Siemens EQ.6 plus TE651209RW zwart, titanium - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Kleur(en)
zwart, titanium
Fabrikant kleur(en)
titanium, zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ.6 plus TE651209RW zwart, titanium op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan van Dooren 08-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed overzichtelijk makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW zwart, titanium

Algemene score

9,0
we hebben gekozen voor elk uur van de dag een lekker vers kopje koffie en dat hebben we nu ,en de ervaring die we met siemens hebben is gewoon goed

Pluspunten

  • stil
  • gemakkelijk in gebruik
  • verschillende soorten koffie

Minpunten

  • je drinkt mischien te veel koffie
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Theo van den Berg 10-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke display met voldoende keuzes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW zwart, titanium

Algemene score

8,0
Machine nu een week in bezit, en bevalt prima. Start snel op en reinigt zichzelf. Lekbak is wel snel vol. Komt misschien omdat we het apparaat nog niet helemaal door hebben maar is (nog) niet storend.

Pluspunten

  • Duidelijke display
  • Voldoende keuzes
  • Start snel op

Minpunten

  • Lekbak snel vol

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bor59 01-07-2019

Een perfecte automatische koffiemachine

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW zwart, titanium

Algemene score

10,0
Deze automatische machine geeft bij ieder kopje koffie een heerlijke koffie, welke soort je neemt! Je kunt hem op jou smaak instellen!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bor 25-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie zoals koffie hoort te zijn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW zwart, titanium

Algemene score

9,0
Wij dronken koffie met een Nespresso machine, maar nu proef je echte koffie!!!!!! Deze Siemens volautomatische machine is makkelijk te bedienen, en geeft een heerlijke koffie en goed heet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rich 22-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW zwart, titanium

Algemene score

10,0
Nadat onze Jura de geest gaf toch weer terug naar Siemens.
Bij deze machine geen aparte melkbeker, heerlijk.
Gewoon melk in je kopje pijje laten zakken en met 1 druk op de cappuccino knop en klaar. Mooie melkschuim en tegelijk koffie erbij.
Smaak en temperatuur echt helemaal top.
Zijn er erg blij mee

Pluspunten

  • Smaak
  • Temperatuur

Minpunten

  • Hij neemt wel rustig te tijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anita van Es 14-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW zwart, titanium

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een volautomatische espressomachine die met 1 druk op de knop heerlijke koffie zet. Dit apparaat voldoet precies aan wat ik zocht. Erg makkelijk in gebruik!! En hij kan 2 kopjes tegelijk zetten!! Daarnaast ziet hij er ook nog mooi uit.
Nu alleen nog maar genieten.

Pluspunten

  • Zeer makkelijk in gebruik
  • Duidelijke display
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Door het vele spoelen is de lekbak snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW zwart, titanium

Algemene score

9,0
Na mijn vorige Siemens espresso machine die ons bijna 9 jaar trouw van koffie heeft voorzien ,ruim 18000 bakjes koffie.
Hebben we besloten weer een Siemens te kopen nu de EQ6 plus en hij bevalt prima, mooi overzichtelijk display en erg functioneel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy 04-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW zwart, titanium

Algemene score

8,0
heerlijke koffie. Makkelijk bedienbaar.
Gaat automatisch uit. Veel soorten koffie. Het is een goede keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rumaja 16-11-2018

Geweldig apparaat, heerlijke koffie

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW zwart, titanium

Algemene score

10,0
Sinds 3 weken in ons bezit, mooi stil apparaat die heerlijke koffie zet. Voldoende keuze mogelijkheden in verschillende soorten koffie op een mooi touchscreen. Makkelijk te bedienen, eigenlijk heb je de handleiding niet eens nodig. Voorheen de EQ3 gehad, deze is echter veel veel stiller en bied meer mogelijkheden, je kunt zelfs je eigen voorkeur opslaan. Het melksysteem werkt perfect, mooie egale schuimlaag op de cappuccino. Ook het reinigen is heel makkelijk. Watertank is groot genoeg om gezellig met zijn alleen meerdere kopjes te drinken. Kopgrootte en koffietemperatuur kun je instellen, die staat bij ons op zijn heetst. Misschien nog belangrijk te melden, de koffie wordt lekkerder naarmate je het apparaat langer in gebruik hebt, dit is echt zo.
Wij zijn heel tevreden met deze EQ6plus en zouden hem niet meer kunnen missen!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Conchita 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk lekkere koffie maken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW zwart, titanium

Algemene score

8,0
Ik kende het Bosch-apparaat en wilde hetzelfde. Bij deze uitgekomen.
Duur maar makkelijk in het gebruik, heerlijke koffie. Prima melkschuim (zonder gespetter).

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Smaak
  • Koffieopvangbakje en koffievoorradbak vrij groot
  • Reinigen melksysteem heel eenvoudig
  • Melk opschuimen supermakkelijk

Minpunten

  • Waterreservoir vrij klein
  • Opvangbak moet vrij vaak geleegd
  • Hoge prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerja 23-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens IQ500 TE651209RW

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW zwart, titanium

Algemene score

9,0
We hebben dit apparaat gekocht omdat hij aan alle eisen doet die wij graag wilden .
Hij is super makkelijk te bedienen en maakt alles met een druk op de knop .
We zetten nu met veel plezier een bakkie koffie .
Hij geeft ook goed aan wat je moet doen , bijv de lekbakje legen en d3 water tank vullen .
Ook het reinigen van het melkpijpje is een uitkomst , zo hou je alles goed schoon .

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Goed schoon te houden
  • Grote water tank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ben 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke en eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW zwart, titanium

Algemene score

9,0
Net geïnstalleerd wat geen enkele moeite kost en de diverse koffiekeuze uitgeprobeerd .
Eenvoudig te bedienen en persoonlijke voorkeur in te stellen. En het belangrijkste ,de smaak, is prima.

Pluspunten

  • Bediening
  • Mogelijkheden persoonlijke voorkeur
  • Variatie in de koffiekeuze

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer