Medisana Hdp - Reviews

6,9 Lees 7 reviews
Specificaties
Geschikt voor
1 persoon
Type deken
onderdeken
Schakelaar afneembaar
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 7 reviews

6,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jmsmelik 16-04-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,8
Deze warmtedeken Medisana HDP voldoet prima: warmt snel op en ligt lekker. Máár .... ook bij ons gaat de schakelaar steeds weer stuk. Ik heb na aanschaf in 2012 DRIE MAAL pech hiermee. Elke keer ging het ronde lichtje branden en deed de deken niets meer.Twee maal heb ik een nieuwe toegestuurd gekregen via FonQ, die de deken had geleverd. Maar de derde maal onlangs was net een paar maand na het verstrijken van de garantietermijn. Het antwoord was: u krijgt geen nieuwe. Ook nadat FonQ zich tot Medisana had gewend bleef het "nee". FonQ was wel zo vriendelijk om mij een voucher van 10,- te sturen. Maar de service van Medisana stelt me erg teleur. De fabriek kan toch eenvoudig een nieuw snoer + schakelaar toe-zenden? Daarom deze waarschuwing: koop deze deken niet, want de schakelaar deugt van geen kant.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Slecht
LCS 25-10-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,2
Deze deken hadden wij een jaar in gebruik. Ook bij ons weigerde de deken opeens elke dienst zoals eerder in de reviews over dit product is geschreven. De schakelaar deed niets meer, geen stroom, enz. Deze deken lijkt erg veel op de deken van Cresta. Deze laatste gaf al na drie weken met dezelfde verschijnselen de geest. Opvallend dat de Medisana door winkels als Medicura (leverancier van zorginstellingen, ouderen, mensen met een beperking) wordt verkocht.Je zou toch denken dat deze winkels hun artikelen eerst op degelijkheid zouden hebben onderzocht...

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
drentse1971 12-04-2014 Product maand in bezit

Algemene score

6,2
Wederom een review over deze deken. Wij hebben nu de 3de deken in ons bezit en ook alweer stuk! Gisteravond uitgezet en nu wil ik hem weer aandoen... niks! Ik ben ju wel erg geirriteerd...Ik heb zoiets, Medisana, kijk eens waar dit aan ligt? Laat ons de deken retour sturen. Wordt er moedeloos van. Moet zeggen...het opsturen van een nieuwe is geen probleem bij medisana... maar ik snap dit niet. Niks ligt dubbel, schakel erg voorzichtig in de standen.

Zijn er hier meerdere mensen die dit zo ervaren?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht
drentse1971 03-02-2014 Product maand in bezit

Algemene score

6,8
Deken gekocht op 11 december 2013. Ik vond hem super! Snel warm..ideaal. Maar helaas...nu doet ie het al niet meer. Waarschijnlijk in de schakelaar oid. Ik gebeld naar klantenservice, wordt niet opgenomen. Daarna een email....nu afwachten op reactie. Zonde hoor, want prijs was ook wel aantrekkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Slecht
jarekyes 26-01-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,8
Heb een tweede aangeschaft als reserve omdat mij deze Medisana zo goed bevalt. Hij wordt tenminste goed warm. Voorheen 3 x een Dreamland gehad die elke keer stuk ging en lang niet zo warm werd. Deze ligt goed en kan echt heel warm worden. Ideaal voor mij omdat ik er 's nachts heel vaak uit moet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Moniquejec 24-11-2013 Product half jaar in bezit

Algemene score

5,5
Warmte is prima en comfort ook. Na een half jaar verbrande ik bijna mijn voet zo heet werd de deken! Lichtje ging op rood en begon te piepen. Uitgezet en bij de volgende keer inschakelen blijft de deken kous en piepen en het lichtje rood...
Helaas maar een half jaar plezier van de deken gehad. Geen aanrader.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Slecht
marjo 16-11-2011 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
deken een paar weken in bezit.
Hij is GEWELDIG.
Warmt zeer snel en schakelaar makkelijk te bedienen.
1 nadeeltje, er is geen aparte voetverwarming en omdat de deken 1.5m is moet je hem helemaal naar beneden leggen.Gevolg : frisse nek.
Maar ik wil hem niet meer missen!
Prijs/kwaliteit is ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend