Siemens TE658209RW zwart - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 225 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TE658209RW zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wibo 24-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke luxe koffie vrij eenvoudig te zetten!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW zwart

Algemene score

9,0
We waren opzoek naar een koffiezetapparaat waar verse bonen gemalen worden en melk toegevoegd kan worden rechtstreeks uit het melkpak. Met één druk op de knop kwam er een heerlijke cappuccino uit.
Aan het begin is het nog even beproeven welke sterkte en hoeveelheid melk het lekkerst is. Maar dit is vrij eenvoudig aan te passen. Zelfs personal button is in te stellen als je altijd dezelfde verhouding wilt.

Pluspunten

  • Melkslang
  • Simpele bediening
  • Uitgebreid instellingen menu
  • Mooi design

Minpunten

  • Lekbakje snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**f@g**l.com 04-11-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

drukgroep moeilijk reinigen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW zwart

Algemene score

8,0
Wij zijn erg tevreden over de koffie die dit apparaat zet. Maar..........elke week de drukgroep schoonmaken is een crime. Overal zit koffieprut. Maar dan ook echt overal. Andere bonen geprobeerd, want er werd gezegd dat de bonen te vet waren. Dat blijkt dus niet het geval te zijn want de drukgroep zit nog steeds vol. Als je denkt dat het schoon is en je tikt er zachtjes tegenaan valt er toch weer wat prut uit. Dit vinden wij jammer want voor de rest zijn we erg tevreden over de machine.

Pluspunten

  • lekkere koffie, latte, etc
  • weinig geluid

Minpunten

  • drukgroep moeilijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

c**s@g**l.com 26-10-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

genieten van je warme drankje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW zwart

Algemene score

10,0
wij maken alles met dit apparaat de waterkoker is de deur uit 1 machiene staat er weer maken van koffie tot warme chocomelk tot warmen melk thee mee we kunnen niet meer zonder echt een aanrader

Pluspunten

  • je hebt geen ander apparaat meer nodig
  • is heerlijk koffie
  • en stuk goedkoper zij wij uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**0@g**l.com 29-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Niet tevreden over deze Siemens koffiemachine EQ 6 plus s800

Geschreven voor: Siemens TE658209RW zwart

Algemene score

8,0
Sinds 8 maanden in het bezit van deze Siemens koffiemachine EQ.6 plus s 800
Prima koffiemachine alleen één nadeel.!!
Machine moet vaak (1x per week ) ontkalkt worden.!!
Ik lees alleen lovende woorden over deze machine…..
Ik vraag mij af of ik de enigste ben met deze klacht van vaak ontkalken

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende
Edsol 19-01-2023

Hallo, ik zie uw review staan, maar zijn de instellingen wel goed van de waterhardheid?

Stel de waterhardheid in
- Haal de teststrip uit de verpakking en houd deze kort in een glas met water.
- Wacht vervolgens 1 minuut.
- Na 1 minuut lees je het resultaat af. Het aantal rode vakjes geeft de waterhardheid aan.
- Druk op 'menu' en ga met de pijltjestoetsen naar 'waterhardheid'.
- Druk op 'ok' om dit te bevestigen.
- Selecteer met de pijltjestoetsen de juiste waterhardheid.
- Druk op 'ok' om dit te bevestigen.

Mocht u het probleem toch houden, dan adviseer ik u de machine na te laten kijken.

Succes!

Reageer

Steven 11-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW zwart

Algemene score

10,0
Apparaat ziet er netjes uit. Erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk menu. Betere opgeschuimde melk door hoge bar. Verder makkelijk schoon te maken!

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Overzichtelijk menu
  • Gebruiksvriendelijk
  • Strak design
  • Ruime keuze aan verschillende koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul Klaassen (Cafe Genestho) 03-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW zwart

Algemene score

9,0
Een geweldig apparaat, erg gebruiksvriendelijk. En overheerlijke koffies.
Een echte aanrader, zowel voor thuis als bedrijfsmatig (Kantoor, café enz..)

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • makkelijk in onderhoud
  • goede kwaliteit producten die er uit komen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan-Willem 29-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Beter is er niet!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW zwart

Algemene score

10,0
Eenvoudige installatie en bediening, heel veel opties in het op smaak brengen van de verschillende dranken. Zorg voor goeie koffie, 100% Arabica en "Crema"!

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Reinigen
  • Opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van t Oever 28-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens EQ6 Plus s 800

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW zwart

Algemene score

9,0
Zeer makkelijk te bedienen , reinigen is makkelijk mijn andere Siemens was 10 jaar oud een was aan vervangen toe dit had ik ieder moeten vervangen want de koffie is echt lekker + vele meer keus top apparaat

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Reinigen makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 26-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW zwart

Algemene score

10,0
Wij hebben dit apparaat net in ons bezit. Echt een super mooie machine met alle luxe die ik graag wilde. Alle verschillende soorten koffie kan je maken super gewoon.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Mooie uitstraling
  • Heerlijke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berlo 24-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie espessomachine met ontelbare mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW zwart

Algemene score

9,0
Maakt weinig geluid tijdens het produceren van een drankje.vele diversiteiten wat betreft soort,sterkte en hoeveelheid. Met melkopschuimer die echt n mooi schuimlaagje geeft.

Pluspunten

  • Vele soorten, sterktes en hoeveelheid
  • Goede melkopschuimer
  • Automatische reiniging/spoeling na gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Larssander 10-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact van design,groot in smaak

Geschreven voor: Siemens TE658209RW zwart

Algemene score

10,0
Zoals de titel al zegt, compact van design,groot van smaak,want zo smaakt de koffie zoals die bedoeld moet zijn.
Na jarenlang een normale koffiezetapparaat te hebben gebruikt,ben ik sinds een week in het bezit van deze prachtige bonen apparaat. Ik wist niet wat ik proefde en wat ik jarenlang eigenlijk gemist heb. Ook de keuzes die in het menu staan van espresso tot latte macchiato. Dit is echt een prachtprodukt.
Qua geluid wat het apparaat maakt bij het malen van de bonen,kun je wel in het niet zetten,je hoort het wel,maar dat is niet hard en storend.

Tja wat moet ik nog meer zeggen,ik denk niet teveel,want dan verklap ik te veel.
Het is dubbel en dwars je geld waard als je echt van lekkere koffie houd.

Pluspunten

  • Veel soorten smaken waar je uit kan kiezen
  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk in onderhoud
  • Goede hete koffie
  • Vrij stil apparaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 27-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiecorner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW zwart

Algemene score

9,0
Van een prachtig bord kan je niet eten maar dit koffieapparaat heeft zowel zijn uiterlijk als zijn innerlijk mee. Heerlijke koffie en een aanwinst in mijn keuken. Ik zeg doen.....

Pluspunten

  • Uiterlijk,
  • Heerlijke koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mathijs 25-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Extreem makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW zwart

Algemene score

9,0
Fijn apparaat. Extreem makkelijk te bedienen en schoon te houden. Geeft heerlijk koffie(-specialiteiten). Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Brian 1979 24-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW zwart

Algemene score

10,0
Super mooi product met een goede bediening waarmee je veel functies kunt verzetten en lekkere producten uit komt.

Pluspunten

  • Design
  • Makkelijke bediening
  • Heerlijke koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 22-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW zwart

Algemene score

10,0
Had eerst een piston machine ,maar wou graag voor het gemak gaan en kwam uit op deze en bevalt uitstekend

Pluspunten

  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joost 15-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goddelijke cappucino

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW zwart

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat, heerlijke koffie, gemakkelijk in gebruik, stil, value for money. Na onze Delonghi erg blij met deze machine.

Pluspunten

  • Geweldige foam
  • Warme koffie

Minpunten

  • Lekbak kan groter
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ricardo 13-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De alles kunnen van Siemens!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW zwart

Algemene score

10,0
Deze machine gekocht en voldoet boven onze verwachtingen! Een echte alles kunnen voor elke koffie drinker. De machine is erg stil vergeleken met andere machines. Makkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken. Het touchscreen display is erg overzichtelijk en makkelijk in bediening heel modern! Conclusie super tevreden met deze machine die zeker zijn geld waard is!

Pluspunten

  • Modern
  • Zeker niet veel lawaai
  • Alles kunner

Minpunten

  • Nog niet ondervonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Smeets 10-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens EQ6 S800

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW zwart

Algemene score

10,0
Een heel uitgebreide koffiemachine. Alles is persoonlijk in te stellen van hoeveelheid koffie per kop en per soort. Er is bovendien ook nog de mogelijkheid om 2 favorieten in te stellen, zodat na instelling met 1 druk op de knop je ideale koffie gezet wordt. Het reinigen van het apparaat gaat ook volledig automatisch. Het gebruik van de waterfilters zorgt er voor dat aroma's van de vers gebrande koffiebonen nog meer tot zijn recht komen. De maling van de koffiebonen is ook naar persoonlijke smaak in te stellen. Maar wat voor mij heel erg belangrijk was is dat de temperatuur van de koffie in te stellen is.

Pluspunten

  • de hoeveelheid soorten koffie die te maken zijn
  • gebruik van zowel koffiebonen als gemalen koffie
  • koffie temperatuur die instelbaar is
  • de maling van de bonen die is in te stellen
  • gebruik van extra waterfilter voor de smaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Raveling 28-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Espresso machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW zwart

Algemene score

10,0
Het is een mooi apparaat met vele mogelijkheden. eenvoudig in gebruik. De eerste dagen is het even stoeien, hoe wil je de koffie, sterker, minder sterk

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • lekkere koffie

Minpunten

  • Voor mij waterreservoir links.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Souad 19-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige espressomachine

Geschreven voor: Siemens TE658209RW zwart

Algemene score

8,0
Geweldige espressomachine. Maakt hele lekkere koffie. Voor ieder wat wils. Koffie en melkproducten zijn goed heet op max. De melkschuim die het produceert is nog beter van kwaliteit dan bij de plaatselijke koffietent. Mijn favoriet is de Flatwhite. Daarnaast is hygiëne ook niet onbelangrijk. Deze machine spoelt na iedere zetbeurt en reinigt het melksysteem automatisch. Al met al een topmachine.

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Melkproducten
  • Flatwhite
  • onderhoud & Hygiëne

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews