Bosch SBA68IX02N - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch SBA68IX02N op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hugo 07-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBA68IX02N

Algemene score

9,0
Werkt erg makkelijk en is goed goed in te stellen. De indeling van het apparaat is mooi overzichtelijk

Pluspunten

  • Makkelijk menu
  • extra droog functie
  • overzichtelijke indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 18-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig, doordachte inrichting & stijlvol apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBA68IX02N

Algemene score

9,0
Zeer mooi apparaat met ontzettend veel opties. Stijlvol bedieningspaneel en aangenaam gebruik ervan. De binnenverlichting is top, al had deze ook meer achterin aanwezig mogen zijn, en als deze aan zou gaan zonder dat de machine echt 'aan' staat, zou het nog beter zijn. Nu moet de machine aanstaan voor het werken van de binnenverlichting. Ook de tijd die op de vloer wordt geprojecteerd is een handige functie en ziet er strak uit.

Pluspunten

  • Stijlvol bedieningspaneel
  • Gebruiksvriendelijk
  • Binnenverlichting
  • Vloerprojectie tijdsduur
  • Veel opties

Minpunten

  • Binnenverlichting alleen vooraan
  • Binnenverlichting enkel bij machine 'aan'

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joop 25-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

buitengewoon goed, mooie afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBA68IX02N

Algemene score

9,0
Wij zijn grote Bosch fans, maken al jaren gebruik van dit merk. De oude keuken is 22 jaar meegegaan en alle apparatuur werkte nog prima

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ismaël 11-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design voor een inbouw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBA68IX02N

Algemene score

10,0
Nooit eerder een vaatwasser gehad, maar na verschillende vaatwassers gezien te hebben ben ik wel overtuigd van "de beste aankoop", handige functies, robuust, en het belangrijkste, goede resultaten! Ik kan nu al niet meer zonder

Pluspunten

  • Meegeleverde accessoires
  • Robuust
  • Design
  • Functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vaatwasser 09-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Rust Reinheid Regelmaat

Geschreven voor: Bosch SBA68IX02N

Algemene score

9,0
De Bosch vaatwasser die we nu hebben is erg rustig. We kunnen nu gewoon converseren in de keuken als de vaatwasser aanstaat.
Zeer eenvoudige gebruiksaanwijzing. (een kind kan de vaatwas doen)
Schone vaatwas. Veel ruimte in de machine waardoor we maar één keer per dag hoeven af te wassen.
De machine is (hoewel het ecoprogramma drie uur duurt) zuinig in gebruik. Op de vloer lezen we af hoever het programma is.

Pluspunten

  • stil
  • ruim
  • zuinig
  • eenvoudige gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Appie 28-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser extra groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBA68IX02N

Algemene score

10,0
Ik heb deze vaatwasser uitgekozen omdat we in onze oude altijd plaats te kort kwamen. In deze nieuwe extra ruime vaatwasser past zeker anderhalf keer de inhoud van onze oude! Van wijn- tot bierglazen, grote hoge pannen en lange opscheplepels. De bestekkorf is praktisch ingedeeld. Het heeft een ruim aantal wasprogramma's, die je met een timer kan laten beginnen wanneer jij dat wilt. Op de grond staat het aantal uren en minuten dat het programma nog draait. Een bescheiden alarmsignaal geeft aan wanneer programma klaar is. Plastic bakjes komen er droog (zonder druppels!) uit. Hij is erg stil. Ben zeer tevreden met deze vaatwasser.

Pluspunten

  • erg veel ruimte
  • praktische indeling
  • erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ludger 09-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Degelijke vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBA68IX02N

Algemene score

8,0
Super fijne vaatwasser. Is stil, voelt heel degelijk aan. Makkelijk te bedienen. Wij hebben bewust een vaatwasser met bestek mandje ipv besteklade gekozen. Is veel makkelijker inruimen. Vaat is altijd goed schoon. Het komt wel eens voor dat er iets niet schoon geworden is, maar dat komt dan door de manier van inruimen (bv als iets afgedekt wordt door een ander stuk servies).
Deze vaatwasser droogt ook goed. We gebruiken meestal het ecoprogramma. Dit duurt wel lang (meer dan 3 uur), maar 's nachts heb je daar geen last van. Het 1-uur programma werkte trouwens ook prima.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Schone vaat
  • Droogt goed
  • Ruim (ook voor hoge glazen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bob Veltman 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie hoge binnenruimte, makkelijk bedienpaneel.

Geschreven voor: Bosch SBA68IX02N

Algemene score

9,0
Nette afwasser, allemaal Bosch in de keuken. Goede kwaliteit, redelijke prijs, mooi design, en A+++ zuinig..

Pluspunten

  • robuust
  • mooi
  • energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer