Braun Silk-épil 7 SensoSmart 7/880 - Reviews

Laagste prijzen -14% prijsdaling
Specificaties
Bruikbaar onder de douche
Ja
Afspoelbaar
Ja
Bedrijfstijd
50 min.

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

eevv 19-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Mooi product, werkt prettig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze epilator nu een aantal weken in gebruik en ik ben er erg content mee. Het is een fijn en handzaam apparaatje en ziet er stijlvol uit. Voor het epileren zijn er verschillende opzetstukjes waarvan ik het massageopzetstuk het prettigst vindt. Er is ook een mogelijkheid om mee te scheren, maar dit heb ik tot dusver nog niet gebruikt. Dit alles kan je in een reisetui meenemen. Het is voor mij een groot voordeel dat het apparaat draadloos is, zodat je niet vlakbij een stopcontact hoeft te blijven om het te gebruiken. Daarnaast is het waterdicht en ideaal om onder de douche te gebruiken, wat het epileren minder pijnlijk maakt. Ik heb deze epilator kosteloos ontvangen en mogen testen. Over het algemeen ben ik zeer te spreken over dit product.

Pluspunten

  • Draadloos
  • Waterdicht
  • Meerdere opzetstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Charissa 13-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi veel zijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb onlangs de kans gekregen om het aparaat gratis tlte mogen testen toen ik hem binnen had was ik heel tevreden over het design en de verschillende kopstukken
Mijn eerste ervaring was niet goed ik gebruikte het apartaat op mijn wintervachtje en dat was een pijnlijke ervaring maar naderhand dat ik hem vakergebruikte met korte haartjes is het een fijn apparaat en de haartjes blijven veel langer weg dus ik zeg halloo zomer en dag haartjes

Pluspunten

  • Haartjes blijven langer weg
  • Mooi apparaat
  • Veel opzet stukjes erbij voor alle plekker

Minpunten

  • Niet scheren met lange haartjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Astrid27 11-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gebruiksvriendelijke epilator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Braun Epilator SE7/880 heb ik nu een aantal weken in mijn bezit en ik kan zeggen dat ik meer dan tevreden ben. Het apparaat kan gebruikt worden voor verschillende lichaamsdelen; zowel voor benen en bikinilijn als voor oksels en gezichtsbeharing. Een ander groot pluspunt is de effectiviteit van de epilator; het haar blijft ruim 2 weken weg!
Wel is het aan te raden de huid goed strak te trekken, anders is het epileren behoorlijk pijnlijk. Een nadeel is het feit dat je meerdere keren over dezelfde plek heen moet gaan om alle haartjes te verwijderen. Wellicht is dit ook een kwestie van handigheid die ontwikkelt moet worden. Al met al ben ik positief over dit apparaat. Ik heb het ontvangen om te testen maar blijf het zeker gebruiken.

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Gebruiksvriendelijk
  • Haar blijft langer weg

Minpunten

  • In het begin pijnlijk
  • Meerdere keren over dezelfde plek

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marry 10-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Braun Epilator Silk epil wordt geleverd met een mooie etui waar het apparaat en de opzet stukjes in bewaard kunnen worden. De Braun Silk epil kan ook nat gebruikt worden, en zeker in een warm bad is het epileren nog comfortabeler. Er zitten wel zes verschillende opzet stukjes bij. Het apparaat is daardoor geschikt voor het ontharen van de benen maar ook de oksel, bikinilijn en het gezicht. Verder is er een opzet stukje wat gebruikt kan worden als trimmer. Met dit opzet stukje scheer je haartjes van de benen, oksels of bikinilijn gemakkelijk en veilig weg. Met een draaiende beweging zet je het apparaat aan en het felle lampje laat goed ook de kleine haartje zien. Het epileren is nagenoeg pijnloos. Bij het eerste gebruik moet het apparaat eerst ongeveer twee uur worden opgeladen. Ik gebruik het liefste de hoge frequentie massage rollers voor het epileren van de benen. Een sensor geeft met een rood lampje aan als er teveel druk wordt uitgeoefend. Ik vind het een fijn apparaat met verschillende functies. Doordat de haartjes in verschillende richtingen groeien moet je soms wel meerdere malen over een plek. Maar toch heb ik weinig irritatie na gebruik en na een epilatie beurtje kan ik echt wel weer twee weken zonder ontharing. Het apparaat is gemakkelijk schoon te spoelen onder de kraan als je het epileerhoofd los klikt. Even laten drogen en dan is het apparaat weer klaar voor gebruik. Dit apparaat heb ik toegestuurd gekregen om te testen maar ik blijf het zeker gebruiken. Ik laadt het apparaat meteen na gebruik even op dan is het weer helemaal gebruiksklaar voor een volgende keer.

Pluspunten

  • Nagenoeg pijnloos
  • Verschillende opzetstukjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roger 10-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een echte aanrader, goede kwaliteit prijs verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een mooi apparaat, met een mooi uiterlijk. Het is fijn om te gebruiken onder de douche en het geeft een nog beter resultaat dan ik al dacht. Ook e bediening is heel erg makkelijk en dat vind ik heel erg fijn. Ik heb dit apparaat gekregen om te testen, maar zou dit zeker ook zelf aanschaffen. Een top product voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Geeft goed resultaat
  • Mooi design

Minpunten

  • Gaat vrij snel leeg

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HatBT 08-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Nat en droog te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat gekregen om het te testen. Zelf had ik het niet gekocht, omdat ik erg gevoelige huid heb en ik het niet kon weten of het wat voor mij zou zijn. Gelukkig is dit apparaat veel beter voor mijn huid en heb ik minder rode vlekjes na het gebruik ervan. Bij de eerste gebruik durfde ik bijna niet om het op mijn huid te drukken, omdat ik negatieve ervaringen heb gehad met andere soorten producten.

Pluspunten

  • Meerdere opzetstukken
  • Nat en droog te bruiken
  • Lampje
  • Snoerloos

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisa T 05-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijn product

Algemene score

8,0
Dit product is heel fijn in gebruik, zeker met de verschillende opzet stukken. Ik ontving dit product gratis om te testen en ben er erg blij mee. Het apparaat is zowel nat als droog te gebruiken. Het epileren is even wennen als je dat niet eerder hebt gedaan, maar de gevoeligheid neemt snel af als je hem vaker hebt gebruikt. Het apparaat wordt geleverd met een borsteltje om het schoon te houden en een zakje om in te bewaren. Het enig minpunt is dat je hem aan de lader moet leggen en dit geen standaard heeft, dat zou nog prettiger geweest zijn. Wel gaat de batterij lang mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Daphzim79 05-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Pijnloos epileren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb jaren lang een epilator gebruikt met snoer, en ik wilde heel graag een nieuw apparaat aanschaffen, maar omdat ik heel erg last heb van ingegroeide haartjes durfde ik het niet zo goed aan. Ik ben daarom heel erg blij dat ik dit apparaat gratis heb uit mogen testen.
Na een paar weken te hebben gebruikt kan ik al zeggen dat ik minder last daarvan heb. De silk epil 7/890 is een fijn apparaat, heel stil en te gebruiken zowel droog als onder de douche. Ik zelf vond onder de douche niet zo prettig omdat de huid dan wat stroef is. Er zit een lichtje in waardoor je zelfs in iets donkerdere ruimtes kunt scheren. Door de 2 verschillende standen is hij ook goed te gebruiken voor de bikinilijn en de oksels (wel pijnlijk) Hij geeft aan met een rood lichtje als je te hard drukt, je hebt echt geen kracht nodig.
Fijn apparaat, een aanrader

Pluspunten

  • Pijnloos
  • Stil
  • Zowel nat als droog te gebruiken
  • Makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sannie 05-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een fijn apparaat! Er zitten verschillende hulpstukjes bij, zodat je benen, bikinilijn maar bijvoorbeeld ook je gezicht kan doen. Als je nog nooit een epilator hebt gebruikt is het zeker even wennen maar deze kan ook onder water en dat is zeker een pluspunt. Ook het lampje is erg fijn! Klein minpuntje is dat misschien een klein standaardje wel makelijk is bij het opladen. Ik heb deze epilator gekregen om te testen, maar ik hoop het nog lang te kunnen gebruiken,

Pluspunten

  • Pakt alle haren, gladde huid
  • lampje
  • opgeladen gaat t apparaat lang mee

Minpunten

  • geen standaartje om op te laden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanna 01-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ik raad je deze epilator aan!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Toen ik het product had gekregen was alles perfect ( ik heb de epilator opgestuurd gekregen om te testen )
Het viel me meteen op dat alles goed verpakt was er was niks stuk. Toen ik de epilator voor het eerst gebruikte deed het wel een beetje pijn maar hoe vaker je het gebruikt hoe minder pijn het doet. Ook ben ik erachter gekomen dat als je de epilator onder de douche gebruikt je minder pijn krijgt ! Epilator zelf heeft 2 standen de langzamere stand en de versnelde stand. Ik liefst gebruik de langzamerende stand.

Pluspunten

  • Het haalt al je haren weg
  • De batterij Gaat langer mee

Minpunten

  • Het doet een beetje pijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer