Miele CVA 6405 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Aantal kopjes per keer
2
Type
espresso machine
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Miele CVA 6405 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Teunis 16-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design verder waardeloos

Geschreven voor: Miele CVA 6405

Algemene score

1,0
Meest slechte koffieapparaat wat we ooit gehad hebben. Je bent continu aan schoonmaken. Even een bakkie koffie nemen is er niet bij. Minimaal 10 minuten onderhoud per dag. Ingewikkelde demontage en allerlei meldingen wat gewoon niet klopt.

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • Duurt lang voor je cappuccino hebt
  • Veel onderhoud
  • Langzame werking
  • Slechte voorlichting bij aankoop

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

FenE 20-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ontevreden gebruiker

Geschreven voor: Miele CVA 6405

Algemene score

2,0
Apparaat aangeschaft, omdat we in ons vorige huis ook een Miele koffiemachine met vaste wateraansluiting hadden en dit ontzettend makkelijk was. Inmiddels heeft Miele enkele aanpassingen aan het app. uitgevoerd, waaardoor je het app. meer schoon moet maken en onderdelen moet demonteren. Bovendien zijn er geen RVS schroeven gebruikt, zodat roestvorming al zichtbaar is. Beslist geen verbeteringen, ten opzichte van de meerprijs als ik dit nu vergelijk met de koffiemachine van bv Siemens, die vrienden hebben.

Pluspunten

  • Vaste wateraansluiting

Minpunten

  • Vaak schoonmaken/ontkalken
  • Uitloop elke dag demonteren en schoonmaken
  • Geeft RVS schroeven gebruikt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
FenE 11-04-2018

Nadat Miele op 7 maart een modificatie heeft uitgevoerd, zijn wij weer tevreden gebruikers en voldoet dit apparaat weer aan onze wensen.

Reageer

mariette 18-10-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

koffiezet apparaat

Geschreven voor: Miele CVA 6405

Algemene score

3,0
Ik heb achteraf spijt dat ik deze heb aangeschaft, vooral met het maken van cappuccino veel problemen met melk opschuimen.
Vraagt veel onderhoud, meestal moet je eerst weer een handeling uitvoeren als je net zin hebt in een kopje koffie.
Geeft veel irritatie en wat ook irritant is dat er veel koffie verloren gaat als je weer eens problemen hebt. Echt spijt van deze aankoop verwacht je niet voor zo'n prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Goed
Onvoldoende

Reageer

Monique 30-08-2019
  • Product gekocht

Koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele CVA 6405

Algemene score

9,0
Heel lekkere koffie. Apparaat is in te stellen op verschillende sterkte en alle soorten koffie. Goed en makkelijk schoon te houden. Voor onderhoud krijg je meldingen. De koffieschuimer is erg makkelijk en maakt goed schuim

Pluspunten

  • Makkelijk in onderhoud
  • Heerlijke koffie.
  • Goed in te stellen

Minpunten

  • Melkleiding moet vaak worden gereinigd

Reageer

Teddy 19-03-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Tja, wat je al niet over hebt voor een lekker kopje koffie

Geschreven voor: Miele CVA 6405

Algemene score

6,0
Flink af gezien van vorig koffie apparaat van Miele, erg veel reparatiekosten. Maar het gehele rijtje apparatuur was al Miele, dus maar weer een Miele ertussen gezet. Apparaat heeft heel onduidelijke display, je moet er echt een lamp op zetten anders zie je niet wat voor koffie je zet. Ook is het apparaat er niet mooier op geworden, plaat waar kopje op staat krast heel erg, was vroeger anders en voorkant lijkt vuil door materiaal wat er gebruikt is. Ook bij laatste kopjes koffie voor schoonmaak, moet je nu steeds eerst op ok drukken voor dat je koffie kunt zetten. Al met al, weinig vooruit gang in de 10 jaar, het is juist achteruit gegaan in mijn ogen.

Pluspunten

  • Lekkere koffie

Minpunten

  • duur in onderhoud
  • zeer onduidelijk display

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Teddy 29-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

oogt goed

Geschreven voor: Miele CVA 6405

Algemene score

5,0
Gekocht zonder garantie van 10 jaar en eigenlijk altijd ellende gehad. Monteur toch minimaal
15 keer langs geweest. Het reinigen is heel gedoe, maar dat heb ik wel over voor een lekker kopje koffie, want de koffie is heerlijk. Maar als je bekijkt met de aankoopprijs en de reparaties wat een kopje koffie kost......., schandalig veel, veel te veel.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

J.J. Voornhout 29-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Goed bedienbare en schoonhoudend koffie apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele CVA 6405

Algemene score

9,0
Aangesloten op het waternet, je eigen sterkte onder je eigen naam.
Eenvoudig te bedienen, mooie machine!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Van Dam 17-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

CVA 6405

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele CVA 6405

Algemene score

8,0
Miele CVA 6405 is een prima koffiemachine met goede koffie, cappuccino, latte en espresso. Hij geeft zelf aan welk onderhoud nodig is en dit is goed uit te voeren. Nadeel is de glazen melkkan. Wanneer deze glazen pot is gebroken, kost een nieuwe pot € 99.90! Belachelijke prijs!! (Een vergelijkbare pot kost elders tussen de € 2,- en € 5,-.
Wie weet een goede vervanging?

Pluspunten

  • Prima koffie
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Glazen pot
  • Vrij veel meldingen op display
  • afdekplaat afvoerbak is niet van rvs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer