- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
- Deze aanbieder is een officiële dealer van dit merk
Luxe machine
Na lang zoeken en vergelijken kwam ik uit op deze fantastische koffiemachine. Nu een paar dagen in bezit en zijn druk aan het proeven en testen. Makkelijke en uitgebreide machine voor een perfect cappuccino. Melkcontainer kan zo in de koelkast na gebruik ideaal. Hij maakt ook niet zo’n herrie zoals veel machines wel doen. Ben er blij mee
Pluspunten
- Melkcontainer
- Koffie is lekker heet
- Spoelt zelf schoon
Minpunten
- Nog geen minpunten ontdekt
Goede ervaring met de koffiemachines van De Longhi. Goede koffie, makkelijk onderhoud.
Mooie machine
Een mooie compacte machine, geeft heerlijke koffie en de schuimlaag van de cappuccino is vol en romig. Makkelijk de zelfreiniging functie die erop zit. Fijn dat er my menu functie opzit, kan je gemakkelijk je eigen koffiesoorten e.d. maken en opslaan.
Zeer tevreden .
Pluspunten
- Veel koffie variatie
Bevalt tot nu toe (pas een paar dagen in bezit) erg goed
Nog iets te snel om een goede review te kunnen geven (pas een paar dagen in gebruik) maar de eerste indruk is positief.
Niet te groot, maakt niet overdreven veel kabaal en ziet er ook mooi uit. Nadeel is dat het bijvullen van de bonen aan de bovenkant is terwijl het apparaat bij mij onder een keukenkastje staat. Maar dat hebben zo goed als alle apparaten die ik heb gezien. Gelukkig kunnen er behoorlijk wat bonen in (300gr) zodat dit bij ons maar 1 keer in de 2-3 weken hoeft te gebeuren.
Water moet wel meer bijgevuld worden maar dat kan allemaal makkelijk aan de voorkant. Als ik ook gemalen koffie zou willen gebruiken dan wordt het wel moeilijker omdat die telkens aan de bovenzijde toegevoegd moet worden. Ben nog bezig om voor mezelf de juiste instellingen te krijgen maar het apparaat geeft daar voldoende mogelijkheden voor. De koffie is nu in ieder geval al een stuk beter dan ik had met de Dolce Gusto. Als de instellingen goed zijn dan nog even experimenteren met verschillende boon soorten/merken. Voorlopig dus nog even bezig, maar zoals gezegd 1e indruk is OK. Kan na een paar dagen nog niets zeggen over de betrouwbaarheid maar met de 2 jaar service aan huis zou ik de 1e 2 jaar in ieder geval goed moeten zitten (hopelijk vele jaren meer).
Pluspunten
- makkelijk in gebruik
- veel instellingen om eigen smaak in te stellen
- compact
- maakt niet overdreven veel geluid
- Lekkere warme koffie
Minpunten
- Bonenvulling aan bovenzijde
- Gemalen koffie vulling aan bovenzijde
een vriendin had ook deze machine was zeer tevreden . daarom deze koop ,. heb hem nog maar vrij kort maar ben zeer tevreden , makkelijk in gebruik en hele lekkere koffie. een echte aanrader.
heerlijke koffie, veel mogelijkheden, eenvoudige bediening en het apparaat ziet er mooi uit.
Volautomatisch espressomachine
Goede prijs kwaliteit verhouding makkelijk te bedienen vele soorten koffiekeuzes
Makkelijk schoon maken
Pluspunten
- Makkelijk te bedienen
- Vele soorten koffie keuze
- Persoonlijke koffie keuze instelbaar
Minpunten
- Nog niet gevonden
Na 6 maanden in gebruik
Prima espressomachine voor een redelijke prijs. Destijds veel apparaten vergeleken en daar kwam deze voor mij als beste uit. Tot nu toe geen spijt van gehad.
Pluspunten
- lekkere koffie
- compacte machine
- makkelijk schoonmaken
- makkelijk water en koffie bijvullen
Minpunten
- espresso is met 2 vingerhoedjes water.
- hij spoelt wel heel vaak
- waterreservoir mag wat groter
Delonghi
Er zijn diverse koffiemogelijkheden te maken, met diverse koffiesterktes. Koffie is warmer dan bij mijn eerste apparaat van delonghi.
De machine heeft een melk reservoir wat eraan komt te hangen als je bijv latte macchiato wil. Deze werkt wisselend. Soms geeft hij alleen maar veel stoom af en komt er te weinig melk uit, terwijl ik in mijn menu zelf een verhouding heb ingesteld ( melk- koffie verhouding). Dan is hij dus niet zoals ik hem zou willen.
Pluspunten
- Warme koffie
- Veel keuzes
- Mooi om te zien
Minpunten
- Minder Melk geven dan ingesteld
- Clean werkt soms niet ( clean maken pijpje)
- Veel geluid bij malen
Dynamica 350.55.b
De machine ziet er mooi uit, praktisch en handig in het gebruik. Dit ook met name bij de cappuccino
Pluspunten
- Handig in gebruik
- Heerlijke cappuccino
Minpunten
- Geen waterontharder mogelijkheid
Prima koffieapparaat
Wat een fijn machine. Zeer uitgebreide selectie dranken en functies.
Je kunt ervoor kiezen een selectie dranken met melkschuim te bereiden of vooralsnog de normale lungo of esprosso. Onderdelen kunt gewoon de vaatwasser in om te reinigen.
Pluspunten
- Touchscreen
- Selectie van dranken
Minpunten
- houder koffieresten loopt snel vol
De Longhi 350.55B
Zo blij met dit koffiezet apparaat :D
Maakt goede warme cappuccino met een heerlijke melkschuim laag. Echt genieten! Mijn vriend houdt meer van de gewone koffie. Wat het voordeel is is dat elk bakje koffie persoonlijk in te stellen is in het menu, de hoeveelheid melk, de juiste maling van de koffie, gewoon perfect dus en zeker een aanrader!
Pluspunten
- Warme cappuccino
- Heerlijke koffie
- Automatische spoeling
- Koffie en melk maar eigen smaak in te stellen
- Makkelijk schoon te maken
Minpunten
- Het malen van de koffie hoor je goed
Heerlijke latte macchiato
Eerder ook al een delonghi volautomaat gehad. En nu dus weer voor gekozen en zeker geen spijt van.
De dranken zijn of voorgeprogrammeerd of je stelt ze naar eigen smaak in. Een heel makkelijk te bedienende machine voor de lekkerste koffie.
Makkelijk in onderhoud.
Pluspunten
- Makkelijk te bedienen
- Persoonlijk in te stellen
- Melkopschuimer voor in de koelkast
Minpunten
- Melkopschuimer is wat stroef bij het verwijderen
Super apparaat
Gebruiksvriendelijk apparaat. Geeft super lekkere koffie. Fijn dat gemakkelijk alle instellingen aan te passen zijn naar eigen wens. Koffie is goed warm, melkschuim stevig. Oftewel top-aankoop. Flink aan de prijs, maar wat mij betreft het zeker waard.
Pluspunten
- Gebruiksvriendelijk
- Kwaliteit
Minpunten
- Prijs
Veel gemak, prima smaak.
Heerlijke koffie. Standaard veel keuzes en alles naar eigen smaak aan te passen. Makelijk schoon te houden.
Pluspunten
- Keuzes
- Smaak
- Onderhoud
Zeer goede prijs/kwaliteit
Mooi compact product/ makkelijk te reinigen/ info bij andere eigenaar die zeer positief was / Bij Expert gekocht en uitstekend geholpen door Mark (hebben hem zelf ook in de kantine staan) en product gekocht als cadeau voor verjaardag van mijn echtgenote waardoor de aanvraag voor cashback eigenlijk al verstreken was maar na contact van Expert/Delonghi alsnog kunnen aanvragen via mail. Mocht er problemen zijn dan komt er een monteur aan huis dus geen rompslomp met verzenden.
Koffie etc. wordt goed warm. Kortom zeer goede aankoop.
Pluspunten
- Melk en koffie apart verwarmd
- Makkelijk te reinigen
- Compacte machine
- Bediening eenvoudig en op jezelf programmeren
Minpunten
- Mag iets minder geluid zijn
Complete en gebruiksvriendelijke Koffiemachine
We hebben voor deze machine gekozen van wege afmetingen, keuze mogelijkheden, cappuccino, espresso, instellingen naar eigen smaak, gemak van het schoonmaken, degelijk ontwerp en vele goede recensies.
Pluspunten
- Eenvoudig in gebruik
- instel mogelijkheden
Minpunten
- nog niet tegengekomen
Mooie koffiemachine
Het is een prachtig koffie machine, ik geniet elke dag van een echt kopje koffie zoals het hoort. Een ding vergeet een ieder merk wat is het geluid wat deze machine produceert als hij de bonen gaat malen. Ik heb een decibelmeter geïnstalleerd op de telefoon en deze gaf aan 68 db dat vind ik reuze meevallen. Mijn buren hebben een siemens en deze geeft 66 db maar is wel €100 duurder. Dus de prijs gaf de doorslag. Hij doet niet onder de duurdere apperaten. Het is echt een topper van een apperaat. Ik zal over een paar maanden opnieuw een reactie gegeven. Ik heb het apparaat nu een week uitgeprobeerd. En even niet te vergeten de melkschuim voor de late en cappuccino is stevig en erg goed. Lees erg goed de gebruiksaanwijzing om de koffie programma te wijzigen in de maat van je gebruik kopje.
Makkelijk in gebruik
Omdat mijn oude delonghi stuk was werd het tijd voor een nieuwe, na veel onderzoek en het lezen van recensies op internet toch weer voor delonghi gekozen. Het is niet de goedkoopste maar ben erg tevreden. Hij is makkelijk in gebruik door het displayscherm en lekker stil, ben blij met mijn aankoop.
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Lekker stil
Minpunten
- Tot nog toe geen
Lekkere cappuccino!
Lekkere koffie, maar toch zeker een paar minpuntjes. Het zgn warmhoudplaatje werkt voor geen meter, gewoon koud. Geeft niet aan wanneer de bonen op zijn, waardoor je een “slap bakkie” hebt, geeft ook niet aan wanneer het water op is wat dan resulteert in een halve kop koffie!
Pluspunten
- Lekkere koffie en cappuccino
Minpunten
- Geeft niet aan wanneer de bonen op zijn
- Geeft niet aan wanneer het water op is.
- Warmhoudplaatje werkt absoluut niet
Heerlijke koffie
Hoewel ik de koffiemachine ECAM 355.55.B pas enkele dagen gebruik ben ik al wel tot de conclusie gekomen dat ik vrij eenvoudig heerlijke, gevarieerde koffie kan maken. Veelbelovend! Zo veel mensen zo veel smaken hoeft nu geen probleem meer te zijn. Ik heb lang nagedacht of ik deze, toch niet geringe, uitgave wel zou doen maar ik heb er zeker geen spijt van.
Mooi apparaat
De prijs kwaliteit verhouding is goed. Hij zet lekkere hete koffie en de mogelijkheden zijn talloos. De tiptoetsen zijn duidelijk en de vormgeving is zeer fraai. De melkhouder past gemakkelijk in de koelkast.
Pluspunten
- Makkelijk te bedienen
Minpunten
- Nog niet gevonden
Makkelijk te bedienen, koffie-instellingen kun je opslaan
Mooi model, gemakkelijk te bedienen, koffie-instellingen kun je opslaan. Prima apparaat. Melkschuim instelbaar in dikte, je kunt je koffie maken naar eigen wens.
Tevreden
Ik ben tevreden. Alles werkt prima. Koffie is heerlijk. Latte is ook heel lekker.
Tip: RVS voorkant zou iets beter zijn.
Prettige, stille machine
We hadden al jaren een koffiezetmachine van een ander merk, Saeco. Die lekte wel veel water, was erg lawaaiierig en moest heel veel worden schoongemaakt.Vooral het zetgedeelte was een gedoe.
Na veel googlen kozen we voor deze DeLonghi Dynamica en man, was dat even een goede keuze!
Het apparaat is heel stil vergeleken bij de vorige. Het waterbakje is groter en ruim voldoende. Het zetgedeelte is simpel uit te nemen, even 5 minuten in het water leggen, afspoelen en drogen. Een kind kan de was doen! Het bakje met afgewerkte koffie neem je tegelijk uit met het lekbakje. Dat lekbakje bevat nauwelijks water. Uitschuiven, legen en inschuiven.
Waar we erg enthousiast over zijn, is het schoonmaken van de melkkan. Nadat iedereen koffie heeft zet je de knop op0 het melkbakje op clean en klaar is kees. Nou ja, klaar zijn wij dan!
Het schuimen werkt geweldig. mooi vol schuim (instelbaar). Het schuimpijpje is uitschuifbaar, ook prettig.
Het deksel van de melkkan kun je snel in een paar delen uiteen nemen en kan in de vaatwasser!
Bij het starten en uitzetten spoelt de machine door.
Tel daar bij op dat de machine een fraai, luxe uiterlijk heeft en de keuze is snel gemaakt.
En het allerbelangrijkste; de koffie is uitstekend. De machine heeft alles in huis, van gewone koffie, flat white, espresso, capuccino, latten machiato, Lungo, Doppio, Ristretto, Warme melk etc. etc. We moeten ze allemaal nog proberen. Daarnaast kun je ook nog je eigen menu instellen. Koffie voor Piet, koffie voor Monique etc. We zijn super tevreden!
Pluspunten
- Makkelijk menu
- Stil
- Eenvoudig schoon te houden
- Veel keuze