemaal vol is gepropt hoor je een beetje het geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schalkwijk 22-11-2013

Schone vaat

Algemene score

10,0
Na bijna 18 jaar heeft onze vorige Bosch vaatwasser het opgegeven. Gezien de lange levensduur zonder reparaties weer voor een Bosch gekozen. Deze nieuwe, twee weken in bezit, bevalt uitstekend. Prettig is de vario-speed knop, en de variabele indeling in het onderste rek. Wasresultaat is uitstekend.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

GerritSchuurs 18-11-2013

Super vaatwasser

Algemene score

8,0
Wat een top vaatwasser en zo stil. Het rode lampje is wel nodig anders weet je niet dat hij in bedrijf is. Pluspunt zijn de vele mogelijkheden wat indeling betreft. Voor het eerst sinds jaren geen lawaai meer in huis van klapperende waterleiding. Kortom een vaatwasser die voor dat geld niet te evenaren is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Kirsten4 17-11-2013

SuperVaatwasser

Algemene score

10,0
Fantastische vaatwasser, zeer geluidsarm, wast zeer goed schoon en droog, prima indeling, kan veel in. Een echte aanrader.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Pot46 12-11-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Via Kieskeurig.nl deze vaatwasser gekocht. Wat een super apparaat zeg ! Echt heel erg tevreden over het was- en droogresultaat. En super stil. Het is maar goed dat een rood lichtpunt op de vloer aangeeft dat de vaatwasser aanstaat.
Had hiervoor een veel duurdere Miele. Geef mij deze Bosch maar !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kistemaker 09-11-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
Prima vaatwasser, goed was en droog resultaat. Maakt weinig geluid ook! Degelijk apparaat, stuk kwaliteit gekocht voor veel jaren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rilana 07-11-2013

superstil

Algemene score

8,0
Wat heerlijk zo'n stille vaatwasser, het indicatielampje dat schijnt op de vloer laat zien of hij nog draait of al klaar is, want het is werkelijk bijna niet te horen. Heerlijk. Verder natuurlijk schone vaat zoals je van Bosch gewend bent!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

bilboa 26-10-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Opvolger van een Siemensvaatwasser die naar 13 jaar jaar de geest gaf. Gekocht bij Veiligkopen.nl en zoals enkele voorgangers ook een ander model besteld en deze hiervoor in plaats gekregen(trouwens alles netjes en snel geleverd.) Machine is geluidsstil,indeling is goed alles komt er droog uit behalve plastic bakjes blijft wat water staan. Voldoende mogelijkheden die makkelijk te bedienen zijn. Enigste nadeel wat ik kan bedenken is de tamelijk onduidelijke tekening om de voorplaat erop te boren en verder hoop ik dat hij net zolang meegaat als de siemens en zonder verdere kosten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

karinbitter 26-10-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
Deze vaatwasser is heel stil en reinigt prima, ook wanneer je het korte programma instelt. Indeling van de rekjes is ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

FamLinnenbank 18-10-2013

Prachtig exemplaar

Algemene score

10,0
Wij hebben deze vaatwasser pas een paar dagen in gebruik, maar zijn laaien enthousiast!! Een fijne indeling, ruim en superstil. En wat wij (en de honden) geweldig vinden, is het rode lampje wat op de vloer schijnt als het apparaat aanstaat! Kort samengevat: een mooie en fijne vaatwasser!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Bernard 1976 15-10-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Heel solide apparaat met uitstekend wasresultaat en erg stil. Installatie was eenvoudig. Erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

hanneman61 07-10-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,2
De deur gaat stroef, maar het wasresultaat is er wel naar: goed. Droog is het bij een verkort programma niet geheel, dus bij eco even nadrogen van glaswerk/plastic.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

was bakk 02-10-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Superhandige machine! Bestekrekje is te verplaatsen door deze simpelweg op te schuiven en machine heeft een supersnel kort programma, handig met bv verjaardagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

FamHulst 27-09-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Een heel goed apparaat. Onze vorige Bosch moest vervangen worden. Natuurlijk werd dat weer een Bosch. We hebben geen spijt van deze keuze. Veel mogelijkheden, gebruiksvriendelijk en vooral, stil....!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wijnbelevenis 24-09-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Prima Bosch vaatwasser met een goed wasresultaat. Komt er beter uit dan uit de Neff die we hiervoor hadden. Wat vooral heerlijk is, is het geluid. Of beter, het gebrek aan geluid. Echt een aanrader voor een open keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannemieke 19-09-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Wij zijn sinds 2 dagen in bezit van deze vaatwasser. Eerste ervaringen zijn goed. De installatie door inbouw.nl is uitstekend gedaan. Het product is robuust, heeft een ruime indeling met diverse opties en maakt weinig geluid. Al met al een goede aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

assefras 17-09-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Na jaren tobben met een apparaat van Bauknecht en een paar maanden met de hand afwassen nu een Bosch SMV53M00NL aangeschaft.
Wat een prettig apparaat is dit zeg.
Alles loopt heel soepel voelt degelijk aan en is super duidelijk vanwege het display wat alles aan geeft.

Ook het was resultaat is erg goed kwam het bij de oude machine vaak nog vies uit, hier is het stralend schoon.
De indeling is even wennen maar er gaat een hoop in meer als bij de oude machine.
Wat fijn is is de flexibele indeling dat je kan rekjes in klappen als je ze niet nodig hebt.
Ook prettig is dat de bestek korf op verschillende plekken neer te zetten is.

En hij is stil je hoort hem bijna niet.
Maar je weet wel dat hij bezig is vanwege het rode licht puntje op de vloer.

Ook een plus puntje is dat je de machine na dat hij klaar is zichzelf helemaal kan laten uitschakelen.
Dit is een instelling zodat als hij klaar is ook echt helemaal uit gaat.
Heb hem nog maar een paar dagen maar ik hoop dat ik er heel veel jaar van kan genieten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Indigo68 09-09-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
09-09-2013

Mooie en zeer stille vaatwasser. Een wereld van verschil met onze oude Whirlpool. Inbouwen was wel even werk,vooral het overzetten van de deur was wel even werk,maar uiteindelijk toch gelukt. Het lampje welke op de vloer schijnt,is zeker een uitkomst. De machine is zo stil aan het einde van zijn programma,dat je hem niet hoort. De vaat komt er schoon en mooi droog uit. De indeling van de lades is ook prima,vooral het onderste bestekbakje die je op elke plaats neer kan zetten,is erg handig. Zeker als je wel eens grote pannen bij de vaat hebt zitten. De duurzaamheid,daar kan ik nog niet over oordelen,maar gezien de kwaliteit van de gebruikte materialen zal dit ook dik in orde zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

edledl 09-09-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Zeer goede vaatwasser. De vorige Bosch vaatwasser hebben we wel 15 jaar kunnen gebruiken. Deze is vele malen geluidslozer en alles wordt goed schoon!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews