De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Aantal kopjes per keer
2
Type
espresso machine
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

verbakel 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

lekker bakkie koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
een mooi strak design koffiemachine , temperatuur prima, weinig geluid en zeer veel mogelijkheden wat betreft koffie variatie,s
ben erg blij met mijn product.

Pluspunten

  • lekker warm, veel mogelijkheden.

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anthony 18-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design en lekkere hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een erg mooi design met een makkelijke bediening en verrukkelijke koffie en dito specialiteiten.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Mooi modern design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvanKaam 13-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed leesbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Espressoapparaat met zeer veel keuzes en mogelijkheden voor iedere koffie drinker/ genieter. Met dit apparaat kan je espresso, koffie, cappuccino, latte macchiato, long, doppio+, caffelatte, flat white, warme melk, 2 espresso,2 kleine espresso, 2 grote espresso, heet water zetten. Kortom voor iedereen wat wils.

Pluspunten

  • vele mogelijkheden
  • eenvoudig schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet Langeveld 12-12-2016 Product paar weken in bezit

Super lekkere espresso

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede persing en fijne maling voor een lekkere espresso.
Het is een mooi vormgegeven apparaat en zeer gebruiksvriendelijk door het heldere menu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fantasctisch espressomachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het gemak waarmee je een lekkere cappuccino of latte machiatto kunt zetten.
Gemakkelijk te bedienen apparaat. Onderhoud is simpel en eenvoudig uit te voeren

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Goede temperatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Liesbeth 04-12-2016 Product paar weken in bezit

Degelijk en doordacht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi en degelijk gebouwd. Heel eenvoudig schoon te houden. Na uitvoerig voorgelicht te zijn door kundige verkoper gekocht.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Simpel schoon te houden
  • Warmte in te stellen
  • Uiterlijk

Minpunten

  • RVS rooster krast snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

DINAMICA ECAM 350.55.B 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

DINAMICA ECAM 350.55.B

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goeie koffie mogelijkheden.
Keuze uit de verschillende mogelijkheden voor het zetten van koffie.
Voor ieder wat wils.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Steven 26-11-2016 Product paar weken in bezit

Gebruiks vriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi toestel om te zien en gebruiks vriendelijk.
Maakt goede en lekkere koffie waarbij veel mogelijkheden.
Makkelijk schoon te maken.En wat zeker aan te raden, is het waterreservoir aan de voorkant.Het apparaat kan daardoor op zijn plek blijven staan.Een mooie aanwinst in onze keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer