De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart - Reviews

Best Reviewed jun 2019 De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart
Best Reviewed - juni 2019
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 611 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjan 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
Onze vorige Delonghi espressomachine had het, na bijna 10 jaar, begeven. Reparatie was mogelijk, maar we wilden nu toch ook weer eens wat nieuws. Vanwege de goede ervaringen weer voor hetzelfde merk gekozen. De oude machine had ook al een melkreservoir, dus dat was een vereiste voor de nieuwe koop. Op de nieuwe machine zitten veel meer keuzes voor koffievarianten. Ik dronk altijd al graag cappuccino, maar ik denk dat de flat white nu even favoriet gaat zijn; heerlijk zacht romig schuim en een lekkere verhouding koffie/melk! We gebruiken gewoon nog dezelfde koffiebonen, maar mijn man vond de koffie (zwart) toch lekkerder smaken nu.
Het LCD-scherm met alle toetsen en menu's wijst eigenlijk voor zich.
Drinken er 2 personen bv allebei cappuccino, maar met een net iets andere instelling van sterkte of verhouding koffie/melk, dan kan dit eenvoudig worden opgeslagen in het MyMenu. Zo hoef je niet iedere keer opnieuw in te stellen.
Handig is ook de lekbak die helemaal uit elkaar te halen is, zodat het makkelijk schoon te maken is.

Het melkreservoir vind ik iets minder qua ontwerp:
- het melk-uitlooptuitje schuift stroef op en neer;
- het melk-uitlooptuitje steekt altijd wat schuin uit, dus altijd een utsteeksel als je hem in de koelkast hebt staan;
- het deksel sluit niet heel mooi/strak op de beker, hij valt er wat los op. Als het melkreservoir aan de machine zit, zakt de beker ook ietsje van het deksel af. Heeft verder geen invloed op de afgifte van melk, maar design had beter gekund.

Over duurzaamheid is nu natuurlijk nog weinig te zeggen. De vorige machine had knopjes om in te drukken en minder elektronica, dus voelde wat robuuster aan dan deze machine. Maar we gaan het ervaren.

Al met al een eenvoudig te bedienen machine, met heerlijke koffie. Nog maar een paar dagen in ons bezit, maar zeker geen spijt van de aankoop!

Pluspunten

  • Groot bonenreservoir
  • Veel koffievarianten
  • Het MyMenu
  • Makkelijk te reinigen lekbakje

Minpunten

  • Design van het melkreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Franklin 13-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk veel variatie mogelijkheden.

Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

10,0
Heerlijk veel variatie mogelijkheden,cremalaag van de koffie is uitstekend.
Had ik eerder moeten kopen.

Pluspunten

  • Heerlijk veel variatie mogelijkheden.

Minpunten

  • Had ik eerder moeten kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 23-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt lekkere koffie,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

10,0
Supermachine. Zet heerlijke koffie, en andere recepten. Is nagenoeg geruisluisloos. Ziet er ook nog mooi uit

Pluspunten

  • Heerlijke koffie, en koffie recepten
  • Plug & Play

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel een heerlijke koffiespecialiteit

Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
Apparaat voldoet volledig aan onze verwachtingen. Het is best lastig om een keuze te maken en erachter te komen welk apparaat het best bij je wensen past.
We hebben voor deze machine gekozen vanwege de veelzijdigheid van de machine. Je kunt eenvoudig je keuze voor je favoriete koffie maken. Het schoonmaken en onderhouden is ook erg eenvoudig

Pluspunten

  • grote keuze aan mogelijkheden
  • maakt niet veel geluid

Minpunten

  • nog geen minpunten kunnen ontdekken

Reageer

Fokke 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact

Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

7,0
De de longhi ecam350.55.B Dinami is een zeer compacte machine.
Geeft op tijd aan dat er water bijgevuld moet worden.

Pluspunten

  • Compact
  • waterindicatie

Minpunten

  • geen koffiebonen indicatie
  • geen waterinstelling
  • omslachtig voor heet water

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

seniorcoffee 11-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

klein formaat, grote prestaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
compact en niet te ingewikkeld
koffiesterkte gemakkelijk instelbaar; dus koffie voor eigen smaak
eenvoudige schoonmaak direct na gebruik

Pluspunten

  • Gemakkelijk instelbaar
  • compact

Minpunten

  • 1e ingebruikneming geen logische volgorde

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

F. Staats 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht vanwege de goede temperatuur instelling, zijn compactheid en vele mogelijkheden.

Pluspunten

  • Echt warme koffie
  • Mooi en compacte machine

Minpunten

  • Kopjes warmhoudplaat werkt onvoldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JR 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekkere koffie, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
Het is een fijn en compact toestel, met een mooi design. Past in vele keukens! Maar natuurlijk is het belangrijkste de koffie die je ermee kan maken. Vroeger was het hier de Senseo die het meeste werd gebruikt. Die heeft dan in het begin ook nog een plaatsje behouden naast de delonghi, maar al snel werd duidelijk dat hij volledig werkloos was geworden. Het volle aroma dat de delonghi geeft is echt wel goed! Ook leuk dat je al eens speciale koffies kan maken in combinatie met het melkreservoir. Altijd handig voor bezoek! Eens je weet hoe het moet is het onderhoud niet zo moeilijk. Een aanrader is wel de waterfilter!

Pluspunten

  • Verschillende koffietjes, ook met melkopschuimer!

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cong 16-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijn en compact koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

10,0
Na lang wikken en wegen uiteindelijke gekozen voor de Delonghi. Dit omdat het een te makkelijke onderhouden machine is. Machine is fijn in gebruik, en lekker compact. Je kan keuzes instellen per persoon.

Pluspunten

  • Stil
  • Onderhoud
  • Melkopschuimer

Minpunten

  • Roestvrijplaat krast snel

Reageer

Jk 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe koffiemaker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
Waar voor je geld ,stil apparaat met voldoende keuze uit diverse koffiesoorten.
Straalt kwaliteit uit en heeft die ook.

Reageer

Lim C.G. 26-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

De longi Dinamica ecam 350.55.B zwart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
Heb m nu 4,5 maand ongeveer en heel tevreden .
Bij de capucino maakt die echt geweldig stevig schuim ! En de andere functies werken ook perfect 👍👍

Pluspunten

  • Goede schuim van de cappucino
  • Koffie goed warm zelfs de cappucino ook
  • Waterreservoir ook makkelijk uithalen en vullen

Minpunten

  • Drink nu wel teveel koffie ☺
  • Geen verdere minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 17-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Miskoop

Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

3,0
Na opening van de verpakking begint het gehannes om de juiste taalinstelling voor elkaar te krijgen. Het menu is slecht ontworpen, niet logisch opgezet en het kost veel moeite om dit voor elkaar te krijgen. Apparaat werkt traag, is lawaaiig en er komt bij zowel aan- als uitzetten water uit om te spoelen. Hoewel er een lekbakje onder zit, is het dan handig om er een grote mok onder te zetten om het water op te vangen. Het kost enige tijd om de juiste instelling te vinden. Voor cappuchino is dat gelukt met een redelijk schuimkraag, hoewel de temperatuur wel verschilt vermoedelijk beinvloedt door de temperatuur van de melk die al dan niet uit de koelkast komt. Bij het zetten van koffie hebben we alle sterktes geprobeerd, met verschillende bonensoorten maar de koffie is gewoon niet te drinken. Ook na raadplegen internet geen oplossing gevonden om hier drinkbare koffie uit te krijgen. Onbegrijpelijk! Een dubbele expresso is als alternatief wel redelijk te drinken, maar dat kan toch nooit de bedoeling zijn. Helaas is het vandaag diverse keren niet gelukt om een goede schuimkraag op de cappuccino te krijgen. Wij hebben dit zowel met halfvolle melk als speciale opschuimmelk geprobeerd, in beide gevallen resulteert dit in een dun waterig laagje. Het lijkt ons sterkt dat het apparaat na 1 week gebruik al ontkalkt moet worden en geven het dus op. Het apparaat gaat retour en wij gaan opzoek naar een beter apparaat.

Pluspunten

  • Vormgeving

Minpunten

  • Koffie niet te drinken
  • Geen constante kwaliteit cappuccino (schuimkraag)
  • Benodigde tijdsduur voor elk kopje

Review criteria:

Slecht
Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Onvoldoende
Officiële reactie van De'Longhi Group 20-04-2020

Beste,

Hartelijk dank voor uw reactie op Kieskeurig.nl. Het klopt dat deze volautomaat enorm uitgebreid is. Hierdoor kan het even duren voordat u de juiste instelling heeft gevonden die het beste bij u past. Mocht u twijfelen over een correcte technische werking kunt u uw espresso volautomaat door een De'Longhi monteur aan huis laten controleren. Deze kunt u aanvragen via de volgende link:

https://www.delonghi.com/nl-nl/klantenservice-delonghi/reparaties-onderdelen

Hopelijk helpt deze tip u om alsnog deze prachtige volautomaat naar wens te kunnen grbuiken.

Met vriendelijke groet,

serviceteam De'Longhi

Reageer

Toon 13-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

gewoon goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
het is een fijn apparaat gemakkelijk in te stellen en ook de reiniging gaat heel gemakkelijk het bevalt zeer goed geen spijt van de aanschaf

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet 16-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
Door zijn vorm en kwaliteit en aanbeveling
Door de verkoopster.
De waterhoeveelheid en de melk kan die zo in de koelkast gezet kan worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marek 22-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

9,0
Werkt zoals verwacht. Makkelijk aanvullen męt water, koffie en melk, en nóg makkelijker „leegopdrinken”. Top aparata.

Pluspunten

  • Alles

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 20-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime keuze in soorten koffie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
Gebruikersvriendelijk apparaat, met ruime keuze in koffiesoorten die af te stemmen zijn naar eigen smaak.

Pluspunten

  • snelkeuze opties
  • mogelijkheid tot filterkoffie

Minpunten

  • geluid tijdens het reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koffiezetapparaat 19-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetapparaat

Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
Lekkere koffie, makkelijke bediening, koffie mag iets warmer, veel mogelijkheden, waterreservoir mag groter

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Veel koffie programmas

Minpunten

  • Temperatuur te laag
  • Waterreservoir te klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Angelique 16-01-2020
  • Product gekocht

Perefect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

10,0
Ik heb deze Expresso Machine gekocht omdat Delonghi het beste merk onder Espresso Machine is.
Je niet veel werk hebt om die schoon te maken, het beeldscherm duidelijk en makkelijk is.
En je hebt zóveel verschillende opties om de heerlijkste koffie te kunnen maken.

Pluspunten

  • Weinig schoon te maken
  • Vele opties
  • Makkelijk in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 12-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

10,0
Duidelijke handleiding, heerlijke koffie en makkelijk bedienbaar.
Koffie naar eigen wens instelbaar.
Apparaat geeft aan wanneer het gereinigd/ bijgevuld moet worden, dit is erg handig

Pluspunten

  • eigen koffie instelbaar
  • geeft aan wanneer het gereinigd dient te worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Eenvoud in bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi DINAMICA ECAM 350.55.B zwart

Algemene score

8,0
Onze vorige DeLonghi ging na 10 jaar trouwe dienst defect. Beviel goed, dus nu een moderner exemplaar aangeschaft. Doet het zoals te verwachten was prima.

Pluspunten

  • bedieningsgemak.
  • schoonmaak

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews