De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 631 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjan 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
Onze vorige Delonghi espressomachine had het, na bijna 10 jaar, begeven. Reparatie was mogelijk, maar we wilden nu toch ook weer eens wat nieuws. Vanwege de goede ervaringen weer voor hetzelfde merk gekozen. De oude machine had ook al een melkreservoir, dus dat was een vereiste voor de nieuwe koop. Op de nieuwe machine zitten veel meer keuzes voor koffievarianten. Ik dronk altijd al graag cappuccino, maar ik denk dat de flat white nu even favoriet gaat zijn; heerlijk zacht romig schuim en een lekkere verhouding koffie/melk! We gebruiken gewoon nog dezelfde koffiebonen, maar mijn man vond de koffie (zwart) toch lekkerder smaken nu.
Het LCD-scherm met alle toetsen en menu's wijst eigenlijk voor zich.
Drinken er 2 personen bv allebei cappuccino, maar met een net iets andere instelling van sterkte of verhouding koffie/melk, dan kan dit eenvoudig worden opgeslagen in het MyMenu. Zo hoef je niet iedere keer opnieuw in te stellen.
Handig is ook de lekbak die helemaal uit elkaar te halen is, zodat het makkelijk schoon te maken is.

Het melkreservoir vind ik iets minder qua ontwerp:
- het melk-uitlooptuitje schuift stroef op en neer;
- het melk-uitlooptuitje steekt altijd wat schuin uit, dus altijd een utsteeksel als je hem in de koelkast hebt staan;
- het deksel sluit niet heel mooi/strak op de beker, hij valt er wat los op. Als het melkreservoir aan de machine zit, zakt de beker ook ietsje van het deksel af. Heeft verder geen invloed op de afgifte van melk, maar design had beter gekund.

Over duurzaamheid is nu natuurlijk nog weinig te zeggen. De vorige machine had knopjes om in te drukken en minder elektronica, dus voelde wat robuuster aan dan deze machine. Maar we gaan het ervaren.

Al met al een eenvoudig te bedienen machine, met heerlijke koffie. Nog maar een paar dagen in ons bezit, maar zeker geen spijt van de aankoop!

Pluspunten

  • Groot bonenreservoir
  • Veel koffievarianten
  • Het MyMenu
  • Makkelijk te reinigen lekbakje

Minpunten

  • Design van het melkreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Franklin 13-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk veel variatie mogelijkheden.

Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

10,0
Heerlijk veel variatie mogelijkheden,cremalaag van de koffie is uitstekend.
Had ik eerder moeten kopen.

Pluspunten

  • Heerlijk veel variatie mogelijkheden.

Minpunten

  • Had ik eerder moeten kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 23-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt lekkere koffie,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

10,0
Supermachine. Zet heerlijke koffie, en andere recepten. Is nagenoeg geruisluisloos. Ziet er ook nog mooi uit

Pluspunten

  • Heerlijke koffie, en koffie recepten
  • Plug & Play

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel een heerlijke koffiespecialiteit

Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
Apparaat voldoet volledig aan onze verwachtingen. Het is best lastig om een keuze te maken en erachter te komen welk apparaat het best bij je wensen past.
We hebben voor deze machine gekozen vanwege de veelzijdigheid van de machine. Je kunt eenvoudig je keuze voor je favoriete koffie maken. Het schoonmaken en onderhouden is ook erg eenvoudig

Pluspunten

  • grote keuze aan mogelijkheden
  • maakt niet veel geluid

Minpunten

  • nog geen minpunten kunnen ontdekken

Reageer

Fokke 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact

Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

7,0
De de longhi ecam350.55.B Dinami is een zeer compacte machine.
Geeft op tijd aan dat er water bijgevuld moet worden.

Pluspunten

  • Compact
  • waterindicatie

Minpunten

  • geen koffiebonen indicatie
  • geen waterinstelling
  • omslachtig voor heet water

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

seniorcoffee 11-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

klein formaat, grote prestaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
compact en niet te ingewikkeld
koffiesterkte gemakkelijk instelbaar; dus koffie voor eigen smaak
eenvoudige schoonmaak direct na gebruik

Pluspunten

  • Gemakkelijk instelbaar
  • compact

Minpunten

  • 1e ingebruikneming geen logische volgorde

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

F. Staats 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht vanwege de goede temperatuur instelling, zijn compactheid en vele mogelijkheden.

Pluspunten

  • Echt warme koffie
  • Mooi en compacte machine

Minpunten

  • Kopjes warmhoudplaat werkt onvoldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JR 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekkere koffie, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
Het is een fijn en compact toestel, met een mooi design. Past in vele keukens! Maar natuurlijk is het belangrijkste de koffie die je ermee kan maken. Vroeger was het hier de Senseo die het meeste werd gebruikt. Die heeft dan in het begin ook nog een plaatsje behouden naast de delonghi, maar al snel werd duidelijk dat hij volledig werkloos was geworden. Het volle aroma dat de delonghi geeft is echt wel goed! Ook leuk dat je al eens speciale koffies kan maken in combinatie met het melkreservoir. Altijd handig voor bezoek! Eens je weet hoe het moet is het onderhoud niet zo moeilijk. Een aanrader is wel de waterfilter!

Pluspunten

  • Verschillende koffietjes, ook met melkopschuimer!

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cong 16-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijn en compact koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

10,0
Na lang wikken en wegen uiteindelijke gekozen voor de Delonghi. Dit omdat het een te makkelijke onderhouden machine is. Machine is fijn in gebruik, en lekker compact. Je kan keuzes instellen per persoon.

Pluspunten

  • Stil
  • Onderhoud
  • Melkopschuimer

Minpunten

  • Roestvrijplaat krast snel

Reageer

Jk 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe koffiemaker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
Waar voor je geld ,stil apparaat met voldoende keuze uit diverse koffiesoorten.
Straalt kwaliteit uit en heeft die ook.

Reageer

Johan 27-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Paar dagen in bezit maar bevalt tot nu toe zeer goed. Lekker cappuccino met een super goede schuimlaag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

m.verbeek 27-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super deze delonghi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

10,0
dit is een goed werkende apparaat met veel opties en mooi compact de prijs is daarom ook een redelijke prijs

Pluspunten

  • mooie uiterlijk
  • werkt goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kops 26-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfect mooie cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
Mooi product, heerlijke koffie, espresso en cappuccino. Met gebruiksaanwijzing makkelijk te installeren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Diana 25-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
al ruim 10 jaar Delonghi volautomatisch apparaat gehad, werd nu minder. daarom opnieuw voor dit merk gekozen. Super goed!

Pluspunten

  • warme koffie
  • diversiteit Koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roy 25-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffievarianten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

10,0
Heerlijke koffie. De vele varianten zijn met 1 druk op te knop te zetten en zijn aan te passen naar smaak. Ik heb zelf weinig veranderd omdat de machine vanaf fabriek al erg goed is. Alles goed schoon te maken en het melkreservoir kun je in de koelast zetten, zodat er geen melk verloren gaat.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Makkelijk schoonmaken
  • Mooi design
  • Klein van formaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Wubs 24-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

maakt niet teveel lawaai bij het koffie malen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

7,0
Ziet er mooi uit en de koffie smaakt ook naar koffie
De keuze van koffiesoorten is compleet en voor ieder wat

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Henriëtte 24-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zet snel en lekker koffie, opwarmduur kort.

Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
Het apparaat warmt snel op en is makkelijk te bedienen en geeft lekkere koffie. Alleen jammer dat het steeds spannend is of de melk goed opgeschuimd wordt. Spoel melkreservoir door voor gebruik, na gebruik en maak schoon tussen de sessies door, maar het kan zo maar zijn dat na het bijvullen van het melkreservoir in 1 sessie het niet goed meer werkt. Zonde, want ook als je op stop drukt gaat de koffie verloren. Ook goed kijken of er genoeg water en bonen inzitten, want apparaat geeft dit aan tijdens gebruik en niet voor, dus stopt halverwege , wég gemalen koffie.

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • korte opwarmtijd
  • persoonlijke voorkeuren in te stellen

Minpunten

  • verbruikt bij tussentijds stoppen toch koffie.
  • melkopschuimer doet vaak niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henk 24-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima, koffie, duidelijke gebruiksaanwizing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Uitstekende koffie.
Beter dan de concurrent.
Tot nu toe zeer tevreden. Makkelijk onderhoud.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Derek 22-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koffie voor een goede prijs

Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
Voorheen hadden we een Saeco Incanto machine, welke het naar 4 jaar al beetje had begeven. Na het lezen van vele reviews gekozen voor deze DeLonghi. Direct een beter gevoel bij dit apparaat.. voelt veel robuuster aan en is een stuk stiller dan de Incanto. Moet nog even spelen met alle instellingen, maar de eerste indruk na 2 dagen is zeer goed!

Pluspunten

  • Stil
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

marco nmgn 21-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

echte koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

10,0
lekkere koffie thuis 😊
wij hoeven dus voortaan de deur niet uit
zeer makelijk schoon te houden
zeker een aanbeveling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews