Siemens TE651209RW zilver - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 544 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TE651209RW zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michael62 26-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffie niet warm genoeg

Geschreven voor: Siemens TE651209RW zilver

Algemene score

6,0
Mooie machine, maar koffie moet je gelijk opdrinken. Is niet heet genoeg ook op de heetste stand.
Zo iets wordt toch getest voordat een machine de handel in gaat. Wat jammer nou weer.
Minpunt.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • diverse smaken

Minpunten

  • koffie niet warm genoeg
  • heel gedoe voor een bakkie
  • advies is eerst je beker warm maken???

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Maarten 24-11-2022

Erg tevreden

Geschreven voor: Siemens TE651209RW zilver

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Erg blij met het gemak van de Siemens eq, binnen no time een heerlijke koffie of capucino. Erg gebruiks vriendelijk en gemakkelijk schoon te houden door de automatische reinigings functie.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

J van dijk 22-11-2022

Mooi strak design en lekkere koffie

Geschreven voor: Siemens TE651209RW zilver

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super fijn volautomatische koffiemachine zeker een aanrader!!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

LinTree 13-11-2022

Heerlijke melkschuim

Geschreven voor: Siemens TE651209RW zilver

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Blij met keuze, heerlijke melkschuim, fijn om meerdere koffiesterktes te kunnen kiezen én warme koffie
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

van den Berg 11-11-2022

Heerlijke koffie

Geschreven voor: Siemens TE651209RW zilver

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goed en mooi apparaat, lekkere koffie en makkelijk te bedienen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

André 08-11-2022

Super stille Koffiemachine

Geschreven voor: Siemens TE651209RW zilver

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze volautomaat zet heerlijke koffie soorten. Voor ieder wat wils. Erg stil bij malen en je hoort het bijna niet tijdens het bereiden.
Kortom een volautomaat om te zoenen!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gilmarrrr 06-11-2022

Geweldige koffiemachine!

Geschreven voor: Siemens TE651209RW zilver

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na lang aarzelen toch voor een volautomatische koffiemachine gekozen, wat een verrassing elke dag weer; manlief s'ochtends zijn favoriete bak koffie, en ik koffie verkeerd, in de middag een lekkere latte machiatto of capucino , gemakkelijk in onderhoud; machine geeft aan wat hoe en wanneer! Mooi display!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rina 06-11-2022

Lekkere koffie maar.,.

Geschreven voor: Siemens TE651209RW zilver

Algemene score

6,0
De koffie die uit deze machine komt is heerlijk. Echter is het schoonhouden een hele klus. En zakken de bonen niet goed doorr in het bonen reservoir. Ze blijven namelijk hangen en zakken dus niet door in het reservoir. Waardoor je regelmatig krijgt dat de aanvraag geannuleerd wordt. En dat kost je dan weer koffie. Dit euvel moet te allang bekend zijn bij Siemens ze doen er alleen niets aan, jammer.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dijksan, Bennekom 05-11-2022

Nette koffie machine eenvoudig in gebruik

Geschreven voor: Siemens TE651209RW zilver

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze nette koffie machine heeft een prominente plaats gekregen in onze woonkeuken, Ik ben een koffie liefhebber welke graag koffie mag drinken. De eenvoudige mogelijkheden km een koffie met mooi schuim te serveren is een uitkomst. De gasten zijn hiervan verrast. Reinigen werkt netjes. Vraagt weinig inzet. Begeleiding in elke stap duidelijk omschreven in je eigen taal. Top wij zijn tevreden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

A.Hazes 12-09-2022

Gewoon een fantastisch apparaat!!!!!!!

Geschreven voor: Siemens TE651209RW zilver

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Makkelijk in gebruik en onderhoud.
De handelingen zijn simpel en voor iedereen duidelijk beschreven.
Ėen druk op de knop en klaar.
Ik raad zeker deze machine aan.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ha die Siemens 04-08-2022

prima

Geschreven voor: Siemens TE651209RW zilver

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] goed apparaat. geluid minder als ander merk. zou prettig geweest zijn als er een eerste set bij zou geweest zijn om te ontkalken e.d.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hein 19-07-2022

Heel fijne machine

Geschreven voor: Siemens TE651209RW zilver

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik had al eerder zo'n type, maar de melkschuimer is prima verbeterd. Onderhoud en gebruiksgemak, prima. prijs-kwaliteit: prima.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anja 17-07-2022

Fijn apparaat

Geschreven voor: Siemens TE651209RW zilver

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wát een fijn apparaat. Makkelijk te bedienen. Genoeg keuzes en zet heerlijke koffie aan te passen aan ieders wens.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Johan 17-07-2022

Siemens espresso volautomaat

Geschreven voor: Siemens TE651209RW zilver

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We hebben het apparaat nu 4 weken in gebruik hij maakt perfecte latte macchiato en cappuccino met heerlijke melkschuim het apparaat is makelijk te reinigen en het maakt het melksysteem schoon na het uitzetten van het apparaat de koffie is goed van temperatuur
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rob meirmans 01-07-2022

Heerlijke koffie

Geschreven voor: Siemens TE651209RW zilver

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel makkelijk in gebruik
En erg lekkere koffie
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Erik 01-07-2022

Heerlijke koffie

Geschreven voor: Siemens TE651209RW zilver

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een verbetering. Dit apparaat is zeer veelzijdig. Je kunt kiezen uit een espresso, gewoon koffie of een cappuccino. Er zitten nog meer mogelijkheden op maar die hebben we nog niet geprobeerd. Tot nu toe zijn wij erg tevreden over de machine. Eenvoudig schoon te maken. Weinig geluid. Het kost een paar centen maar dan heb je ook wat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

mooi en heerlijke koffie 30-06-2022

prima apparaat

Geschreven voor: Siemens TE651209RW zilver

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] mijn 2e EQ koffiemachine van siemens, de 1e EQ heeft het meer dan 20 jaar gedaan, dus met vertrouwen dit apparaat gekocht, prima afwerking, weinig geluid, solide constructie,
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Eveline 20-06-2022

Siemens expresso

Geschreven voor: Siemens TE651209RW zilver

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geweldig apparaat. Had deze al een tijdje op het verlanglijstje staan. Zou hem niet meer kunnen missen. Lekkere koffie makkelijk te bedienen. Goed schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ans Rufi 08-06-2022

Heel mooi apparaat

Geschreven voor: Siemens TE651209RW zilver

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel mooi apparaat bediening is heel makkelijk en je kan lekker veel verschillende koffiesoorten maken, alleen jammer dat de koffie temperatuur niet heel erg warm is, je moet na het maken direct opdrinken, terwijl de temperatuur ingesteld is op de heetste stand. Ook jammer dat er verder niets bij zit, geen water filter, reinigingstablet of ontkalkingstablet, voor de best wel hoge prijs had dat wel gemogen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Willem 03-06-2022

Super fijn apparaat

Geschreven voor: Siemens TE651209RW zilver

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super fijn apperaat,veel keuzes en zeer goeie koffie/espresso, enz
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews