De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 774 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

g**9@g**l.com 01-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, alleen warmte koffie kan beter

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Minder geluid als mijn vorige automaat Magnigfica S , goede keuzemogelijkheden maar ik vind de temperatuur van de koffie
niet zo warm als die van de Magnifica S

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • stil

Minpunten

  • koffietemperatuur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

t**7@h**l.com 29-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke cappuccino met stevig schuim, de andere koffievarianten moeten we nog uitproberen.
Beetje jammer dat het apparaat ineens € 25,00 goedkoper is

Pluspunten

  • Heerlijke cappuccino
  • Stevig schuim
  • Mooi design

Minpunten

  • Ineens € 25,00 goedkoper

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Koffietje 28-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Aanrder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijk opgeschuimde melk op je cappucino. Makkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ryan 27-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze eerste bonenmachine en we zijn enorm tevreden. Schoonmaken gaat gemakkelijk, mede doordat het apparaat zich regelmatig schoon spoelt.

Pluspunten

  • Makkelijk in onderhoud
  • Veel opties
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Er moet altijd een bakje onder

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

w**n@g**l.com 19-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie voor elk moment van de dag.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Omdat ons espressoapparaat kapot was gegaan, moesten we op zoek naar een nieuwe. Na wat vergelijkingen kwamen we bij de DeLonghi Dinamica ECAM350.55.B uit. Wat een verschil van smaak na weken filterkoffie te hebben moeten drinken. Eenvoudige en duidelijke bediening, super!!! Nu kunnen we weer iedere dag genieten van heerlijke koffie.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Veel keuze in koffievarianten
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Maakt minder lawaai dan oude espressoapparaat

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron 12-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat en heerlijke koffie. Veel mogelijkheden en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Mooi

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

arnold 10-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen apparaat ,welke een lekkere hete koffie maakt. Melksysteem werkt zeer goed ,voor een vaste schuimkraag . Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

d**d@z**o.nl 09-06-2022
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij bevalt ons prima, wij hebben naar ander reviews gekeken en De'Longhi staat goed aangeschreven. Wij hebben voor de Dinamica Ecam 350.55.B gekozen omdat hier ook de volautomatische melk opschuimer bij zit wat wij erg handig vinden en hij doet het goed

Reageer

i**9@g**l.com 05-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie uit een makkelijk te onderhouden machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat onze De'Longhi Magnifica na een flink aantal jaren gebruik langzaam kuren begon te krijgen werd het tijd voor een nieuwe espressomachine. Omdat we altijd zeer tevreden zijn geweest over de oude machine was de keuze voor De'Longhi snel gemaakt. Dit keer een iets uitgebreidere versie zodat snel een cappuccino maken ook tot de dagelijkse mogelijkheden behoort.

Tot nu toe zijn we zeer tevreden over de machine.
De koffie vinden wij erg lekker en goed op temperatuur. En nu is ook het maken van een cappuccino een fluitje van een cent.
Na het maken van een cappuccino is de machine snel schoon te maken zonder allerlei omslachtige handelingen.
Wekelijks even de zetgroep en de machine reinigen is ook niet veel werk.
Een groot voordeel t.o.v. de Magnifica is de melding dat het waterreservoir bijgevuld moet worden.

Kortom wij zijn zeer tevreden over de machine en hopen op weer net zoveel jaren gebruiksgemak als van zijn voorganger.

Pluspunten

  • Melding waterreservoir bijvullen
  • Zetgroep makkelijk te reinigen
  • Invoer persoonlijke instelling
  • Bij in- en uitschakelen automatische reiniging

Minpunten

  • Meer koffie gaan drinken :-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marleen 01-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparaat voor een goede prijs. Lekkere koffie, heerlijke cappuccino.
Punt ter verbetering; hij is best lawaaierig en het tuitje van de melkschuim komt niet goed uit boven het kopje waardoor het wat knoeit.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie, goed heet
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Prima prijs/kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Het apparaat is lawaaierig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tassie2022 26-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben voor dit product gekozen op advies van de medewerkster van CoolBlue. We wilde graag overstappen naar een machine die wat meer mogelijkheden had. Prima machine, makkelijk in onderhoud, bij de juiste bonen ook heerlijke koffie. Geluid niet storend en dus ook geen last van. Enige wat wij ondervinden is dat de capuchino niet echt heel warm is. Voor de rest een top machine waar we vast nog wat jaartjes plezier van gaan hebben.

Pluspunten

  • Makkelijk in onderhoud
  • Maakt niet veel lawaai
  • Mooi design
  • Onderdelen kunnen in vaatwasser

Minpunten

  • Capuchino wordt niet echt warm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

f**s@g**l.com 24-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg fijne besturing met ontzettend goede koffie ! De prijs kwaliteit verhouding is prima, heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i**o@t**l.nl 18-05-2022
  • Product gekocht

Algemene score

7,0
WERKT GOED, MAKKELIJK MACHINE. OPVRAGEN ACTIE BON WAS ALLEEN SLECHT. VERDER GEEN PROBLEEM

Reageer

Marloes 14-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super fijn koffie automaat. Vooral het zelf reinigen van de melktoevoer is ideaal. Koffie ook erg lekker!

Pluspunten

  • Zelfreiniging van melkslang
  • Makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ingrid 13-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een koffiemachine met vele mogelijkheden.
De schuim op de cappuccino is zelf te bepalen en en de warme melk is heerlijk.
Een gebruiksvriendelijk apparaat en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacques 11-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Formidabel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude Saeco was aan vervanging toe. Dus gezocht naar een volautomaat, die ook een melkproduct met één druk op de knop kan neerzetten. Maar dan... het schoonmaken van de melkgroep is bij de meeste apparaten een dingetje. Gedoe met melkslangetjes steeds in pakken hangen zien wij ook niet zo zitten.
Dus al snel de keuze teruggebracht tot De Longhi. En op basis van wat Youtube reviews besloten voor de Ecam350.55.
Geen fancy beeldscherm, zoals op de nieuwste types, maar verder doet hij precies hetzelfde met dezelfde techniek.
We hebben hem nu een week in huis, en..... formidabel....
Heerlijke koffie, hemelse cappucino, zelfs in de standaarduitvoering. Veel stiller dan we gewend zijn, en het melkreservoir is de beste uitvinding sinds het wiel, zo goed werkend, zo eenvoudig te reinigen.

Pluspunten

  • stil
  • melkgroep
  • heerlijke cappucino

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roelie 06-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Lekkere koffie alle soorten en smaken.
Eenvoudig te bedienen.
Een geweldige koffiemachine.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Gemakkelijk in onderhoud

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 03-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik, veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat is makkelijk in gebruik. Fijn dat decaf naast gewone koffie mogelijk is. Wel even uitproberen wat beste afstelling is, maar ook dat is een voordeel.
Uitstraling van het apparaat is wel heel "plastic".

Pluspunten

  • koffiesterkte en hoeveelheid melk instelbaar
  • decaf naast standaard bonen mogelijk
  • goed warme melk en koffie
  • eenvoudig in gebruik te nemen

Minpunten

  • bij meerdere kopjes wel geduld nodig
  • ziet er wat "plastic" uit

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

r**s@g**l.com 30-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na diverse reviews van volautomaten te hebben gelezen, besloten om voor de 350.55 te gaan.
Tot nog toe een prima keus (2 weken in bezit)
voordelen: prima schuim voor melk-bereidingen, ik gebruik Campina volle houdbare melk, schoonmaken is niet ingewikkeld, eenvoudig naar eigen smaak aan te passen.
nadelen: als je bij in en uitschakelen geen kopje onder de koffie uitgifte hebt staan is het lekbakje snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

k**1@h**l.com 26-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Delonghi dinamica 350.55B super koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi en eenvoudige apparaat om te bedienen en schoon te maken,
Wij hebben de koffiemachine 3 dagen top apparaat , we hebben zak koffiebonen gehaald en zoeken naar de beste bonen koffiesmaak, we hebben nu intense smaak mijn partner vind het te bitter.
Wij hebben voor de koffiemachine gekozen omdat de Longhi dinamica 350.55B als beste door koffie testers is beoordeeld als beste volautomatische koffiemachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews