De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 148 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

seniorcoffee 11-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

klein formaat, grote prestaties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
compact en niet te ingewikkeld
koffiesterkte gemakkelijk instelbaar; dus koffie voor eigen smaak
eenvoudige schoonmaak direct na gebruik

Pluspunten

  • Gemakkelijk instelbaar
  • compact

Minpunten

  • 1e ingebruikneming geen logische volgorde
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

F. Staats 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht vanwege de goede temperatuur instelling, zijn compactheid en vele mogelijkheden.

Pluspunten

  • Echt warme koffie
  • Mooi en compacte machine

Minpunten

  • Kopjes warmhoudplaat werkt onvoldoende
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel een heerlijke koffiespecialiteit

Algemene score

9,0
Apparaat voldoet volledig aan onze verwachtingen. Het is best lastig om een keuze te maken en erachter te komen welk apparaat het best bij je wensen past.
We hebben voor deze machine gekozen vanwege de veelzijdigheid van de machine. Je kunt eenvoudig je keuze voor je favoriete koffie maken. Het schoonmaken en onderhouden is ook erg eenvoudig

Pluspunten

  • grote keuze aan mogelijkheden
  • maakt niet veel geluid

Minpunten

  • nog geen minpunten kunnen ontdekken
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Reageer

JR 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekkere koffie, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijn en compact toestel, met een mooi design. Past in vele keukens! Maar natuurlijk is het belangrijkste de koffie die je ermee kan maken. Vroeger was het hier de Senseo die het meeste werd gebruikt. Die heeft dan in het begin ook nog een plaatsje behouden naast de delonghi, maar al snel werd duidelijk dat hij volledig werkloos was geworden. Het volle aroma dat de delonghi geeft is echt wel goed! Ook leuk dat je al eens speciale koffies kan maken in combinatie met het melkreservoir. Altijd handig voor bezoek! Eens je weet hoe het moet is het onderhoud niet zo moeilijk. Een aanrader is wel de waterfilter!

Pluspunten

  • Verschillende koffietjes, ook met melkopschuimer!

Minpunten

  • Prijzig
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jk 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe koffiemaker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Waar voor je geld ,stil apparaat met voldoende keuze uit diverse koffiesoorten.
Straalt kwaliteit uit en heeft die ook.
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Reageer

Cong 16-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijn en compact koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na lang wikken en wegen uiteindelijke gekozen voor de Delonghi. Dit omdat het een te makkelijke onderhouden machine is. Machine is fijn in gebruik, en lekker compact. Je kan keuzes instellen per persoon.

Pluspunten

  • Stil
  • Onderhoud
  • Melkopschuimer

Minpunten

  • Roestvrijplaat krast snel
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Reageer

adenlenny 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanwinst

Algemene score

9,0
Na een andere machine te hebben geprobeerd (1 maand) zijn we snel terug bij Delonghi. Deze machine is naast heel mooi, eenvoudig te bedienen en schoon te maken. De verschillende soorten koffie zijn heerlijk en lekker heet. Prachtig digitaal bedieningspaneel en dus een aanwinst op ons aanrecht.

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • zalige hete koffie

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

toine 19-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Algemene score

7,0
goed merk en mooie vormgeving heerlijke koffie en koffie varianten makkelijk te onderhouden en schoon te maken
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald van Amelrooij 15-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi Dinamica ECAM 350.55.B

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit product is zeer mooi vormgegeven en doet wat het belooft. Alle soorten koffies zijn in een handomdraai te maken en met gebruik van goede bonen, zeer smakelijk!! Makkelijk in gebruik en heel handig schoon te maken. Ik ben heel blij met deze aankoop. Misschien dat mensen de prijs wat aan de hoge kant vinden maar het is natuurlijk wel een super apparaat. Ik vind het de prijs zeker waard.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken.
  • Mooi compact en vorm gegeven apparaat
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ben er blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, veel mogelijkheden, lekker compact. Staat in onze buitenkeuken. Binnen hebben we een Jura maar nu we de Dinanica hebben gaan we niet meer naar binnen voor lekkere koffie
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellen 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn apparaat maakt niet zo veel herrie ben bekend met de Longhi
iedereen blij in dit huis met nieuwe koffiemachine die veel mogelijk heden heeft
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bea 09-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb het product pas net maar het bevalt prima, geeft goed warme koffie en de melkvarianten zijn gemakkelijk en snel te bereiden.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Warme koffie

Minpunten

  • Nog geen
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Det 05-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lang gekeken naar een machine die goede warme en smakelijke koffie, espresso en cappucino kan maken en we hebben het gevonden in deze. Makkelijk te installeren en schoon te maken

Pluspunten

  • mooi ontwerp
  • goed in te stellen
  • schoonmaken fluitje van een cent

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

toine 04-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik en koffie kwaliteit zeer goed

Algemene score

7,0
heerlijke koffie en andere varianten zoals alle koffie varianten en ook alleen warme melk en heet water voor thee ook handig om zelf de temperatuur in te kunnen stellen van het water
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisa 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Barsta koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze koffie is niet van barista koffie (a la Starbucks) te onderscheiden. Een goede schuimlaag bij de cappuccino, een sterke espresso en een romige late machiatto.

Pluspunten

  • Maakt weinig geluid
  • Perfecte schuimlaag
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

R. van Grol 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk scherm super eenvoudige geruisloze machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hadden eerst een ander apparaat maar die beviel niet op advies van de verkoper deze gekocht. Eenmaal thuis na het zetten van de eerste koppen koffie helemaal geen spijt en zijn zeer tevreden met deze super machine.

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Prijs
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 29-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat en lekkere koffie(varianten)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooi apparaat voor in de keuken en veel mogelijkheden om je koffie naar eigen wens op smaak te krijgen.
Gebruiksvriendelijk en handig dat je de melkhouder kunt opbergen in de koelkast.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel smaken en varianten mogelijk

Minpunten

  • Schoonmaken
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Melshout 27-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker klein en makkelijk bedieningscherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Lekker makkelijk apparaat.1 duw op de knop en je koffieproduct komt eruit.
Je kan ook makkelijk je eigen koffieproduct programmeren.

Pluspunten

  • Makkelijk bediening
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stan 27-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksgemak icm heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang zoeken toch gekozen voor dit apparaat. Mooie machine dat makkelijk in gebruik is en heerlijke kofie

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Verschillende bereidingen

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koffiedrinker 27-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel mogelijkheden. Apparaat ziet er mooi uit. Mooi compact en is makkelijk schoon te houden. Geeft goede koffie.

Pluspunten

  • Compact
  • Goed schoon te houden.

Minpunten

  • LAstig te bedienen door vele mogelijkheden.
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews