Siemens TE658209RW - Reviews

Specificaties
Aansluitwaarde
1500 watt
Netfrequentie
50/60 Hz
Type/soort
koffiezetter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TE658209RW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bernadette 16-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader:

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat. We hebben hem nog maar net, maar hij is mooi, heerlijke verschillende mogelijkheden. En niet te vergeten: Het pijpje voor de melk is super gemakkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cas 15-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische kop koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Ik kocht gisteren dit fantastische koffie apparaat en ben direct enthousiast.
Gemakkelijke installatie, eenvoudige bediening, grote keuzemogelijkheden en vooral een "prima" kopje koffie.
Dit prima kopje koffie komt natuurlijk ook mede door mijn voorkeur koffiemerk LAVAZZA ORO maar dat terzijde.....

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Nous 14-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie, eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Zochten naar een goed koffiezetapparaat voor een schappelijk prijs. al jaren bekend met Siemens en 1+1 = ....

Pluspunten

  • Veel keuzemogelijkheden
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • waterreservoir afvoer snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Noordstra 14-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Makkelijk snelle koffie!

Apperaat is wat aan de prijzige kant maar is het meer dan waard, gewoon snel makkelijk goeie koffie op de manier zoals je het zelf wil! er valt van alles aan te passen dus voor iedereen zijn perfecte koffie

Na jaren van potten koffie zetten in mijn super goedkope koffiezet apparaat en een lange zoektocht verder is dit zeker weten de beste koop!

Pluspunten

  • Touchscreen
  • Groot water resevoir
  • Melk resevoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 12-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk groot display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

8,0
Apparaat pas aangekocht het voldoed aan de eisen zoals besproken met de verkoopster lekkere koffie simpele bediening makkelijk in onderhoud prima keuze gemaakt

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Makkelijk schoon te houden
  • Mooie uitstraling apparaat

Minpunten

  • Tot nu toe nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dorean 10-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijke koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Mooie mat zwart machine, strakke vormgeving . Met veel mogelijkheden , voor ieder wat wils. Past perfect in onze nieuwe keuken . Gebruiksvriendelijk, makkelijk in te stellen. Super goede aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique Klein 09-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit makkelijk uit elkaar te halen dus goed reinigbaar. Het apparaat is super stil, geeft een mooie stevige melkschuim en is makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Stil
  • Stevig melkschuim

Minpunten

  • Mag van mij iets heter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.te Dortshorst 07-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffie machine EQ. 6 plus s 800

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
wat een fijne machine koffie goed heet onderhoud (schoon houden en zelf reinigen van de machine ) gaat zeer goed en makkelijk meer dan genoeg keuze aan koffie en sterkte daar van

Pluspunten

  • lekkere hete koffie
  • veel keuze
  • makkelijke bediening overzichtelijk
  • mooie uitstraling

Minpunten

  • waterbakje snel vol (lek beker er onder)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemens volautomaat koffie machine TE658208RW 06-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens volautomaat koffie machine TE658208RW

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Wederom een fantastisch apparaat van Siemens in huis, onze hele keuken is uitgerust met Siemens apparatuur, omdat deze duurzaam, energie zuinig, probleemloos functioneren, en om het mooie design wat het uitstraalt, kortom een betrouwbare partner in onze keuken. Dank jullie wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PP. Kint 08-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving, talloze bereidingsmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Onze eerste espresso machine. Veel mogelijkheden om de koffie naar smaak aan te passen: type koffie, sterkte, melk-koffie verhouding, beker grootte, koffie temperatuur, enz. Gemakkelijke bediening en verbazend weinig geluid tijdens 't bereiden, afgezien van tijdens 't bonen malen. Dus vooralsnog, na paar dagen, nog zeer tevreden.

Pluspunten

  • instel mogelijkheden
  • geluidsarm
  • design

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita 05-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Een praktisch apparaat met heel veel mogelijkheden. Belangrijk voor ons is dat de koffie er heerlijk warm uit komt op verschillende koffiesterktes. Deze volautomatische espressoapparaat voldoet aan al onze eisen en is mooi van vormgeving. Niet te kolossaal op het het aanrecht waar ik bovenop nog leuke espressokopjes op kan zetten!
Er komt prachtig volle schuim uit de opschuimer en ook voor de vegan's is de soya of havermelk prachtig van structuur.
De machine is van zeer goede kwaliteit en verdient een mooie kwaliteit koffie om een top cappuccino of espresso te maken. Voor ons is het iedere dag weer genieten!

Pluspunten

  • koffiemaling op verschillende sterktes
  • mooie volle melkfoam
  • vormgeving is praktisch en compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

miranda 24-06-2019

duidelijk en overzichtelijk gemakelijke in gebruik

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
heb het apparaat nu bijna twee weken ben er super blij mee zo makelijk in gebruik en ook schoonmaak ervan top!! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hihahelma 24-06-2019

Nog wat wennen

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

6,0
Kort geleden gekocht. Smaak ok maar nog niet geweldig. We moeten nog wat spelen met de afstellingen en daar tijd voor nemen (die we niet hebben en dat is jammer want blijft dan schipperen en toch weer kiezen voor het basic filter koffiezetapparaat). [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Koffieliefhebber 23-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk keuzemenu, snelle bereiding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

8,0
Mooi vormgegeven volautomatisch koffieapparaat. Makkelijk te bedienen, ieder kopje koffie dat je kiest is aan te passen aan individuele voorkeuren. Als het apparaat uit heeft gestaan heeft het bar weinig tijd nodig om up&running te zijn: dus zelfs bij een gehaaste behoefte aan cafeïne in de ochtend kom je aan je trekken. Favoriete voorkeuren zijn op te slaan, zodat je bv op eigen naam je koffie kunt selecteren zonder nog de sterkte en het volume in te stellen.

De koffie liefhebbers bij ons thuis zijn meer dan tevreden!

Pluspunten

  • Snel opgestart
  • Makkelijke reiniging melkslangetje
  • Veel keuzes koffiesoorten
  • Compact voor wat hij allemaal levert

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Appie 21-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima aanschaf

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Lekkere koffie en melkfunctie zeer makkelijk en goed schoon te houden.
Duidelijke instructies tijdens het reinigen

Pluspunten

  • Koffie
  • Melkfunctie
  • Snel
  • Goed reinigbaar

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan bos 16-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

real caffe

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
ik kan alleen maar zeggen WOUW de lekkerste koffie die ik tot nu toe heb gedronken. in 1 woord perfect

Pluspunten

  • alles perfect en een makkelijke bediening

Minpunten

  • geen enkele

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rachel 16-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede melk schuim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
ben erg tevreden over dit product lekkere koffie makkelijk in gebruik en lekkere melkschuim. makkelijker schoon te maken erg belangrijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lia De Jong 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk keuze menu

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Een juweel in onze keuken. Apparaat is super eenvoudig te bedienen en maakt een heerlijk kop koffie. Een druk op de juiste knop en je wens gaat in vervulling zonder geklieder en gedoe. De melkbeker is zeer praktisch en goed afsluitbaar voor in de koelkast. Kortom, liefde op het eerste gezicht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E van Essen 07-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Super goed apparaat simpel in gebruik maar wel heel uitgebreid heerlijke koffie goed heet
Lekker opgeschuimde melk

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Makelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Volim te Bosno 05-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie machine ziet echt geweldig uit

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Ik wou altijd een hebben,en nu wat geld bij elkaar gespaard heb ik het ook gekocht....super gaaf ook kwa bediening is super makkelijk, zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews