Krups Dolce Gusto Oblo zwart KP1108 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe lungo, cappuccino, espresso, latte macchiato
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 95 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Irenesibe 13-06-2016 Product paar weken in bezit

Geluksmomentjes met mijn Oblo.

Algemene score

8,2
Ik geniet nu iedere dag van heerlijke koffie. Ik heb mezelf zelfs een limiet gesteld van 3 koppen per dag. Ik zou het de hele dag wel kunnen drinken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rob 10-06-2016 Product paar dagen in bezit

De Oblo bevalt prima.

Algemene score

8,6
De koffie wordt goed warm en smaakt lekker. Het apparaat stopt niet automatisch, maar dat is geen probleem. Ik blijf er gewoon even bij staan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred Las van Bennekom 03-06-2016 Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk

Algemene score

8,6
Snel op temperatuur ,geen losse koffie ,geen filterzakjes en genoeg keuze uit verschillende soorten van koffie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tobias 28-05-2016 Product paar weken in bezit

erg mooi desing

Algemene score

8,6
Wat vooral opvalt bij de machines van dolce gusto is het design. Ze hebben voor bijna elke stijl keuken een mooi passend apparaat. het systeem is enorm simpel net als bij senseo, en dit is veel betere kwalitijd koffie. ik vind het apparaat ook heel schoon werken. Als ik een minpunt zou moeten noemen is dat dat ze wel heel veel variatie hebben, alleen het koffie asortiment zelf is niet zo uitgebrijd als bij bijvoorbeeld nespresso. En ik vraag me af hoe milieu vriendelijk het is met al de gebruikte cups die je overhoud. Kortom een goed apparaat en een hele mooie prijs/kwalitijd verhouding. ik ben tevreden!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marrone 19-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
de koffie is goed van smaak
koffieprijs vind ik erg hoog
design is erg leuk
duurzaamheid weet ik nog niet ik heb hem net een week of 2 binnenbinnen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ro Koning 19-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Dit is mijn tweede dolche gusto, De eerste is na 2 jaar helaas kapot gegaan. Hij begon vreselijk te lekker rondom het houdertje doordat het naaldje bijna verdwenen was. (het was helemaal misvormd rond de naald)
Jammer genoeg was het niet te repareren en waren er geen losse onderdelen verkrijgbaar.
Ik had toen de duurste variant, nu heb ik een van de goedkoopste genomen, want als ik elke 2 jaar een nieuwe moet kopen geef ik liever niet teveel uit.
Maar,...de koffie is werkelijk geweldig! En hij is heel makkelijk te bedienen.
Ook voor wie bvb wat sterkere koffie wil. Gewoon wat minder water erbij. :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

B.Stam 24-01-2017 Product paar weken in bezit

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie ben er ook super tevreden over .
Alleen jammer dat ik de verkeerde heb ontvangen deze heeft geen automatisch stop systeem (wel voor betaald)en is in dit model volgens de winkel niet meer leverbaar erg jammer!! Dus nu moet ik een ander model kiezen dus dat is wel een minpunt.

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Warme koffie
  • Ruime keuze aan koffie

Minpunten

  • Geen automatische stop
  • Klein waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dettmeijer 20-01-2017 Product paar weken in bezit

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na het uitpakken even de beschrijving lezen . Simpel en makkelijk in gebruik. Lekkere koffie en snel een kopje op tafel.
Is onze 3e Dolce Gusto en zeker niet de laatste.

Pluspunten

  • Snel een lekkere bak
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hennieke 17-01-2017 Product paar maanden in bezit

strak model

Algemene score

7,0
De machine is snel warm en maakt lekkere koffie. jammer is dat je de milliliters moet gokken. water bijvullen is lastig voor mensen die een beperking hebben aan de handen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ash 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

Grote variatie aan dranken.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke machine. Het apparaat is goed gebruiksvriendelijk en heeft een leuk design.

Minpuntje vind ik dat je bij combinatiedranken eerst de machine uit moet zetten, cup verwisselen, en weer aan moet zetten. Het apparaat verwarmt dan opnieuw en dat duurt weer even. Liever zie ik dan bv een 'pauze' knop :).

Pluspunten

  • ZEER grote variatie aan dranken.
  • Gebruiksvriendelijk
  • Leuk Design.

Minpunten

  • Opnieuw verwarmen bij combinatie Cups.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dan 09-01-2017 Product paar weken in bezit

Mooi apparaat, handig in gebruik, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Als kerstcadeau van mijn vriend gekregen na het zien van de tv reclame. Wat een TOP apparaat! Veel variatie, van koffie tot thee tot chocomelk.

Mijn vriend is inmiddels ook fan, zijn favoriet: Chai Tea Latte en de mijne Cappuccino. Je kunt de sterkte zelf bepalen, wat erg fijn is. Aan het begin is dit nog even puzzelen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt geniet je van heerlijke koffie op goede temperatuur. De cups maken bij Cappuccino (als je de melkcups zet) mooi schuim en je ziet de verschillende lagen als je de koffie toevoegt. Dus naast lekkere ook mooie koffie :)

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Goed op temperatuur (warm)
  • weinig geluid

Minpunten

  • Water sneller bijvullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daisy 04-01-2017 Product paar weken in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig koffie apparaat. Makkelijk in gebruik en in onderhoud. Lekkere koffie smaken!!
Heb inmiddels al meerdere smaken koffie en chocomel geprobeerd, heerlijk!!

Pluspunten

  • lekker koffie
  • makkelijk in onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schavemaker 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

Helemaal top dit apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel erg tevreden over deze koffiemachine.
Heerlijke koffie en goed van temperatuur .
De cappuccino is erg lekker.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miranda 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heerlijke cappuccino en latte macchiato. Eerder n dolce gusto gehad. Maar met mn nieuwe keuken en er n koffiemachine in zit. Maar geen lekkere cappuccino enz. Dus de keus voor weer n dolce gusto was we meteen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 22-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooie vormgeving, Meerdere kleure

Algemene score

8,0
Ons oude app deed het niet meer .waren altijd we tevreden over de koffie. Jammer van de opbloeien. Hij heeft een rode snoer? Lelijk!, maakt ook veel herrie!. Dat mag zeker beter. Koffie is goed.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Goede koffie
  • Veel koffie keuze

Minpunten

  • Veel herrie
  • Rode snoerloze om

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jorn van Dijk 20-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben gekozen voor de oblo omdat die niet veel ruimte inneemt op het aanrecht. Hij werkt makkelijk en snel.
Het schoon houden van de machine is ook niet heel moeilijk. Het enige jammere is dat hij niet automatisch de juiste hoeveelheid water geeft maar dat wisten we op voorhand al.

Pluspunten

  • weinigruimte op het aanrecht
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen automatische waterstop
  • de watertank had groter gemogen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marc Van Bastelaer 18-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

GEMAKKELIJK MACHIEN

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik en zeker voor mensen die moeten gaan werken. Je hebt vlug een heerlijke kop koffie.

Pluspunten

  • Altijd verse en lekkere koffie

Minpunten

  • wel een beetje luidruchtig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Loes 16-12-2016 Product paar maanden in bezit

Mooie vorm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze gekocht omdat de andere kapot was en deze vond ik heel mooi van vorm en makkelijk schoon te maken
En de lekkere koffie de koffie is goed warm
Complimenten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tenk 10-12-2016 Product paar weken in bezit

Maakt heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De eerste keer een Dolce Gusto voor ons. Overgestapt van de senseo naar de cups van Dolce. Wat een verschil is dat zeg. Veel intensere koffiesmaak! Echt een aanrader

Pluspunten

  • Volle koffiesmaak
  • Mooi disign
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Stopt niet automatische
  • Geen melkshuim opklopper

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mannad 09-12-2016 Product paar maanden in bezit

Makkelijke bediening

Algemene score

7,0
Goed,snel en makkelijk te bedienen.Mist echter (wel bij andere modellen)iets om de juiste hoeveelheid in te stellen.Moet dit nu puur op gevoel-zicht doen.
Mijn apparaat maakt echter wel veel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews