- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
- Deze aanbieder is een officiële dealer van dit merk
Goed apparaat, lekkere koffie, maakt wel lawaai, eenvoudig in gebruik en in te stellen
Top machine
Heerlijke machine die heerlijke koffie zet. Behoorlijk stuk stiller dan onze oude machine. Ook een mooie machine om te zien. Wij zijn helemaal blij..
Pluspunten
- Vele koffie soorten
- Lekker stil
Minpunten
- Drink nog meer
- Koffie
Stukken beter!
Nooit meer Senseo
De ECAM350.55.B is beter en reinigen is simpel en gaat automagisch.
De koffie smaakt vanaf het begin al beter.
Maar ook was de smaak qua af te stellen van grof naar fijn.
Bleek (voor mij gewoon goed te staan)
Inmiddels heb ik qua persoonlijke smaak kunnen finetunen:
Door soorten bonen te kopen en ze gewoon te proeven.
Er gaat een wereld van koffiebonen voor je open!
Kortom:
Ik had niet verwacht dat het zo'n verschil zou zijn met de oude koffiemachine.
Pluspunten
- Geluid valt mee
- senseo/waterkoker/melkopschuimer kunnen weg
- niet te groot
- reinigen is echt simpel
- Simpel in gebruik nemen
Minpunten
- Eigenlijk niet gevonden
Easy convenient coffee machine
The coffee machine is simple to use, easy to clean and it is very convenient.
Pluspunten
- hot water was fast
Minpunten
- no warming for cups
Tot nu toe zijn we erg tevreden met dit apparaat voldoet ruimschoots aan de verwachtingen
Pluspunten
- Warme koffie en warme melk
- Goed schoon te maken
Minpunten
- Kopjes warmer heeft geen toegevoegde waarde
Prijs kwaliteit is goed apparaat gekocht als vervanging van MagnificaS is een uitstekend apparaat en functioneert na 7 jaar nog steeds goed! De Dinamica heeft veel meer mogelijkheden! De cappuccino/latte macchiato fantastisch een 9. De espresso/ristretto nog mee experimenteren voor de juiste sterkte. heeft tijd nodig, ook het instellen van de maalgraad luister zeer nauwkeurig, de maalstenen moeten ook nog
inwerken op de koffie bonen, dit heeft tijd nodig
Goede keuze
Na twaalf jaar was het eens tijd voor nieuwe volautomaat omdat we aan iets nieuws toe waren (het oude apparaat werkt nog top na die periode). Toentertijd gekozen voor De'Longhi en voor ons blijft dit één van de beste merken op dit gebied. We wilden nu een apparaat waar je ook melkvarianten mee kan zetten en we hebben het apparaat nu twee weken in gebruik en zijn super tevreden ermee. Het is wel even wennen vanwege de vele mogelijkheden. Maar alles wijst zich vanzelf. Kwalitatief goed apparaat en geeft goede koffie, cappuccino e.d. Zeker een aanrader voor die prijs.
Pluspunten
- Ondanks vele mogelijkheden wijst het zich vanzelf
- Mooi design
Minpunten
- Uittrekken van melkpijpje gaat wat stroef
Bevalt erg goed.
Mooi apparaat, bediening is intuïtief.
Lekkere koffie, nadeel je drinkt te veel koffie!
Enigste minpuntje is het blikachtig geluid tijdens malen.
Dit wordt veroorzaakt door metalen plaatje waar de kopjes opstaan.
Deze verschuiven trouwens ook heel gemakkelijk.
Pluspunten
- Intuitive bediening en lekkere koffie
Minpunten
- Blikachtig geluid tijdens malen
De longhi dinamica
Mooie volautomatische koffiemachine. Genoeg keuze in koffievarianten. Volgens de handleiding moet het ook een warmhoudplaat hebben, alleen is niet te vinden hoe die dan aan gaat.
Pluspunten
- Koffie keuze
- Warmte
Minpunten
- Warmhoudplaat werkt niet
Veelzijdig
Heb hem net. Dus nog even uitzoeken hoe alles werkt. Maar is makkelijk in gebruik heb al cappuccino gemaakt.
Minpunten
- Even wennen hoor alles werkt.
- En wist niet van filter bijkopen
top koffiemachine
Super koffiemachine. Hiervoor een seaco picobaristo gehad, helaas na 2,5 jaar stuk. Gekozen voor een DeLonghi vanwege goede reviews en ik geen Saeco meer wilde. Wat een topapparaat, makkelijk in onderhoud, spelt zelf alles goed schoon, lekker koffie, goede schuim (verschillende soorten), makkelijk te installeren. Nu een 1 week in bezit. Zou niet anders meer willen.
Pluspunten
- eenvoudig installeren
- makkelijk in onderhoud
- koffie en melk worden appart verwarmd
- machine spoelt alles door
Minpunten
- geen...
Heerlijke koffie,makkelijk te bedienen,mooie vormgeving,geen lomp apparaat .
Het is onze eerste koffiemachine,dus vond het wel een gok,maar wij kunnen hem iedereen aanraden.
Pluspunten
- Heerlijke koffie en cappuccino
- Goed heet
Delonghi Ecam 350.55B
Uitstekend apparaat, had al ervaring met de ecam 22.110.b maar wou een apparaat die melkdranken maakt. De 350.55B stelt niet teleur en geeft veel lekkerder melkschuim dan het vorige apparaat met stoompijpje! Vol en romig, met dezelfde melk. Koffie is zoals ik gewend was, gewoon goed. Het menu is makkelijk en duidelijk, alle dingen die je wenst zijn in te stellen.
Pluspunten
- Goede koffie
- Veel instelmogelijkheden
- Heerlijke Cappuchino of warme melk
Minpunten
- Nog geen
Aanrader!
Gewoon een goede machine, goede koffie, zoals ook uit alle testen blijkt. Juiste keuze dus!
Pluspunten
- Makkelijk te reinigen
- Goede koffie
- Vele opties
- Eenvoudige bediening
Ik raad deze koffieautomaat zeer zeker aan. Handig in gebruik, duidelijke omschrijving en het belangrijkste is dat de koffie smaakt, evenals de andere dranken die gemaakt kunnen worden.
Pluspunten
- Goede koffie
- Goede cappuccino
- Makkelijk in gebruik en onderhoud
Bevalt zeer goed, zeker een aanrader
Het is een mooi product, duidelijk display met vele mogelijkheden, en overzichtelijk, maakt niet veel herrie, koffie is goed heet, ook de cappuccino. Makkelijk schoon te houden.
Wij zijn heel blij met deze koffiemachine. We hadden eerst een Jura, maar dat nooit meer. Zijn blij met de keus voor DeLonghi. Zeer aan te raden.
Pluspunten
- Overzichtelijk display
- Makkelijk schoonmaken
- Weinig herrie
- Hete koffie
Perfect merk, doet wat het beloofd.
Dit is na mijn vorige 2 DeLonghi’s nr 3. Bevallen buitengewoon goed. Dagelijks gebruik is gemiddeld 20 mokken koffie en nu met meerdere nieuwe functies erbij zal dit zeker nog meer worden. Perfect merk en mooi design.
Pluspunten
- Eenvoudige installatie.
- Koffie naar ieders wens in te stellen
Minpunten
- Maakt iets meer geluid dan de Magnifica
- Mis melding dat watertand leeg is.
Ben blij met deze aankoop!
Na het lezen van diverse reviews heb ik besloten om de De’Longhi Dinamica aan te schaffen en ben er zeer tevreden mee. De bediening is heel erg eenvoudig evenals het instellen van de eigen voor keuzes. Hierdoor is de goede smaak van de koffie snel bereikt. Ook het design is mooi en staat als een prachtige aanvulling in de keuken. Ook het schoonmaken is niet veel werk en gaat door de aanwijzingen op het display op het juiste moment. Kortom, een prima apparaat.
Pluspunten
- Zet zeer goede koffie, Espresso en Cappuccino.
- Mooi design
- Eenvoudig schoon te maken
Minpunten
- Nog niet kunnen vinden.
Tevreden
Tevreden, iets te prijzig maar wel zeker waard.koffie smaakt goed. In het begin was het even uitzoeken hoe en wat. Naarmate je zoekt/leest kom je verder. Kortom, wij zijn tevreden.
Pluspunten
- Koffie is lekker
- Apparaat is mooi
- Niet te groot
- Voldoende opties
Minpunten
- Prijzig
- Maakt veel lawaai
De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B
Na lang twijvelen besloten om de De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B. Aansluiten was heel simpel, zat een servicepakket bij voor de eerste onderhoudsbeurten. Nu nog de koffie proberen, verwachtingen zijn hooggespannen!
Pluspunten
- Heerlijke koffie
- Gebruiksgemak
Minpunten
- Prijs
- Uiterlijk
Maakt de verwachtingen waar
We hebben de koffiezetter aanbevolen gekregen en maakt de verwachting waar.
Lekkere koffie en eenvoudig te bedienen.
Weinig lawaai en alles aan te vullen zonder het apparaat te verplaatsen.
Pluspunten
- Goede koffie
- Weinig lawaai
Minpunten
- Prijs
Fijne automaat met heerlijke dranken!
Super apparaat. Prijs / kwaliteit is zeer goed. Espresso, Lungo smaken heerlijk. Maar vooral ook de melk producten zijn erg goed en het apparaat produceert zeer goede melkschuim! Niet twijfelen, gewoon kopen!
Pluspunten
- melk schuim
- espresso, lungo, etc,
- flat white
- melk reservoir past mooi in zijvak koelkast
Minpunten
- materiaal is van kunstof, duurzaamheid onbekend
zeer mooie machine met duidelijke uitleg.
Al meer ervaring met de machine we hebben nu een ander model gekocht met meer mogelijkheden.
Zijn nog in de uit probeer fase , maar dat gaat al aardig goed.
De machine is makkelijk in gebruik en we denken dat we weer tevreden gaan zijn met deze mooie machine.
Zeer tevrede
De koffie heeft een goede smaak en de extra drankjes zoals de cappuccino zijn ook goed door de melkopschuimer.
Pluspunten
- Goede smaak
- Veel opties
Minpunten
- Geen
Mooi apparaat en heerlijke koffie
Apparaat staat mooi in de keuken. Makkelijk in gebruik en koffie smaakt top! Nog net 1 dag in gebruik maar nu al zeer tevreden mee. Goede koop!
Pluspunten
- Gebruik
- Design
- Smaak
- Maakt geen lawaai bij het malen