Bosch KIR81SD30 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KIR81SD30 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C. 26-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ruime design en strak afgewerkt.

Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

10,0
Ruime koelkast die ook nog is energiezuinig is. Komt snel op temperatuur en houdt de groente lang vers! Groot genoeg voor een gezin van 5 personen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 06-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg veel ruimte, fijne bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

9,0
Fijne grote koelkast, veel inhoud en veel ruimte in de lades. Gemakkelijk te bedienen en mooie uitstraling met de RVS afwerking van de glasplaatjes. Niet alleen koel, maar ook Cool!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nora Ouwehand 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

8,0
Ruime, hoge, mooi afgewerkte koelkast, verlichting is goed verdeeld.
Wat handig is zijn de 2 ruime lade's voor groente en fruit.
Als je de koelkast opent wordt je blij. mooie uitstraling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben 01-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk, goede indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

9,0
Ik heb deze koelkast gekocht voor de ruimte en indeling
Hij is erg overzichtelijk ingedeeld en door de variabel te plaatsen planken heel nuttig. Ook de uitschuif mechanismes werken perfect

Pluspunten

  • Ruimte
  • Variabele indeling

Minpunten

  • Licht gaat traag aan (moest iets bedenken )

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 29-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote koelkast. Energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

9,0
Fijne grote koelkast waar voldoende boodschappen in passen voor een groot gezin. Handig vind ik t.o.v. Mijn vorige koelkast de flessenliggers die nu niet op en neer door de koelkast rollen wanneer in de deur al pakken drinken/melk staan. Ook fijn zijn de grote groenteboxen.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Flessenhouder liggend

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pander 22-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

9,0
met z'n vijven zit een ijskast al snel vol, deze geeft meer dan genoeg ruimte.
Een fijne la voor groente, vis en vlees

Pluspunten

  • ruim
  • goede indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 17-03-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

fijne grote koelkast met een appart vers vak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

9,0
mooie fijne koelkast met een appart vers vak voor groente/fruit. Flessenrek is ook ideaal eb diverse legplanken kunnen naar voren worden gehaald.

Pluspunten

  • appart vers vak voor fruit/groente
  • apparte flessenrek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Franssen 12-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote koelkast met veel opberg mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

9,0
Het is een grote koelkast met veel opberg mogelijkheden, wat het fijn maakt. We hebben bewust voor een grote koelkast gekozen, en hij bevalt erg goed! Het flessenrek in het midden is ook erg fijn, zo kun je meer flessen kwijt, en de groente/fruit lades/bakken onderin zijn ook super handig. De enige verbetering naar mijn idee zou zijn dat de schapjes op de deur kant meer verstel mogelijkheden zouden moeten hebben, nu passen er in sommige schapjes net geen producten in. Verder prima koelkast waarmee ik heel tevreden ben!

Pluspunten

  • Grote koelkast
  • Veel opberg mogelijkheden
  • Flessenrek
  • Groente/fruit lades/bakken

Minpunten

  • Meer verstelmogelijkheden schapjes binnenkant deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Hoog 24-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ingebouwde Bosch koelkast

Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

10,0
Zeer mooie indeling voor verschillende groente, fruit, drank en voedingsmiddellen, stil en fijn licht, signaal als de koelkast te lang openstaat.

ronduit een goede aankoop

Pluspunten

  • fruitladen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tops 15-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top(s) aankoop met lange garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

10,0
Een heerlijke ruime koelkast waar lekker veel eten in kan. Deze ruimte is ideaal voor de broodtrommels en drinken voor de drie kids, ook in de deur van de koelkast kun je veel kwijt. De LED verlichting is ook helder waardoor je alles goed kan overzien. De sluiting werkt perfect zodat de kinderen ook de koelkast zonder al te veel kracht kunnen openen. Kortom een koelkast die inhoudelijk goed is ingedeeld zodat overal wel iets kan worden neergelegd /gezet.

Pluspunten

  • Zeer ruim
  • Mooie afwerking
  • Makkelijk te bedienen
  • Praktische indeling

Minpunten

  • Helemaal geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 09-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote inbouwkoelkast, led licht, prima passend bij nieuwbouw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

10,0
veel ruimte, grote hoge ruime inbouw koelkast. Geen/tot weinig geluid, mooi led-licht aan de binnenzijde.

Pluspunten

  • Led-licht
  • Geen tot weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Droomkeuken 31-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig ruime en goed ingedeelde koelkast

Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

10,0
Eindelijk een koelkast naar ons hart. Niet alleen is deze stil (we hebben 'm na een week nog niet gehoord) maar de indeling is heel fijn. Het hangende flessenrek is een bonus. Eindelijk blijven alle sausflessen op hun plek. En de deur is ruimer ingedeeld dan we ooit hebben gehad. Een groenten en een fruitlade apart is ook fijn. Kortom, wij zijn er heel blij mee.

Pluspunten

  • Stil
  • Twee lades
  • Flessenrek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marian 15-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast

Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

8,0
Vanwege de ruimte en de groentenladen. Het is overzichtelijk ingedeeld en is energie zuinig.
We zijn er blij mee en is mooi ingebouwd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M.J. Bos 13-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie stevige en degelijke apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

9,0
het is apparatuur welk naast een stijlvolle uitstraling ook hele goede prestaties biedt. Ik heb vanaf ons trouwen (bijna 25 jaar geleden) geen ander keukenapparaat in huis gehad dan Bosch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia 09-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruim en praktisch ingedeeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

9,0
Mooie ruime koelkast met praktische legrooster voor de flessen frisdrank. Verder makkelijk dat een paar legplanken een opstaand randje hebben, dus een lekkende melkpak besmeurt niet je gehele koelkast. Verder stil en zeer energiezuinig!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Legrooster frisdrank
  • Opstaand randje legplank

Minpunten

  • Nog niets kunnen bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 04-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

8,0
Mooie ruimte koelkast met helder licht.
Min punt is alleen dat deur niet zelf sluit.

Al met al zijn we zeer content met deze koelkast en bevelen we deze zeker aan.

Pluspunten

  • Ruimte

Minpunten

  • Niet zelf sluitend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marc 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Deur gaat zwaar ooeb

Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

6,0
Genoeg ruimte, maar deur gaat moeilijk open, zelfs nadat tooltje is geplaatst om de deur lichter open te laten gaan.

Pluspunten

  • veel ruimte

Minpunten

  • gaat moeilijk open
  • hoort ventilator

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

HJ Elert 02-10-2017
  • Product paar weken in bezit

fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

9,0
Heerlijke grote koelkast, met een fijne indeling die goed is aan te passen naar eigen behoefte. Koel erg goed, es is erg stil. Ook heel fijn dat er een bescheiden piepje luid als koelkast te lang open staat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wyntbeunk 10-09-2017
  • Product paar weken in bezit

super formaat koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

9,0
super formaat koelkast, voldoende bergruimte voor de flessen fris, de groente en fruitlade werkt inderdaad, komkommer blijft zeker 2 weken goed.

Pluspunten

  • formaat
  • bergruimte frisdrank flessen
  • groente- en fruit lade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer