De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B - Reviews

Best Reviewed sep 2018 De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B
Best Reviewed - september 2018
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 258 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel 23-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt lekkere koffie,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Supermachine. Zet heerlijke koffie, en andere recepten. Is nagenoeg geruisluisloos. Ziet er ook nog mooi uit

Pluspunten

  • Heerlijke koffie, en koffie recepten
  • Plug & Play

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

seniorcoffee 11-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

klein formaat, grote prestaties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
compact en niet te ingewikkeld
koffiesterkte gemakkelijk instelbaar; dus koffie voor eigen smaak
eenvoudige schoonmaak direct na gebruik

Pluspunten

  • Gemakkelijk instelbaar
  • compact

Minpunten

  • 1e ingebruikneming geen logische volgorde
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

F. Staats 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht vanwege de goede temperatuur instelling, zijn compactheid en vele mogelijkheden.

Pluspunten

  • Echt warme koffie
  • Mooi en compacte machine

Minpunten

  • Kopjes warmhoudplaat werkt onvoldoende
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel een heerlijke koffiespecialiteit

Algemene score

9,0
Apparaat voldoet volledig aan onze verwachtingen. Het is best lastig om een keuze te maken en erachter te komen welk apparaat het best bij je wensen past.
We hebben voor deze machine gekozen vanwege de veelzijdigheid van de machine. Je kunt eenvoudig je keuze voor je favoriete koffie maken. Het schoonmaken en onderhouden is ook erg eenvoudig

Pluspunten

  • grote keuze aan mogelijkheden
  • maakt niet veel geluid

Minpunten

  • nog geen minpunten kunnen ontdekken
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Reageer

JR 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekkere koffie, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijn en compact toestel, met een mooi design. Past in vele keukens! Maar natuurlijk is het belangrijkste de koffie die je ermee kan maken. Vroeger was het hier de Senseo die het meeste werd gebruikt. Die heeft dan in het begin ook nog een plaatsje behouden naast de delonghi, maar al snel werd duidelijk dat hij volledig werkloos was geworden. Het volle aroma dat de delonghi geeft is echt wel goed! Ook leuk dat je al eens speciale koffies kan maken in combinatie met het melkreservoir. Altijd handig voor bezoek! Eens je weet hoe het moet is het onderhoud niet zo moeilijk. Een aanrader is wel de waterfilter!

Pluspunten

  • Verschillende koffietjes, ook met melkopschuimer!

Minpunten

  • Prijzig
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jk 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe koffiemaker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Waar voor je geld ,stil apparaat met voldoende keuze uit diverse koffiesoorten.
Straalt kwaliteit uit en heeft die ook.
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Reageer

Cong 16-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijn en compact koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na lang wikken en wegen uiteindelijke gekozen voor de Delonghi. Dit omdat het een te makkelijke onderhouden machine is. Machine is fijn in gebruik, en lekker compact. Je kan keuzes instellen per persoon.

Pluspunten

  • Stil
  • Onderhoud
  • Melkopschuimer

Minpunten

  • Roestvrijplaat krast snel
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Reageer

Joop Veth 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi Dinamica volautomaat

Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

8,0
Na ruim 10 jaar met zeer veel koffiegenot afscheid genomen van mijn vorige De'Longhi automaat. Ter vervanging natuurlijk een nieuwe De'Longhi

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Makkelijk schoon te maken
  • Maar bovenal heerlijke koffie

Minpunten

  • maakt wel veel lawaai
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Heusden 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De variatie en koffie soorten zijn heerlijk van smaak! Zeker een aanrader voor de echte koffie liefhebber!
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anique 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke verschillende koffie, zeer de moeite waard

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel opties. Je kunt veel koffiesoorten instellen, van cappuccino tot aan latte machiatto en als je van iets sterkers houdt zit er een goede espresso in.
Je hoeft met deze automaat niet meer naar een restaurant toe. Verschillende soorten koffie zetten, kun je vanaf nu zelf doen. Overigens de warm water voor bijvoorbeeld thee is ook erg goed, qua temperatuur. In de winterse sferen kun je ook met de warme melk, chocomelk maken

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Diverse koffieopties
  • Goed warm

Minpunten

  • Geen minpunten, erg tevreden met deze koop
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze vorige Delonghi espressomachine had het, na bijna 10 jaar, begeven. Reparatie was mogelijk, maar we wilden nu toch ook weer eens wat nieuws. Vanwege de goede ervaringen weer voor hetzelfde merk gekozen. De oude machine had ook al een melkreservoir, dus dat was een vereiste voor de nieuwe koop. Op de nieuwe machine zitten veel meer keuzes voor koffievarianten. Ik dronk altijd al graag cappuccino, maar ik denk dat de flat white nu even favoriet gaat zijn; heerlijk zacht romig schuim en een lekkere verhouding koffie/melk! We gebruiken gewoon nog dezelfde koffiebonen, maar mijn man vond de koffie (zwart) toch lekkerder smaken nu.
Het LCD-scherm met alle toetsen en menu's wijst eigenlijk voor zich.
Drinken er 2 personen bv allebei cappuccino, maar met een net iets andere instelling van sterkte of verhouding koffie/melk, dan kan dit eenvoudig worden opgeslagen in het MyMenu. Zo hoef je niet iedere keer opnieuw in te stellen.
Handig is ook de lekbak die helemaal uit elkaar te halen is, zodat het makkelijk schoon te maken is.

Het melkreservoir vind ik iets minder qua ontwerp:
- het melk-uitlooptuitje schuift stroef op en neer;
- het melk-uitlooptuitje steekt altijd wat schuin uit, dus altijd een utsteeksel als je hem in de koelkast hebt staan;
- het deksel sluit niet heel mooi/strak op de beker, hij valt er wat los op. Als het melkreservoir aan de machine zit, zakt de beker ook ietsje van het deksel af. Heeft verder geen invloed op de afgifte van melk, maar design had beter gekund.

Over duurzaamheid is nu natuurlijk nog weinig te zeggen. De vorige machine had knopjes om in te drukken en minder elektronica, dus voelde wat robuuster aan dan deze machine. Maar we gaan het ervaren.

Al met al een eenvoudig te bedienen machine, met heerlijke koffie. Nog maar een paar dagen in ons bezit, maar zeker geen spijt van de aankoop!

Pluspunten

  • Groot bonenreservoir
  • Veel koffievarianten
  • Het MyMenu
  • Makkelijk te reinigen lekbakje

Minpunten

  • Design van het melkreservoir
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Campo 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiemachine ECAM #%)%%B

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie machine, lekkere koffie en makkelijk te bedienen. Cappucino en cafe latte makkelijk te maken en smaakt prima.
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Auke Marco 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig apparaat met veel keuze mogelijkheden, makkelijk een capucinno maken of een latte macchiato, bevalt de ingestelde smaak niet pa je hem aan via de knop My Coffee. Heerlijke Koffie

Pluspunten

  • eenvoudig bediening
  • heerlijke koffie
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er goed uit de smaken zijn goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ziet er goed uit niet al te groot net goed.
De smaken zijn voldoende en zijn goed intestellen.
De koffie is ook goed heet.
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad van de Klundert 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie komt niet zomaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat we de afgelopen 6 jaar al een volautomaat van DeLonghi hebben gebruikt was de keuze niet echt moeilijk.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Prima koffie
  • Doordacht product
  • Goede prijs
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Denise 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gister gekocht en nu al super happy. Weer heerlijke verse koffie en lekkere cappuccino.
Duidelijke omschrijving hoe het apparaat werkt, dus installeren en snel een lekker bakkie koffie
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede machine, handige voorkeuzeknoppen maar ook persoonlijke instellingen mogelijk, zet een lekker kopje koffie, ben zeer tevreden.
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

R 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi duidelijk beeldscherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekkere Koffie uit een mooi compact apparaat lekkere opgeschuimde melk van uit een los reservoir. Dit apparaat kan ik een ieder aanbevelen
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ad van de Klundert 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voorgaande machine was ook een delonghi

Algemene score

9,0
Omdat onze eerste machine ook een delonghi was en ruim 6 jaar heeft dienst gedaan is de keuze geen moeilijke geweest👍👍

Pluspunten

  • Bedien gemak
  • Prijs

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tines 10-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design met een overzichtelijk menu. Je kunt zowel koffie, espresso als cappuccino maken. Gemakkelijk in gebruik

Pluspunten

  • Strak design
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Goede prijs kwaliteits verhouding

Minpunten

  • Niet dezelfde hoeveelheid koffie bij twee kopjes.
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews