De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 763 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

f**s@g**l.com 24-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg fijne besturing met ontzettend goede koffie ! De prijs kwaliteit verhouding is prima, heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i**o@t**l.nl 18-05-2022
  • Product gekocht

Algemene score

7,0
WERKT GOED, MAKKELIJK MACHINE. OPVRAGEN ACTIE BON WAS ALLEEN SLECHT. VERDER GEEN PROBLEEM

Reageer

Marloes 14-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super fijn koffie automaat. Vooral het zelf reinigen van de melktoevoer is ideaal. Koffie ook erg lekker!

Pluspunten

  • Zelfreiniging van melkslang
  • Makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ingrid 13-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een koffiemachine met vele mogelijkheden.
De schuim op de cappuccino is zelf te bepalen en en de warme melk is heerlijk.
Een gebruiksvriendelijk apparaat en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacques 11-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Formidabel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude Saeco was aan vervanging toe. Dus gezocht naar een volautomaat, die ook een melkproduct met één druk op de knop kan neerzetten. Maar dan... het schoonmaken van de melkgroep is bij de meeste apparaten een dingetje. Gedoe met melkslangetjes steeds in pakken hangen zien wij ook niet zo zitten.
Dus al snel de keuze teruggebracht tot De Longhi. En op basis van wat Youtube reviews besloten voor de Ecam350.55.
Geen fancy beeldscherm, zoals op de nieuwste types, maar verder doet hij precies hetzelfde met dezelfde techniek.
We hebben hem nu een week in huis, en..... formidabel....
Heerlijke koffie, hemelse cappucino, zelfs in de standaarduitvoering. Veel stiller dan we gewend zijn, en het melkreservoir is de beste uitvinding sinds het wiel, zo goed werkend, zo eenvoudig te reinigen.

Pluspunten

  • stil
  • melkgroep
  • heerlijke cappucino

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roelie 06-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Lekkere koffie alle soorten en smaken.
Eenvoudig te bedienen.
Een geweldige koffiemachine.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Gemakkelijk in onderhoud

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 03-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik, veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat is makkelijk in gebruik. Fijn dat decaf naast gewone koffie mogelijk is. Wel even uitproberen wat beste afstelling is, maar ook dat is een voordeel.
Uitstraling van het apparaat is wel heel "plastic".

Pluspunten

  • koffiesterkte en hoeveelheid melk instelbaar
  • decaf naast standaard bonen mogelijk
  • goed warme melk en koffie
  • eenvoudig in gebruik te nemen

Minpunten

  • bij meerdere kopjes wel geduld nodig
  • ziet er wat "plastic" uit

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

r**s@g**l.com 30-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na diverse reviews van volautomaten te hebben gelezen, besloten om voor de 350.55 te gaan.
Tot nog toe een prima keus (2 weken in bezit)
voordelen: prima schuim voor melk-bereidingen, ik gebruik Campina volle houdbare melk, schoonmaken is niet ingewikkeld, eenvoudig naar eigen smaak aan te passen.
nadelen: als je bij in en uitschakelen geen kopje onder de koffie uitgifte hebt staan is het lekbakje snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

k**1@h**l.com 26-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Delonghi dinamica 350.55B super koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi en eenvoudige apparaat om te bedienen en schoon te maken,
Wij hebben de koffiemachine 3 dagen top apparaat , we hebben zak koffiebonen gehaald en zoeken naar de beste bonen koffiesmaak, we hebben nu intense smaak mijn partner vind het te bitter.
Wij hebben voor de koffiemachine gekozen omdat de Longhi dinamica 350.55B als beste door koffie testers is beoordeeld als beste volautomatische koffiemachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**t@k**l.nl 21-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het nieuwe koffiedrinken is begonnen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Op 1ste Paasdag, samen met onze dochter die op bezoek was, alle in aanmerking komende koffiezetmachines "doorgelicht" en tegen elkaar afgewogen. De ECAM350.55.B kwam als winnaar uit de bus! De diverse proef-kopjes koffie bewezen de juistheid van onze nieuwe aanschaf. Enige minpunt: de omslachtige werkwijze om in het bezit te komen van het gratis koffiepakket.

Pluspunten

  • eenvoudig gebruiksgereedmaken
  • eenvoudige bediening

Reageer

w**4@g**l.com 19-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net binnen gekregen. Makkelijk in te stellen en lekkere koffie. Blij er mee

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Lekkere kofgie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johanna 12-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn apparaat. Heerlijke koffie. Makkelijk te bedienen. En niet te groot op het aanrecht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GP 07-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nette, degelijke koffiemachine met voldoende mogelijkheden voor thuisgebruik.

Pluspunten

  • automatisch melkschuim
  • niet al te luid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Astrid 05-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nieuwe keuken en nu onze 1ste koffiemachine aangeschaft, keuze is op Delonghi gevallen aangezien men bekend staat als kwalitatief/degelijk en goede reviews gelezen. Sedert 3 dagen in gebruik, wel even de tijd genomen om de beschrijving te lezen. Spreekt eigenlijk al snel voor zich. Wordt voornamelijk gebruikt voor cappuccino en latte macchiato met heerlijke schuimlaag. We moeten nog experimenteren met de sterkte, soort melk etc. maar tot nu toe uiterst tevreden. We hadden verwacht dat het meer geluid zou geven maar dat valt gelukkig reuze mee. Wel even wennen dat het wel meer onderhoud vergt dan een gewoon koffiezetapparaat. Hopelijk gaan we er nog heel lang van genieten en het geeft onze nieuwe keuken een nog mooiere uitstraling.

Pluspunten

  • veel keuze's
  • heerlijke cappuccino

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjaantje88 04-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Tot nu toe erg blij met dit apparaat. Hij maakt minder lawaai bij het malen dan gevreesd. Hij is erg makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Geluid bij malen
  • Makkelijk te bedienen.
  • Ziet er mooi uit.

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

m**s@z**o.nl 01-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldige uitstraling, aanwinst voor keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
geweldige uitstraling product, aanwinst voor de keuken, net gekocht, op naar vele lekkere cappuccino's.

Pluspunten

  • uitstraling, duidelijk instructies

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

VS 31-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Barrista bij je thuis!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een cadeautje! Mooie machine, met duidelijke bediening en goed te reinigen onderdelen. Vooral de melkopschuimer is makkelijk en snel reinigbaar. En het meest belangrijke: lekkere koffie(variaties)! Daarnaast kun je ook nog eens makkelijk je eigen voorkeuren instellen. Wij zijn er blij mee!

Pluspunten

  • Makkelijk reinigbaar
  • Duidelijke bediening
  • Mooi apparaat
  • Echt goed melkschuim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaëlle 24-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact formaat, prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, niet te groot en vooral smal in vergelijking met andere merken. Past goed op het aanrecht en neemt niet te veel ruimte in.
Goed verpakt. Losse onderdelen gemakkelijk te monteren.
Gebruikershandleiding wat lastig te lezen, de YouTube films waren duidelijker. Een rechtstreekse verwijzing naar de films van de betreffende machine was fijn geweest, ik heb deze nu zelf gezocht op het Youtubekanaal van Delonghi.
Onderdelen zijn gemakkelijk te verwijderen om te reinigen. Aangezien alles kunststof is, heb ik wel twijfels bij de duurzaamheid, maar dat zal moeten blijken.
Goede, lekkere koffie. Gemakkelijke knoppen en duidelijk menu, gebruik spreekt redelijk voor zich.
Wel prijzig apparaat, maar daarmee hoop ik wel duurzamer, betere kwaliteit en meer mogelijkheden dan apparaten in de lagere prijsklassen.
Ook komen er nog kosten bij voor het onderhoud (waterfilter, ontkalker).
Tot nog toe tevreden met de aankoop.

Pluspunten

  • Relatief compact formaat
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Kunststof materiaal
  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

h**t@h**e.nl 20-03-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Prima apparaat!!! Lekkere koffie en capachino. Makkelijk te bedienen. Alleen heel veel informatie boekjes!!!

Reageer

Olaf 13-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en lekker!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het product ziet er netjes en gestroomlijnd uit. Bijgevoegd duidelijke beschrijving van de werking. Even afstellen en testen, maar de koffie smaakt heerlijk!

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Zachtjes
  • Werkzaamheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews