Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Cisco 8485DVB HD PVR

6,4 Lees 104 reviews

Vergelijkbare producten

Vu+ Solo 4k

  • Type kabel (DVB-C)
  • Aantal tuners 2
  • HDMI-aansluiting Ja
Vu+ Solo 4k

Xoro SAT100562

  • Aantal tuners 2
  • HDMI-aansluiting Ja
  • Interactieve tv Ja
Xoro SAT100562

Humax HDFOX-C HBBTV

  • Type kabel (DVB-C)
  • Aantal tuners 2
  • HDMI-aansluiting Ja
Humax HDFOX-C HBBTV

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 104 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Boomkikker7 06-08-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

3,8
De Cisco 8485 levert heel veel storing op, gemiddeld een per week. Er zijn dan 2 oplossingen: 1. de stroom er af 2. als dat niet werkt alle instellingen en zenders opnieuw gaan aanbrengen. Consequentie van optie 2 kan zijn dat je alles wat op de HD staat kwijt bent. Verder maakt het apparaat veel lawaai, net als of er een goedkope ventilator staat te draaien. Dat levert extra irritatie op als je het geluid uit hebt staan bij b.v. teletekst kijken. Kortom geen aanrader. Komend weekend ga ik op een Samsung over; die levert bij mijn ouders geen problemen op.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

renetepeteet 04-05-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,2
Ben al aan mijn 4e bezig in 4 jaar tijd. De eerste (nieuwe) die ik kreeg bij mijn Ziggo abonnement in 2011 crashte onherstelbaar na net geen 2 jaar. Daarna op marktplaats een andere aangeschaft aangezien Ziggo geen garantie geeft en nieuwe alleen een verschrikkelijk gebruiksonvriendelijk Samsung onding aanbiedt voor 300 euro. Was voor 40 euro gesteld op Marktplaats, maar ook deze ging binnen een jaar kapot. Nog 2 keer dezelfde via Marktplaats aangeschaft en de laatste heb ik nu 3 maanden. Ondanks de korte levensduur vind ik dit toch een fijn en gebruiksvriendelijk apparaat. En er zijn er zat te koop op Marktplaats.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Petalex 14-04-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

3,5
Slecht apparaat.
Geeft veel storing, loopt regelmatig vast. Vaak ongewenste reboots, waardoor je regelmatig zonder beeld en geluid zit en regelmatig opnames en geprogrammeerde programma's kwijt raakt.
Verder reageert het apparaat soms ook ergerlijk traag en soms helemaal niet waardoor je het apparaat zelf ook nog moet resetten.
Het is omdat ik dit apparaat moest kopen van Ziggo om interactieve hd tv te kunnen ontvangen en zien. Maar als ik had geweten wat voor ellende dit apparaat veroorzaakt had ik deze nooit aangeschaft en het interactieve hd tv gebeuren had gelaten voor wat het was.
Dus wees gewaarschuwd als je overweegt dit apparaat aan te schaffen.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

dkruijmel 20-11-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,8
Ongeveer een jaar geleden van iemand overgenomen. Top apparaat uitstekend beeld, en geluid. De software zou iets overzichtelijker kunnen zijn zoals bij o.a. de Humax 5200C.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

annawim 14-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

2,8
Waardeloos apparaat. We hebben hem nu al heel lang. 1 keer is hij vervangen, maar het nieuwe apparaat is precies hetzelfde. Al jaren zijn we gewend met vastlopers de stekker eruit te trekken en hem opnieuw op te starten. Dit moet ongeveer 5 keer per week! Ziggo heeft allerlei verhalen over andere apparaten die kunnen storen, maar het probleem zit gewoon in het apparaat zelf en Ziggo wil geen enkele concessie doen voor de aanschaf van een ander apparaat. Dat het gewoon vanuit hun bedrijf een algemene miskoop is (zie de recensies) willen ze niet toegeven. Het is ook een verschrikkelijk ouderwets apparaat. Je kunt niet eens de zenders in je eigen volgorde zetten en bij opnames wordt er geen gebruik gemaakt van de codes/signalen die door zenders meegezonden worden bij het begin en het einde van een programma (volgens mij kon dat op een VHS-videorecorder al in de jaren tachtig).

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

dkruijmel 14-09-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,3
Het apparaat een half jaar geleden van iemand overgenomen. Top apparaat. Belangrijk voor goed functioneren is goede kabels, goed signaal en voldoende ruimte voor koeling. Al dit soort apparaten worden erg warm. Ruimte om de warmte af te voeren is een must. Van alle genoemde problemen op dit forum heb ik niets gezien.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

heartandbrains 31-01-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

4,0
Wij hebben deze decoder nu een half jaar en alleen maar problemen gehad. Als de schijf voor driekwart volstaat met opnames en je wist dan één opname ben je in éen klap alles kwijt! Je moet dan de schijf opnieuw formatteren maar mist al je zorgvuldig gemaakte opnames. Deze decoder is een ware ramp!!!! Zodra ons abonnement verstreken is gaan we een andere provider zoeken. Ziggo levert blijkbaar alleen maar regelrechte rotzooi!!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht
GJG2 09-02-2015

Automatisch wissen uitschakel aan of uitzetten

Reageer

Rire 08-01-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,2
Apparaat is nu voor tweede keer defect, eerste keer was binnen twee jaar garantie tuner 2 defect. Diverse zenders vielen uit, blokkerige beelden etc. Ik heb toen een refurbushed versie retour gekregen nadat een monteur alles thuis had gecontrolleerd (kabels, signaal etc) onnodig want een andere oude ontvanger werkte perfect.
De monteur zei al dat het een prut apparaat is.
Nu na 1 jaar neemt de recorder niet meer op, diverse fora geven aan dat dit bekend is, wordt ook niks aan gedaan.

Advies schaf dit onding nooit aan

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Beernink 06-01-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,5
We hebben meer dan twee jaar gebruikservaring met de CISCO 8485, maar het is een kwalitatief slechte dvd-recorder. We hebben het eerste exemplaar al na een paar maanden maanden moeten omruilen bij onze kabelexploitant, maar het tweede exemplaar heeft in de loop van de tijd steeds meer problemen gegeven. Onze CISCO 8485 neemt een tv-programma soms maar gedeeltelijk op. De opname wordt om onduidelijke redenen afgebroken. Laatst is alleen het geluid van een programma opgenomen: het beeld bleef zwart. We kijken nog naar de opgenomen programma's op de harde schijf, maar faseren het gebruik van de CISCO uit. We hebben inmiddels een HUMAX gekocht en die bevalt veel beter.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
GJG2 09-02-2015

Is in te stellen kijk in menu

Reageer

renet 07-12-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,0
De cisco is een apparaat van slechte kwaliteit. neemt soms helemaal niks op (0minuten, reageert niet op de remote,AU tijdens de programma's (beter een update aankondigen kun je zelf bepalen wanneer,geen twee programma's gelijktijdig opnemen (wel een overbodige vraag of je wat een agenda wil aanpassen, want dat is wel of niet opnemen en eentje afbreken). Ik vaag mij af of er een aantal storingen bij zitten die door het ziggosignaal veroorzaakt worden. Ziggo zet een terughaalactie in en geef de klant waar voor zijn geld!!!!!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

kheinen 04-11-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,2
Continu crashes, zeer langzaam, slechte afstandsbediening, ondanks dat hij uitstaat toch regelmatig lawaai, etc. etc.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Wenda1 01-08-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

3,0
Wat een k*tapparaat. Even is het leuk maar dan komen de problemen. Na de zoveel keer opnemen 'crashed' het apparaat op het moment dat ik via de EPG op de record knop druk. Moet volledig opnieuw opstarten, wat zo'n 5 minuten duurt. Dus even snel iets opnemen voordat je weggaat gaat dus niet.
Regelmatig blijft hij hangen als ik via de EPG zap en dan denk ik: 'o god, hij gaat zo weer crashen, moet weer 5 minuten van mijn programma missen'
Echt ontzettend fragiel apparaat. Alsof de harde schijf niet groot genoeg is voor de capaciteit die de software gebruikt.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Slecht
Slecht
Wenda1 25-10-2013

Oh ja, er is een nieuw probleem bijgekomen. Een paar weken geleden had ik een programma gekeken dat ik had opgenomen. Daarna verwijderde ik heb programma. Een aantal tellen later zie ik mijn hele opnamelijst verdwijnen!!! Weet niet of dat lag aan het feit dat ik dat ene programma verwijderde of dat hij dat uit zichzelf deed maar niet normaal toch!!! Wel eens gehoord dat dat kan gebeuren bij updates maar hij was niet aan het updaten. Het ergste vond ik dat hij 5 afleveringen had verwijderd van een serie die ik al weken aan het volgen was.
Ik raad iedereen echt aan: als je toch besluit Ziggo te nemen, neem dan NIET deze HD recorder erbij. Koop er gewoon eentje in de winkel.
(Misschien dat een ander deze problemen niet herkend maar andere wel maar het is gewoon een heel zwak apparaat waarbij de problemen redelijk uiteen lopen.)

Reageer

cli 14-04-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,0
Belangrijk is om dit apparaat voldoende koeling te geven, hij wordt namelijk best wel warm. Als het in een kast staat met weinig ruimte of je zet er een andere apparaat op dan gaat hij niet erg lang mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

jap52 07-04-2013 Product half jaar in bezit

Algemene score

2,5
Ben over het hele apparaat niet tevreden, teletekst werk NIET naar behoren van pagina [b.v.] 101 naar 102 20 sec: en ga zo maar door ,da's lekker kijken ben je een hele dag bezig , om van pagina 101 naar 136 te gaan, en als je van kanaal 1 naar 2 gaat krijg je het geluid van 1 nog te horen, hij geeft storingen als je het programma stop zet en daarna weer afspeelt [geen geluid en zeer slecht beeld zeker 10 sec:]
De gebruiks- aanwijzingen geeft alleen maar de aansluiting aan , en niet wat je er allemaal mee kunt doen.
Dat er films/sport en programma gemist erop zit, leuk maar geen must voor mij.
Had voorheen humax 5050-c, maar ja die had ik al verkocht tot mijn spijt, maar koop nu wel een nieuwe humax, deze was vele malen beter,veel beter dan de sisco.
Ik vindt het maar een flut product.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Andre R 24-02-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Decoder sinds 3 maanden in gebruik met een Ziggo abonnement En moet zeggen ben er zeer tevreden over vastlopers of resetten heb ik tot nu toe nog niet meegemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
chevyrolf 25-02-2013

haast niet te geloven zelfs ziggo hebben hem uit het assortiment gehaald om de vele problemen , daarom stonden ze bij mij snel klaar met de humax, na de vastlopers buffers, en uitschakelen van usb en internet ed van de cisco

Leo0505 25-02-2013

Ik ben nu een jaar verder met deze decoder, en heb nog steeds geen moment spijt ! Ja, TXT is achterhaald, maar dat is dan ook het enigste. Nee, gelukkig zijn de problemen, hier veel geschreven, tot op heden, niet bij mij voorgekomen.

Reageer

Nerdj3 11-02-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

4,0
- zeer langzaam
- counter intuïtief (k*t menu structuur)
- geen vrijheid voor instellingen op wat voor gebied dan ook
- geen opname correctie (bij gewijzigde uitzend tijden) op EPG
- geen herhaalde opnames mogelijk (omdat er geen koppeling in de gids zit)


Ondanks twee tuners geen mogelijkheid beiden te programmeren, wanneer je twee zenders wilt opnemen? (ik begrijp dat twee tuners maar twee simultane opnames kan maken, maar zelfs dit kan dit apparaat niet naar behoren)

Ik kan nog wel even doorgaan, maar wat mij betreft is dit apparaat erg slecht. (mensen die dit apparaat een goede score geven hebben waarschijnlijk nooit met een concurrerend model gewerkt en vergelijken het met een VHS recorder ofzo)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht
Slecht
Voldoende
All4U 13-02-2013

Lijkt me niet gepast om over anderen te oordelen die voor dit apparaat een goede score geven.
Als je zelf je huiswerk goed doet, dan had je ook een nader oordeel kunnen of zelfs moeten geven. Immers jou scores kloppen ook niet:
- het is niet het snelste apparaat, maar ook niet zeer langzaam; zeker in vergelijking met concurrerende modellen;
- menustructuur is een persoonlijke smaak en is voor mij zeer duidelijk en goed werkend;
- opnames kunnen in het menu wel gecorrigeerd worden;
- herhaalde opnames kunnen wel worden opgegeven via het menu, zelfs voor programma's uit de EPG;
- twee tuners: er kan met één tuner worden opgenomen; de andere kan worden gebruikt om een andere zender te bekijken, pauzeren, herhalen e.d.

Kort en goed: neem wat meer moeite om het apparaat te leren kennen en geef geen ongefundeerde en niet correcte kritiek.
Ik zeg niet dat dit apparaat perfect is, maar hij functioneert goed tot zeer goed.
Lees eens andere reviews van andere apparaten en je zult zien dat geen enkel apparaat foutloos is en men er snel een persoonlijk oordeel over geeft.
Jammer dat de redactie van Kieskeurig niet zorgvuldiger omgaat met de beoordeling van reviews. Daarmee zou de toegevoegde waarde van de reviews met stip stijgen.

jap52 14-04-2013

Nerdj: Je hebt helemaal gelijk, ik heb zelf ook diverse decoders gehad alleen humax 5050c is de beste.
Snap ook niet waarom ze Cisco een goed apparaat vinden.

Reageer

debooij 02-02-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,6
helaas is het apparaat onbetrouwbaar. minimaal 1 maal per week een harde reset. apparaat met schakelaar uit - wachten tot apparaat 'stil' staat - aan zetten. Soms op dat moment meermaals. Vervolgens begint dan de opstart procedure. Vaak herkent het apparaat wel zijn agenda + opnames. Soms moet ie de kanalen opnieuw zoeken. Mijn oude Humax iPVR-9200C, doet het daarentegen perfekt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
debooij 02-02-2013

Aanvulling: We zijn trouwens ook al aan onze 2e Cisco. Omdat dit de 2e binnen 1 jaar is (garantie 2 jaar) ontvangen we van Ziggo een Humax. Hulde.

huisinga 03-02-2013

mijn cisco werkt goed , alleen moet ik hem af en toe uitschakelen omdat het geluid wegvalt .ik heb op mijn logitech afstandsbediening een rode toets als ik daar op druk komt het geluid weer terug , maar schakel ik over naar een andere zender of naar teletekst dan is het geluid weer weg .

Reageer

Erik W 09-01-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,7
Dit is onze 2de Sisco,
de eerste deed het al niet toen we hem kregen.
maar bij deze: Beeld is goed, geluid is goed.
Maar hij reageerd vaak niet op afstandsbediening, loopt vast, word bloedheet. USB aan voorzijde werkt niet (is volgens Sisco gereserveerd voor de toekomst) LAN/ethernet werkt niet (is ook gereserveerd voor de toekomst) nou, daar heb je wat aan.
Het is dat een Humax 500GB me nog te duur is, anders trapte ik deze zo de deur uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Ruiverse_miens 30-12-2012 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,3
Dit apparaat voor 99,00 euro gekregen bij het afsluiten van een all-in-one abonnement bij Ziggo. De prijs leek te mooi om waar te zijn en dat blijkt ook te kloppen. Vanaf het begin loopt hij regelmatig vast en moet je telkens resetten en zelfs terug naar de fabrieksinstellingen, dramatisch... Na 2 jaar en een maand geeft het apparaat de geest en na gebeld te hebben met Ziggo blijkt dat hij inderdaad kapot is. Repareren blijkt ook nog eens duurder te zijn dan een nieuwe HUMAX. Die nu maar besteld. Zolang de Cisco het deed was het een redelijk apparaat qua beeld en geluid, maar het blijkt vooral een lokker te zijn, want mijns inzien hoort zulk apparaat langer mee te gaan dan slechts twee jaar en dan ook nog eens storingsvrij. De vormgeving is overigens spuuglelijk en deed reeds vermoeden dat het niet de beste decoder op de markt zou zijn.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht
martijn75 30-12-2012

Hoe lang zit er garantie op die dingen, weet jij dat? Misschien voor andere bezitters verstandig om vlak van tevoren nog even heel goed naar het apparaat te kijken namelijk

Reageer

kobus1960 01-12-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
Lelijk ding met veel mogelijkheden.
Interactief werkt prima.
Geluid werkt prima, in mijn geval wel SPDIF (glas) naar receiver. Zoals al m'n apparaten.
ABD simpel te koppelen aan m'n Sony Bravia.
De menu structuur zou door Sony gemaakt kunnen zijn, voor
mij kinderspel, reuze handig allemaal.
Prima beeld, snelle install.
Na aanschaf en aansluiten wordt werd er wel gelijk een
firmware update (Ziggo) gedaan.
Kortom, mee zitten spelen, opgenomen, afgespeeld, timeshifting getest, alles werk zoals het hoort.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Voldoende
huisinga 03-02-2013

mijn geluid valt weg als ik overschakel naar een andere zender of naar teletekst , als ik hem helemaal uitschakel ( van de stroom af ) dan werkt hij weer een tijdje , wie heeft hier een oplossing voor ??????

Reageer

Toon meer reviews