De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 177 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel 23-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt lekkere koffie,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Supermachine. Zet heerlijke koffie, en andere recepten. Is nagenoeg geruisluisloos. Ziet er ook nog mooi uit

Pluspunten

  • Heerlijke koffie, en koffie recepten
  • Plug & Play

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

seniorcoffee 11-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

klein formaat, grote prestaties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
compact en niet te ingewikkeld
koffiesterkte gemakkelijk instelbaar; dus koffie voor eigen smaak
eenvoudige schoonmaak direct na gebruik

Pluspunten

  • Gemakkelijk instelbaar
  • compact

Minpunten

  • 1e ingebruikneming geen logische volgorde
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

F. Staats 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht vanwege de goede temperatuur instelling, zijn compactheid en vele mogelijkheden.

Pluspunten

  • Echt warme koffie
  • Mooi en compacte machine

Minpunten

  • Kopjes warmhoudplaat werkt onvoldoende
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel een heerlijke koffiespecialiteit

Algemene score

9,0
Apparaat voldoet volledig aan onze verwachtingen. Het is best lastig om een keuze te maken en erachter te komen welk apparaat het best bij je wensen past.
We hebben voor deze machine gekozen vanwege de veelzijdigheid van de machine. Je kunt eenvoudig je keuze voor je favoriete koffie maken. Het schoonmaken en onderhouden is ook erg eenvoudig

Pluspunten

  • grote keuze aan mogelijkheden
  • maakt niet veel geluid

Minpunten

  • nog geen minpunten kunnen ontdekken
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Reageer

JR 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekkere koffie, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijn en compact toestel, met een mooi design. Past in vele keukens! Maar natuurlijk is het belangrijkste de koffie die je ermee kan maken. Vroeger was het hier de Senseo die het meeste werd gebruikt. Die heeft dan in het begin ook nog een plaatsje behouden naast de delonghi, maar al snel werd duidelijk dat hij volledig werkloos was geworden. Het volle aroma dat de delonghi geeft is echt wel goed! Ook leuk dat je al eens speciale koffies kan maken in combinatie met het melkreservoir. Altijd handig voor bezoek! Eens je weet hoe het moet is het onderhoud niet zo moeilijk. Een aanrader is wel de waterfilter!

Pluspunten

  • Verschillende koffietjes, ook met melkopschuimer!

Minpunten

  • Prijzig
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jk 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe koffiemaker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Waar voor je geld ,stil apparaat met voldoende keuze uit diverse koffiesoorten.
Straalt kwaliteit uit en heeft die ook.
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Reageer

Cong 16-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijn en compact koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na lang wikken en wegen uiteindelijke gekozen voor de Delonghi. Dit omdat het een te makkelijke onderhouden machine is. Machine is fijn in gebruik, en lekker compact. Je kan keuzes instellen per persoon.

Pluspunten

  • Stil
  • Onderhoud
  • Melkopschuimer

Minpunten

  • Roestvrijplaat krast snel
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Reageer

Atilla 25-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Doet wat die moet doen , lekkere warme koffie makkelijk te bedienen 👍🏼 Ik heb hem zelf voor de zaak gekocht gaat prima

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Opwarm gedeelte van kopjes word niet warm genoeg
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robin 23-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slank design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Simpel in gebruik nemen en mooi design. Cappuccino module prettig in gebruik. Diverse voorgeprogrammeerde koffievarianten zijn heerlijk.

Pluspunten

  • simpele in gebruik name
  • melkopschuimmodule praktisch
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Wever 22-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eerste ervaring is prima. Koffie is warm, cappuccino is heerlijk. Gemakkelijk in te stellen, duidelijk programma.
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jan weijers 21-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
al mijn drie kinderen hebben het zelfde apparaat en ze zijn alle drie dik tevreden over de werking en het gebruik dus hebben de ouders ook besloten zon apparaat aan te schaffen
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dennis 21-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol apparaat, heerlijke koffie!

Algemene score

10,0
Erg mooi apparaat met simpele bediening. Handig dat je zelf niets hoeft te doen met de melk. Hij maakt er een heerlijk schuimkraagje op. Het apparaat houdt zichzelf goed schoon, al moet je van tijd tot tijd natuurlijk wel wat zelf doen...onderdelen kunnen in de vaatwasser.
Ik zou dit apparaat zeker aanraden. Heb eerst zelf uitgebreid onderzoek gedaan, door allerlei andere merken te proberen in de winkels. Deze vond ik het lekkerst.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Prijs/kwaliteit uitstekend
  • Melk opschuimen werkt super
  • Warme koffie
  • Veel soorten koffie

Minpunten

  • Mymenu onduidelijk, maar nog nauwelijks geprobeerd
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Simone 21-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker veel mogelijk heden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dure machine, maar zeker waard! Heerlijk bakkie koffie. Warme melk, latte en kopje thee, alles is mogelijk in deze fijne machine!

Pluspunten

  • Veel soorten koffie

Minpunten

  • Vaak ontkalken
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

van zuuk 20-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een mooi apparaat die heerlijke koffie zet en vele mogelijkheden meer heeft. wij zijn blij dat we dit hebben kunnen aanschaffen . ik zou het product bij een ieder aan willen bevelen

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • mooi
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joannie 16-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echte koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima koffiemachine met veel mogelijkheden, gemakkelijk te bedienen. Hij spoelt automatisch, handig, maar wel even wennen (telkens kopje eronder zetten!). Het plaatje onder de machine, om je kopje(s) op te zetten, is wel nogal kwetsbaar en er komen snel krassen op, dat is jammer.

Pluspunten

  • veel soorten koffie
  • gemakkelijk te bedienen
  • spoelt automatisch

Minpunten

  • metalen plaatje krijgt snel krassen
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

H. Maseland 15-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele lekkere koffie

Algemene score

9,0
Deze Delonghi kwam heel goed uit reviews. De mogelijkheden zijn zeer divers, ook het gebruikersgemak van de melk is supergoed. Het apparaat zet heerlijke koffie.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • tot op heden geen
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 13-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik en veel mogelijkheden. Heeft een mooie vormgeving.
De cappuccino is heel erg lekker.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • veel mogelijkheden
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.G. van Ginkel 12-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere warme koffie met één druk op de knop!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Omdat ik zo lekker snel met één druk op de knop heerlijke koffie heb! De temperatuur is instelbaar, Alle soorten koffie kan makkelijk gemaakt worden, wat ideaal is voor ons grote gezin met 6 volwassen kinderen die allemaal hun eigen koffie willen. Geen gezeur meer met melk opwarmen voor de cappuccino of water koken voor zwarte koffie. In één woord heerlijk!!

Pluspunten

  • heerlijke koffie snel gemaakt
  • temperatuur is goed

Minpunten

  • nog niet ontdekt!
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marya 10-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze koffiemachine gekocht vanwege het volautomatische gebruiksgemak en de mogelijkheid om persoonlijke voorkeuren in te stellen.
Lekkere koffie. Persoonlijk vind ik het alleen het schuim van de cappuccino net iets te weinig stevig.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • instellen persoonlijke voorkeur

Minpunten

  • schuim cappuccino kan wat steviger
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maurice 09-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zocht een machine om makkelijk een goeie cappuccino te maken. Ben bij deze uitgekomen enhij doet het perfect. Er is nog veel meer mee mogelijk, maar dat moet ik nog proberen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goeie cappuccino
  • Luxe machine
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews