Siemens EQ.6 plus TE651209RW titanium - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Kleur(en)
titanium
Kastontwerp
vrijstaand

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 285 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ.6 plus TE651209RW titanium op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan van Dooren 08-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed overzichtelijk makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW titanium

Algemene score

9,0
we hebben gekozen voor elk uur van de dag een lekker vers kopje koffie en dat hebben we nu ,en de ervaring die we met siemens hebben is gewoon goed

Pluspunten

  • stil
  • gemakkelijk in gebruik
  • verschillende soorten koffie

Minpunten

  • je drinkt mischien te veel koffie
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ed 12-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte koffiemachine

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW titanium

Algemene score

9,0
Na veel plezier gehad te hebben met de EQ5 en meer dan 20000 kopjes genoten te hebben nu de EQ6. Mooi apparaat leuke design, praktische en duidelijke bediening. Perfect kopje cappuccino heerlijke latte macchiato. Makkelijk te reinigen. veel vertrouwen om dit apparaat ook weer lang te kunnen gebruiken.

Pluspunten

  • duidelijke en eenvoudig display
  • meerdere keuzes diverse dranken
  • praktische melkopschuimer
  • makkelijk te reinigen

Minpunten

  • melksysteem reinigen meerdere menukeuzes maken
  • bonen malen maakt flink geluid
  • heet water pas na verwijderen melkslang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bor59 01-07-2019

Een perfecte automatische koffiemachine

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW titanium

Algemene score

10,0
Deze automatische machine geeft bij ieder kopje koffie een heerlijke koffie, welke soort je neemt! Je kunt hem op jou smaak instellen!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Theo van den Berg 10-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke display met voldoende keuzes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW titanium

Algemene score

8,0
Machine nu een week in bezit, en bevalt prima. Start snel op en reinigt zichzelf. Lekbak is wel snel vol. Komt misschien omdat we het apparaat nog niet helemaal door hebben maar is (nog) niet storend.

Pluspunten

  • Duidelijke display
  • Voldoende keuzes
  • Start snel op

Minpunten

  • Lekbak snel vol

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Conchita 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk lekkere koffie maken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW titanium

Algemene score

8,0
Ik kende het Bosch-apparaat en wilde hetzelfde. Bij deze uitgekomen.
Duur maar makkelijk in het gebruik, heerlijke koffie. Prima melkschuim (zonder gespetter).

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Smaak
  • Koffieopvangbakje en koffievoorradbak vrij groot
  • Reinigen melksysteem heel eenvoudig
  • Melk opschuimen supermakkelijk

Minpunten

  • Waterreservoir vrij klein
  • Opvangbak moet vrij vaak geleegd
  • Hoge prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koffiemachine Siemens EQ6plus 25-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens, een andere koffie beleving!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW titanium

Algemene score

9,0
Na 6 jaar DeLonghi Prima Donna S overstapt naar Siemens, EQ6 plus. Eenvoudig in gebruik met veel mogelijkheden.
De zetgroep kan je in één keer volledig reinigen. Mooi strak design en lekkere koffie.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • zetgroep volledig uitneembaar.
  • minder DB tijdens malen.

Minpunten

  • klein waterreservoir

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P. Jacobsen 17-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk menu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW titanium

Algemene score

9,0
top al die verschillende instellingen. De cappuccino is nu eindelijk echt warm met prachtig schuim. Ik drink de koffie heel sterk en die instelling staat nu opgeslagen in de favoriet instelling gemakkelijk opvraagbaar. Redelijk geruisloos en compact t.o.v. mijn vorige Siemens.

Pluspunten

  • bediening
  • diverse instellingen
  • smaak is top met de juiste bonen
  • snel
  • prijs is zeer acceptabel voor wat je krijgt

Minpunten

  • water inhoud zo groter mogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leen 09-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW titanium

Algemene score

10,0
We hebben voor dit product gekozen omdat je veel koffies mee kan maken en voor dat ik het kocht heb ik het ij iemand gebruikt en het was heel lekker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Roelofs Zijtaart 01-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

superstil en erg snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW titanium

Algemene score

9,0
Wat een heerlijk makkelijk apparaat, alles is op een makkelijke display te vinden.
En de snelheid waarmee je een kop koffie hebt, laten we het vooral hebben over het geluid, wat een superstille machine
Dit is onze 3e espresso apparaat maar nog nooit hebben we zo een makkelijk en gebruiksvriendelijk apparaat gehad.

Pluspunten

  • snelheid
  • geluidsarm
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fred 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fraaie espresso machine met meerdere mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW titanium

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nieuw espresso apparaat. Eerst in de prijsrange van 350-450. Vorige apparaat was ook een Siemens. Door Black Friday and cashback aktie van Siemens iets meer uitgegeven maar daardoor wel een hogere kwaliteit met meer mogelijkheden gekregen. Mooi display met diverse keuzes van type koffie van espresso tot cappuccino. Sterkte en hoeveelheid per type keuze eenvoudig in te stellen en daardoor op maat af te stemmen op de gebruiker. Handig melk slangetje die zo een pak of melkkan in kan. Onderhoudsprogramma begeleiding, wat moet je doen, in display. Ook een snelprogramma om melkslangetje te laten schoonmaken. Eerste koffie smaak ervaringen zijn zeer positief. Zowel de espresso als de melk varianten.

Pluspunten

  • Verschillende koffie typen.
  • Twee kopjes gelijktijdig
  • Mooi en duidelijk display
  • Flexibele slang voor melktoevoer.
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Wel ruimte hebben. Is niet klein.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marianne 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW titanium

Algemene score

9,0
We hadden een Philips espressomachine, maar hebben toch weer voor Siemens gekozen. Sterkte is instelbaar, heerlijke koffiesmaak en veel varianten mogelijk. En de koffie is warm, ook de temperatuur is instelbaar. Een duurder apparaat, maar voor de koffieliefhebber is hij het zeker waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

harrie kremers kleine kamp 1 6081AK Haelen 26-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fraaie vormgeving - duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW titanium

Algemene score

10,0
We hebben dit apparaat gekocht omdat het fraai vormgegeven en een sieraad in de keuken is.
Het heeft een duidelijke en eenvoudige bediening. De werking van het apparaat is ons bekend omdat onze kinderen ook hetzelfde hebben. Verder is de prijs - kwaliteit- verhouding bijzonder gunstig. in alle opzichten een super apparaat.

Pluspunten

  • perfect design
  • makkelijke bedieniening
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 24-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere cappucino

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW titanium

Algemene score

8,0
Een kennis van ons bezat al een dergelijk apparaat en dit beviel goed. Bij aanschaf viel wel op dat dit een vrij groot apparaat is. Reinigt zichzelf na elke tapbeurt maar moet ook handmatig geregeld worden schoongemaakt. Erg lekkere koffie en opvallend stil bij het malen. Waterreservoir is wat aan de kleine kant maar is gemakkelijk afneembaar en te vullen. Let wel op dat dit apparaat vrij veel stroom trekt!

Pluspunten

  • prima koffie, espresso, cappucino, latte enz.
  • zeer stille machine

Minpunten

  • waterreservoir aan de kleine kant

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Leny van der Klip 21-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koffiemachine Siemens EQ.6 Plus S300

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW titanium

Algemene score

10,0
Ik vind het een geweldig apparaat. Euro 800,00 is wel een pittige prijs, maar hij doet het prima.
Mijn zoon had er al een en op aanraden van hem heb ik dezelfde gekocht. De koffiemachine heeft legio mogelijkheden en zet heerlijke koffie. Wat wil een mens nog meer. Ik kan hem dus iedereen aanbevelen. Echt een apparaat voor de echte koffieliefhebber.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

C. Bouwens 18-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW titanium

Algemene score

9,0
Top apparaat, werkt stiller dan verwacht. Zet een perfect bakje koffie en een verdomd lekkere cappuccino. Hadden eerst een Siemens EQ5, deze heeft na jaren trouwe dienst en meer dan 45000 koppen te hebben gezet de geest gegeven. Het was voor ons dus vanzelfsprekend om nu wederom te kiezen voor een kwaliteitsprodukt van Siemens.

Pluspunten

  • Stil
  • perfecte cremalaag
  • prima opgeschuimde melk

Minpunten

  • geen kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Guido 13-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW titanium

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, en werkt goed. Wat wel jammer is dat je in het menu alleen maar naar beneden kan scrollen en niet naar boven.
Bij het uitschakelen van het apparaat geeft de machine aan dat er melkproducten zijn gemaakt en gaat dan meteen de machine reinigen!
Wellicht voor Siemens een idee om de gebruikshandleiding iets duidelijker te maken en het apparaat een soort Eerste keer Opstart modus te geven. Waarin je meteen alles kan programmeren (ipv alles achteraf):
* Een keer reinigen(doorspoelen)
* inhoud kopje instellen
* Waterhardheid instellen
etc.

Pluspunten

  • Groot scherm

Minpunten

  • Melk gedeelte goed schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Van de Rijt 13-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn en overzichtelijk keuzemenu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW titanium

Algemene score

9,0
Het is een mooie en gebruiksvriendelijk ontworpen koffiemachine. Het keuzemenu is inzichtelijk en daarmee gemakkelijk in gebruik. Het apparaat geeft door middel van het overzichtelijke display zelf aan als er onderhoudsacties moeten plaatsvinden. Maar bovenal komt er een lekker bakje koffie, cappuccino, espresso, latte machiato of koffie verkeerd uit of indien nodig heet water (thee).

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik (menu in display)
  • Te gebruiken met koffiebonen en gemalen koffie
  • Zet lekker bakkie koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Audrey 10-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet apparaat met goed geluid voor een leuke prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW titanium

Algemene score

9,0
Hiervoor hadden wij een EQ5. Deze maakte veel lawaai en had niet veel mogelijkheden. Deze EQ6+ biedt alles wat je maar wil: verschillende soorten koffie maar ook heet water voor een lekker kopje thee. Per koffiesoort ook nog eens diverse mogelijkheden als hoeveelheid en sterkte. Eenvoudig te bedienen en veel minder lawaai dan onze vorige koffiemachine. Een echt complete koffiemachine voor een aantrekkelijke prijs.... een aanrader dus!

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • relatief stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rich 22-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW titanium

Algemene score

10,0
Nadat onze Jura de geest gaf toch weer terug naar Siemens.
Bij deze machine geen aparte melkbeker, heerlijk.
Gewoon melk in je kopje pijje laten zakken en met 1 druk op de cappuccino knop en klaar. Mooie melkschuim en tegelijk koffie erbij.
Smaak en temperatuur echt helemaal top.
Zijn er erg blij mee

Pluspunten

  • Smaak
  • Temperatuur

Minpunten

  • Hij neemt wel rustig te tijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rumaja 16-11-2018

Geweldig apparaat, heerlijke koffie

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE651209RW titanium

Algemene score

10,0
Sinds 3 weken in ons bezit, mooi stil apparaat die heerlijke koffie zet. Voldoende keuze mogelijkheden in verschillende soorten koffie op een mooi touchscreen. Makkelijk te bedienen, eigenlijk heb je de handleiding niet eens nodig. Voorheen de EQ3 gehad, deze is echter veel veel stiller en bied meer mogelijkheden, je kunt zelfs je eigen voorkeur opslaan. Het melksysteem werkt perfect, mooie egale schuimlaag op de cappuccino. Ook het reinigen is heel makkelijk. Watertank is groot genoeg om gezellig met zijn alleen meerdere kopjes te drinken. Kopgrootte en koffietemperatuur kun je instellen, die staat bij ons op zijn heetst. Misschien nog belangrijk te melden, de koffie wordt lekkerder naarmate je het apparaat langer in gebruik hebt, dit is echt zo.
Wij zijn heel tevreden met deze EQ6plus en zouden hem niet meer kunnen missen!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews