Siemens TE658209RW - Reviews

Specificaties
Aansluitwaarde
1500 watt
Netfrequentie
50/60 Hz
Testoordeel
CE, Eurasian, Ukraine, VDE

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 142 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TE658209RW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie display ziet er luxe uit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Een fijn heel makkelijk te bedienen koffiemachine.
Ook zonder veel lawaai maalt hij de bonen. Er is veel keuze aan koffie mogelijkheden.
Echt een goede keuze met heerlijke koffie !

Pluspunten

  • Mooi strak apparaat
  • Maakt weinig lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 23-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Even wennen, even zoeken en dan heb je goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

8,0
Ons vorige Siemens (EQ3) espressoapparaat begaf het na 20.000 kopjes. Die beviel en dus een opgeschaalde versie aangeschaft. Was even wennen qua instellingen, maar ook qua snelheid (ietwat traag) en we zijn ook met de bonen opnieuw aan het experimenteren geslagen om de juiste smaak, aroma en sterkte espresso en cappuccino te vinden, maar zijn daarin geslaagd en genieten nu van de koffie (alle variaties) en het zicht op een mooi apparaat in de keuken.

Pluspunten

  • goede koffie (alle soorten)
  • mooi ontwerp
  • solide apparaat

Minpunten

  • ietwat traag
  • malen maakt veel herrie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Borrie 22-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top bakkie koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Mooi design, stil en snel. Heerlijke koffie op eigen smaak aan te passen in sterkte. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Design
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Siem 06-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Deze koffiemachine is geweldig. Maakt heerlijke koffie welke je zelf in kan stellen. Makkelijke bediening en automatisch reinigen wordt keurig aangegeven. Dat het water reservoir wat kleiner is neem ik op de koop toe.
Bij koffie met melk zoals Cappucino verwarm ik mn glas of kopje even voor.
Aanrader.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Strating 03-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi overzichtelijk makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
mooi apparaat het is heel makkelijk schoon te maken . De bediening is duidelijk en overzichtelijk het scherm geeft duidelijke instructies. het maakt heerlijke koffie , cappuccino enz. het is een goede investering
.

Pluspunten

  • veel keuze mogelijkheden
  • makkelijk schoonmaken en onderhouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roxy 01-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Mooi koffieapparaat. Elke ochtend geniet ik van een vers gemalen kop koffie. Een heerlijk begin van de dag. Makkelijk in onderhoud. Juist gekozen voor siemens vanwege de display.

Pluspunten

  • Display
  • Verse gemalen bonen
  • Makkelijk onderhoud

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lia1980 28-07-2020

Superfijne koffiemachine

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Deze machine heb ik inmiddels al bijna een maand in mijn bezit en ik ben er zeer tevreden over. Hij maakt weinig lawaai met het malen van de bonen . Ook is het schoonhouden van de onderdelen goed te doen, je kan overal makkelijk bij. De optie voor 2 kopjes tegelijk bij melkvariaties is ook erg handig en dit melksysteem is ook makkelijk weer schoon te houden. Het enige minpuntje vind ik dat het waterreservoir snel leeg is . Verder een mooi apparaat . [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Blokvoort 27-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, makkelijk afleesbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Het is een mooie machine om te zien, makkelijk in gebruik. Genoeg keus in soorten koffie en lekkere koffie.
Ook heet water is goed genoeg voor bv thee.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Lekkere koffie
  • Genoeg keus in soorten koffie

Minpunten

  • Prijs
  • water reservoir is niet erg groot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jenny 26-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vorm en super de luxe uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Dat de koffiesmaak fantastisch smaak ondanks dat ik al op een hoge leeftijd weer de heerlijke smaak van vroeger kan ervaren.
De prijs was wel vele maanden sparen ivm AOW uitkering maar na maanden wordt ik toch heerlijk beloond met elke smaak wat ik ook nu maar neemt. En nog idealer is dat ik in de ochtend niet meer hoeft te stoeien met de waterkoker, ik zet gelijk een kopje thee bij mijn ontbijt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gea 26-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Super automaat lekker kop koffie. Handig in gebruik. Is onze tweede Siemens. Vorige na heel veel koppen koffie met pensioen gegaan.

Pluspunten

  • Lekker warm
  • Altijd gelijk te gebruiken
  • Gewoon Nederlands op machine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B. ter Haar 26-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed, degelijk apparaat met geweldige koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

8,0
Het apparaat bevalt uitstekend en geeft vooral heerlijke koffie. Veel instelmogelijkheden en toch simpel te bedienen. Heel fijn dat de melktoevoer automatisch gereinigd wordt na het gebruik.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Goede koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

PaNiek 23-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffie genot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

8,0
Na lang dubben toch voor deze machine gekozen. Alle andere apparatuur nu 'weg' want kan allemaal met deze machine. Net pas binnen, maar de eerste kopjes reeds gemaakt. Even nog puzzelen voor een persoonlijke instelling, verder wijst de instelling voor zich, makkelijk! Maal geluid is redelijk en niet storend.

Pluspunten

  • Veel 'drank' keuzes
  • maalgeluid is minimaal
  • simpele bediening (na lezen handleiding)

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Torino 21-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
We zijn zeer tevreden. Werkt eenvoudig. Scherm overzichtelijk. Makkelijk schoon te maken.
Goed geholpen bij de media markt. Koffie geproefd en volledige uitleg. Als je eenmaal je smaak hebt gevonden heb je jouw ideale kop koffie

Pluspunten

  • Scherm
  • Schoonmaak
  • Favorieten
  • 2 koppen tegelijkertijd

Minpunten

  • Misschien waterreservoir te klein voor sommige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lilian 20-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Het is in een woord een geweldig apparaat. Nu kan mijn man ook zelf koffie maken.
Er zijn ook genoeg variaties van koffie te maken.
We hadden eerst een waar je zelf de melk moest opschuiven.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Vlugger schoon

Minpunten

  • Melk reservoir is wat moeilijk open te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruhhoog 20-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak uiterlijk Mooi en eenvoudig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen.
Genoeg keuzes.
Eenvoudig schoon te maken.
Makkelijk te plaatsen in keuken, niet te groot.

Pluspunten

  • Grote
  • Reiniging

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 17-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Prima apparaat met heel veel mogelijkheden en gemak!
Het beeldscherm geeft exact aan wat te doen en waarschuwt als bijvoorbeeld bak geleegd moet worden.
Zelfreiniging na gebruik melk. Prima!!

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Volautomatisch
  • Zelfreiniging

Minpunten

  • Niet goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo 06-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, lekkere koffie, makkelijke en intuïtieve beding en instellingen. Kortom een aanrader.

Pluspunten

  • Simpel te bedienen

Minpunten

  • Lekbak snel vol

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 03-07-2020

Boven verwachting

Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

8,0
Ruim een week bezitten wij nu het espresso volautomaat en wij zijn uitermate tevreden. In vergelijk met ons vorige apparaat is de temperatuurinstelling perfect en het geluid van de melkbereider is te verwaarlozen. Ideaal bij visite dat men 2 kopjes tegelijk kunt zetten. Pluspunt is ook dat het schoonmaken met 15 minuten gereed is. Minpunten zijn de toch wel kleine watertank en de lekbak is snel vol door het spoelen etc. Jammer dat we deze machine niet eerder gekocht hebben, door de vele instelmogelijkheden maakt hij een voortreffelijke koffie. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Martina 03-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koffieaparat siemens ÈQ.6 plus s800

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

10,0
Mooie grote scherm, gemakkelijk schoon te maken. de mogelijkheid om uw favoriete koffie-instellingen op te slaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leonie 01-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superstille machine, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE658209RW

Algemene score

9,0
Wat een luxe. In vergelijking tot eerdere machines is deze muisstil. Uitgebreid keuzemenu, eenvoudig te bedienen. En dan heerlijke koffie, met een cremat laagje of met mooi stevig melkschuim. Ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • Geluidarm
  • Automatische reiniging melkslang

Minpunten

  • Lekbak regelmatig legen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews