Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch TAS5542 zwart

Vergelijkbare producten

Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet
8,6
Bekijk alle Espressomachines

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 125 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch TAS5542 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anghie 29-09-2015

Geweldig, klasse. Jammer dat ik hem nu pas heb gek

Geschreven voor: Bosch TAS5542 zwart

Algemene score

10,0
Handig in gebruik en voor mij zeer fijn omdat ik vaak alleen koffie drink. Dit is wel iets anders dan altijd oploskoffie.
Nadeel is dat je gebonden bent aan een verkoper van de cups
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Movistar 05-08-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,8
Koffiepads zijn wel prijzig,zeker voor een notoire koffiedrinker (10/20 koppen / dag.) Verder een ideale machine, waarvan je veel plezier aan zult beleven.De smaak en de kwaliteit van de koffie, chocolade en thee zijn werkelijk niet te overtreffen. Diverse machines gehad in de loop der jaren, maar deze vinden wij tot op heden de prettigste en het fijnste.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabriye46 29-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Super mooi apparaat. Staat erg mooi design in je keuken... echt een eyecather.. Koffie smaakt heel erg goed en blift ook lekker lang warm.. ik moet nog wel verschillende smaken uitproberen. Bedankt Bosch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce van Aerle 26-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
De + en de - komen we nog niet echt uit!
Om de hoeveelheid aan te passen.
De smaak van de koffie is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald van de Werken 13-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
We hebben de Tassimo Charmy (TAS5542) net een dag in huis en de volgende smaken geprobeerd: Cappuccino Classico, Latte Macchiato Caramel en de Milka Chocolademelk.
De smaak is echt gewoon top, simpel in gebruik en het apparaatje ziet er gewoon strak uit.
Over de duurzaamheid is, na een dag, nog weinig te zeggen maar Bosch kennende zit dat wel goed.
Enige nadeel is, op dit moment, de prijs van de T-discs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eazy1 09-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Koffie aanbod valt tegen en zal deze dan ook via Engeland bestellen. Overige dranken smaken wel volgens verwachting

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo duijhts 09-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
gebruiksvriendelijke machine
simpel doch effectief design
helaas de koffiepads enigszins duur
40 euro retour positieve actie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Side2410 07-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Erg blij met deze aankoop.
in eerste instantie hadden we gekozen voor de Dolce Gusto, maar na aanschaf begonnen we te twijfelen waarna we alsnog de Tassimo hebben aangeschaft.

Ik vind dit apparaat veel makkelijker in gebruik en er is ook een veel grotere keus aan smaken.
Ja de producten zijn vrij duur, maar ik heb al gemerkt dat er regelmatig leuke acties op tassimo.nl staan.

Echt een aanrader dus, voor ieder wat wils en het apparaat ziet er ook nog mooi uit in de keuken.

Dor het scannen van de barcode weet het aparaat precies hoeveel water er bij moet. De drank is echt heet, dit in tegenstelling met veel andere vergelijkbare apparaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

papilon25 04-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
ik ken het apparaat van een kennis en vond hem toen al super. nu heb ik er zelf een aangeschaft en daar heb ik absoluut geen spijt van. je hebt zoveel verschillende smaken. sterkte instelbaar. ik vind het een super apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

vero123 03-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
mooie robuust apparaat. makkelijk in gebruik. brita filter ook een +punt. milka smaak proeft lekker, thee kan je er ook mee maken. wel jammer dat er geen samples in de verpakking zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leming 01-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
+ veel verschillende smaken
mooie vormgeving

- mis een duidelijke gebruiksaanwijzing
de disc zijn duur

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

rooney30 01-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Prima apparaaat. Alleen jammer dat de pads in verhouding wel wat duurder zijn. Koffie is snel klaar en het apparaat hoeft niet op te warmen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

henk033 31-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
bij dit apparaat krijg je zeker waar voor je geld.
het apparaat is:
- makkelijk in gebruik
- zet erg lekkere bakken koffie, thee of chocomelk
- er zijn vele variaties aan smaken
- de cups zijn bij bijna elke supermarkt verkrijgbaar
- de optie dat het apparaat zich kan reinigen na gebruik is ideaal, zo blijft koffie naar koffie smaken en thee naar thee etc.
- groot waterreservoir
- een functie om te ontkalken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieternicole 30-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Wij zijn er zeer tevreden over,
lekkere Koffie thee en chocolademelk.
Zelfs de prijzen van de pads zijn zeer betaalbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ST KN 30-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Deze koffiemachine is gemakkelijk in het gebruik en door de diverse smaak mogelijkheden is er altijd wel een smaak die je iedere keer terug pakt. Geen opwarmtijd en dat is handig. Nadeel vind ik wel dat het ontkalkfilter relatief kort mee gaat en best prijzig is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

familie Mark Ilona Kids Schotpoort 26-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Dit is onze tweede Tassimo machine, nu hebben we de iets luxere die iets makkelijker ontkalkt maar het allerbelangrijkste : de heerlijke smaak ,net alsof in een restaurant op het terras zit !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yelnatsworld 26-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Vandaag gekocht gelijk in gebruik genomen.
Smaak is uitstekend.
vormgeving mooi en een makkelijk bedieningsgemak.
Het is een top machine.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H_K 17-05-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden met het apparaat. Het heeft een hele mooie vormgeving en maakt heerlijke drankjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wout Groot Wassink 14-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
gebruik vriendelijk apparaat, dat door oud en jong makkelijk te bedienen is. en de prijs is ook prima die je ervoor moet betalen.
was voor ons een goeie koop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A. van der Tuin 13-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Een heerlijke kop koffie, ook de smaak van de cappuccino is heel goed. De grote kop warme chocomel vind ik niet sterk genoeg, wat persoonlijk is natuurlijk. Leuk aan het apparaat is dat het verschillende mogelijkheden heeft en dat de cupjes ook in de supermarkt verkrijgbaar zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
bieny 02-09-2015

Beste A. van der Tuin.
Bij welke supermarkt koopt u de cups voor deze machine? Zijn er universele? Of moet je speciale tassimo cups gebruiken?
Ik overweeg deze machine aan te schaffen maar een overweging is dat de speciale tassimo cups slechts online te bestellen zijn. Of passen andere cups er ook in?
Met dank voor uw reactie.

Reageer

Toon meer reviews