De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Aantal kopjes per keer
2
Type
espresso machine
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 22 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 29-04-2017 Product paar weken in bezit

Uitstekende koffie, ruime keuzemogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na enkele jaren Nespresso gedronken te hebben besloten wij om eens verder te kijken. De keuze is toen op deze deLonghi machine gevallen. Dit is een zeer goede keuze geweest, tot mijn verbazing is de koffie nog beter dan de Nespresso, die toch ook al zeer goed was.

Pluspunten

  • Zeer ruime koffiesmaak keuze.
  • Maalt zelf de bonen.

Reageer

Ruud de Grijs 23-04-2017 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie,makkelijk te bedienen,goede temperatuur,stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekkere hete koffie , stil in gebruik en makkelijk te bedienen , ook makkelijk schoon te maken , melkkan makkelijk af te koppelen om zo in de koelkast te bewaren

Pluspunten

  • Temperatuur koffie
  • Geluid

Reageer

Henk 18-04-2017 Product paar dagen in bezit

Gebruikervriendelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vorige machine van DeLonghi heeft het 11 jaar en bijna 40.000 kopjes vol gemaakt en werkt nog steeds. Locale retailer heeft eigen onderhoudsafdeling en geeft prima service. Vertrouw nu weer op DeLonghi kwaliteit voor dit nieuwe product en de service.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Betrouwbaarheid merk

Reageer

Sandra 15-04-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer goede Cappuccino

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik, en zeer goede cappuccino, met heerlijk en goed schuim.
Makkelijk te reinigen, veel instelmogelijkheden sterkte, hoeveelheid, en tempratuur. Bij eerste maal aanzetten alles duidelijk uitgelegd en zeer goed te doen, binnen een paar minuten klaar voor gebruik. veel stiller dan voorgaande machine met ceramische maalgroep.

Pluspunten

  • zeer stil
  • snel klaar

Minpunten

  • nog niet gevonden

Reageer

Dinamica 10-04-2017 Product paar dagen in bezit

Echte Koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Helemaal klaar met Nespresso,dus wat nu ,ja hoor een DeLonghi,Dinamica,heel fijn geholpen door Thijs van Media Markt,omdat we eerst goedkoper model hadden gekozen,vroeg hij ons wat wil je er allemaal mee doen,zoveel mogelijk dus hebben we nu een hele mooie machine,waar echte koffie uit komt,en veel meer mogelijk heden,die we nog aan het uit testen zijn,maar door het makelijke scherm als van zelf gaat ongeloofelijk ,espresso,heerlijke cappuccino en ja hoor zelfs Latte Macchiato,dus zijn wij helemaal in de bonen.

Pluspunten

  • Echte koffie
  • Echt niet moeilijk ,te bedienen
  • Ruikt heerlijk als hij koffie zet.

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Reageer

Yvonne 07-04-2017 Product paar dagen in bezit

Volautomatisch koffie apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een super apparaat. Heerlijke cappuccino, latte. Geweldig! En koffiebonen dat is ook weer heerlijk. Pads meteen de deur uit.

Reageer

Peter van der kolk 07-04-2017 Product paar dagen in bezit

Goed expressoapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb al eerder een gehad ben erg verwend daar door weer voor een gekozen het oude apparaat was 7 jaar en volop gebruikt

Pluspunten

  • Met een druk heb je wat je wil

Minpunten

  • Geen

Reageer

Luc 29-03-2017 Product paar dagen in bezit

Een kopje KOFFIE?

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na wat rondgekeken en geinformeerd te hebben, hebben we besloten een ander koffieappartaat te kopen. Echt helder welek hadden we nog niet. Toen we bij Koffiediscounter terecht kwamen werd veel helder. Goede informatie en een helder verhaal wat de ene machine voor en tegen had op de andere. Wij hebben vol overtuiging gekozen voor DiLonghi Dinamica Ecam 350.55B. Nuwe deze een paar dagen in huis hebben wordt steeds meer duidelijk dat we een goede keuze gemaakt hebben. Heerlijke KOFFIE en veel mogelijkheden van andere koffies als cappuccino, expresso en veel meer. Alle mogelijkheden hebben we nog niet gehad. Maar we hebben het volle vertrouwen er in dat die ook goed gaan smaken.

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • simpele bediening
  • makkelijk schoon te maken
  • persoonlijke smaak in te stellen
  • sterkte makkelijk in te stellen

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Reageer

Ellen 28-03-2017 Product paar weken in bezit

Fijne machine, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik en in het "My coffee" menu is alles nog eens apart in te stellen in een (bijv.) sterkere variant dan in het standaard menu.

Geeft heerlijke koffie in alle varianten.

Enige nadeel is dat hij snel uit gaat nadat hij een tijdje niet gebruikt is. Of dit aangepast kan worden hebben we nog niet gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

pieter basetn 26-03-2017 Product paar weken in bezit

compact en compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Product oogt simpel en is simpel te bedienen. Product is niet lomp van uiterlijk waardoor het een sieraard op je aanrecht is.
Verder heeft het een uitgebreide mogelijkheden om diverse koffie-smaken te maken.

Pluspunten

  • compact
  • simpel te bedienen
  • ruime keuze mogelijkheden binnen 1 apparaat

Minpunten

  • klein waterresoirvar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Okan 25-03-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi design, lekkere koffie en cappuchino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stille apparaat met een mooi design en nog eens lekkere koffie.
My menu is ook erg handig als je dezelfde smaak wilt en apparaat persoonlijk wil afstellen.

Pluspunten

  • Stil
  • Bonen reservoir groot
  • Koffie temp goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ECAM350.55B ESPRESSO 20-03-2017 Product paar dagen in bezit

Praktisch voor mensen in rolstoel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekozen omdat het voor mij makkelijk te bedienen is vanwege mijn handicap, omdat de waterlade kun je naar voren trekken ipv boven eruit halen of vullen.
Verder display wat alles aangeeft en het apparaat een zelf schoonmakende functie heeft.

Pluspunten

  • Praktisch gedeelte
  • Bedienen en onderhoud

Minpunten

  • Had hem het liefst in zilver maar niet leverbaar
  • Nog niet ondervonden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Steven 20-03-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi appraat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekkere koffie, mooi design. Veel voorkeur keuzen mogelijk samen met het melk reservoir en de persoonlijke instelllingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A.M.A. Hoek 03-03-2017 Product paar dagen in bezit

goede koffiesmaak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de gemaakte espresso smaakt goed, apparaat maakt wel veel herrie. de prijskwaliteit verhouding moet ik nog afwachten omdat ik het apparaat pas in bezit heb. Als dit apparaat, net zo als mijn vorige apparaat weer 13 jaar en ruim 26000 kopjes meegaat ben ik tevreden.

Pluspunten

  • goede koffie

Minpunten

  • herrie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

verbakel 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

lekker bakkie koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
een mooi strak design koffiemachine , temperatuur prima, weinig geluid en zeer veel mogelijkheden wat betreft koffie variatie,s
ben erg blij met mijn product.

Pluspunten

  • lekker warm, veel mogelijkheden.

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anthony 18-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design en lekkere hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een erg mooi design met een makkelijke bediening en verrukkelijke koffie en dito specialiteiten.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Mooi modern design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvanKaam 13-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed leesbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Espressoapparaat met zeer veel keuzes en mogelijkheden voor iedere koffie drinker/ genieter. Met dit apparaat kan je espresso, koffie, cappuccino, latte macchiato, long, doppio+, caffelatte, flat white, warme melk, 2 espresso,2 kleine espresso, 2 grote espresso, heet water zetten. Kortom voor iedereen wat wils.

Pluspunten

  • vele mogelijkheden
  • eenvoudig schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet Langeveld 12-12-2016 Product paar weken in bezit

Super lekkere espresso

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede persing en fijne maling voor een lekkere espresso.
Het is een mooi vormgegeven apparaat en zeer gebruiksvriendelijk door het heldere menu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fantasctisch espressomachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het gemak waarmee je een lekkere cappuccino of latte machiatto kunt zetten.
Gemakkelijk te bedienen apparaat. Onderhoud is simpel en eenvoudig uit te voeren

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Goede temperatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Liesbeth 04-12-2016 Product paar weken in bezit

Degelijk en doordacht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi en degelijk gebouwd. Heel eenvoudig schoon te houden. Na uitvoerig voorgelicht te zijn door kundige verkoper gekocht.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Simpel schoon te houden
  • Warmte in te stellen
  • Uiterlijk

Minpunten

  • RVS rooster krast snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews