Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Canal Digitaal M7 SAT801

6,8 Lees 16 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Digitale decoders

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bevo 19-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

5,0
Net een maand in huis en nu al stuk. Kastje reageert nergens meer op en blijft permanent op On staan. Al geprobeerd het systeem te resetten maar geen effect. Ook al geprobeerd twee dagen uit te laten staan en daarna weer aan maar ook dit heeft geen effect
Geschreven voor: Canal Digitaal M7 SAT801

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Jo de ontevredene 02-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Digitale ontvanger van Can. Digit. M7 801 slecht

Algemene score

4,0
De ontvanger blijft continu op On staan. Ontvanger reageert niet meer op de afstandsbediening en ook directe bediening op de ontvanger werkt niet. Nog een geluk dat hij op On blijft staan en zenders kiezen nog wel lukt. Zie bij andere reviews dat die met dezelfde situatie zelfs niets meer kunnen. Na co?ntact met Can. Digital geeft men alleen aan er niets aan te kunnen doen, geen garantie meer terwijl apparaat goed 2 jaar oud is. Voor € 59,00 bied men een nieuwe aan. Dit noemt men dan Coulance? Kortom een slechte ontvanger

Pluspunten

  • goedkoop?

Minpunten

  • Werk na een jaar al niet meer
  • Canal Digital heeft geen enkele coulance
Geschreven voor: Canal Digitaal M7 SAT801

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

marineman2 19-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer eenvoudig maar ja........

Algemene score

7,0
Wat een eenvoudige ontvanger is dat zeg, meer kan ik er niet van zeggen maar dat eenvoudige dingetje doet wattie moet doen.En dat reeds 4 jaar!!
Uitstekend beeld, probleemloze installatie en met een USB stick van 64 GB kun je ook nog veel programma's opnemen.
Al met al een zeer goede koop voor deze prijs
Geschreven voor: Canal Digitaal M7 SAT801

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

jptje2012 04-09-2013
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb in okt 2012 een abbo genomen bij CD.
Daarbij kreeg ik een philips reciever die na een week stuk was.
Toen ik na een maand al 3 philips had gehad die niet goed werkten ben ik naar de sat winkel gegaan.

Ik heb daar de m7 sat 801 2 weken op proef gekregen en ik had geen last meer van uitval en stilstaand beeld.
Toen heb ik er een gekocht daar.
Nu 9 maanden verder moet ik zeggen dat ik nog geen probleem heb gehad met deze reciever.
Het beeld is super (ik heb hem wel ingesteld op 780p)
Het geluid is zeer goed.
Heb geen last van uitval gehad.
Tv op pauze zetten doe ik ook wel eens en dat gaat prima.

Al met al zeer tevreden over deze m7 sat 801.
Geschreven voor: Canal Digitaal M7 SAT801

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
marineman2 19-06-2016

Waarom op slechts 780P?

Reageer

Spijtebijt 09-05-2012
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

5,3
Ging na zeven maanden stuk. Na firmware update sloeg het apparaat vast en moest telkens de stekker eruit om weer tot leven te komen. Daarbij kreeg ik wel beeld, maar deed het display van het apparaat het niet meer. Terug naar Canal Digitaal. Nu een nieuw apparaat gekregen M7 DSR8121. Ook niet goed: volume valt niet te regelen. Canal Digitaal levert rommel en de helpdesk helpt niet. Jammer. Terug naar de kabel.
Geschreven voor: Canal Digitaal M7 SAT801

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht
Janchik 23-06-2012

Ik ben nu zelf 1 jaar aangesloten via CanalDigitaal en ik kan me totaal niet vinden in uw negativisme over CD.
De helpdesk van CD is buitengewoon hulpvaardig en vriendelijk. Als ze beloven terug te bellen doen ze dat ook. Ik heb zelf een Philips 8121 ontvanger en dit apparaat werkt gewoon goed. Bij levering zat display raam los. Kreeg nog dezelfde week een gloednieuwe ontvanger. Voorheen zat ik bij een grote kabelaar, over helpdesks gesproken, breek me de bek niet open.
Daarbij heb ik nu 40 HD kanalen. Vergelijk dat maar eens met Ziggo. UPC of KPN.

Theoboy 25-06-2012

hey hallo even dit.de M7 is heel goed.nooit geen problemen mee gehad en beeld en geluid is toppie.een dikke 8 verdient het.Groetje Theo

marineman2 19-06-2016

Kijk, dat mag ik graag lezen. 2 van de vele optimisten die geen klachten hebben over zowel het apparaat alsmede over de service van CD zelf.
Mocht je met jouw nieuwe apparaat klachten hebben krijg je zonder problemen een nieuwe. Kom daar maar eens om bij een reguliere winkel!!

Reageer

sylvan 01-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
vorige receiver begon kuren te vertonen. Nieuwe receiver bij Canal Digital besteld voor 19 euro, de sat801. Nadeel is dat er geen harde schijf in zit en je dus niet kan opnemen of even pauzeren. Beeld is wel veel beter dan vorige receiver, mijn vrouw zei al dat ze geen nieuwe lenzen meer nodig had :-), loepzuiver. Aansluiten usb-stick om op te nemen werkt wel, maar dan heb je heel weinig ruimte (max. 32, of 64 GB). Daarom externe harde schijf gekocht van 2 TB. eerst een Western Digital, die werd niet herkend, teruggebracht en nu een Toshiba 2 TB gekocht, aangesloten en werd wel herkend gelukkig, de SAT801 de harde schijf laten formatteren en werkt nu als een tierelier!
Geschreven voor: Canal Digitaal M7 SAT801

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
paul van oort 16-06-2016

Ben benieuwd hoe je deze ontvanger voor 19 euro hebt kunnen krijgen. Normale prijs is over de 100.

Ruurd 13-07-2016

Als je je abonnement verlengt met 2 jaar krijg je hem zelfs gratis, Ik wilde niet 2 jaar verlengen maar één jaar en moet nu 29 Euri betalen

Reageer

Sebastiaan233 11-03-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,5
Ik heb deze tuner meer dan twee jaar. Echter is het een simpel ding en verwacht niet zoveel. Kanalen een nummer geven kan helaas niet en de teletekst is niet volop in beeld. Echter het opnemen is geweldig na alle negatieve beoordeling kan ik dit wel goed benoemen. Na opname kan je zelf een titel geven. Je kan zien hoeveel je nog aan opname hebt en gebruikt hebt. Ik neem op van de SD zenders vanwege HD niet alleen meer geheugen neemt maar als je kijkt dat er blokjes ziet soms.
Geschreven voor: Canal Digitaal M7 SAT801

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hans hfd 04-05-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Deze decoder ontvangen van CD nadat ik enkel problemen heb gehad met het broertje met harde schijf, de laatste is een maand geleden omgeruild voor een ander fabricage nummer echter de zelfde problemen.
Na contact met CD omgeruild voor dit exemplaar ennnnnn werkt super.
Heb er nu nog een USB stick in met 125gb echter ga er een 1tb externe harde schijf aanhangen, opname en time shift werkt prima.
Geschreven voor: Canal Digitaal M7 SAT801

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
JacRd 26-06-2014

Vraagje: Hoe is het mogelijk dat u opname en timeshift gebruikt,terwijl de spec. aangeeft dat timeshift NIET mogelijk is?

Reageer

p.daalemmer 18-04-2014
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,0
Deze ontvanger bevalt mij uitstekend.Nooit problemen gehad.
De mogelijheden zijn echter wel beperkt.
Geschreven voor: Canal Digitaal M7 SAT801

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

jahnjahn 28-01-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,2
Over beeld en geluid geen klagen.
OPname op een disk ef USB stick is van beroerde kwaliteit.
knopjes op toestel zijn erg klein. kastje is degelijk. afstandsbediening goed.
helaas na een paar maanden geen beeld; display zegt On en verder volkomen dood. Helpdesk weet het niet.
Handleiding te beperkt.
Geschreven voor: Canal Digitaal M7 SAT801

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht
jahnjahn 25-02-2014

Opgestuurd en binnen 2 weken een nieuwe ontvangen. Eens kijken hoe degelijk dit exemplaar is.

jahnjahn 18-05-2014

De vervanger doet het nu al een poosje. Opname op USB stick is onbetrouwbaar; geprogrammeerde opname stopt na een paar seconden of neemt helemaal niet op. daar heb je dus niks aan. Zappen soms idioot langzaam (1 minuut). Wel prima beeld en geluid.

sp8472 13-12-2014

heb zelf ook dat probleem gehad heb de decoder 2 dagen uit gehad helemaal van het stroom coax helemaal los. weer aangesloten. problem solved.
sinds dien geen problemen alleen dat opname is nog een probleem externe hdd er aan blijf melding houden van geen harde schijf op usb . moment geduld.

Reageer

backadrie 13-10-2013
  • Product maand in bezit

Algemene score

5,8
gewoon slecht al de tweede,deze heeft het ook al weer problemen
beeld wordt vaag geluid slecht,met andere ontvanger homecast 5101 geen problemen.
Geschreven voor: Canal Digitaal M7 SAT801

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Slecht
Theoboy 14-10-2013

Theo je hebt gelijk.ik ben al jaren lid van CANAL DIGITAL.EN BEN AL AAN MIJN 4 DE TOE.IK BEN ZO KWAAD .DAT IK ALLES HEB OP GEZEGT.EN WEET JE ALS JE ZE BELT .DAN DOEN ZE LIEF EN AARDIG.MAAR BEN HET NU ZAT KOST ALLEEN MAAR GELD AL DAT GEBEL .DUS NOOIT MEER WAT VAN CANAL DIGITAL

Reageer

iengels 05-09-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,5
Na 6 dagen gebruik defect. Wil niet meer booten. Gebruik tijdens vakantie in Frankrijk.
Na 1 dag de radio gehoord te hebben zit de software muurvast en is niet meer te resetten.
Waardelose prul.
Ga weer terug naar mijn oude philips.
Canaaldigitaal zou dat moeten oplossen. Een 8 maanden de tijd om dat op te lossen.
Geschreven voor: Canal Digitaal M7 SAT801

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht
iengels 24-12-2013

Sateliet tuner naar mediamarkt teruggestuurd. Na 4 weken komt er een nieuwe binnen. Deze direct aangezet en hij werkt probleemloos. De tuner heeft een usb ingang waar ik een kruidvat stick heb ingedaan van 16Gb . Deze opnames zijn in Hd voortreffelijk. De bediening is kinderlijk eenvoudig. Ik mis in de handleiding de max omgevingstemperatuur waarbij de sateliet tuner beter uitgezet kan worden. Volgens mij kun je hem beter niet gebruiken bij temeraturen boven de 30° C.

Reageer

Joristieken 28-03-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

4,0
Heel slecht beeld, het is scherp maar ik zie continu overspraak van ondertiteling van andere kanalen.
Of de ondertiteling van het kanaal wat we kijken zie ergens anders in het beeld ook weer.
Het zijn geen witte letters die ik dan zie maar een soort schaduw.
Ook zien we de kleur verspringen van bijvoorbeeld een gezicht die gaat van huids kleur naar bijvoorbeeld een groene kleur, ook dit lijkt vanuit overspraak te komen uit een ander kanaal.
We mogen hem terug sturen naar canaal digitaal maar dan hebben we helemaal niks
Geschreven voor: Canal Digitaal M7 SAT801

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

zet levert 06-02-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Ik heb deze ontvanger gekocht in Siegerswoude en heb hem nu een maand een maand en hij bevalt mij prima. Met de afstands bediening kun je zowel ontvanger als TV bedienen. ik vind hem behoorlijk snel sappen. Zet Levert
Geschreven voor: Canal Digitaal M7 SAT801

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

toppyjazz 05-12-2012
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Prima apparaat stukken beter dan zijn broetje met de harde schijf. Alleen kan CD nu eindelijk eens iets aan die helpdesk doen. Vele malen e-mailen en bellen, maar reageren nergens op!
Geschreven voor: Canal Digitaal M7 SAT801

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hexelaar 27-09-2012
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

5,2
alweer een slecht Philips apparaat. Vanaf het begin slechte ervaring. Knettert vaak, opnemen kan niet als je de tv uitzet. Dikwijls valt beeld weg en heb je de melding slecht of geen signaal. Kortom, kommer en kwel. Er was toegezegd dat er in juni een update zou komen om de problemen op te lossen, maar tot op heden nog niet gebeurd. Wie kent er een apparaat wat wel goed werkt?? Vast geen Philips!!
Geschreven voor: Canal Digitaal M7 SAT801

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer