De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart - Reviews

Best Reviewed jun 2019 De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart
Best Reviewed - juni 2019
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 541 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjan 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
Onze vorige Delonghi espressomachine had het, na bijna 10 jaar, begeven. Reparatie was mogelijk, maar we wilden nu toch ook weer eens wat nieuws. Vanwege de goede ervaringen weer voor hetzelfde merk gekozen. De oude machine had ook al een melkreservoir, dus dat was een vereiste voor de nieuwe koop. Op de nieuwe machine zitten veel meer keuzes voor koffievarianten. Ik dronk altijd al graag cappuccino, maar ik denk dat de flat white nu even favoriet gaat zijn; heerlijk zacht romig schuim en een lekkere verhouding koffie/melk! We gebruiken gewoon nog dezelfde koffiebonen, maar mijn man vond de koffie (zwart) toch lekkerder smaken nu.
Het LCD-scherm met alle toetsen en menu's wijst eigenlijk voor zich.
Drinken er 2 personen bv allebei cappuccino, maar met een net iets andere instelling van sterkte of verhouding koffie/melk, dan kan dit eenvoudig worden opgeslagen in het MyMenu. Zo hoef je niet iedere keer opnieuw in te stellen.
Handig is ook de lekbak die helemaal uit elkaar te halen is, zodat het makkelijk schoon te maken is.

Het melkreservoir vind ik iets minder qua ontwerp:
- het melk-uitlooptuitje schuift stroef op en neer;
- het melk-uitlooptuitje steekt altijd wat schuin uit, dus altijd een utsteeksel als je hem in de koelkast hebt staan;
- het deksel sluit niet heel mooi/strak op de beker, hij valt er wat los op. Als het melkreservoir aan de machine zit, zakt de beker ook ietsje van het deksel af. Heeft verder geen invloed op de afgifte van melk, maar design had beter gekund.

Over duurzaamheid is nu natuurlijk nog weinig te zeggen. De vorige machine had knopjes om in te drukken en minder elektronica, dus voelde wat robuuster aan dan deze machine. Maar we gaan het ervaren.

Al met al een eenvoudig te bedienen machine, met heerlijke koffie. Nog maar een paar dagen in ons bezit, maar zeker geen spijt van de aankoop!

Pluspunten

  • Groot bonenreservoir
  • Veel koffievarianten
  • Het MyMenu
  • Makkelijk te reinigen lekbakje

Minpunten

  • Design van het melkreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Franklin 13-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk veel variatie mogelijkheden.

Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

10,0
Heerlijk veel variatie mogelijkheden,cremalaag van de koffie is uitstekend.
Had ik eerder moeten kopen.

Pluspunten

  • Heerlijk veel variatie mogelijkheden.

Minpunten

  • Had ik eerder moeten kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 23-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt lekkere koffie,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

10,0
Supermachine. Zet heerlijke koffie, en andere recepten. Is nagenoeg geruisluisloos. Ziet er ook nog mooi uit

Pluspunten

  • Heerlijke koffie, en koffie recepten
  • Plug & Play

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel een heerlijke koffiespecialiteit

Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
Apparaat voldoet volledig aan onze verwachtingen. Het is best lastig om een keuze te maken en erachter te komen welk apparaat het best bij je wensen past.
We hebben voor deze machine gekozen vanwege de veelzijdigheid van de machine. Je kunt eenvoudig je keuze voor je favoriete koffie maken. Het schoonmaken en onderhouden is ook erg eenvoudig

Pluspunten

  • grote keuze aan mogelijkheden
  • maakt niet veel geluid

Minpunten

  • nog geen minpunten kunnen ontdekken

Reageer

Fokke 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact

Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

7,0
De de longhi ecam350.55.B Dinami is een zeer compacte machine.
Geeft op tijd aan dat er water bijgevuld moet worden.

Pluspunten

  • Compact
  • waterindicatie

Minpunten

  • geen koffiebonen indicatie
  • geen waterinstelling
  • omslachtig voor heet water

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

seniorcoffee 11-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

klein formaat, grote prestaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
compact en niet te ingewikkeld
koffiesterkte gemakkelijk instelbaar; dus koffie voor eigen smaak
eenvoudige schoonmaak direct na gebruik

Pluspunten

  • Gemakkelijk instelbaar
  • compact

Minpunten

  • 1e ingebruikneming geen logische volgorde

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

F. Staats 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht vanwege de goede temperatuur instelling, zijn compactheid en vele mogelijkheden.

Pluspunten

  • Echt warme koffie
  • Mooi en compacte machine

Minpunten

  • Kopjes warmhoudplaat werkt onvoldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JR 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekkere koffie, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
Het is een fijn en compact toestel, met een mooi design. Past in vele keukens! Maar natuurlijk is het belangrijkste de koffie die je ermee kan maken. Vroeger was het hier de Senseo die het meeste werd gebruikt. Die heeft dan in het begin ook nog een plaatsje behouden naast de delonghi, maar al snel werd duidelijk dat hij volledig werkloos was geworden. Het volle aroma dat de delonghi geeft is echt wel goed! Ook leuk dat je al eens speciale koffies kan maken in combinatie met het melkreservoir. Altijd handig voor bezoek! Eens je weet hoe het moet is het onderhoud niet zo moeilijk. Een aanrader is wel de waterfilter!

Pluspunten

  • Verschillende koffietjes, ook met melkopschuimer!

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cong 16-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijn en compact koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

10,0
Na lang wikken en wegen uiteindelijke gekozen voor de Delonghi. Dit omdat het een te makkelijke onderhouden machine is. Machine is fijn in gebruik, en lekker compact. Je kan keuzes instellen per persoon.

Pluspunten

  • Stil
  • Onderhoud
  • Melkopschuimer

Minpunten

  • Roestvrijplaat krast snel

Reageer

Jk 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe koffiemaker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
Waar voor je geld ,stil apparaat met voldoende keuze uit diverse koffiesoorten.
Straalt kwaliteit uit en heeft die ook.

Reageer

G.M.M.B. 18-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede machine , geeft lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
Ik heb deze machine gekocht omdat het een goede naam heeft , en nog eens extra is aanbevolen door familie en vrienden die ook al een soort gelijke machine gekocht hebben

Pluspunten

  • geeft lekkere koffie en capucino
  • en is gemakkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaco 17-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
De eerste koppen koffie smaken heerlijk. Dit is onze tweede bonen machine. Wij hebben deze machine aangeschaft na een goede uitleg van de medewerker.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Makkelijk in het gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mjozwa 17-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
Ik heb voor het eers zo lekker koffie gedronken.Koffie zetten is nu makkelijk en sneller dan ooit.Vers gemalen koffiebonen -heerlijk.

Pluspunten

  • Lekker koffie
  • Groot scherm

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard Huisinga 15-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie en veel gebruikers gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
Mede doordat hij uitstekend is beoordeeld bij diverse testen.
En dit volautomatische koffiezetapparaat was de beste koop in juni 2019.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Cappuccino heeft een mooie schuimlaag.

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
  • Kan geen 2 cappuccino tegelijkertijd zetten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pas 10-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat met heel veel mogelijkheden. Super lekkere koffie! Echt een aanrader! Wil niks anders meer.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Lekkere echte koffie

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manuela 09-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

tot nu toe zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
nog maar kort in bezit maar tot nu toe tevreden, smaak is perfect. goede schuimlaag bij de cappucino

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rueda 09-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koffieautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
Een mooie koffieapparaat om te zien, maar het belangrijkste de heerlijk koffie.
veel verschillende mogelijk heden makkelijk in gebruik.
Alles naar eigen wens in te stellen.

Pluspunten

  • een druk op de knop en je hebt al lekkere koffie.
  • melkreservoir makkelijk af te kopellen.
  • alles wordt goed aangegeven wat je moet bijvullen.

Minpunten

  • nog niet gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Janssen 08-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aankoop delongi Dinamica ECAM350.55B

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
Dit is een geweldig product mooi in design, makkelijk te bedienen en het aller belangrijkste is dat hij heerlijke koffie zet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

goede machine 07-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
duidelijke aanwijzing op het scherm, geeft precies aan wat er staat te gebeuren.
makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandokan 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte cappucino

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
Na jarenlang gedoe met padjes en cupjes waar we helemaal klaar mee waren.
Nu eindelijk besloten een volautomaat aan te schaffen.
Waarvan tot nu toe geen spijt, perfecte koffie, cappucino etc.
In 1 woord geweldig! De smaak van echte koffie.

Pluspunten

  • stil
  • lekker
  • voelt degelijk aan

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews