Bosch KIR81SD30 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
319 liter inhoud
Uitvoering
kastmodel koelkast

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KIR81SD30 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Corine 23-08-2020

Ruimte, overzicht en verse groenten

Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

10,0
Veel ruimte, een prettige indeling en de Vita Fresh lade houdt de sla en andere groenten lekker vers en knapperig. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mzeebregts 09-08-2020

Koelkast bosch

Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

8,0
Lekker groot, overzichtelijk en helder. Maar ook in deze koelkast eigenlijk ook te weinig ruimte voor veel limonadeglazen. Die zijn soms te breed of te lang voor in de koelkast. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Suzanne 06-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg veel ruimte, fijne bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

9,0
Fijne grote koelkast, veel inhoud en veel ruimte in de lades. Gemakkelijk te bedienen en mooie uitstraling met de RVS afwerking van de glasplaatjes. Niet alleen koel, maar ook Cool!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ulker 27-07-2020

mijn liefde

Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

10,0
supper groot, houd goed vers en gebruikvriendlijk [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gerard 18-07-2020

prima goedwerkende koelkast

Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

10,0
goede kwaliteit met voldoende opruimmogelijkheden [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nora Ouwehand 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

8,0
Ruime, hoge, mooi afgewerkte koelkast, verlichting is goed verdeeld.
Wat handig is zijn de 2 ruime lade's voor groente en fruit.
Als je de koelkast opent wordt je blij. mooie uitstraling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marou 04-05-2020

Heerlijk veel ruimte

Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

10,0
Wat een ruimte in deze koelkast. Zeer tevreden en erg prettig dat je alles in kunt delen naar hoe je dit zelf praktisch vind. Zeker een aanrader [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ben 01-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk, goede indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

9,0
Ik heb deze koelkast gekocht voor de ruimte en indeling
Hij is erg overzichtelijk ingedeeld en door de variabel te plaatsen planken heel nuttig. Ook de uitschuif mechanismes werken perfect

Pluspunten

  • Ruimte
  • Variabele indeling

Minpunten

  • Licht gaat traag aan (moest iets bedenken )

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 29-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote koelkast. Energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

9,0
Fijne grote koelkast waar voldoende boodschappen in passen voor een groot gezin. Handig vind ik t.o.v. Mijn vorige koelkast de flessenliggers die nu niet op en neer door de koelkast rollen wanneer in de deur al pakken drinken/melk staan. Ook fijn zijn de grote groenteboxen.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Flessenhouder liggend

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 29-03-2020

super fijne grote koelkast

Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

10,0
Het is een grote koelkast. er zitten 2 groenteladen in. Bij ons één voor de groenten en één voor het bier. Erg handig is het wijnrek wat in de koelkast zit. Daarnaast kan je de ruimte zelf indelen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 24-03-2020

Top Koelkast

Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

10,0
Zeer veel ruimte. Goede indeling en praktisch in onderhoud. Mooi ook de diverse koelzones bij de groenteladen [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Pander 22-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

9,0
met z'n vijven zit een ijskast al snel vol, deze geeft meer dan genoeg ruimte.
Een fijne la voor groente, vis en vlees

Pluspunten

  • ruim
  • goede indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 17-03-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

fijne grote koelkast met een appart vers vak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

9,0
mooie fijne koelkast met een appart vers vak voor groente/fruit. Flessenrek is ook ideaal eb diverse legplanken kunnen naar voren worden gehaald.

Pluspunten

  • appart vers vak voor fruit/groente
  • apparte flessenrek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Franssen 12-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote koelkast met veel opberg mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

9,0
Het is een grote koelkast met veel opberg mogelijkheden, wat het fijn maakt. We hebben bewust voor een grote koelkast gekozen, en hij bevalt erg goed! Het flessenrek in het midden is ook erg fijn, zo kun je meer flessen kwijt, en de groente/fruit lades/bakken onderin zijn ook super handig. De enige verbetering naar mijn idee zou zijn dat de schapjes op de deur kant meer verstel mogelijkheden zouden moeten hebben, nu passen er in sommige schapjes net geen producten in. Verder prima koelkast waarmee ik heel tevreden ben!

Pluspunten

  • Grote koelkast
  • Veel opberg mogelijkheden
  • Flessenrek
  • Groente/fruit lades/bakken

Minpunten

  • Meer verstelmogelijkheden schapjes binnenkant deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Hoog 24-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ingebouwde Bosch koelkast

Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

10,0
Zeer mooie indeling voor verschillende groente, fruit, drank en voedingsmiddellen, stil en fijn licht, signaal als de koelkast te lang openstaat.

ronduit een goede aankoop

Pluspunten

  • fruitladen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 01-01-2020

Uistelende koeler

Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

10,0
Koel uitstekend maar wat een ruimte. Uitstekende keuze. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 27-11-2019

Ruime koelkast met veel comfort

Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

10,0
Ten opzichte van onze vorige tafelmodel koelkast biedt dit model een zee van ruimte. Ook koelt dit product zeer gelijkmatig, waardoor producten langer vers lijken te blijven. Wij zijn erg tevreden met de koelkast.

Enige minpuntje is dat de demping van de deur vrij strak lijkt, waardoor de deur soms niet helemaal sluit als je een te zacht zetje hebt gegeven. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

serie6 inbouwkoelkast 01-11-2019

Zeer goed

Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

10,0
de produkten blijven inderdaad dagen lager goed. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tops 15-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top(s) aankoop met lange garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

10,0
Een heerlijke ruime koelkast waar lekker veel eten in kan. Deze ruimte is ideaal voor de broodtrommels en drinken voor de drie kids, ook in de deur van de koelkast kun je veel kwijt. De LED verlichting is ook helder waardoor je alles goed kan overzien. De sluiting werkt perfect zodat de kinderen ook de koelkast zonder al te veel kracht kunnen openen. Kortom een koelkast die inhoudelijk goed is ingedeeld zodat overal wel iets kan worden neergelegd /gezet.

Pluspunten

  • Zeer ruim
  • Mooie afwerking
  • Makkelijk te bedienen
  • Praktische indeling

Minpunten

  • Helemaal geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 09-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote inbouwkoelkast, led licht, prima passend bij nieuwbouw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR81SD30

Algemene score

10,0
veel ruimte, grote hoge ruime inbouw koelkast. Geen/tot weinig geluid, mooi led-licht aan de binnenzijde.

Pluspunten

  • Led-licht
  • Geen tot weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews