De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 701 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjan 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
Onze vorige Delonghi espressomachine had het, na bijna 10 jaar, begeven. Reparatie was mogelijk, maar we wilden nu toch ook weer eens wat nieuws. Vanwege de goede ervaringen weer voor hetzelfde merk gekozen. De oude machine had ook al een melkreservoir, dus dat was een vereiste voor de nieuwe koop. Op de nieuwe machine zitten veel meer keuzes voor koffievarianten. Ik dronk altijd al graag cappuccino, maar ik denk dat de flat white nu even favoriet gaat zijn; heerlijk zacht romig schuim en een lekkere verhouding koffie/melk! We gebruiken gewoon nog dezelfde koffiebonen, maar mijn man vond de koffie (zwart) toch lekkerder smaken nu.
Het LCD-scherm met alle toetsen en menu's wijst eigenlijk voor zich.
Drinken er 2 personen bv allebei cappuccino, maar met een net iets andere instelling van sterkte of verhouding koffie/melk, dan kan dit eenvoudig worden opgeslagen in het MyMenu. Zo hoef je niet iedere keer opnieuw in te stellen.
Handig is ook de lekbak die helemaal uit elkaar te halen is, zodat het makkelijk schoon te maken is.

Het melkreservoir vind ik iets minder qua ontwerp:
- het melk-uitlooptuitje schuift stroef op en neer;
- het melk-uitlooptuitje steekt altijd wat schuin uit, dus altijd een utsteeksel als je hem in de koelkast hebt staan;
- het deksel sluit niet heel mooi/strak op de beker, hij valt er wat los op. Als het melkreservoir aan de machine zit, zakt de beker ook ietsje van het deksel af. Heeft verder geen invloed op de afgifte van melk, maar design had beter gekund.

Over duurzaamheid is nu natuurlijk nog weinig te zeggen. De vorige machine had knopjes om in te drukken en minder elektronica, dus voelde wat robuuster aan dan deze machine. Maar we gaan het ervaren.

Al met al een eenvoudig te bedienen machine, met heerlijke koffie. Nog maar een paar dagen in ons bezit, maar zeker geen spijt van de aankoop!

Pluspunten

  • Groot bonenreservoir
  • Veel koffievarianten
  • Het MyMenu
  • Makkelijk te reinigen lekbakje

Minpunten

  • Design van het melkreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Franklin 13-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk veel variatie mogelijkheden.

Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

10,0
Heerlijk veel variatie mogelijkheden,cremalaag van de koffie is uitstekend.
Had ik eerder moeten kopen.

Pluspunten

  • Heerlijk veel variatie mogelijkheden.

Minpunten

  • Had ik eerder moeten kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fokke 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact

Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

7,0
De de longhi ecam350.55.B Dinami is een zeer compacte machine.
Geeft op tijd aan dat er water bijgevuld moet worden.

Pluspunten

  • Compact
  • waterindicatie

Minpunten

  • geen koffiebonen indicatie
  • geen waterinstelling
  • omslachtig voor heet water

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Marcel 23-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt lekkere koffie,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

10,0
Supermachine. Zet heerlijke koffie, en andere recepten. Is nagenoeg geruisluisloos. Ziet er ook nog mooi uit

Pluspunten

  • Heerlijke koffie, en koffie recepten
  • Plug & Play

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel een heerlijke koffiespecialiteit

Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
Apparaat voldoet volledig aan onze verwachtingen. Het is best lastig om een keuze te maken en erachter te komen welk apparaat het best bij je wensen past.
We hebben voor deze machine gekozen vanwege de veelzijdigheid van de machine. Je kunt eenvoudig je keuze voor je favoriete koffie maken. Het schoonmaken en onderhouden is ook erg eenvoudig

Pluspunten

  • grote keuze aan mogelijkheden
  • maakt niet veel geluid

Minpunten

  • nog geen minpunten kunnen ontdekken

Reageer

seniorcoffee 11-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

klein formaat, grote prestaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
compact en niet te ingewikkeld
koffiesterkte gemakkelijk instelbaar; dus koffie voor eigen smaak
eenvoudige schoonmaak direct na gebruik

Pluspunten

  • Gemakkelijk instelbaar
  • compact

Minpunten

  • 1e ingebruikneming geen logische volgorde

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

F. Staats 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht vanwege de goede temperatuur instelling, zijn compactheid en vele mogelijkheden.

Pluspunten

  • Echt warme koffie
  • Mooi en compacte machine

Minpunten

  • Kopjes warmhoudplaat werkt onvoldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JR 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekkere koffie, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
Het is een fijn en compact toestel, met een mooi design. Past in vele keukens! Maar natuurlijk is het belangrijkste de koffie die je ermee kan maken. Vroeger was het hier de Senseo die het meeste werd gebruikt. Die heeft dan in het begin ook nog een plaatsje behouden naast de delonghi, maar al snel werd duidelijk dat hij volledig werkloos was geworden. Het volle aroma dat de delonghi geeft is echt wel goed! Ook leuk dat je al eens speciale koffies kan maken in combinatie met het melkreservoir. Altijd handig voor bezoek! Eens je weet hoe het moet is het onderhoud niet zo moeilijk. Een aanrader is wel de waterfilter!

Pluspunten

  • Verschillende koffietjes, ook met melkopschuimer!

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cong 16-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijn en compact koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

10,0
Na lang wikken en wegen uiteindelijke gekozen voor de Delonghi. Dit omdat het een te makkelijke onderhouden machine is. Machine is fijn in gebruik, en lekker compact. Je kan keuzes instellen per persoon.

Pluspunten

  • Stil
  • Onderhoud
  • Melkopschuimer

Minpunten

  • Roestvrijplaat krast snel

Reageer

Heerlijke Capuchino met de DINAMICA ECAM 350.55.B 24-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke Capuchino met de DINAMICA ECAM 350.55.B

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
De machine speciaal gekocht omdat we gek zijn op Italiaanse koffie en met name op cappuccino. Machine beschikt over standaard type koffiesmaken middels sneltoetsen, waaronder uiteraard de door ons geliefde cappuccino, Maar ook voor espresso, latte en gewone koffie zijn sneltoetsen. De standaard instelling van cappuccino mag voor ons wat sterker, maar geen probleem want de machine heeft ook zijn `My Koffie` menu waar je je cappuccino helemaal kan instellen naar eigen smaak. Het aanklikbare melkreservoir is ook ideaal. Vullen met volle melk, aanklikken, cappuccino zetten, automatisch doorspoelen en weer terug in de koelkast. Fijne machine en tevreden klant. Enige minpuntje is dat na 4 weken de machine al vraagt om te ontkalken, maar ook dit is redelijk eenvoudig te doen door de instructies op het display te volgen.

Pluspunten

  • Sneltoetsen
  • koffie naar eigen smaak in te stellen

Minpunten

  • Frequentie van ontkalken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jk 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe koffiemaker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
Waar voor je geld ,stil apparaat met voldoende keuze uit diverse koffiesoorten.
Straalt kwaliteit uit en heeft die ook.

Reageer

r**s@t**t.be 11-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

voor ons een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
gekocht wegens een aantal positieve reviews, aanvaardbare prijs, en geschikt voor een gezin van twee personen

Pluspunten

  • prijs
  • gebruiksgemak
  • niet al te groot, past in de keuken
  • goede reviews op diverse sites
  • hygiënisch : spoelt zichzelf

Minpunten

  • zet slechts één tas per keer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rinus 24-03-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Na 6 maanden in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
Prima espressomachine voor een redelijke prijs. Destijds veel apparaten vergeleken en daar kwam deze voor mij als beste uit. Tot nu toe geen spijt van gehad.

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • compacte machine
  • makkelijk schoonmaken
  • makkelijk water en koffie bijvullen

Minpunten

  • espresso is met 2 vingerhoedjes water.
  • hij spoelt wel heel vaak
  • waterreservoir mag wat groter

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Jose 27-02-2021
  • Product gekocht

Delonghi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
Er zijn diverse koffiemogelijkheden te maken, met diverse koffiesterktes. Koffie is warmer dan bij mijn eerste apparaat van delonghi.
De machine heeft een melk reservoir wat eraan komt te hangen als je bijv latte macchiato wil. Deze werkt wisselend. Soms geeft hij alleen maar veel stoom af en komt er te weinig melk uit, terwijl ik in mijn menu zelf een verhouding heb ingesteld ( melk- koffie verhouding). Dan is hij dus niet zoals ik hem zou willen.

Pluspunten

  • Warme koffie
  • Veel keuzes
  • Mooi om te zien

Minpunten

  • Minder Melk geven dan ingesteld
  • Clean werkt soms niet ( clean maken pijpje)
  • Veel geluid bij malen

Reageer

Erik Lazet 17-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dynamica 350.55.b

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
De machine ziet er mooi uit, praktisch en handig in het gebruik. Dit ook met name bij de cappuccino

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Heerlijke cappuccino

Minpunten

  • Geen waterontharder mogelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Werner 10-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koffieapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
Wat een fijn machine. Zeer uitgebreide selectie dranken en functies.

Je kunt ervoor kiezen een selectie dranken met melkschuim te bereiden of vooralsnog de normale lungo of esprosso. Onderdelen kunt gewoon de vaatwasser in om te reinigen.

Pluspunten

  • Touchscreen
  • Selectie van dranken

Minpunten

  • houder koffieresten loopt snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leonie Niesen 05-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De Longhi 350.55B

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

10,0
Zo blij met dit koffiezet apparaat :D
Maakt goede warme cappuccino met een heerlijke melkschuim laag. Echt genieten! Mijn vriend houdt meer van de gewone koffie. Wat het voordeel is is dat elk bakje koffie persoonlijk in te stellen is in het menu, de hoeveelheid melk, de juiste maling van de koffie, gewoon perfect dus en zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Warme cappuccino
  • Heerlijke koffie
  • Automatische spoeling
  • Koffie en melk maar eigen smaak in te stellen
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Het malen van de koffie hoor je goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Claudia 01-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke latte macchiato

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
Eerder ook al een delonghi volautomaat gehad. En nu dus weer voor gekozen en zeker geen spijt van.
De dranken zijn of voorgeprogrammeerd of je stelt ze naar eigen smaak in. Een heel makkelijk te bedienende machine voor de lekkerste koffie.
Makkelijk in onderhoud.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Persoonlijk in te stellen
  • Melkopschuimer voor in de koelkast

Minpunten

  • Melkopschuimer is wat stroef bij het verwijderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilona van Loon 30-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk apparaat. Geeft super lekkere koffie. Fijn dat gemakkelijk alle instellingen aan te passen zijn naar eigen wens. Koffie is goed warm, melkschuim stevig. Oftewel top-aankoop. Flink aan de prijs, maar wat mij betreft het zeker waard.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bianca 27-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel gemak, prima smaak.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie. Standaard veel keuzes en alles naar eigen smaak aan te passen. Makelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • Keuzes
  • Smaak
  • Onderhoud

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews