De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B - Reviews

Best Reviewed sep 2018 De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B
Best Reviewed - september 2018
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 365 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjan 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Algemene score

8,0
Onze vorige Delonghi espressomachine had het, na bijna 10 jaar, begeven. Reparatie was mogelijk, maar we wilden nu toch ook weer eens wat nieuws. Vanwege de goede ervaringen weer voor hetzelfde merk gekozen. De oude machine had ook al een melkreservoir, dus dat was een vereiste voor de nieuwe koop. Op de nieuwe machine zitten veel meer keuzes voor koffievarianten. Ik dronk altijd al graag cappuccino, maar ik denk dat de flat white nu even favoriet gaat zijn; heerlijk zacht romig schuim en een lekkere verhouding koffie/melk! We gebruiken gewoon nog dezelfde koffiebonen, maar mijn man vond de koffie (zwart) toch lekkerder smaken nu.
Het LCD-scherm met alle toetsen en menu's wijst eigenlijk voor zich.
Drinken er 2 personen bv allebei cappuccino, maar met een net iets andere instelling van sterkte of verhouding koffie/melk, dan kan dit eenvoudig worden opgeslagen in het MyMenu. Zo hoef je niet iedere keer opnieuw in te stellen.
Handig is ook de lekbak die helemaal uit elkaar te halen is, zodat het makkelijk schoon te maken is.

Het melkreservoir vind ik iets minder qua ontwerp:
- het melk-uitlooptuitje schuift stroef op en neer;
- het melk-uitlooptuitje steekt altijd wat schuin uit, dus altijd een utsteeksel als je hem in de koelkast hebt staan;
- het deksel sluit niet heel mooi/strak op de beker, hij valt er wat los op. Als het melkreservoir aan de machine zit, zakt de beker ook ietsje van het deksel af. Heeft verder geen invloed op de afgifte van melk, maar design had beter gekund.

Over duurzaamheid is nu natuurlijk nog weinig te zeggen. De vorige machine had knopjes om in te drukken en minder elektronica, dus voelde wat robuuster aan dan deze machine. Maar we gaan het ervaren.

Al met al een eenvoudig te bedienen machine, met heerlijke koffie. Nog maar een paar dagen in ons bezit, maar zeker geen spijt van de aankoop!

Pluspunten

  • Groot bonenreservoir
  • Veel koffievarianten
  • Het MyMenu
  • Makkelijk te reinigen lekbakje

Minpunten

  • Design van het melkreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Franklin 13-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk veel variatie mogelijkheden.

Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Algemene score

10,0
Heerlijk veel variatie mogelijkheden,cremalaag van de koffie is uitstekend.
Had ik eerder moeten kopen.

Pluspunten

  • Heerlijk veel variatie mogelijkheden.

Minpunten

  • Had ik eerder moeten kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fokke 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact

Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Algemene score

7,0
De de longhi ecam350.55.B Dinami is een zeer compacte machine.
Geeft op tijd aan dat er water bijgevuld moet worden.

Pluspunten

  • Compact
  • waterindicatie

Minpunten

  • geen koffiebonen indicatie
  • geen waterinstelling
  • omslachtig voor heet water

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Marcel 23-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt lekkere koffie,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Algemene score

10,0
Supermachine. Zet heerlijke koffie, en andere recepten. Is nagenoeg geruisluisloos. Ziet er ook nog mooi uit

Pluspunten

  • Heerlijke koffie, en koffie recepten
  • Plug & Play

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

seniorcoffee 11-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

klein formaat, grote prestaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Algemene score

9,0
compact en niet te ingewikkeld
koffiesterkte gemakkelijk instelbaar; dus koffie voor eigen smaak
eenvoudige schoonmaak direct na gebruik

Pluspunten

  • Gemakkelijk instelbaar
  • compact

Minpunten

  • 1e ingebruikneming geen logische volgorde

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

F. Staats 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht vanwege de goede temperatuur instelling, zijn compactheid en vele mogelijkheden.

Pluspunten

  • Echt warme koffie
  • Mooi en compacte machine

Minpunten

  • Kopjes warmhoudplaat werkt onvoldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel een heerlijke koffiespecialiteit

Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Algemene score

9,0
Apparaat voldoet volledig aan onze verwachtingen. Het is best lastig om een keuze te maken en erachter te komen welk apparaat het best bij je wensen past.
We hebben voor deze machine gekozen vanwege de veelzijdigheid van de machine. Je kunt eenvoudig je keuze voor je favoriete koffie maken. Het schoonmaken en onderhouden is ook erg eenvoudig

Pluspunten

  • grote keuze aan mogelijkheden
  • maakt niet veel geluid

Minpunten

  • nog geen minpunten kunnen ontdekken

Reageer

JR 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekkere koffie, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Algemene score

8,0
Het is een fijn en compact toestel, met een mooi design. Past in vele keukens! Maar natuurlijk is het belangrijkste de koffie die je ermee kan maken. Vroeger was het hier de Senseo die het meeste werd gebruikt. Die heeft dan in het begin ook nog een plaatsje behouden naast de delonghi, maar al snel werd duidelijk dat hij volledig werkloos was geworden. Het volle aroma dat de delonghi geeft is echt wel goed! Ook leuk dat je al eens speciale koffies kan maken in combinatie met het melkreservoir. Altijd handig voor bezoek! Eens je weet hoe het moet is het onderhoud niet zo moeilijk. Een aanrader is wel de waterfilter!

Pluspunten

  • Verschillende koffietjes, ook met melkopschuimer!

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jk 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe koffiemaker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Algemene score

8,0
Waar voor je geld ,stil apparaat met voldoende keuze uit diverse koffiesoorten.
Straalt kwaliteit uit en heeft die ook.

Reageer

Cong 16-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijn en compact koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Algemene score

10,0
Na lang wikken en wegen uiteindelijke gekozen voor de Delonghi. Dit omdat het een te makkelijke onderhouden machine is. Machine is fijn in gebruik, en lekker compact. Je kan keuzes instellen per persoon.

Pluspunten

  • Stil
  • Onderhoud
  • Melkopschuimer

Minpunten

  • Roestvrijplaat krast snel

Reageer

Ingrid 11-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Algemene score

9,0
Cappuccino en espresso die erg lekker zijn. Gemakkelijke bediening en schoon te maken. Niet te groot apparaat.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Gemakkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cardinal 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Algemene score

8,0
Met de ECAM-serie heb ik al jaren ervaring. Met de oude ECam heb ik ca 40.000 koppen koffie gezet. Wel doe ik zelf het apparaat op tijd reviseren.
Pluspunten zijn voor mij de hoge betrouwbaarheid van het apparaat en de zeer goede smaak van de koffie.

Pluspunten

  • Betrouwbaarheid
  • Levensduur
  • Zeer goede smaak

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Thea 05-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Algemene score

9,0
warme koffie, veel mogelijkheden. redelijk makkelijk te bedienen. Prijs/ kwaliteit goed . Echte aanrader. Neemt wel wat ruimte op je aanrecht in beslag maar daarvoor heb je een lekker bak koffie

Pluspunten

  • warme koffie
  • reinigen geen probleem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Noordeloos 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie (met melk)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Algemene score

8,0
Dit is een prima product dat heerlijke warme dranken bereidt. Het automaat spoelt elke keer bij het in- en uitschakelen; ook na het voltooiien van een melkbereiding. Dit betekent dat het automaat zichzelf goed schoonhoudt. Dit maakt af en toe wel wat geluid, maar de koffie maakt het goed!

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Minimale onderhoud
  • Groot boonreservoir

Minpunten

  • Geluid
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

bertschepen 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtige koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Algemene score

9,0
Deze volautomaat van delonghi gekozen omdat het een betrouwbaar merk is die nog eens zeer goede machines levert die er ook prachtig uit zien. Afstelling en bediening zijn super eenvoudig. Echt een aanrader!!

Pluspunten

  • automaat van zeer goede kwaliteit
  • bediening en instelling eenvoudig
  • een eyecatcher op je aanrecht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Algemene score

10,0
Het product heeft de beste kwaliteit in de groep met andere apparaten en kan alles wat wij nodig hebben.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Losse melk unit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

dinamica zwart 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Algemene score

7,0
Deze machine is makkelijk te bedienen geeft lekkere koffie, het schuim is mooi stevig en de machine heeft een mooie uitstraling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ilse 01-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Algemene score

9,0
We zijn helemaal weg van dit toestel. Heerlijke koffie, cappuccino en Latte Macchiato. Machine is handig in gebruik, onderhoudsvriendelijk, perfecte maling. Melkopschuimer doet het super.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Mooi design
  • Heerlijke Koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Algemene score

9,0
Vanwege goede beoordeling op internet e ervaring van vrienden gekozen voor een delonghi koffiemachine. Het apparaat bevalt goed, duidelijke instructies en dat is prettig.
Het latte crème systeem is top

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Latte crème systeem
  • Duidelijke instructies via apparaat

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric 30-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ideaal compact apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Algemene score

9,0
Ik vind het product mooi compact en geeft lekkere koffie.
deze was ter vervanging van de oude DeLonghi die na 10 jaar de geest gaf.

Pluspunten

  • compact
  • tiptoetsen

Minpunten

  • iets te klein plato om kopje eronder te zetten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews