Siemens TE658209RW - Reviews

Specificaties
Aansluitwaarde
1500 watt
Netfrequentie
50/60 Hz
Type/soort
koffiezetter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 44 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TE658209RW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

CyberTiger 03-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een schoonheid

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

8,0
uitstekende keuze, het ziet er prachtig uit in de keuken. veel mogelijkheden. ik maak er ook lekkere warme chocomelk mee.

Pluspunten

  • mooi
  • lekkere koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul V 03-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fraai ogende machine met brede keus aan goed smakende koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Wij hebben diverse koffie volautomaten vergeleken ter vervanging van ons Nespresso apparaat. HIeruit kwam de Siemens EQ6 naar voren als favoriet. Dit in combinatie met een mooie Black Friday aanbieding maakte de koop snel rond. We hebben het apparaat nu een aantal weken en onze verwachtingen zijn overtroffen. Dit door de brede keuze aan koffie recepten, de goede bouwkwaliteit en last but not least alsook de smaak uiteraard.

Pluspunten

  • Brede keus aan koffie recepten
  • Aantrekkelijk uiterlijk
  • Goede bouwkwaliteit
  • Fraai uiterlijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

TeGekGebak.nl 02-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Chique en lekker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Deze automaat is een aanwinst. Maakt bijzonder lekkere koffie en heeft een heel gemakkelijke bediening. Echt een aanrader!!!

Pluspunten

  • Chique
  • Gemakkelijke bediening
  • Lekkere koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Teuniek 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Onze 10 jaar oude koffiemachine (EQ 7) was aan vervanging toe. Daar hebben we altijd met veel plezier gebruik van gemaakt. Wij drinken vooral cappuccino. De kwaliteit van het melkschuim én de eenvoud van de reiniging was voor ons belangrijk. Bij Siemens is dat zonder meer goed voor elkaar. Heel anders dan bijvoorbeeld machines van Jura waar we ook naar gekeken hebben. Daarvan vonden wij de kwaliteit van het melkschuim minder (dun) en het (dagelijkse) reinigingsproces veel omslachtiger. Kortom: gekozen voor de EQ 6 plus. Fijne innovatieve machine. Mooi om te zien hoe Siemens de afgelopen 10 jaar haar product verbeterd heeft. Een absolute aanrader!

Pluspunten

  • Kwaliteit cappuccino
  • tiptoetsselectie werkt perfect

Minpunten

  • iets groter waterreservoir zou fijn zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Donald 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille Machine , Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

8,0
Siemens staat bij mij bekend als kwaliteitsproduct , daarom hebben wij voor een Siemens gekozen
Het apparaat is gebruiksvriendelijk en er komt heerlijke koffie uit
Een aanrader

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Stil
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Lekbak snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

René 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk mijn Siemens espresso-machine gekocht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

8,0
Na 3 jaren zoeken uiteindelijk mijn Siemens espresso-machine gekocht. Prachtige vormgeving welke tot zijn recht komt in onze openkeuken. Lekkere koffie, met name Cappuccino, wat goed op temperatuur en met een voltreffelijke smaak wordt gezet. Na diverse merken en modellen te hebben gekeken kwam dit product voor mij sterk naar voren. Ik ben tevreden over deze aankoop. Eigenlijk had ik dit veel eerder moeten kopen

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • prima temperatuur
  • goede smaak

Minpunten

  • heb ik nog niet bemerkt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
super makkelijk te bedienen en de koffie is goed warm
enige wat soms tegen zit is dat het waterfilter gaat drijven omdat het lucht niet makkelijk verdwijnt.

Minpunten

  • waterfilter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 28-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffiemachine Siemens EQ 6 plus S 800

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
hele mooie en gebruiksvriendelijke koffiemachine. Goede duidelijke display. Veel opties qua koffie mogelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kramerski 27-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Ter vervanging van mijn vorige EQ.6 ontving ik vandaag de nieuwe versie. Wat een verschil in 10 jaar tijd. Vormgeving is prachtig en menu werkt intuïtief. Ook het geluid is een stuk minder dan de vorige versie. Ben er blij mee.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Veel minder geluid dan vorige EQ.6

Minpunten

  • nog niets gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 27-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gebruikersgemak en mogelijkheden

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Wat een gebruikersgemak van deze machine met veel mogelijkheden voor persoonlijke keuzes.
Verder is de machine erg stil tijdens gebruik.

Pluspunten

  • hete koffie
  • keuzes die persoonlijk gemaakt kunnen worden
  • simpel schoonmaak programma
  • stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruth 26-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi om te zien en eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Hiervoor 7 jaar een Jura gehad. De Siemens die we nu gekocht hebben doet er zeker niet onder! En zeker niet met zo'n prijs. Na eerst even uitzoeken wat de beste malingsgraad is (niet te zuur en niet te bitter) een heerlijk bakje flat white gedronken. Voor ons was de watertemperatuur belangrijk en het melkschuim. Goed warm en luchtig schuim. Verder; Eenvoudige en snelle bediening, makkelijk in onderhoud en het belangrijkste lekkere koffie! Elke keer koffie drinken is nu een feestje.

Pluspunten

  • Luchtige melkschuim
  • Hete koffie
  • Tiptoetsen
  • Vele soorten koffie specialiteiten
  • Melk toevoer word goed gereinigd dmv stoom

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Froukje 26-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk gebruik scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Ik vind het een zeer gebruiksvriendelijk apparaat. Duidelijk scherm met veel keuze qua sterkte, ml en wel of niet met melk. Daarnaast vind ik het fijn dat er voor en na gebruik een automatische reiniging plaats vind. Ook het rietje voor de melk word doorspoelt en schoon gestoomd. Pak melk kan weer fijn in de koelkast.
Nu nog uitvinden welke bonen het lekkerst zijn. Lawaai valt erg mee.
Pittige prijs maar niet onredelijk. Al met al blij mee.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lekker koffie altijd vers 25-11-2019

Koffie zoals het behoort te zijn voor een ieder

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Koffie van deze machine is erg lekker en voldoet aan ieders wens. Makkelijkke bediening via een duidelkijk display en eenvoudige reinigiging na maken van een overheerlijke cappaccino. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

M.Wetzels 23-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens 650 Espresso machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Super goed apparaat en lekkere koffie en genoeg keuzes. Makkelijk te bedienen en makkelijk schoonmaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lieertje 22-11-2019

Uitstekende espresso apparaat !

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Nul seconde spijt van deze aankoop, prijs / kwaliteit is erg goed. Verschillende soorten koffie uit een apparaat, die je op je wenken bedient. Vooral de cappuccino ( mijn favoriet) is erg goed. Geluid productie is minimaal , dit word ook als zeer prettig ervaren.

Voor snel, warm ,en lekkere koffie is dit apparaat echt een uitkomst. Een dikke aanrader. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

piet 22-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvfriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Lekker hete koffie en vele instelmogelijkheden. Prijs kwaliteitsverhouding is prima, eenvoudig schoon te maken

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 21-11-2019

Prima apparaat

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Prima apparaat, maar t licht is wat minder verder had ik graag wat meer favorieten gezien.
Koffie is goed warm en smaakt perfect [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Eric 19-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
We wilden weer een bonen koffiemachine met een goede cappuccino machine met 1 druk op de knop. Stil in gebruik en heerlijke koffie

Pluspunten

  • mooi design
  • heerlijke koffie

Minpunten

  • investering in aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hofje1973 17-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideaal apparaat, makkelijk in gebruik en onderhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Wij houden van een heerlijk kopje koffie waardoor wij in de verleiding waren gekomen om een zeer duur apparaat aan te schaffen, echt een barista machine! Na 2 dagen tot de conclusie gekomen dat wij geen barista machine mensen zijn! De machine terug gebracht wat een geen enkel probleem was (bedankt Media Markt Den Bosch) en onszelf goed laten adviseren door een zeer deskundige verkoper en tot de conclusie gekomen dat dit type van Siemens het beste bij ons past. Het biedt gemak en geeft ons een heerlijk kopje koffie en dat is precies wat wij nodig hebben. Dit type is het "stilste" type van Siemens en wij zijn enorm te tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernadette 16-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader:

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat. We hebben hem nog maar net, maar hij is mooi, heerlijke verschillende mogelijkheden. En niet te vergeten: Het pijpje voor de melk is super gemakkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews