Siemens TE658209RW - Reviews

Best Reviewed aug 2020 Siemens TE658209RW
Best Reviewed - augustus 2020
Specificaties
Koffie soort(en)
cappuccino, heet water, latte macchiato, thee, koffie verkeerd
Aansluitwaarde
1500 watt
Netfrequentie
50/60 Hz

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 207 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TE658209RW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cuno 11-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk genieten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Wij zijn begonnen met een Rancilo piston machine waarna de Saeco incanto, toen zijn we over gestapt op Siemens deze heeft net als de voorgangers 40K kopjes koffie gezet heerlijk, toen de laatste Siemens overleed hebben we de Philips 2200 gekocht maar deze machine kon niet op tegen de betere machines en binnen het half jaar hebben we deze weer verkocht en zijn uiteindelijk na goed onderzoek uitgekomen op de Siemens EQ6 Plus S800, en wat een machine is dit. Ik zelf dronk nooit met melk maar mijn vrouw drinkt graag en Latte of cappuccino. Ik had mijn bedenkingen bij een koffiemachine die ook met melk werkt maar ik moet zeggen ik ben helemaal om, zelfs ik drink nu af en toe een espresso macchiato en het is heerlijk voor de afwisseling. Wat heeft ons doen kiezen voor deze net iets duurdere Siemens EQ6. ten eerste de hogere pompdruk en het betere leidingwerk, tevens kan deze machine probleemloos 2 cappuccino's op het zelfde moment zetten en dit is wel zo makkelijk als er vrienden zijn die de machine ook eens willen proberen. Het scherm is goed en duidelijk, de bediening is makkelijk en een kind kan de was doen. ook het schoonmaken van de machine is niet veel werk en je kan merken dat de ontwerpers hier rekening me gehouden hebben, dit merk je doordat er geen scherpe of uitstekende delen zijn en je kan de uitlekbak makkelijk met een doekje na doen zonder tussen richeltjes te hoeven prutsen. ook de zet-unit is eenvoudig schoonmaken goed afspoelen en weer laten uitlekken. de schoonmaak programma's zijn tevens makkelijk ook voor het naspoelen van de melkresten in het systeem. Ik denk na een aantal vol-automaten dat wij best al enige ervaring met dit soort machines hebben en werkelijk ik vindt het een top machine, het best veel geld voor een koffiemachine maar deze is het zeker waard. Een aanrader.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Geweldig design
  • 2 cappuccino's op het zelfde moment
  • kinderlijk eenvoudige bediening

Minpunten

  • waterreservoir is lang, soms lastig met vullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fonbeat 29-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top Koffie

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
De beoordelingen op internet zijn juist. Geweldig apparaat wat heel gebruiksvriendelijk is. Me mijn instelling krijg ik precies de koffie die ik wil. Geweldig dus. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Groot water resevoir.
  • De EQ6 plus 800 neemt weinig ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam.Balduk 24-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie varianten en makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Automatische reiniging, instelbare koffiesterkte + temperatuur, mooi design en het prettige geluidsniveau.

Pluspunten

  • Design
  • Geluidsnieau
  • Instelbare koffiesterkte+ temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie display ziet er luxe uit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Een fijn heel makkelijk te bedienen koffiemachine.
Ook zonder veel lawaai maalt hij de bonen. Er is veel keuze aan koffie mogelijkheden.
Echt een goede keuze met heerlijke koffie !

Pluspunten

  • Mooi strak apparaat
  • Maakt weinig lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 23-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Even wennen, even zoeken en dan heb je goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

8,0
Ons vorige Siemens (EQ3) espressoapparaat begaf het na 20.000 kopjes. Die beviel en dus een opgeschaalde versie aangeschaft. Was even wennen qua instellingen, maar ook qua snelheid (ietwat traag) en we zijn ook met de bonen opnieuw aan het experimenteren geslagen om de juiste smaak, aroma en sterkte espresso en cappuccino te vinden, maar zijn daarin geslaagd en genieten nu van de koffie (alle variaties) en het zicht op een mooi apparaat in de keuken.

Pluspunten

  • goede koffie (alle soorten)
  • mooi ontwerp
  • solide apparaat

Minpunten

  • ietwat traag
  • malen maakt veel herrie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Borrie 22-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top bakkie koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Mooi design, stil en snel. Heerlijke koffie op eigen smaak aan te passen in sterkte. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Design
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Souad 19-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige espressomachine

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

8,0
Geweldige espressomachine. Maakt hele lekkere koffie. Voor ieder wat wils. Koffie en melkproducten zijn goed heet op max. De melkschuim die het produceert is nog beter van kwaliteit dan bij de plaatselijke koffietent. Mijn favoriet is de Flatwhite. Daarnaast is hygiëne ook niet onbelangrijk. Deze machine spoelt na iedere zetbeurt en reinigt het melksysteem automatisch. Al met al een topmachine.

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Melkproducten
  • Flatwhite
  • onderhoud & Hygiëne

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan 19-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Dit apparaat is heel gebruiksvriendelijk. Voorheen had ik dolce gusto en nespresso, maar niets gaat boven vers gemalen koffie... Het is ook handig dat dit apparaat zelfreinigend is.

Pluspunten

  • mooi design
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jp 17-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

overzichtelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
fijne machine en makkelijk te bedienen alles gewoon met tip toetsen dus geen moeilijke instellingen en alles op ieder zijn eigen voorkeur in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Inge 13-01-2021

Fantastisch apparaat

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een espresso automaat die aan al onze verwachtingen voldoet. Vele koffievarianten mogelijk en de losse kan voor de melk is erg handig en makkelijk schoon te maken.
Kortom een echte aanrader!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mario 13-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Heerlijke koffie uit een erg mooie blikvanger! Lang getwijfeld maar blij dat we voor dit apparaat van Siemens hebben gekozen! Een genot om samen een lekker bakkie koffie/latte/capucino te drinken, we kunnen het iedereen aanraden!

Pluspunten

  • Erg mooi design
  • Stille machine
  • Lekkere koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luc 13-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Wat een geweldig apparaat, het ziet er ontzettend mooi uit en de opties zijn zeer uitgebreid, van waterhardheid tot melkschuimopties, van het instellen van je eigen profiel, tot het instellen van de bonenmaling, het is gewoon een topapparaat! Ook het spoelprogramma is hardstikke handig! wij bevelen dit apparaat zeker aan!

Pluspunten

  • Mooi
  • Doet zijn werk uitstekend
  • Ontzettend veel opties in te stellen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 13-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
De EQ6 is een fantastische machine en een lust voor oog in onze keuken. Daarnaast zet deze machine een fantastisch assortiment aan heerlijke koffie. Ik ben er zeer blij mee.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel keuze mogelijkheid

Minpunten

  • Niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scheepers 12-01-2021

Top apparaat

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ruime keuze uit warme dranken..temperatuur instelbaar. Koffie is ook echt heet, schuimt goed op. Makkelijk bedienbaar en schoonhouden gaat prima. Mooie uitstraling apparaat. Kortom zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Fam. Talens 12-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
De koffie is heerlijk en het is een mooi apparaat op het aanrecht. Zeer gebruiksvriendelijk! Handig dat we ook via een apart luikje decafé kunnen zetten. We krijgen ook van het bezoek veel positieve berichten over de smaak van de koffie. Mooie prijs in verhouding tot de kwaliteit.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Smaak
  • Redelijk stil
  • Mooi

Minpunten

  • Lekbak moet vaak geleegd worden
  • Waterreservoir iets aan de kleine kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

robert 11-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fijne machine

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

8,0
vooraf goed gekeken naar alle opties en mogelijkheden van diverse machines en merken.
Siemens kwam er goed uit, prijs kwaliteit is goed
anderhalve maand in gebruik prima koffie, onderhoud is simpel
tevreden over dit produkt

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • makkelijk in onderhoud
  • mooie machine

Minpunten

  • inhoud waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marloes 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens EQ 6 plus s800

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Wat een mooi design heeft dit apparaat. Niet al te groot voor op het aanrecht.
Super makkelijk in gebruik, door een heel overzichtelijk display.
De machine maakt niet veel geluid tijdens het koffiezetten.
En de melkbeker is ook heel handig in gebruik. Je verspilt op deze manier geen melk.

Pluspunten

  • Overzichtelijk display
  • Melkbeker
  • voorkeur in te stellen dmv sterkte aan te passen
  • Lekbak makkelijk te reinigen

Minpunten

  • De prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mjjm vd Heuvel 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ongelooflijk lekker koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Mijn favoriete koffie is latte machiatto, als ik hem drinkt dan voel ik me in de zevende hemel.
Mijn vrouw vind cappuccino overheerlijk.

Pluspunten

  • Zeer goeie smaak
  • Heel duidelijk gebruiksaanwijzing
  • Alles is perfect

Minpunten

  • Totaal niks...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 08-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Ik raad iedereen een siemens koffiezetapparaat aan, mooi design, goede kwaliteit, makkelijk schoon te houden en te maken door de reinigingsfuncties en de veelzijdige keus van de koffies! Voor ieder wat wils.

Pluspunten

  • Veel keus
  • Warm
  • Makkelijk door touchscreen

Minpunten

  • Lekbak had iets groter gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos 06-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Perfecte koffiemachine, makkelijk in onderhoud, redelijk geruisloos , prima cappuccino en espresso. Al met al een fijne koffiemachine voor de koffie liefhebber

Pluspunten

  • Eenvoud van bereiden
  • Perfecte cappucino
  • Schoonmaken
  • Kwalitatief goed

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews