Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch KIR81SD30

8,3 Lees 14 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw koelkasten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marian 15-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast

Algemene score

8,0
Vanwege de ruimte en de groentenladen. Het is overzichtelijk ingedeeld en is energie zuinig.
We zijn er blij mee en is mooi ingebouwd.
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M.J. Bos 13-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie stevige en degelijke apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het is apparatuur welk naast een stijlvolle uitstraling ook hele goede prestaties biedt. Ik heb vanaf ons trouwen (bijna 25 jaar geleden) geen ander keukenapparaat in huis gehad dan Bosch!
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koos Daems 03-04-2018

VitaFresh plus

Algemene score

10,0
Ik ben helemaal weg van de VitaFresh plus lades. in eerste instantie was ik sceptisch over de houdbaarheid maar het werkt echt het houdt verse levensmiddelen zeker langer vers. Verder een mooi grote koelkast die goed overzichtelijk is.
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Joost LSO 16-03-2018

Zeer ruime koelkast!

Algemene score

10,0
Koelkast is erg ruim en licht met veel verschillende ruimtes om producten te bewaren, daarnaast zeer stil
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Patricia 09-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruim en praktisch ingedeeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie ruime koelkast met praktische legrooster voor de flessen frisdrank. Verder makkelijk dat een paar legplanken een opstaand randje hebben, dus een lekkende melkpak besmeurt niet je gehele koelkast. Verder stil en zeer energiezuinig!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Legrooster frisdrank
  • Opstaand randje legplank

Minpunten

  • Nog niets kunnen bedenken
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 04-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie ruimte koelkast met helder licht.
Min punt is alleen dat deur niet zelf sluit.

Al met al zijn we zeer content met deze koelkast en bevelen we deze zeker aan.

Pluspunten

  • Ruimte

Minpunten

  • Niet zelf sluitend
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JeroenM 16-01-2018

In 1 woord geweldig

Algemene score

10,0
Sinds een aantal weken maken we gebruik van deze geweldige koelkast. Er past door zijn formaat veel producten in en de groenten blijven door de twee vitafresh lades lang vers. De verlichting binnenin is prettig en de deur sluit zacht.
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

marc 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Deur gaat zwaar ooeb

Algemene score

6,0
Genoeg ruimte, maar deur gaat moeilijk open, zelfs nadat tooltje is geplaatst om de deur lichter open te laten gaan.

Pluspunten

  • veel ruimte

Minpunten

  • gaat moeilijk open
  • hoort ventilator
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Sander_Sch 17-12-2017

Ruime koelkast met slimme en flexibele indeling

Algemene score

10,0
Mooi ruime koelkast, voldoende mogelijkheden om hem aan te passen naar eigen wens. VitaFresh Plus lades houden de producten heerlijk vers. Verlichting is goed geplaatst waardoor alles in de koelkast goed zichtbaar is. Koelkast is fluisterstil. EasyAccess Shelves zijn ietwat stroef.
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

HJ Elert 02-10-2017
  • Product paar weken in bezit

fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke grote koelkast, met een fijne indeling die goed is aan te passen naar eigen behoefte. Koel erg goed, es is erg stil. Ook heel fijn dat er een bescheiden piepje luid als koelkast te lang open staat.
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Loesje 17-09-2017

Prima koelkast!

Algemene score

10,0
Prima koelkast, ideaal dat hij een alarm geeft alsde deur per ongeluk open blijft staan. Groente en fruit blijft ook lang vers
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

wyntbeunk 10-09-2017
  • Product paar weken in bezit

super formaat koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super formaat koelkast, voldoende bergruimte voor de flessen fris, de groente en fruitlade werkt inderdaad, komkommer blijft zeker 2 weken goed.

Pluspunten

  • formaat
  • bergruimte frisdrank flessen
  • groente- en fruit lade
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bhaveman 06-09-2017

Schot in de roos

Algemene score

10,0
Wat een top apparaat, veel ruimte, logisch ingedeeld, goed en snel te koelen. Niks op aan te merken! De bediening en de automatisch sluitende deur maken het compleet!
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anneke 23-05-2017

Verrassend lang verse groente en fruit

Algemene score

10,0
Een hele fijne koelkast van Bosch. Erg ruim en goed in te delen. Groente en fruit blijven echt verrassend lang vers in het vita-fresh vak.
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer