De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Aantal kopjes per keer
2
Type
espresso machine
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ellen 28-03-2017 Product paar weken in bezit

Fijne machine, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik en in het "My coffee" menu is alles nog eens apart in te stellen in een (bijv.) sterkere variant dan in het standaard menu.

Geeft heerlijke koffie in alle varianten.

Enige nadeel is dat hij snel uit gaat nadat hij een tijdje niet gebruikt is. Of dit aangepast kan worden hebben we nog niet gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

pieter basetn 26-03-2017 Product paar weken in bezit

compact en compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Product oogt simpel en is simpel te bedienen. Product is niet lomp van uiterlijk waardoor het een sieraard op je aanrecht is.
Verder heeft het een uitgebreide mogelijkheden om diverse koffie-smaken te maken.

Pluspunten

  • compact
  • simpel te bedienen
  • ruime keuze mogelijkheden binnen 1 apparaat

Minpunten

  • klein waterresoirvar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Okan 25-03-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi design, lekkere koffie en cappuchino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stille apparaat met een mooi design en nog eens lekkere koffie.
My menu is ook erg handig als je dezelfde smaak wilt en apparaat persoonlijk wil afstellen.

Pluspunten

  • Stil
  • Bonen reservoir groot
  • Koffie temp goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ECAM350.55B ESPRESSO 20-03-2017 Product paar dagen in bezit

Praktisch voor mensen in rolstoel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekozen omdat het voor mij makkelijk te bedienen is vanwege mijn handicap, omdat de waterlade kun je naar voren trekken ipv boven eruit halen of vullen.
Verder display wat alles aangeeft en het apparaat een zelf schoonmakende functie heeft.

Pluspunten

  • Praktisch gedeelte
  • Bedienen en onderhoud

Minpunten

  • Had hem het liefst in zilver maar niet leverbaar
  • Nog niet ondervonden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Steven 20-03-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi appraat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekkere koffie, mooi design. Veel voorkeur keuzen mogelijk samen met het melk reservoir en de persoonlijke instelllingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A.M.A. Hoek 03-03-2017 Product paar dagen in bezit

goede koffiesmaak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de gemaakte espresso smaakt goed, apparaat maakt wel veel herrie. de prijskwaliteit verhouding moet ik nog afwachten omdat ik het apparaat pas in bezit heb. Als dit apparaat, net zo als mijn vorige apparaat weer 13 jaar en ruim 26000 kopjes meegaat ben ik tevreden.

Pluspunten

  • goede koffie

Minpunten

  • herrie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

verbakel 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

lekker bakkie koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
een mooi strak design koffiemachine , temperatuur prima, weinig geluid en zeer veel mogelijkheden wat betreft koffie variatie,s
ben erg blij met mijn product.

Pluspunten

  • lekker warm, veel mogelijkheden.

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anthony 18-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design en lekkere hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een erg mooi design met een makkelijke bediening en verrukkelijke koffie en dito specialiteiten.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Mooi modern design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvanKaam 13-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed leesbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Espressoapparaat met zeer veel keuzes en mogelijkheden voor iedere koffie drinker/ genieter. Met dit apparaat kan je espresso, koffie, cappuccino, latte macchiato, long, doppio+, caffelatte, flat white, warme melk, 2 espresso,2 kleine espresso, 2 grote espresso, heet water zetten. Kortom voor iedereen wat wils.

Pluspunten

  • vele mogelijkheden
  • eenvoudig schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet Langeveld 12-12-2016 Product paar weken in bezit

Super lekkere espresso

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede persing en fijne maling voor een lekkere espresso.
Het is een mooi vormgegeven apparaat en zeer gebruiksvriendelijk door het heldere menu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fantasctisch espressomachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het gemak waarmee je een lekkere cappuccino of latte machiatto kunt zetten.
Gemakkelijk te bedienen apparaat. Onderhoud is simpel en eenvoudig uit te voeren

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Goede temperatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Liesbeth 04-12-2016 Product paar weken in bezit

Degelijk en doordacht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi en degelijk gebouwd. Heel eenvoudig schoon te houden. Na uitvoerig voorgelicht te zijn door kundige verkoper gekocht.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Simpel schoon te houden
  • Warmte in te stellen
  • Uiterlijk

Minpunten

  • RVS rooster krast snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

DINAMICA ECAM 350.55.B 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

DINAMICA ECAM 350.55.B

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goeie koffie mogelijkheden.
Keuze uit de verschillende mogelijkheden voor het zetten van koffie.
Voor ieder wat wils.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Steven 26-11-2016 Product paar weken in bezit

Gebruiks vriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi toestel om te zien en gebruiks vriendelijk.
Maakt goede en lekkere koffie waarbij veel mogelijkheden.
Makkelijk schoon te maken.En wat zeker aan te raden, is het waterreservoir aan de voorkant.Het apparaat kan daardoor op zijn plek blijven staan.Een mooie aanwinst in onze keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer