Krups KP1108 - Reviews

8,2 Lees 92 reviews
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe lungo, cappuccino, espresso, latte macchiato
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 92 reviews

8,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ash 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

Grote variatie aan dranken.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke machine. Het apparaat is goed gebruiksvriendelijk en heeft een leuk design.

Minpuntje vind ik dat je bij combinatiedranken eerst de machine uit moet zetten, cup verwisselen, en weer aan moet zetten. Het apparaat verwarmt dan opnieuw en dat duurt weer even. Liever zie ik dan bv een 'pauze' knop :).

Pluspunten

  • ZEER grote variatie aan dranken.
  • Gebruiksvriendelijk
  • Leuk Design.

Minpunten

  • Opnieuw verwarmen bij combinatie Cups.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dan 09-01-2017 Product paar weken in bezit

Mooi apparaat, handig in gebruik, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Als kerstcadeau van mijn vriend gekregen na het zien van de tv reclame. Wat een TOP apparaat! Veel variatie, van koffie tot thee tot chocomelk.

Mijn vriend is inmiddels ook fan, zijn favoriet: Chai Tea Latte en de mijne Cappuccino. Je kunt de sterkte zelf bepalen, wat erg fijn is. Aan het begin is dit nog even puzzelen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt geniet je van heerlijke koffie op goede temperatuur. De cups maken bij Cappuccino (als je de melkcups zet) mooi schuim en je ziet de verschillende lagen als je de koffie toevoegt. Dus naast lekkere ook mooie koffie :)

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Goed op temperatuur (warm)
  • weinig geluid

Minpunten

  • Water sneller bijvullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daisy 04-01-2017 Product paar weken in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig koffie apparaat. Makkelijk in gebruik en in onderhoud. Lekkere koffie smaken!!
Heb inmiddels al meerdere smaken koffie en chocomel geprobeerd, heerlijk!!

Pluspunten

  • lekker koffie
  • makkelijk in onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schavemaker 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

Helemaal top dit apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel erg tevreden over deze koffiemachine.
Heerlijke koffie en goed van temperatuur .
De cappuccino is erg lekker.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miranda 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heerlijke cappuccino en latte macchiato. Eerder n dolce gusto gehad. Maar met mn nieuwe keuken en er n koffiemachine in zit. Maar geen lekkere cappuccino enz. Dus de keus voor weer n dolce gusto was we meteen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 22-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooie vormgeving, Meerdere kleure

Algemene score

8,0
Ons oude app deed het niet meer .waren altijd we tevreden over de koffie. Jammer van de opbloeien. Hij heeft een rode snoer? Lelijk!, maakt ook veel herrie!. Dat mag zeker beter. Koffie is goed.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Goede koffie
  • Veel koffie keuze

Minpunten

  • Veel herrie
  • Rode snoerloze om

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jorn van Dijk 20-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben gekozen voor de oblo omdat die niet veel ruimte inneemt op het aanrecht. Hij werkt makkelijk en snel.
Het schoon houden van de machine is ook niet heel moeilijk. Het enige jammere is dat hij niet automatisch de juiste hoeveelheid water geeft maar dat wisten we op voorhand al.

Pluspunten

  • weinigruimte op het aanrecht
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen automatische waterstop
  • de watertank had groter gemogen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marc Van Bastelaer 18-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

GEMAKKELIJK MACHIEN

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik en zeker voor mensen die moeten gaan werken. Je hebt vlug een heerlijke kop koffie.

Pluspunten

  • Altijd verse en lekkere koffie

Minpunten

  • wel een beetje luidruchtig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Loes 16-12-2016 Product paar maanden in bezit

Mooie vorm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze gekocht omdat de andere kapot was en deze vond ik heel mooi van vorm en makkelijk schoon te maken
En de lekkere koffie de koffie is goed warm
Complimenten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tenk 10-12-2016 Product paar weken in bezit

Maakt heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De eerste keer een Dolce Gusto voor ons. Overgestapt van de senseo naar de cups van Dolce. Wat een verschil is dat zeg. Veel intensere koffiesmaak! Echt een aanrader

Pluspunten

  • Volle koffiesmaak
  • Mooi disign
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Stopt niet automatische
  • Geen melkshuim opklopper

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mannad 09-12-2016 Product paar maanden in bezit

Makkelijke bediening

Algemene score

7,0
Goed,snel en makkelijk te bedienen.Mist echter (wel bij andere modellen)iets om de juiste hoeveelheid in te stellen.Moet dit nu puur op gevoel-zicht doen.
Mijn apparaat maakt echter wel veel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 09-12-2016

Heerlijke koffie, restaurantwaardig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Superlekkere koffie en heerlijk machiato zonder het geknoei van andere machines. Apparaat is snel klaar voor gebruik

Pluspunten

  • Snel
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Geen automatische waterdosering

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

K Pauw 08-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Mooi vormgegeven en niet te groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind Dolce Gusto geweldig! Heerlijke koffie en een makkelijk te bedienen apparaat! Prima temperatuur!

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Heerlijke koffie
  • Goede temperatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hennekijn 08-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Super heerlijke koffie en cappuccino.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben voor de Oblo gekozen vanwege het feit dat het apparaat niet te veel plaats inneemt en mooi van vorm is. Werkt heel gemakkelijk en we zouden niet anders meerwillen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid 18-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Dolce Gusto Oblo

Algemene score

6,0
De koffie is lekker, maar het apparaat is niet handig. Bij dit koffiezetapparaat moet je het op het oog doen. Er zit helaas geen knopje op voor vaste hoeveelheden. Je moet erbij blijven, stopt dus niet vanzelf. Toen ik m kocht, wist ik dit niet, dacht dat ze allemaal hetzelfde werkten. Ik maak de koffie op en dan doe ik hem weg. Zal de koffie wel missen, maar ga voorlopig maar de nespresso van mijn man gebruiken! Misschien went het wel.

Minpunten

  • Niet afstelbaar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

rudo 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

prima machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
makkelijk te bedienen machine die goed heet is en een goede bar druk heeft. Ziet er ook goed uit, een aanwinst in de keuken.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • leuk uiterlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bergsen 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekkere koffie. Leuk model. Schoon. Makkelijk. Goede prijs- kwaliteiverhouding. Cups in heel feel winkels verkrijgbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elly 11-07-2016 Product paar dagen in bezit

Gebruikgemak valt tegen

Algemene score

5,6
Het waterreservoir is zo ontzettend lastig terug te plaatsen, bah, ik mis mn oude apparaat, en dat stomme rode snoer is erg aan de korte kant, ook balen, jammer dat mn oude apparaat lekte, want ik zou m gelijk weer gaan gebruiken!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Goed
Onvoldoende

Reageer

frank van mullekom 09-07-2016 Product paar weken in bezit

sinds kort de oblo

Algemene score

6,8
het is een goed apparaat, maar ik vind het jammer dat je hem zelf moet stoppen. En dat was zeker de eerste keer jammer toen ik erachter kwam toen het aanrecht vol met koffie lag. De koffie is goed, maar ik zou de oblo niet meer kiezen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Lia 07-07-2016 Product maand in bezit

Prima machine voor de prijs.

Algemene score

8,0
Goede smaak en koffie op een goede temperatuur. Lekker voor een smakelijk kopje koffie als je er echt aan toe bent.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews