Philips Sonicare DiamondClean HX9352 - Reviews

Specificaties
Poetsstand
standaard/clean
Timer
Ja
Laadstation
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 148 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Sonicare DiamondClean HX9352 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jochems 16-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Fijn systeem, praktisch voor op reis en gewoon cool design!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9352

Algemene score

10,0
Ik gebruik deze tandenborstel nu bijna 2 jaar. Na verschillende Braun tandenborstels toch tot de conclusie gekomen dat het Sonicare systeem van Philips veel fijner werkt. Deze HX9352VP gebruik vooral op reis. Ik vlieg elke week, soms wel 2x, en deze borstel is nu na twee jaar nog steeds betrouwbaar. Ondanks het gooi en smijtwerk met mijn koffer...

De beschermende hoes draagt daar denk ik aan bij. Daarnaast is het gelijk een handige lader. Alhoewel de lader met het glas voor thuis wel veel cooler is :)
De accu houd het zeker een week of 2-3 uit. Alleen wanneer je altijd de tweede stand (extra sterke vibratie/anti tandsteen) dan is het na 2 weken wel op. Omdat de hoes gelijk een lader is, en je altijd wel een USB adapter bij de hand hebt, zit je dan niet op je hotelkamer met een elektrische tandenborstel die ineens niet meer zo elektrisch is.

Het enige minpuntje is dat je niet zo makkelijk de zwarte opzetborsteltjes kunt vinden...

Ik lees in een paar reviews over teleurstellende betrouwbaarheid. Ik kan na bijna twee jaar alleen maar zegen dat hij er nog als nieuw uitziet, de accu duur niet af lijkt te nemen en hij altijd werkt. Ondanks de mishandeling die hij tijdens mijn reizen elke keer weer te verduren krijgt.


PS: nooit gedacht dat ik ooit nog eens een review over een tandenborstel zou schrijven :)

Pluspunten

  • erg fijn poets systeem
  • Betrouwbaar
  • cool design
  • Accu na 2 jaar nog steeds top

Minpunten

  • zwarte opzet borstels lastig te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 25-06-2016
  • Product jaar of meer in bezit

top product

Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9352

Algemene score

9,5
In het begin even wennen aan het geluid, maar daarna alleen maar fijn en goede resultaten. Zelf heb ik hem dus al een tijdje, nu een zwarte versie gekocht voor mijn man.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca Edwin Lisz 11-10-2017
  • Product paar weken in bezit

poetst zeer goed en lange accuduur

Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9352

Algemene score

10,0
Voor wij deze borstel gebruikten gebruikten wij de oral b pro.
Onze persoonlijke mening is dat onze tanden schoner en beter gepoetst aanvoelen dan met de oral b pro. ook heb ik het idee dat je overal beter bij kan. Onze dochter (8jaar oud) poetst beter haar tanden dankzij de timer. ook geeft de borstel aan wanneer je van quadrant moet verwisselen zodat je geen plekje overslaat.

Zelf merk ik dat ik vaker mijn tanden poets dan voorheen, en denk er dan ook aan om een tweede aan te schaffen voor beneden zodat ik niet steeds naar boven hoef te gaan om mijn tanden te poetsen.

het oplaadglas is mooi om te zien!

Pluspunten

  • poetst grondig
  • Handige timer
  • kinderen poetsen beter

Minpunten

  • kinderen wordt hiermee poetsen pas vanaf 8 jaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GeoffrR 30-09-2017

De tandarts bij je thuis

Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9352

Algemene score

10,0
Een product dat er in slaagt om van zijn sales slogan waarheid te maken? Kan het? Als sceptische lezer van slogans kom ik niet vaak producten tegen die dit kunnen beamen. Het is correct als je van de tandarts na een reiniging dat je tanden anders aanvoelen. Ruwer, minder glad, effectief gereinigd. Wel, na gebruik van deze philips sonicare had ik al na één poetsbeurt hetzelfde gevoel. Opmerkelijk Het trillen is wel fel en dat is wennen. Design is top. Mijn dochter is helemaal weg van het mooie zwarte toestel. Het designglas en het oplichten bij het opladen. Fijner was geweest dat het tijdens het opladen blijft oplichten Tijdens het poetsen zie je ofwel op de app of aan je tandenborstel wanneer je te hard drukt. Ook opmerkelijk hier is dat ik dit toch vrij snel deed. Gedragsaanpassing ingezet :-) Opmerkelijk is dat de app je ook toont dat je bepaalde gebieden meer aandacht moet geven. Die locatiesensor is way above verwachtingen. ook het challenging stuk vind ik leuk. Wil je langer poetsen? Dan krijg je die kans. De opzetstukken voelen heel kwalitatief aan en vooral doen hun ding 2 weken verder en ondertussen kan ik stellen dat ik verschil zie en voel
Oorspronkelijk gepost op philips.be

Reageer

Marlike 27-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

hele fijne tandenborstel en gaat al lang mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9352

Algemene score

10,0
Mijn man en ik hebben beiden op aanraden van mijn tandarts een paar jaar geleden een sonicare gekocht, nadat we daarvoor de elektrische tandenborstels van Braun gebruikten. Deze zijn echt veel fijner; veel beter poetsresultaat en poetst gewoon prettiger. Na het poetsen veel meer het schone, gladde tandengevoel. We gebruiken ze nu een paar jaar en we hebben er nog nooit problemen mee gehad. Onze dochter heeft nog een elektrische kindertandenborstel, maar zeer binnenkort krijgt ze een beugel en dan hebben we haar ook een eigen sonicare beloofd. (want ze gebruikt nu al geregeld onze tandenborstel met een eigen opzetborsteltje, omdat ze onze borstels zo fijn vindt)

Pluspunten

  • veel schonere tanden
  • elke 30 seconden een lichte trilling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 15-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Gaat te kort mee

Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9352

Algemene score

3,0
In december 2014 mijn eerste exemplaar gehad. Poets prima en is fijn in gebruik, ligt lekker in de hand maar helaas niet erg duurzaam. In juni 2016 was die al stuk. Deze is toen vervangen door Philips, maar helaas de nieuwe is nu (maart 2017) alweer stuk. En Philips zegt nu dat het buiten de garantie is. Dus voor een topmodel heel erg kort. Ik vind het belachelijk kort. Ik ben verbaasd over de vele positieve beoordelingen hier op de site.

Minpunten

  • gaat kort mee

Review criteria:

Goed
Slecht

Reageer

Louise 24-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9352

Algemene score

9,0
Fijn in gebruik, de verschillende standen zorgen voor een super schoon gevoel. Design ziet er goed uit. Eerst even wennen is het wel. Pas na 5 dagen kietelde het niet meer tijdens het poetsen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Whitelover 23-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9352

Algemene score

10,0
Maakt de tanden super schoon! Fijn in gebruik, jammer dat de accu's zo snel kapot gaan. Maakt de tanden witter.

Pluspunten

  • Wittere tanden

Minpunten

  • Accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

KK 20-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goed

Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9352

Algemene score

9,0
Friends recommend it to me! This Philips Sonicare electric toothbrush provides optimal cleaning between teeth and along the gumline for improved gum health in just two weeks. And this toothbrush also with Sensitive Mode: Gentle, yet thorough cleaning for sensitive gums. It's quite good for my sensitive tooth

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

RCH 01-11-2016

hoge snelheid, goede accuduur, zeer uitgebreid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9352

Algemene score

10,0
Deze tandenborstel maakt tanden glad, kan zeer snel poetsen, polijsten en nog veel meer. De accu gaat lang mee. De bijgeleverde etui oplader is tof en de oplader met glas is handig.

Reageer

Perez 26-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

mooie product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9352

Algemene score

8,0
Very nice product, works very good and easy to use it.
I like the black colour. Very elegant, a bit expensive but at the end you have a good product in your hand.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Danny 13-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Philips sonicare diamondclean black

Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9352

Algemene score

8,0
Na jarenlang een oral-b electrische tandenborstel te hebben gehad en na het lezen van veel positieve reviews voor deze sonicare tandenborstel gekozen.
Het is aan het begin even wennen omdat de poetsbeweging van deze Philips niet te vergelijken is met de heen en weer draaiende beweging van de oral-B borstel.
Ik heb deze tandenborstel nu 2 weken in gebruik en wil niet meer terug. Vanaf dag 1 al gladdere tanden, de tandenborstel is een heel stuk stiller en lichter van gewicht dan de oral-B. Ik heb hem na aanschaf netjes eerst 24 uur opgeladen en tot nu toe al 2 weken niet hoeven opladen dus de 3 weken die Philips zegt begin ik aardig te geloven.
Klein nadeeltje t.o.v de oral-B is dat de opzetborstels niet duidelijk verschillend zijn de oral-B heeft duidelijk gekleurde ringen om de borsteltjes uit elkaar te houden, op de Philips borsteltjes staan figuurtjes (driehoekje/vierkantje/rondje)
Binnenkort willen we de witte diamondclean aanschaffen voor mijn vrouw.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bee 11-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Sonicare tandeborstel - prima aankoop

Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9352

Algemene score

8,0
Fijne tandenborstel. Maakt heel goed schoon. Duurt even voordat je echt aan de slag kunt (24 uur opladen en even wennen), maar is de moeite meer dan waard.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marcel de Winter 06-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

mooietanden

Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9352

Algemene score

7,5
super schone tanden. alleen vervelend dat de borstel niet onder de douch mag worden gebruikt. de standen zijn niet makkelijk te veranderen.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Esther 05-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer fijne tandenborstel

Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9352

Algemene score

8,5
Overgestapt van oral b naar sonicare. Het poetst anders maar vind hem zeer fijn in gebruik. De meerdere opties zijn erg handig. Opladen in het glas en dan bijna pas na drie weken weer te hoeven opladen is zeker een pluspunt. Je krijgt een mooi hoesje erbij om je tandenborstel mee te kunnen en tevens te kunnen opladen onderweg. Ik ben super enthousiast

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Petra 02-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Superschoon

Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9352

Algemene score

9,0
Mijn tanden zijn nu enorm glad vergeleken bij mijn vorige elektrische tandenborstel. Het leek na 1 keer poetsen alsof mijn tanden witter waren geworden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Davey 30-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Zeker een van de beste in zijn soort.

Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9352

Algemene score

9,0
Deze tandenborstel is net zo fijn als hij eruit ziet. In alles lijkt hij perfect te zijn... tandenpoetsen is geen straf meer. Ontzettend schoon gevoel en een plaatje in de badkamer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daantje 29-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Philips Diamond clean

Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9352

Algemene score

9,0
Complimenten van mijn tandarts op een week al duidelijk verschil met vorige tandenborstel. Meer plaque verwijderd, tanden voelen gladder aan. Geen bloedend tandvlees.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AM 28-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Philips Sonicare DiamondClean

Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9352

Algemene score

9,0
Ontzettend fijne elektrische tandenborstel. Heb echt het idee dat mijn tanden veel schoner zijn en mijn tandvlees zacht gemasseerd wordt. Een leuke bijkomstigheid is het design. Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 26-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Superieure tandenborstel

Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9352

Algemene score

10,0
Ter vervanging van een concurrerend tandenborstelmerk een Philips Sonicare Diamondclean gekocht - wat een verschil! Degelijk, licht, stil, met een stijlvolle manier van opladen en een reisetui dat ook de accu vult. Handig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews