Siemens TE658209RW - Reviews

Specificaties
Aansluitwaarde
1500 watt
Netfrequentie
50/60 Hz
Type/soort
koffiezetter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 52 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TE658209RW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter Hoge 11-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig mooie, stille en veelzijdige koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Mooi compact degelijk apparaat. Stil in gebruik. Inclusief thermostatische melkkan waarin de melk lang koel blijft.
Het belangrijkste: heerlijke kopjes koffie in allerlei variaties. Echt een topper!

Pluspunten

  • Mooi, compact, stil en degelijk
  • Heerlijke koffie
  • Goed heet water voor kopje thee

Minpunten

  • Beetje klein waterreservoir
  • Aardig aan de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 10-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte volautomatische espresso machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Na lang wikken en wegen besloten tot de aanschaf van deze Siemens volautomaat. Doorslaggevend voor de keuze zijn: eenvoudig onderhoud, externe melktoevoer, uitgebreide koffie keuzes, mogelijkheid om twee melk producten gelijktijdig te bereiden (hoge druk 19bar), intuïtieve bediening (touchscreen) en natuurlijk perfecte koffie.
Resultaat mag er zijn. Lekkere koffie, juiste temperatuur, mooie dikke schuimlaag op de cappuccino. Als toegift wordt er een standaard melk isoleerkan bijgeleverd. Prijstechnisch gezien is de machine prettig geprijsd en geeft Siemens een bonus in de vorm van Cashback.
Enige kritische noot is het relatief traditionele design. Concurrent Jura levert in o.a. wit pianolak een mooier resultaat, echter kosten vergelijkbare Koffieresultaten bij Jura minimaal een dubbele investering.

Pluspunten

  • Intuïtieve bediening
  • Eenvoudig onderhoud
  • 2melkproducten tegelijkertijd
  • Externe melk toevoer
  • Perfecte koffie

Minpunten

  • Traditioneel design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Koffie genieter 10-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk overzicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Ik heb deze Siemens gekocht omdat je de verse bonen ruikt als je hem aanzet. En hij maakt echt lekkere koffie en is gemakkelijk in de bediening.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • handige bediening

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paul 10-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke cappucino

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Na veel machines bekeken te hebben en ook uitgeprobeerd, vond ik dit de beste keuze. Snel heerlijke koffie en varianten, makkelijke bediening en ook makkelijke aanpassingen wat betreft recept van de diverse koffie varianten.

Pluspunten

  • snelle bereiding
  • makkelijke bediening
  • heerlijke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 09-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Heb al jaren lang een bonenmachine, maar deze is qua bediening en ook koffie smaak van grote klasse.
het apparaat is geruisloos (voor een bonenmaler) en ook onderhoudsvriendelijk.

Is een aanrader voor elke koffieliefhebber

Pluspunten

  • mooi design
  • onderhoudsvriendelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roald 08-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkerrrrre koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
na jarenlang senseo te hebben gedronken werd het tijd voor een 'echte' koffie. Met deze aankoop zetten we elke dag een heerlijke bak koffie, cappuccino of andere lekkernij. Geen moment spijt van deze aankoop.

Pluspunten

  • Diversiteit
  • groot waterreservoir
  • 2 kopjes tegelijk

Minpunten

  • opvangreservoir snel vol

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Henry 07-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer makkelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

8,0
ik wilde een apparaat dat automatisch 2 keer een cappuccino kon maken en dit is het apparaat, zeer makkelijk in te stellen en je favoriete koffie instellingen opslaan.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit verhouding klopt
  • makkelijk in te stellen
  • niet te groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Guus 06-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezet machine siemens.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit is in overeenstemming met het gekochte artikel ,eenvoudige bediening,makkelijk in onderhoud,

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

CyberTiger 03-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een schoonheid

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

8,0
uitstekende keuze, het ziet er prachtig uit in de keuken. veel mogelijkheden. ik maak er ook lekkere warme chocomelk mee.

Pluspunten

  • mooi
  • lekkere koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul V 03-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fraai ogende machine met brede keus aan goed smakende koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Wij hebben diverse koffie volautomaten vergeleken ter vervanging van ons Nespresso apparaat. HIeruit kwam de Siemens EQ6 naar voren als favoriet. Dit in combinatie met een mooie Black Friday aanbieding maakte de koop snel rond. We hebben het apparaat nu een aantal weken en onze verwachtingen zijn overtroffen. Dit door de brede keuze aan koffie recepten, de goede bouwkwaliteit en last but not least alsook de smaak uiteraard.

Pluspunten

  • Brede keus aan koffie recepten
  • Aantrekkelijk uiterlijk
  • Goede bouwkwaliteit
  • Fraai uiterlijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

TeGekGebak.nl 02-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Chique en lekker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Deze automaat is een aanwinst. Maakt bijzonder lekkere koffie en heeft een heel gemakkelijke bediening. Echt een aanrader!!!

Pluspunten

  • Chique
  • Gemakkelijke bediening
  • Lekkere koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MWetzels 30-11-2019

Goed

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen en genoeg koffie keuzes [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Teuniek 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Onze 10 jaar oude koffiemachine (EQ 7) was aan vervanging toe. Daar hebben we altijd met veel plezier gebruik van gemaakt. Wij drinken vooral cappuccino. De kwaliteit van het melkschuim én de eenvoud van de reiniging was voor ons belangrijk. Bij Siemens is dat zonder meer goed voor elkaar. Heel anders dan bijvoorbeeld machines van Jura waar we ook naar gekeken hebben. Daarvan vonden wij de kwaliteit van het melkschuim minder (dun) en het (dagelijkse) reinigingsproces veel omslachtiger. Kortom: gekozen voor de EQ 6 plus. Fijne innovatieve machine. Mooi om te zien hoe Siemens de afgelopen 10 jaar haar product verbeterd heeft. Een absolute aanrader!

Pluspunten

  • Kwaliteit cappuccino
  • tiptoetsselectie werkt perfect

Minpunten

  • iets groter waterreservoir zou fijn zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Donald 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille Machine , Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

8,0
Siemens staat bij mij bekend als kwaliteitsproduct , daarom hebben wij voor een Siemens gekozen
Het apparaat is gebruiksvriendelijk en er komt heerlijke koffie uit
Een aanrader

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Stil
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Lekbak snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

René 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk mijn Siemens espresso-machine gekocht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

8,0
Na 3 jaren zoeken uiteindelijk mijn Siemens espresso-machine gekocht. Prachtige vormgeving welke tot zijn recht komt in onze openkeuken. Lekkere koffie, met name Cappuccino, wat goed op temperatuur en met een voltreffelijke smaak wordt gezet. Na diverse merken en modellen te hebben gekeken kwam dit product voor mij sterk naar voren. Ik ben tevreden over deze aankoop. Eigenlijk had ik dit veel eerder moeten kopen

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • prima temperatuur
  • goede smaak

Minpunten

  • heb ik nog niet bemerkt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
super makkelijk te bedienen en de koffie is goed warm
enige wat soms tegen zit is dat het waterfilter gaat drijven omdat het lucht niet makkelijk verdwijnt.

Minpunten

  • waterfilter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 28-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffiemachine Siemens EQ 6 plus S 800

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
hele mooie en gebruiksvriendelijke koffiemachine. Goede duidelijke display. Veel opties qua koffie mogelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kramerski 27-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Ter vervanging van mijn vorige EQ.6 ontving ik vandaag de nieuwe versie. Wat een verschil in 10 jaar tijd. Vormgeving is prachtig en menu werkt intuïtief. Ook het geluid is een stuk minder dan de vorige versie. Ben er blij mee.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Veel minder geluid dan vorige EQ.6

Minpunten

  • nog niets gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 27-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gebruikersgemak en mogelijkheden

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Wat een gebruikersgemak van deze machine met veel mogelijkheden voor persoonlijke keuzes.
Verder is de machine erg stil tijdens gebruik.

Pluspunten

  • hete koffie
  • keuzes die persoonlijk gemaakt kunnen worden
  • simpel schoonmaak programma
  • stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruth 26-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi om te zien en eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Hiervoor 7 jaar een Jura gehad. De Siemens die we nu gekocht hebben doet er zeker niet onder! En zeker niet met zo'n prijs. Na eerst even uitzoeken wat de beste malingsgraad is (niet te zuur en niet te bitter) een heerlijk bakje flat white gedronken. Voor ons was de watertemperatuur belangrijk en het melkschuim. Goed warm en luchtig schuim. Verder; Eenvoudige en snelle bediening, makkelijk in onderhoud en het belangrijkste lekkere koffie! Elke keer koffie drinken is nu een feestje.

Pluspunten

  • Luchtige melkschuim
  • Hete koffie
  • Tiptoetsen
  • Vele soorten koffie specialiteiten
  • Melk toevoer word goed gereinigd dmv stoom

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews