De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 104 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ed 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel een heerlijke koffiespecialiteit

Algemene score

9,0
Apparaat voldoet volledig aan onze verwachtingen. Het is best lastig om een keuze te maken en erachter te komen welk apparaat het best bij je wensen past.
We hebben voor deze machine gekozen vanwege de veelzijdigheid van de machine. Je kunt eenvoudig je keuze voor je favoriete koffie maken. Het schoonmaken en onderhouden is ook erg eenvoudig

Pluspunten

  • grote keuze aan mogelijkheden
  • maakt niet veel geluid

Minpunten

  • nog geen minpunten kunnen ontdekken

Reageer

Jk 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe koffiemaker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Waar voor je geld ,stil apparaat met voldoende keuze uit diverse koffiesoorten.
Straalt kwaliteit uit en heeft die ook.

Reageer

Cong 16-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijn en compact koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na lang wikken en wegen uiteindelijke gekozen voor de Delonghi. Dit omdat het een te makkelijke onderhouden machine is. Machine is fijn in gebruik, en lekker compact. Je kan keuzes instellen per persoon.

Pluspunten

  • Stil
  • Onderhoud
  • Melkopschuimer

Minpunten

  • Roestvrijplaat krast snel

Reageer

De bie 12-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Algemene score

8,0
Makkelijk een kopje koffie zetten een vers kopje iedere keer makkelijk in onderhoud smaakvolle koffie

Reageer

Corina 10-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving.
Eenvoudige bediening.
Koffie is goed heet.
Pas een paar dagen in bezit, we zijn nog aan het testen.

Reageer

Jim 18-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke Koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat is zeer handig in gebruik en maakt makkelijk schoon. Het geluid bij het koffie zetten (man van de bonen) is wel wat hard maar is - voor zover ik kan beoordelen - normaal. We hebben met vorige/ander apparaten wel erger meegemaakt.

Pluspunten

  • verschillende instellingen
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • lawaai
  • waterreservoir regelmatig bijvullen

Reageer

Margreet 18-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Alles er op en eraan en super makkelijk in gebruik! Eigen koffiefavorieten instellen valt onder de gebruiksopties. Ideaal!

Reageer

JR 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekkere koffie, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijn en compact toestel, met een mooi design. Past in vele keukens! Maar natuurlijk is het belangrijkste de koffie die je ermee kan maken. Vroeger was het hier de Senseo die het meeste werd gebruikt. Die heeft dan in het begin ook nog een plaatsje behouden naast de delonghi, maar al snel werd duidelijk dat hij volledig werkloos was geworden. Het volle aroma dat de delonghi geeft is echt wel goed! Ook leuk dat je al eens speciale koffies kan maken in combinatie met het melkreservoir. Altijd handig voor bezoek! Eens je weet hoe het moet is het onderhoud niet zo moeilijk. Een aanrader is wel de waterfilter!

Pluspunten

  • Verschillende koffietjes, ook met melkopschuimer!

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wim van marion 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel fijne machine die zorgt door de vele instel mogelijkheden voor het lekkerste bakje koffie geheel naar je eigen smaak gezet.

Pluspunten

  • veel instel mogelijkheden

Reageer

luxe 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn vorige volautomaat DeLonghi heb ik 15 jaar met veel plezier van genoten, nu hebben we een luxere uitvoering en weet zeker dat we er ook veel plezier van zullen hebben. Dus voor mij alleen DeLonghi

Pluspunten

  • luxe uitstraling
  • goed warm

Minpunten

  • geen

Reageer

Lindahendriks 11-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Net gekocht en bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na jarenlang Siemens eq serie overgestapt op deze. Prijs Siemens in verhouding duur. Mooi design, compact, makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Design
  • Prijs/kwaliteit
  • Veel variatie mogelijkheden koffierecepten

Minpunten

  • Helaas zijn de melkvarianten lauwwarm.

Reageer

Jigal 10-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima kwaliteit apparaat en zet goede koffie. Makkelijk in onderhoud. Plaatje waarop kopjes staan mag wel iets groter

Pluspunten

  • Compact
  • kwaliteit materialen
  • onderhoudbaar

Minpunten

  • Klein plateau voor kopjes

Reageer

Charl 10-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koffie

Algemene score

9,0
Wij vinden het een geweldige machine die ons de kwaliteit koffie geeft die we wensen en ook de vele verschillende soorten koffie zoals cappuccino.

Pluspunten

  • snel gezet
  • verschillende mogelijkheden
  • compact

Minpunten

  • prijs
  • geen

Reageer

mokkie 08-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super volautomaat met veel mogelijkheden.

Algemene score

9,0
mooie en compacte automaat met veel koffie mogelijkheden. het afneembare melkreservoir is super handig en makkelijk te reinigen.

Pluspunten

  • compact
  • afneembaar melkreservoir

Reageer

Syb 08-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ontzettend makkelijk in gebruik en maakt snel heerlijke koffie. Alles eenvoudig aan te passen, te reinigen en bij te vullen. Ziet er goed uit en past ook mooi in onze keuken. Thee zetten gaat wel vrij langzaam, daar gebruiken we de waterkoker nog voor. Maar voor koffie, espresso, cappucino en noem maar op is dit apparaat een aanwinst voor elk huishouden.

Pluspunten

  • Heerlijk verse koffie
  • makkelijk in onderhoud
  • Snel
  • Weinig lawaai
  • Mooi qua uiterljk

Minpunten

  • Theewater duurt relatief lang

Reageer

Verkoijen 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige tiptoetsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit product heb ik diverse malen bij kennissen gezien en heb geconstateerd hoe zelfs de kinderen er moeiteloos mee omgaan. Ik houd van cappicino, ben blij met heb reservoir.

Pluspunten

  • Scherm
  • Melkreservoir

Minpunten

  • nog niet in gebruik
  • nog niet in gebruik

Reageer

jos 03-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie

Algemene score

9,0
waren op zoek naar een goede koffiezetter, de Delonghi ECAM350.55 kwam als beste en LEKKERSTE uit de bus. Het melk schuim is zeer lekker. de Doppio is ook goed. een heel goede aankoop

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • zeer goed melkschuim, vast.

Minpunten

  • wachttijd van 3 dagen*!*

Reageer

Rardy 03-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk, makkelijk in zijn bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang Senseo gedronken te hebben waren we toe aan echte koffie en de koffie variaties. Na grondig onderzoek bleek dit de beste keus.
Zeker prijs-kwaliteitsverhouding is prima.

Pluspunten

  • Makkelijk in zijn bediening
  • Alle handelingen komen op de display
  • Door automatische uitschakeling zuinig in verbruik

Minpunten

  • geen

Reageer

D. Rikkert 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk apparaat stil en heerlijke koffie-variaties

Algemene score

8,0
Duidelijk display, goed afleesbaar en vrij eenvoudig in gebruik, prettig ook dat bij opstarten en afsluiten alles automatisch gespoeld word wel zo hygienisch wel even wennen is onze eerste volautomaat.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Veel variaties te bereiden
  • Comapct en stijlvoldesign
  • Zeer compleet extra accessoires zitten erbij
  • Vrij stil zeker in vergelijking met vele andere

Minpunten

  • Wennen aan automatisch spoelen
  • Materiaal buitenzijde mag best hoogwaardiger

Reageer

D. Rikkert 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact model, redelijk stil en vrij logisch in gebruik

Algemene score

8,0
Na veel online vergelijken over goede koffie machines en vele reviews gelezen bij mijn vaste electronica winkel BCC Hengelo eens de knoop doorgehakt. Dat het een Delonghi moest worden was zeker en wilde perse een met waterreservoir aan voorzijde is zeer handig met bijvullen aangezien erboven nog keukenkastjes zitten.

Pluspunten

  • Handig met water en melk bijvullen aan voorzijde
  • Zeer compleet extra accessoires zitten erbij
  • Vrij stil zeker in vergelijking met vele andere
  • Design is strak en redelijk compact ook nog
  • Vele variaties te bereiden en eigen voorkeuren

Minpunten

  • Materiaal buitenzijde mag best hoogwaardiger

Reageer

Toon meer reviews