Inventum HN197V

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Medisana Hdp op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Pluspunten
Minpunten
Ook ik heb in een paar jaar 3x een kapotte Medisana deken gehad. De schakelaar is erg zwak, de laatste deken is vandaag kapot gegaan na 2 maanden ! Ik begrijp niet dat Medisana niet een betere schakelaar levert, want op zich voldoet de deken prima.
Ik zal wel weer een nieuwe deken krijgen, maar een reserve-deken zal noodzaak zijn.
Even een aanvulling op mijn review. Ik werd de volgende dag via mail benaderd en ik heb vandaag een compleet nieuwe deken incl. schakelaar ontvangen. Ik kan niks anders zeggen, als dat ik dit een TOP service vind. Dus namens mij voor de service een dikke 10. Hopelijk doet ie het deze x langer. Ik ben weer blij voor nu.
En leeft je denken nog? Ik wil de mijne vanavond aanzetten en doet weer niks! Dit is nr 3 al! Waar ligt dit toch aan. Ben dus nu helemaal klaar mee.