Krups Dolce Gusto Oblo zwart KP1108 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
capsules
Kleur(en)
zwart
Kastontwerp
vrijstaand
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 102 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 10-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

De Oblo bevalt prima.

Algemene score

8,6
De koffie wordt goed warm en smaakt lekker. Het apparaat stopt niet automatisch, maar dat is geen probleem. Ik blijf er gewoon even bij staan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Irenesibe 13-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Geluksmomentjes met mijn Oblo.

Algemene score

8,2
Ik geniet nu iedere dag van heerlijke koffie. Ik heb mezelf zelfs een limiet gesteld van 3 koppen per dag. Ik zou het de hele dag wel kunnen drinken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Fred Las van Bennekom 03-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk

Algemene score

8,6
Snel op temperatuur ,geen losse koffie ,geen filterzakjes en genoeg keuze uit verschillende soorten van koffie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tobias 28-05-2016
  • Product paar weken in bezit

erg mooi desing

Algemene score

8,6
Wat vooral opvalt bij de machines van dolce gusto is het design. Ze hebben voor bijna elke stijl keuken een mooi passend apparaat. het systeem is enorm simpel net als bij senseo, en dit is veel betere kwalitijd koffie. ik vind het apparaat ook heel schoon werken. Als ik een minpunt zou moeten noemen is dat dat ze wel heel veel variatie hebben, alleen het koffie asortiment zelf is niet zo uitgebrijd als bij bijvoorbeeld nespresso. En ik vraag me af hoe milieu vriendelijk het is met al de gebruikte cups die je overhoud. Kortom een goed apparaat en een hele mooie prijs/kwalitijd verhouding. ik ben tevreden!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marrone 19-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
de koffie is goed van smaak
koffieprijs vind ik erg hoog
design is erg leuk
duurzaamheid weet ik nog niet ik heb hem net een week of 2 binnenbinnen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ro Koning 19-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Dit is mijn tweede dolche gusto, De eerste is na 2 jaar helaas kapot gegaan. Hij begon vreselijk te lekker rondom het houdertje doordat het naaldje bijna verdwenen was. (het was helemaal misvormd rond de naald)
Jammer genoeg was het niet te repareren en waren er geen losse onderdelen verkrijgbaar.
Ik had toen de duurste variant, nu heb ik een van de goedkoopste genomen, want als ik elke 2 jaar een nieuwe moet kopen geef ik liever niet teveel uit.
Maar,...de koffie is werkelijk geweldig! En hij is heel makkelijk te bedienen.
Ook voor wie bvb wat sterkere koffie wil. Gewoon wat minder water erbij. :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

ingegrevinga 19-05-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
fijn apparaat, maar waterresevoir is veel te klein. Na 2 koppen grande moet je alweer bijvullen. Is wel heel snel leeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Trudy 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi uierlijk

Algemene score

8,0
Ik vind het lekkere koffie.En ik vind het fijn dat je verschillende smaken kan gebruiken.En wat ik ook fijn vind dat het apparaat gauw op temperatuur is.dit is overens mijn tweede Dolce Custo.hiervoor had ik de duurdere circolo.maar de oblo geef net zo lekker kopje koffie.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • vlug warm
  • veel keuze in smaken

Minpunten

  • oblo heb een kleinere tank.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Omdat ik een liefhebber van koffie ben is Dolce Gusto het beste wat me tot nog toe overkomen is,heerlijk kopje koffie en dat op zo`n simpele manier gemaakt,de ene smaak na de ander geprobeert en moet mijn definitieve smaak nog maken,moeilijk moeilijk,,,petje af en ga zo door.Vriendelijke groet Jan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirjam 08-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi vormgegeven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparaat. Heerlijke koffie, en veel smaken om uit te kiezen. Compact van vorm. Past in elke keuken. Prima in gebruik voor een of twee personen.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik.
  • Koffie is goed op temperatuur

Minpunten

  • Koffie is wat duurder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anita 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Oblo is een zeer fijne machine is gemakkelijk te bedienen en is snel klaar. Warm en koud werkt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koert 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede smakelijke koffie voor weinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
we hebben dit apparaat voor het eerst gekocht en zijn er uiterst tevreden over willen niet meer terug naar de oude koffie.
ik beveel dit apparaat zeker aan.

Pluspunten

  • goede koffie
  • overzichtelijk
  • neemt weinig ruimte in beslag
  • service is ook goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Latte 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nette makkelijk te onderhouden machine

Algemene score

10,0
Ik heb maar liefst 7 á 8 jaar met een machine gedaan.Vorige week heeft hij het begeven.Meteen een nieuwe besteld. Geen enkele minpunt.Nette apparaat.Simpel in gebruik.Heerlijke koffie(s).

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Goed te onderhouden
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Stroomsnoer had iets langer gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 21-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooie koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi Koffiezetapparaat dat makkelijk in een hoekje op het aanrecht past. Voor de grote koffie leut is het waarschijnlijk geen goede machine want het waterreservoir is relatief klein. Daarnaast de prijs per kopje wel wat aan de hoge kant, daar krijg je echter ook wel een lekkere koffie voor terug. Hoewel het waarschijnlijk niet ieders "kopje thee" is zit er een manuele start/stop op. Je kan hierdoor varieren in sterkte. In het begin is het echter wat zoeken hoeveel water je moet gebruiken. Bij het apparaat weg lopen kan daardoor niet. Dan stroomt de boel over. Ik ben blij met mijn machine en drink heerlijke koffie en het apparaat ziet er ook nog eens mooi uit.

Pluspunten

  • veel variatie mogelijk
  • Design

Minpunten

  • Klein reservoir
  • Prijs per kopje

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B.Stam 24-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie ben er ook super tevreden over .
Alleen jammer dat ik de verkeerde heb ontvangen deze heeft geen automatisch stop systeem (wel voor betaald)en is in dit model volgens de winkel niet meer leverbaar erg jammer!! Dus nu moet ik een ander model kiezen dus dat is wel een minpunt.

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Warme koffie
  • Ruime keuze aan koffie

Minpunten

  • Geen automatische stop
  • Klein waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dettmeijer 20-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na het uitpakken even de beschrijving lezen . Simpel en makkelijk in gebruik. Lekkere koffie en snel een kopje op tafel.
Is onze 3e Dolce Gusto en zeker niet de laatste.

Pluspunten

  • Snel een lekkere bak
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hennieke 17-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

strak model

Algemene score

7,0
De machine is snel warm en maakt lekkere koffie. jammer is dat je de milliliters moet gokken. water bijvullen is lastig voor mensen die een beperking hebben aan de handen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ash 09-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Grote variatie aan dranken.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke machine. Het apparaat is goed gebruiksvriendelijk en heeft een leuk design.

Minpuntje vind ik dat je bij combinatiedranken eerst de machine uit moet zetten, cup verwisselen, en weer aan moet zetten. Het apparaat verwarmt dan opnieuw en dat duurt weer even. Liever zie ik dan bv een 'pauze' knop :).

Pluspunten

  • ZEER grote variatie aan dranken.
  • Gebruiksvriendelijk
  • Leuk Design.

Minpunten

  • Opnieuw verwarmen bij combinatie Cups.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dan 09-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi apparaat, handig in gebruik, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Als kerstcadeau van mijn vriend gekregen na het zien van de tv reclame. Wat een TOP apparaat! Veel variatie, van koffie tot thee tot chocomelk.

Mijn vriend is inmiddels ook fan, zijn favoriet: Chai Tea Latte en de mijne Cappuccino. Je kunt de sterkte zelf bepalen, wat erg fijn is. Aan het begin is dit nog even puzzelen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt geniet je van heerlijke koffie op goede temperatuur. De cups maken bij Cappuccino (als je de melkcups zet) mooi schuim en je ziet de verschillende lagen als je de koffie toevoegt. Dus naast lekkere ook mooie koffie :)

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Goed op temperatuur (warm)
  • weinig geluid

Minpunten

  • Water sneller bijvullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daisy 04-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig koffie apparaat. Makkelijk in gebruik en in onderhoud. Lekkere koffie smaken!!
Heb inmiddels al meerdere smaken koffie en chocomel geprobeerd, heerlijk!!

Pluspunten

  • lekker koffie
  • makkelijk in onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews